Nükleer Füze

Nükleer Füze

Son dakika nükleer füze haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan nükleer füze ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını nükleer füze haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nükleer Füze

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nükleer füze gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.256 nükleer füze haberi bulunmuştur. Tüm nükleer füze haberleri aşağıda listelenmiştir.
Stoltenberg: İsveç gerçekten ilerleme kaydetti
Stoltenberg: İsveç gerçekten ilerleme kaydettiNATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, NATO Savunma Bakanları Toplantısı’nın ikinci gün oturumlarının ardından basın toplantısı düzenledi. Stoltenberg, İsveç’in NATO üyeliğine ilişkin gelen soruya, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yaptığı görüşmeyi işaret ederek, “Türkiye'den gelen mesaj da İsveç'in geçen yıl Madrid'de yapılan anlaşmanın uygulanması konusunda ilerleme kaydettiği yönünde olmuştur” yanıtını verdi.
16.06.2023Gündem
Marttan sonra büyük savaş riski var
Marttan sonra büyük savaş riski varRusya’nın Ukrayna’yı işgali birinci yılına yaklaşırken Almanya ve ABD’nin Kiev yönetimine tank sevkiyatı uzmanları endişelendirdi. 150 tankla savaşın kaderinin değişmeyeceğini belirten uzmanlar “Ancak Polonya ve Baltık ülkeleri üzerinden dünya savaşına evirilebilir” uyarısı yaptı.
29.01.2023Gündem
1962’de Rusya’da ne oldu, 1962 füze krizi nedir? Polonya'ya füze düştü!
1962’de Rusya’da ne oldu, 1962 füze krizi nedir? Polonya'ya füze düştü!Polonya'nın Ukrayna sınırında yer alan köye füze düştü ve iki kişi hayatını kaybetti. Saldırının Rusya tarafından gerçekleştirildiği öne sürülürken, Moskova söz konusu iddiaları yalanladı. Rus Devleti'nin yayın organı Russia Today (RT) Genel Yayın Yönetmeni Margarita Simonyan ise Polonya ile olan 'füze krizi' üzerinden 1962'de ABD ile Rusya arasında yaşanan 'füze krizine' gönderme yaptı. Simonyan'ın paylaşımı sosyal medyanın gündemine düşerken, vatandaşlar 1962'de ne oldu, 1962 füze krizi nedir? 1962 Rusya’da olan füze krizinin detayları…
16.11.2022Gündem
Kuzey Kore'den itiraf gibi bir adım geldi! Kim Jong-un acil durum ilan etti....
Kuzey Kore'den itiraf gibi bir adım geldi! Kim Jong-un acil durum ilan etti....Kim Jong-un diktatörlüğünde yönetilen ve dünyanın en dışa kapalı ülkelerinden biri olan Kuzey Kore'den itiraf gibi bir adım geldi. Pandeminin başından beri ülkede koronavirüs (Kovid-19) vakası görülmediğini iddia eden Kuzey Kore ilk vakayı açıkladı. Devletin resmi haber ajansı ulusal acil durum ilan edildiğini duyurdu.
12.05.2022Dünya
Kuzey Kore lideri Kim Jong-Un dehşet senaryosunu açıkladı!
Kuzey Kore lideri Kim Jong-Un dehşet senaryosunu açıkladı!Ukrayna savaşında Rusya'dan gelen nükleer tehditler dünyaya korku salarken Kuzey Kore'den çok konuşulacak bir açıklama geldi. Ülkeyi demir yumruk ile yöneten Kim Jong Un'dan flaş bir nükleer silah açıklaması geldi. Kim Jong Un, hangi senaryoda nükleer silah kullanacaklarını açıklayarak tabiri caizse başta ABD ve Güney Kore olmak üzere rakiplerine gözdağı verdi.
1.05.2022Dünya
Ukrayna'nın Lviv kentine giden Angeline Jolie siren seslerini duyunca kaçtı!
Ukrayna'nın Lviv kentine giden Angeline Jolie siren seslerini duyunca kaçtı!Ukrayna savaşı tüm şiddetiyle devam ederken Rusya'dan gelen nükleer tehdit tüm dünyayı dehşete düşürdü. Rus şahinler, devlet televizyonunda infografikle Rus nükleer füzelerinin 200 saniyede Avrupa’yı yerle bir edebileceği tehdidinde bulundu. Milletler İyi Niyet Elçisi ünlü aktris Angelina Jolie, Ukrayna'nın Lviv kentini ziyaret ettiği sırada yaklaşan bir roket saldırısı nedeniyle hızla bölgeden kaçtı. Bölge Valisi Kozytsky, "Kimse onun gerçekten o olmadığına inanmadı" dedi. Rusya Devlet Başkanı ile ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Kremlin kaynaklı haberlere göre, Putin, kanser ameliyatı geçirecek. Rus lider bu süreçte koltuğunu ise adı komplo teorileri ile anılan bir isme emanet edecek. Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski ile Kiev'de görüştü. Rus ordusunun son olarak Ukrayna'nın Donetsk bölgesine düzenlediği saldırıda, 4'ü çocuk 9 sivil yaralandı.
