Nurettin Nebati

Nurettin Nebati

Son dakika nurettin nebati haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan nurettin nebati ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını nurettin nebati haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nurettin Nebati

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nurettin nebati gelişmeleri de dahil olmak üzere 70 nurettin nebati haberi bulunmuştur. Tüm nurettin nebati haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kalyoncu ailesinin acı günü
Kalyoncu ailesinin acı günü İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede vefat eden Kalyon Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Kalyoncu'nun eniştesi Fahri Cengiz Kalyoncu son yolculuğuna uğurlandı.
21.12.2023 Gündem
Bakan Nebati: Doğal gazı çıkaracağız, 20 Nisan'da vanayı çevireceğiz
Bakan Nebati: Doğal gazı çıkaracağız, 20 Nisan'da vanayı çevireceğiz Hazine ve Maliye Bakanı, AK Parti Mersin 1'inci sıra milletvekili adayı Nureddin Nebati, Türkiye'nin yerli otomobili TOGG'la seçim bölgesi Mersin'e geldi. Partililerle tarafından ilgi ve meşalelerle karşılanan Bakan Nebati, "Şimdi otomobilimizle geliyoruz, gemilerimizle yüzüyoruz, uçaklarımızla semalardayız. Vapurlarımızla, gemilerimizle, savaş gemilerimizle denizlerde, sondaj kuyularımızla Akdeniz'de, Karadeniz'deyiz. Doğal gazımızı da çıkaracağız ve 20 Nisan'da vanayı çevireceğiz" dedi.
13.04.2023 Ekonomi
Bakan Kurum: İnşaat malzemesi üreticileri 11 ilde fiyatlarını sabitledi
Bakan Kurum: İnşaat malzemesi üreticileri 11 ilde fiyatlarını sabitledi Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Gaziantep’te iş dünyasının temsilcileri ve müteahhitlerle bir araya geldi. Türkiye için elini taşın altına koyma vakti olduğunu ifade eden Bakan Kurum, “Üreticisi, inşaatçısı, işçisi, mühendisi, mimarı ile hep birlikte bu süreci yürütmek zorundayız. Devletin gücünü bugün vatandaşa gösterme, her türlü imkânı vatandaşa verme günü. Bunu da hep birlikte yapmak zorundayız. Bunu yapacak güce ve kudrete sahibiz. El birliği içerisinde bu süreci yöneteceğiz.” dedi. Bakan Kurum’un bir araya geldiği inşaat malzemesi üreticileri 11 ilde fiyatlarını sabitledi.
1.03.2023 Gündem
Bakan Nebati'den sabit fiyat açıklaması: Daha da genişleyecek
Bakan Nebati'den sabit fiyat açıklaması: Daha da genişleyecek Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, vatandaşların haksız fiyat artışları karşısındaki bilinçli duruşunun enflasyonla mücadelede tamamlayıcı bir rol oynadığını belirtti. Bakan Nebati, zincir marketlerin 'sabit fiyat' uygulaması ile ilgili “Perakende sektörü destek veriyor, verecek. Daha da genişleyecek. Önemli olan buradaki şey, enflasyonla ilgili beklentiler kırılınca, son yaptığımız şeylerle beklentiler oldukça düşmüş” dedi.
10.01.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan seçim mesajı: Önümüzde 5 ay var
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan seçim mesajı: Önümüzde 5 ay var Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kumluca'da açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan "Karşımızda kendimiz ve evlatlarımız için geleceğimize umutla bakabileceğimiz bir Türkiye tablosu olduğuna inanıyorum. İnşallah yeni dönemin adına da Türkiye Yüzyılı diyoruz. Kumluca Türkiye Yüzyılı'nın evelallah önemli bir adımı olacak, Finike, Manavgat öyle olacak. 19 ilçesiyle Antalya öyle olacak." diye konuştu. Antalya'da toplu açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, muhalefeti eleştirerek, “Milletimizi vesayetin cenderesinden kurtarmış olmakla övünüyoruz. Bunlar kendi vesayetlerini inşa etmeye çalışıyorlar. Bu defaki vesayetin adı ne biliyor musunuz, 6'lı masadaki vesayetin adı, siyasi vesayet" dedi. "Türkiye'nin her meselesini çözdük, sadece işte bu muhalefet sorununu halledemedik" diyen Erdoğan, "Maşallah şu anda bugün karşımda gördüğüm muhteşem katılım Antalya'nın nereye doğru yürüdüğünü gösteriyor, fazla değil, 5 ayımız var. 5 ay durmak yok, sandıkları gümbür gümbür patlatmaya hazır mıyız?" diye konuştu.
