Nuh

Nuh

Son dakika Nuh haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Nuh ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Nuh haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nuh

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nuh gelişmeleri de dahil olmak üzere 964 nuh haberi bulunmuştur. Tüm nuh haberleri aşağıda listelenmiştir.
Parkta bayram kutlayan çocukları Türk Bayrakları ve pamuk şekerleriyle karşıladılar! Büyük sevinç yaşadılar
Parkta bayram kutlayan çocukları Türk Bayrakları ve pamuk şekerleriyle karşıladılar! Büyük sevinç yaşadılar Adana’nın Kozan ilçesinde Atatürk Parkında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlayan çocukları Kozan Ülkü Ocakları Türk Bayrakları ve pamuk şekerler ile karşıladı.
23.04.2024 Adana
Kayseri yerel seçim sonuçları 2024: Kayseri'da kim önde? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Kayseri'de hangi aday yüzde kaç oy aldı?
Kayseri yerel seçim sonuçları 2024: Kayseri'da kim önde? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Kayseri'de hangi aday yüzde kaç oy aldı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bugün yapıldı. Mahalli İdareler seçimleri için milyonlarca seçmen oy kullanmak için sandık başına gitti. Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim yasaklarını bitirdiği saat 21:00'dan itibaren sonuçlar aktarılmaya başlandı. Sonuçları en çok merak edilen illerin başında Kayseri geldi. Kayseri yerel seçim sonuçları 31 Mart 2024 Pazar akşamı belli olmaya başladı. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının aldıkları oy oranları merak edildi. Kayseri'de yaşayan ve oy kullanan vatandaşar hangi adayın önde olduğunu haberimizden öğreniyor. İşte 31 Mart 2024 Kayseri yerel seçim sonuçları ve adayların aldıkları oy oranları...
31.03.2024 Gündem
"Elmacı Dede" bu kez de Adana'daki askerlere elma getirdi
"Elmacı Dede" bu kez de Adana'daki askerlere elma getirdi Denizli'den sınır hattındaki Mehmetçik için kilometrelerce yol giden 74 yaşındaki Muhammet Yılmaz, Kozan İlçe Jandarma Komutanlığında görev yapan askerlere elma getirdi.
16.02.2024 Adana
Prof. Dr. Tolga Görüm: Depremin ikincil etkilerinden biri heyelanlar
Prof. Dr. Tolga Görüm: Depremin ikincil etkilerinden biri heyelanlar İstanbul Teknik Üniversitesi Yer Bilimleri Enstitüsü Katı Yer Bilimleri Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Tolga Görüm tarafından yürütülen, 'Deprem sonrası tetiklenen heyelan tehlikesinin izlenmesi' projesi NATO ve TÜBİTAK tarafından destekleniyor. Projeyle deprem sonrasında tetiklenen heyelanlar ve risk noktaları belirlendi. Elde edilen bulguların AFAD'A ait Afet Risk Azaltma Sistemiyle paylaşılmasıyla deprem ve heyelan meydana gelen bölgede ölümleri en aza indirecek gerekli tedbirleri almak amaçlanıyor. Prof. Dr. Tolga Görüm, "Bizim tespit ettiğimiz saha çalışmalarında 100'ye yakın vatandaşımız depremin tetiklediği heyelanlar nedeniyle hayatını kaybetti. 3 yıl sürecek bu projede geleceğe yönelik de hem halkımızı korumak hem yerleşim alanlarını, hem de devletin büyük yatırımlarını korumak için geliştirdiğimiz birtakım makine öğrenmesiyle birlikte uyguladığımız tekniklerle burada uzun dönemler sürebilecek deformasyonu modellemeyi düşünüyoruz. " şeklinde konuştu. Görüm, "İstanbul'da heyelan konusunda 17 binin üzerinde tabii hepsi aktif değil, 7 bine yakın aktif olan heyelan sahası var. Özellikle Büyükçekmece Küçükçekmece bunların güney kıyılarında bu tip heyelan alanları var." dedi.
6.02.2024 Gündem
Kıbrıs Gazisi Yurdadoğ son yolculuğuna uğurlandı
Kıbrıs Gazisi Yurdadoğ son yolculuğuna uğurlandı Adana'nın Kozan ilçesinde yaşayan ve tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden 78 yaşındaki Kıbrıs Gazisi Rafet Yurdadoğ, askeri törenle son yolculuğuna uğurlandı.
31.01.2024 Adana
TÜKONFED Başkanı Aydın Ağaoğlu'nun sosyal medya hesabını kullanarak dolandırıcılık yaptılar