1.05.2022Dünya
Karadeniz'de 'kırık ok' alarmı! Vurulan Rus savaş gemisi Moskova'nın sır kargosu...
Karadeniz'de 'kırık ok' alarmı! Vurulan Rus savaş gemisi Moskova'nın sır kargosu...Ukrayna ile Rusya arasındaki savaşta kritik gelişmeler yaşanıyor. Dün Rusya'nın Karadeniz Filosu'nun amiral gemisi Moskova'yı vuran ve batıran Ukrayna'nın Rus güçlerine karşı direnişi sürerken İngiltere'den flaş bir iddia geldi.
15.04.2022Dünya
Ukrayna - Rusya krizinde son dakika gelişmesi! Putin yeni kararı dünyaya ilan etti, artık yok...
Ukrayna - Rusya krizinde son dakika gelişmesi! Putin yeni kararı dünyaya ilan etti, artık yok...Ukrayna - Rusya krizinde son dakika gelişmesi! Putin yeni kararı dünyaya ilan etti. NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg'in basın toplantısı sonrası Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, kameraların karşısına geçerek gazetecilerin sorularını cevaplandırdı. Putin, "Donetsk ve Luhansk bölgesinde bir çatışma var. Üzerimize düşen tüm desteği vereceğiz." ifadelerini kullandı. Öte yandan Putin, yurt dışına asker göndermek için Rus parlamentosunun onayını istedi. Parlamento, Putin'in teklifini kabul etti. Putin ayrıca, Minsk Barış Anlaşmasının artık olmadığını söyledi.
22.02.2022Dünya
Rusya-Ukrayna krizinde flaş iddia! Suriye ve Libya'ya damga vurmuşlardı, savaş çıkarmak için devredeler
Rusya-Ukrayna krizinde flaş iddia! Suriye ve Libya'ya damga vurmuşlardı, savaş çıkarmak için devredelerRusya-Ukrayna krizinde son dakika gelişmesi! Savaş çıkaracak hamle, art arda patlama sesleri geldi. Donbas'taki Pionersky köyü çevresindeki çatışmalarda iki taraf da birbirlerinin kayıpları olduğunu ileri sürdü. Gece yarısı Rus yanlısı ayrılıkçıların kontrolündeki Donetsk'te arka arkaya patlamalar yaşanırken, Rus paralı asker grubu Wagner'in Donbas'ta olduğu iddia edildi. 'Sahte bayrak operasyonu' uyarısında bulunan NATO, Rusya’nın Ukrayna sınırına son yılların en büyük askeri birliğini konuşlandırdığını duyurdu.
20.02.2022Dünya
Zircon hipersonik füzelerle donatılmış Rus savaş gemileri Akdeniz'e iniyor!
Zircon hipersonik füzelerle donatılmış Rus savaş gemileri Akdeniz'e iniyor!Ukrayna'yı işgale hazırlanan Rusya'dan yeni hamle geliyor. Yıl içinde ilk kez nükleer füze taşıyabilen uzun menzilli bombardıman uçaklarını Suriye'ye indiren Rusya, tüm dengeleri alt üst edecek bir adım atıyor. Saatte 10 bin kilometre hıza ulaşabilen Zircon hipersonik füzelerle donatılmış Rus savaş gemileri, Tartus limanına konuşlanabilir.
29.12.2021Dünya
Avrupa'da mülteci krizi büyüyor! Rusya'nın hamlesine ABD'den nükleer yanıt: Hipersonik Dark Eagle füzeleri Almanya'da...
Avrupa'da mülteci krizi büyüyor! Rusya'nın hamlesine ABD'den nükleer yanıt: Hipersonik Dark Eagle füzeleri Almanya'da...Avrupa'nı göbeğinde yaşanan mülteci krizi bir anda süper güçlerin kapışmasına dönüştü. Putin'in nükleer füze taşıyabilen savaş uçaklarına ABD'nin verdiği yanıt, dünyayı alt üst etti.
11.11.2021Dünya
NATO toplantısında kritik Türkiye detayı: Önemli rol oynadı
NATO toplantısında kritik Türkiye detayı: Önemli rol oynadıNATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, NATO ülkelerinin savunma bakanlarının yeni ve kapsayıcı bir savunma planını onayladığını, ittifakın kabiliyet hedefleri üzerinde uzlaştığını, Rusya ve Afganistan gibi konuları ele aldıklarını belirterek, "Özellikle ABD ve diğer müttefiklerin gerektiğinde Afganistan'daki terör gruplarını uzaktan vurma imkanı bulunuyor." dedi.