7.01.2023 Gündem
Orta gelir ne kadar 2023? Orta gelirli kimdir, kimler orta gelirli sayılır, yeni evim konut kampanası hanehalkı orta gelir kaç TL?
Orta gelir ne kadar 2023? Orta gelirli kimdir, kimler orta gelirli sayılır, yeni evim konut kampanası hanehalkı orta gelir kaç TL? Orta gelir ne kadar, orta gelir maaşı kaç TL, orta gelirli kime denir? Sorularının yanıtı orta gelirliye konut kampanyası sonrası merak ediliyor. Düşük faiz ve geniş taksit imkanıyla ev sahibi olma imkanı tanıyan yeni evim kampanyasına katılmak isteyenler orta gelir kavramını sorguluyor. Peki, Yeni evim konut kampanası hanehalkı orta gelir kaç TL?
5.01.2023 Ekonomi
Orta gelir konut başvuru tarihleri ve şartları! İşte adım adım başvuru süreci
Orta gelir konut başvuru tarihleri ve şartları! İşte adım adım başvuru süreci TOKİ orta gelirliye konut müjdesi verildi. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ile Hazine ve Maliye Bakanı Nurettin Nebati çok sayıda vatandaş tarafından merak edilen detayları aktardı. Yeni konut kampanyasında başvuru süreci de belli oldu. Peki,orta gelir konut başvuruları ne zaman başlıyor? İşte detaylar...
4.01.2023 Ekonomi
2 Bakanlıktan ortak açıklama: Orta gelirliye konutta tarih belli oldu!
2 Bakanlıktan ortak açıklama: Orta gelirliye konutta tarih belli oldu! Orta Gelirliye Yönelik Konut Kampanyası'nın detayları 4 Ocak'ta açıklanacak
2.01.2023 Ekonomi
2023 yol parası ne kadar? Yol ücreti 2023 yılı için açıklandı!
2023 yol parası ne kadar? Yol ücreti 2023 yılı için açıklandı! Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, çalışanların vergi dilimleriyle ilgili değişiklik yapıldığını açıkladı. "Asgari ücrete yapılan yüzde 54,5 oranındaki artış, gelir vergisi ve damga vergisi istisnasına da yansımış; böylelikle ücretli çalışanların ödeyeceği verginin azalması sağlanmıştır." Ayrıca yemek parası istisna tutarı da yükseltildi. Peki, 2023 yol parası ne kadar oldu? İşte yol ücreti 2023…
30.12.2022 Çalışan Hakları
EYT ertelendi mi, EYT son durum nedir? Nureddin Nebati EYT açıklaması! EYT ne zaman çıkacak?
EYT ertelendi mi, EYT son durum nedir? Nureddin Nebati EYT açıklaması! EYT ne zaman çıkacak? EYT son dakika açıklamaları, haberleri merakla takip ediliyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin önemli açıklamalarda bulundu. Peki, EYT ertelendi mi, EYT son durum nedir? EYT ne zaman çıkacak? İşte Bakan Nureddin Nebati EYT açıklaması…
13.12.2022 Çalışan Hakları
Bakan Nebati, BAE Ekonomi Bakanı ile görüştü
Bakan Nebati, BAE Ekonomi Bakanı ile görüştü Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Birleşik Arap Emirlikleri Ekonomi Bakanı Abdullah bin Touq Al Marri ile İstanbul'da bir görüşme gerçekleştirdi. İşte görüşmeye dair detaylar...
28.11.2022 Ekonomi
Esnaf kefalet kredi başvurusu nasıl yapılır? Esnaf kefalet kredi şartları ne? İşte esnaf kredisi faiz oranı ve vade sayısı!
Esnaf kefalet kredi başvurusu nasıl yapılır? Esnaf kefalet kredi şartları ne? İşte esnaf kredisi faiz oranı ve vade sayısı! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı esnaf kredisi merak ediliyor. Esnaflar için başlatılan kredi kampanyasında, faiz oranı, vade sayısı ve başvuru şartları sıklıkla araştırılıyor. Peki, Esnaf kefalet kredi başvurusu nasıl yapılır? Esnaf kefalet kredi şartları ne? İşte esnaf kredisi faiz oranı!
3.11.2022 Ekonomi
Togg için özel kredi! Bakan Nebati açıkladı, bankalar harekete geçiyor
Togg için özel kredi! Bakan Nebati açıkladı, bankalar harekete geçiyor Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati yaptığı açıklamada; ''Görüşmeleri gerçekleştirdik. Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank ve katılım bankaları ile gerekli teşviklerin verilerek, gerekirse kar edilmeyecek şekilde Togg'a ulaşım için gerekli destekleri verecek'' dedi.
