Nusret İnstagram

Nusret İnstagram

Son dakika Nusret instagram haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Nusret instagram ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Nusret instagram haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nusret İnstagram

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nusret instagram gelişmeleri de dahil olmak üzere 83 nusret instagram haberi bulunmuştur. Tüm nusret instagram haberleri aşağıda listelenmiştir.
Nusret evleniyor mu? Etin içine...
Nusret evleniyor mu? Etin içine... Türkiye ve dünyada birçok restoran açan, saltbae hareketiyle ise fenomenleşen Nusret Gökçe, Instagram hesabından yaptığı paylaşım ile herkesi şaşırttı. Nusret'in bu paylaşımı akıllara 'Evleniyor mu?' sorusunu getirdi
16.07.2019 Magazin
İlber Ortaylı'dan Nusret'e övgü
İlber Ortaylı'dan Nusret'e övgü Tuz serpme (saltbae) hareketiyle dünya çapında üne kavuşan ve bir internet fenomeni haline gelen sosyete etçisi Nusret Gökçe, Profesör İlber Ortaylı'nın kendisine "Tarihe geçtin" dediğini belirtti.
27.04.2019 Magazin
Nusret'ten Kadınlar Günü jesti
Nusret'ten Kadınlar Günü jesti Dünyaca ünlü işletmeci Nusret Gökçe, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde kadınları şubelerine davet ederek hazırladığı özel menüyü toplam 14 bin 500 kadına ücretsiz servis etti.
10.03.2019 Magazin
Nusret, New York'u fethetti!
Nusret, New York'u fethetti! Yaptığı tuzlama 'saltbea' hareketiyle tüm dünyada fenomen olan Nusret Gökçe'ye olan ilgi, gün geçtikçe artıyor.
27.02.2018 Magazin
'Nusret'e şapka çıkarmak lazım'
'Nusret'e şapka çıkarmak lazım' Sosyete etçisi Nusret Gökçe, geçtiğimiz gün New York'ta açtığı şubede David Bechkam ve üç çocuğunu ağırladı. Bu tanıtım için 400 bin dolar aldığı iddia edilen dünyaca ünlü eski futbolcu, Nusret'in elinden et yediği videoyu sosyal medya hesabından paylaştı. 'Tuz serpme' (saltbae) hareketi ile fenomen olan Nusret'in, oldukça başarılı bir reklam kampanyasına imza attığı belirtildi.
16.02.2018 Magazin
Nusret, David Beckham'ı mest etti!
Nusret, David Beckham'ı mest etti! İngiltere'nin efsane fulbolcularından David Beckham, Nusret'in New York'taki restoranına gitti.
13.02.2018 Magazin
Nusret’e ağır eleştiri!
Nusret’e ağır eleştiri! New York’ta açtığı şubeyle gündemden düşmeyen Nusr-et’e ABD medyasından bir ağır eleştiri daha geldi. Time-Out New York dergisi restorandaki fiyatları eleştirdi, Nusret Gökçe için “Enayiler sultanı” ifadesini kullandı
11.02.2018 Magazin
Amerika'dan Nusret'e ölüm tehdidi!
Amerika'dan Nusret'e ölüm tehdidi! Sosyal medya üzerinde bir fenomen olan ve dünyanın farklı şehirlerinde açtığı şubelerde ünlülerle çektirdiği fotoğraflarla bilinen restoran sahibi Nusret Gökçe'nin geçen yıl paylaştığı bir fotoğraf tartışma yarattı.
5.12.2017 Magazin
İşte Nusret'in çocukluk fotoğrafı!
İşte Nusret'in çocukluk fotoğrafı! Sosyete etçisi Nusret Gökçe, takipçilerini yıllar öncesine götürdü.
17.11.2017 Magazin
Nusret herkesi kandırmış!
Nusret herkesi kandırmış! Narcos'un üçüncü sezonunda Nusret'in de yer aldığı haberleri yapılmıştı. İşin aslı ortaya çıktı. Nusret, Narcos'ta oynuyor mu? İşte cevabı...
5.09.2017 Televizyon
Nusret yediği etlerin nereye gittiğini gösterdi!
Nusret yediği etlerin nereye gittiğini gösterdi! Ete tuz atma hareketiyle dünyada fenomen olan kasap Nusret Gökçe, yediği etlerin nereye gittiğini gösterdi.
4.09.2017 Magazin
Nusret'in Acun paylaşımı çıldırttı!
Nusret'in Acun paylaşımı çıldırttı! Acun Ilıcalı ile tekne şovunu" "Birşey demedi" notuyla paylaşan etçi Nusret, takipçileri tarafından eleştiri yağmuruna tutuldu.
10.08.2017 Magazin
Nusret dansıyla herkesi kırdı geçirdi!
Nusret dansıyla herkesi kırdı geçirdi! Ünlü kasap Nusret Gökçe, videolarına yenisini ekledi. Nusret'in et pişirirken dans etmesi sosyal medyada olay oldu. Video dakikalar içinde binlerce beğeni aldı.
30.07.2017 Magazin
Nusret'in 'çılgın' videosu rekora koşuyor!
Nusret'in 'çılgın' videosu rekora koşuyor! Ünlü kasap Nusret Gökçe et ile çektiği videolara bir yenisini daha ekledi. Et ile adeta dans eden Nusret'in videosu 2 milyon 400 bin kez izlendi.
23.07.2017 Magazin
Nusret, ünlü dizide oynamak için 1 milyon TL ödedi!
Nusret, ünlü dizide oynamak için 1 milyon TL ödedi! İddialara göre Nusret, dünyaca ünlü bir dizide oynamak için 1 milyon TL ödedi.
2.07.2017 Magazin
Nusret'ten çılgın paylaşım! Gözlerini bağlayıp...
Nusret'ten çılgın paylaşım! Gözlerini bağlayıp... Yaptığı paylaşımlarla fenomen haline gelen Nusret Gökçe, son şovunda yine sınırları zorladı. Gökçe'nin videosu kısa sürede 3 milyondan fazla izlendi.
28.06.2017 Magazin
Nusret'in son videosuna tepki yağdı
Nusret'in son videosuna tepki yağdı Fenomen kasap Nusret, et doğrayıp pişirdiği videolara Ramazan ayında bile ara vermedi. Nusret, paylaşımlara devam edince tepkiler gecikmedi.
1.06.2017 Magazin
Acun'dan bomba Nusret paylaşımı!
Acun'dan bomba Nusret paylaşımı! Acun Ilıcalı, Instagram hesabından Nusret ile ilgili bomba bir paylaşımda bulundu.
11.05.2017 Magazin
Nusret'in son paylaşımı kırdı geçirdi!
Nusret'in son paylaşımı kırdı geçirdi! Nusret, Bodrum sokaklarında ineğini gezdirip, çektiği videoyu Instagram hesabından paylaştı. Nusret'in paylaşımı herkesi güldürdü.
11.05.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Nusret İnstagram ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nusret instagram haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.