21.10.2021Dünya
NATO harekete geçti! Kritik Rusya açıklaması
NATO harekete geçti! Kritik Rusya açıklamasıNATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, NATO ile Rusya arasında karşılıklı akreditasyon iptali ve ofislerin kapatılması kararlarının ardından ittifakın Rusya ile hala diyaloğa açık olduğunu söyledi.
20.10.2021Dünya
Pentagon harekete geçti! Uzun menzilli füze, nükleer silah ve F-35...
Pentagon harekete geçti! Uzun menzilli füze, nükleer silah ve F-35...ABD Savunma Bakanlığı (Pentagon), 2022 mali yılı savunma bütçesi hazırlarken, eski yönetim döneminde fon sağlanan veya mevcut fonları artırılan gemi inşa ve düşük tesirli nükleer füze geliştirme programları ile Merkez Kuvvetler Komutanlığı (CENTCOM) bütçesi ve Pasifik Caydırıcılık İnisiyatifi Fonu dahil birkaç konuda inceleme başlattı.
24.02.2021Dünya
Putin, ABD Başkanı Biden'ı telefonla arayarak tebrik etti
Putin, ABD Başkanı Biden'ı telefonla arayarak tebrik ettiRusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, telefon görüşmesinde ABD Başkanı Joe Biden'ı tebrik etti.
26.01.2021Dünya
ABD'den Kuzey Kore'ye yaptırım tehdidi
ABD'den Kuzey Kore'ye yaptırım tehdidiABD Dışişleri Bakanlığı, Kuzey Kore'nin balistik füze geliştirmede ihtiyaç duyduğu materyallerin listesini paylaşarak, tedarik edenlere yaptırım tehdidinde bulundu.
1.09.2020Dünya
Faciaya ramak kala... Bir anda ortaya çıktı, çığlıklar yükseldi!
Faciaya ramak kala... Bir anda ortaya çıktı, çığlıklar yükseldi!İngiltere'de Kraliyet Donanmasına ait bir denizaltı, yüzlerce yolcusu olan bir feribota çarpmasına ramak kala fark edildi.
16.07.2020Dünya
NATO'dan kritik Rusya kararı!
NATO'dan kritik Rusya kararı!NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg,"NATO Savunma Bakanları Rusya'dan kaynaklanan sınamalara karşı siyasi ve askeri unsurlar içeren dengeli bir paket üzerinde anlaştı. Bu çerçevede hava ve füze savunmamızı, geleneksel kabiliyetlerimizi geliştirmeye, istihbarat ve tatbikatlarımızı uyarlamaya karar verdik." dedi.
17.06.2020Dünya
Dünya savaşının kıyısından dönüldü! Rus jetlerinin etrafını sardılar
Dünya savaşının kıyısından dönüldü! Rus jetlerinin etrafını sardılar12 adet nükleer füze yüklenebilen stratejik bombardıman uçakları Tu-160'lar havalandı, kısa süre sonra dört ülkenin jetleri etrafını sardı.
30.04.2020Dünya
ABD ordusunda Kovid-19 alarmı
ABD ordusunda Kovid-19 alarmıABD Savunma Bakanlığı (Pentagon), ABD ordusunun nükleer, füze savunma ve özel kuvvetler gibi kritik birimleri ile ordunun üst düzey komutanlarını yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına karşı özel bir korumaya aldığı bildirildi.
30.03.2020Dünya
Putin'in yanından ayırmadığı çantanın sırrı ortaya çıktı!
Putin'in yanından ayırmadığı çantanın sırrı ortaya çıktı!Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in nükleer füze fırlatma düğmesi bulunan nükleer çantasının sırrı ilk kez bir televizyon kanalında ortaya çıktı.
9.12.2019Dünya
Rusya'dan ABD açıklaması: Cevap vereceğiz
Rusya'dan ABD açıklaması: Cevap vereceğizRusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, “ABD, yasaklanmış bölgelere nükleer füze yerleştirirse, cevap vereceğiz” dedi.
6.03.2019Dünya
Fransa'dan İran'a flaş çağrı!
Fransa'dan İran'a flaş çağrı!Fransa, İran'a nükleer füze çalışmalarını derhal durdurması çağrısında bulundu.
11.01.2019Dünya
CIA, okyanusun altında saklıyor! Sırrı ortaya çıktı!
CIA, okyanusun altında saklıyor! Sırrı ortaya çıktı!Hughes Glomar Explorer adlı keşif gemisi, 1974 yılının yazında ABD'nin California eyaletindeki Long Beach sahilinden Pasifik Okyanusu'na yolculuğuna başladı.
26.12.2018Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Nükleer Füze ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nükleer füze haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.