1.11.2022 Ekonomi
Bakan Nebati: Yeni Ekonomi Modeli'yle bir üst seviyeye ulaşacağız
Bakan Nebati: Yeni Ekonomi Modeli'yle bir üst seviyeye ulaşacağız Ekonomik Dönüşüm ve Yeni Paradigmalar Zirvesi, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’nin açılış konuşmasıyla başladı. Bakan Nebati, Yeni Ekonomi Modeli ile bir üst seviyeye ulaşacağımızı belirtirken; "Vatandaşları enflasyona karşı korumak için politikaları devam ettiriyoruz. Yeni ekonomi politikamız Türkiye ekonomisinin tüm yapısal sorunlarını kalıcı şekilde çözmeyi amaçladığı aşikar. Yeni ekonomi modelini uygulamaya almasaydık birçok sorunla yüz yüze kalacaktık" dedi.
29.09.2022 Ekonomi
Kamuda 100 bin kişiye iş imkanı! Yeni istihdam müjdesini Bakan Nebati duyurdu!
Kamuda 100 bin kişiye iş imkanı! Yeni istihdam müjdesini Bakan Nebati duyurdu! Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, bugün açıklanan işsizlik verisine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Nebati, “Orta Vadeli Program’da yer alan yıllık ortalama 890 bin kişilik istihdam artışı ve tek haneli işsizlik oranı hedefimize emin adımlarla ilerliyoruz.” Dedi. Bakan Nurettin Nebati, dev sosyal konut projesine ilişkin “en az 100 bin yeni istihdam oluşturacak” diyerek müjdeyi verdi.
12.09.2022 Personel Alımı
Memur-Sen Genel Başkanı Yalçın, Bakan Nebati ile görüştü
Memur-Sen Genel Başkanı Yalçın, Bakan Nebati ile görüştü Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Hazine ve Maliye Bakanı Nurettin Nebati ile sözleşmeli personelin kadroya geçirilmesi ve ek göstergede ilave düzenleme konuları hakkında görüşme gerçekleşti.
8.09.2022 Ekonomi
Büyüme rakamları açıklandı! Bakan Nebati'den ilk açıklama geldi
Büyüme rakamları açıklandı! Bakan Nebati'den ilk açıklama geldi Türkiye İstatistik Kurumu, yılın ikinci çeyreğine ilişkin büyüme rakamlarını açıkladı. Türkiye ekonomisi yılın ikinci çeyreğinde yüzde 7,6 oranında büyüme kaydetti. Hazine ve Maliye Bakanı Nurettin Nebati büyüme verilerini değerlendirdi. Nebati: "Ekonomimiz yılın ikinci çeyreğinde yıllık bazda reel olarak ilk çeyrekteki kuvvetli büyüme performansımızın da üzerinde yüzde 7,6 büyümüştür. Böylece Türkiye, verisi açıklanan OECD ve G20 ülkeleri içerisinde yılın ikinci çeyreğinde en yüksek büyüme kaydeden ikinci ülke olmuştur." diye konuştu.
31.08.2022 Ekonomi
KYK borçları ne zaman silinecek? KYK borçları son dakika 2022 açıklaması Bakan Nebati’den geldi! KYK borcu silindi mi?
KYK borçları ne zaman silinecek? KYK borçları son dakika 2022 açıklaması Bakan Nebati’den geldi! KYK borcu silindi mi? Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati KYK borçları hakkında açıklama yaptı. Bakan Nebati tarafından yapılan açıklamada KYK borçlarının Meclis’e geleceği tarih açıklandı. Peki, KYK borç faizleri ne zaman silinecek? KYK borcu silindi mi?
23.08.2022 Ekonomi
Sıfır arabalar tükendi, kimse araç bulamıyor! 30 bin TL kapora verip bekliyorlar, tarih verildi! Sıfır araç fiyatları ise...
Sıfır arabalar tükendi, kimse araç bulamıyor! 30 bin TL kapora verip bekliyorlar, tarih verildi! Sıfır araç fiyatları ise... Sıfır arabalarla ilgili son durum ne? Açıklama geldi. Düşük veya orta segmentte otomatik vitesli araç kalmadı. Ağustos ayında herhangi bir sıfır araç bulmak neredeyse imkânsız. Bayi yetkililerinden gelen açıklamaya göre ÖTV matrahlarında güncelleme yapılsa dahi hemen aracın bulunamayacağı, tedarikten dolayı halen yeterli aracın gelmediği belirtiliyor. Yerli üretim otomobiller de satan bayinin satış temsilcisi, müşterilerden 30 bin TL kapora alınıp, araç satışı gerçekleştiğinde kur hangi seviyedeyse o seviyeden satışının yapıldığını söyledi. Öte yandan ÖTV düzenlemesi sonrası araba fiyatlarında bir düşüş olup olmayacağı da takip ediliyor. İşte sıfır araba fiyatlarına ilişkin açıklamalar ve piyasada son durum...
2.08.2022 Ekonomi
Emekli maaşı ile ilgili son dakika kararı! Milyonlara ilave zam müjdesi! 3.000 TL...
Emekli maaşı ile ilgili son dakika kararı! Milyonlara ilave zam müjdesi! 3.000 TL... Milyonlarca emekli için harekete geçildi. Emekli maaşlarına zam geliyor. Detaylar belli oldu. 2.500 TL olan en düşük emekli aylığı artıyor. Yasa taklifi Meclis'e sunuldu. En düşük emekli maaşı 3.000 TL'ye çıkacak. İşte milyonlarca emeklinin beklediği düzenleme ile ilgili detaylar...
29.06.2022 Emekli
Asgari ücret zammında son dakika gelişmesi! Ve belli oluyor, tarih ve saat verildi, temmuz zammında kritik gün...
Asgari ücret zammında son dakika gelişmesi! Ve belli oluyor, tarih ve saat verildi, temmuz zammında kritik gün... Asgari ücret zammında son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor. Emekli ve memur maaşlarına gelecek temmuz zamları ve artan enflasyonla birlikte asgari ücrete de ara zam beklentisi oluştu. Açıklamalar art arda geldi, detaylar netleşmeye başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ‘vatandaşı enflasyona ezdirilmeyeceğiz’ mesajı sonrası başta Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı olmak üzere birçok ilgili kurumu harekete geçirdi. Bu doğrultuda Asgari Ücret Tespit Komisyonu, 29 Haziran Çarşamba günü saat 14.00'te Çalışma Bakanlığı'nda toplanacak. Masada ise çeşitli formüller yer alıyor. Peki asgari ücrete zam gelecek mi? Asgari ücret zammı ne zaman açıklanacak? Net ve brüt 2022 asgari ücret ne kadar olacak? İşte asgari ücret zammı 2022 temmuz son dakika gelişmeleri...
28.06.2022 Ekonomi
Kirada büyük oyun! Fahiş zamların ardından bu kez de 'hava parası' ve sözleşme erteleme...
Kirada büyük oyun! Fahiş zamların ardından bu kez de 'hava parası' ve sözleşme erteleme... Fırsatçı ev sahipleri kira artışına gelen sabit zam uygulamasının ardından harekete geçti. Konut kiralarında 1 Temmuz 2023’e kadar uygulanacak olan yüzde 25’lik kira artış sınırına takılmak istemeyen birçok ev sahibi, yeni kontratlarını 2 Temmuz’a öteliyor. Ayrıca ev sahipleri, yeni dönemde hava parası dahi istemeye başladı.
16.06.2022 Ekonomi
Bakan Nebati'den flaş enflasyon açıklaması: Aralık ayından itibaren...
Bakan Nebati'den flaş enflasyon açıklaması: Aralık ayından itibaren... MÜSİAD'ın geleneksel iftar yemeğinde konuşan Hazine ve Maliye Bakanı Dr. Nureddin Nebati, Türkiye'deki enflasyon yavaş yavaş yoluna giriyor. Artık yaz geliyor. Aralık ayından itibaren de her ay enflasyonun nasıl düştüğünü hep beraber göreceğiz" dedi.  
9.04.2022 Ekonomi
Bakan Varank ve Bakan Nebati 'Togg’un direksiyonuna geçti
Bakan Varank ve Bakan Nebati 'Togg’un direksiyonuna geçti Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ile Hazine ve Maliye Bakanı Nurettin Nebati, togg’un direksiyonuna geçerek deneme sürüşü yaptı.
6.04.2022 Haber
Yerli araba Togg'dan heyecanlandıran görüntüler! Bakan Nebati ile Varank direksiyona geçti
Yerli araba Togg'dan heyecanlandıran görüntüler! Bakan Nebati ile Varank direksiyona geçti Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ile Hazine ve Maliye Bakanı Nurettin Nebati, Togg’un direksiyonuna geçerek deneme sürüşü yaptı.
6.04.2022 Otomobil

Benzer Haber Etiketleri

Nurettin Nebati ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nurettin nebati haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.