TÜKONFED Başkanı Aydın Ağaoğlu'nun sosyal medya hesabını kullanarak dolandırıcılık yaptılar Dolandırıcıların hedefinde bu sefer Tüketici Konfederasyonu (TÜKONFED) Başkanı Aydın Ağaoğlu vardı. Aydın Ağaoğlu'na iki yetime maddi destek sağladığını belirterek sosyal medya hesabı üzerinden ulaşan şüpheli, Aydın Ağaoğlu'nun hesabının bilgilerini alarak 4 kişiyi dolandırdı. Olayı anlatan Ağaoğlu, şüphelinin öğretmen olduğunu söylediğini belirterek, "Telefon numarasını verdi, yazıştık, IBAN numarası da var, sonra dedim ki; bu sahtekar değilse ona yardımcı olmuş olurum, sahtekarsa ki büyük olasılıkla öyledir, o zaman bunun mutlaka yargı önüne çıkıp hesap vermesini sağlar, başkasına zarar vermesine engel olurum. Bilinçli tüketiciler, para göndermeden önce beni aradılar. Tabi bu arada birkaç saf kişi 2 bin liraya kadar para göndermiş. Sert kayaya çarptı, elimde telefon numarası var, IBAN numarası var, hesap sahibinin adı soyadı var, bir de Instagram hesabı var. İşte bu bilgilerle Cumhuriyet Savcılığı’na müracaat edip bu kişinin yakalanmasını sağlayacak hukuki altyapıyı hazırladık arkadaşlarla ifadelerini kullandı.
26.10.2023 Gündem
Eski sevgilisini 9 kurşunla öldürdü mahkemedeki ifadesi ortaya çıktı: En ağır şekilde cezalandırılmak istiyorum
Eski sevgilisini 9 kurşunla öldürdü mahkemedeki ifadesi ortaya çıktı: En ağır şekilde cezalandırılmak istiyorum Kafede eski sevgilisini 9 kurşunla öldüren sanığın mahkemedeki ifadesi ortaya çıktı. Diyarbakır'da eski sevgilisi Meryem Sevim'i, 9 kurşunla öldüren Musa Sevim , ilk duruşmada, "En ağır şekilde cezalandırılmak istiyorum. Pişmanım, diyecek bir şeyim yok. Allah, mekanını cennet etsin. 1,5 ay dağlarda aptal aptal gezdim. En son Meryem'in mezarına gidecektim" dedi.
26.10.2023 Gündem
Ağrı Dağı'nda Nuh'un Gemisi! Bölgede bulunan kalıntılar 5500- 3000 yıl öncesinden...
Ağrı Dağı'nda Nuh'un Gemisi! Bölgede bulunan kalıntılar 5500- 3000 yıl öncesinden... Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi (AİÇÜ) ile İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) tarafından kurulan araştırma ekibinin geçen yıl Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde, 'Nuh'un Gemisi' kalıntılarının olduğuna inanılan alandan alınan kaya ve toprak numunelerinin ilk sonuçları çıktı. Sonuçlara göre, bölgede milattan önce 5500 ve 3000 yılları arasındaki dönemden itibaren insan faaliyetlerinin olduğu belirlendi. Prof. Dr. Faruk Kaya, "Tarihlendirmeyle birlikte geminin burada olduğunu söylemek mümkün değil. Bunun ortaya çıkabilmesi için uzun süreli çalışmamız gerekiyor. Bundan sonraki dönemde İTÜ, Andrew Üniversitesi AİÇÜ öncülüğünde ortak çalışma yapma konusunda mutabakata vardık. İleriki süreçte 3 üniversite bu alanda çalışmalarını sürdürecek" dedi.
26.10.2023 Gündem
TAB Gıda kimin, TAB Gıda ürünleri (markaları) neler? Ömer Üründül kimdir? TAB Gıda halka arz izahname
TAB Gıda kimin, TAB Gıda ürünleri (markaları) neler? Ömer Üründül kimdir? TAB Gıda halka arz izahname Tab Gıda San. ve Tic. A.Ş. (TABGD) halka arzı 18-19-20 Ekim tarihlerinde gerçekleşecek. TABGD toplamda 52.500.000 TL nominal değerli paylarını bireysele eşit dağıtım yöntemiyle 130 TL fiyattan halka arz olacak. Söz konusu halka arzın ardından “TAB Gıda kimin, TAB Gıda ürünleri neler? Ömer Üründül kimdir?” sorularına yanıt aranmaya başlandı.
18.10.2023 Ekonomi
İsrail yok mu olacak? Kuran'da geçen 41 İsrail ayeti...
İsrail yok mu olacak? Kuran'da geçen 41 İsrail ayeti... Bugün İsrail olarak bilinen İsrailoğulları ile ilgili Kuran-ı Kerim'de pek çok ayet bulunmaktadır. Yahudiler ile ilgili bu ayetlerde İsrailoğulları ile ilgili mesajlar vardır. İşte Kuran'da geçen 41 İsrail ayeti...
13.10.2023 Gündem
Bakan Özhaseki: Deprem 9 dereceye kadar olsa bile hiçbirimiz yerimizden kımıldamadan hayatımızı sürdüreceğiz
Bakan Özhaseki: Deprem 9 dereceye kadar olsa bile hiçbirimiz yerimizden kımıldamadan hayatımızı sürdüreceğiz Çevre Şehircilik Ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, “Bundan sonra inşallah öyle konutlar inşa edeceğiz ki deprem 9 dereceye kadar olsa bile hiçbirimiz yerimizden kımıldamadan hayatımızı sürdüreceğiz” dedi.
29.08.2023 Gündem
42 ilin jandarma komutanı değişti
42 ilin jandarma komutanı değişti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre; 42 ilin jandarma komutanlıklarına atamalar yapıldı. Karar ile; birçok kaymakam ve vali yardımcısı da yeni görev yerlerine atandı. 
24.08.2023 Gündem
Van Gölü'nde heyecanlandıran keşif!  Nuh Tufanı detayı ortaya çıktı
Van Gölü'nde heyecanlandıran keşif! Nuh Tufanı detayı ortaya çıktı Doğu Deniz Derneği ve HAK Arama Kurtarma Derneği tarafından Bitlis’in Tatvan ve Ahlat ilçeleri arasında Van Gölü'nde yapılan dalışta, Kayı tamgalı ve haç işaretli taşlar ile yaşam merkezi olduğu tespit edilen alanlar bulundu.
13.08.2023 Yaşam
Aşure en az kaç kişiye dağıtılır? Aşure'nin içinde en az kaç çeşit malzeme olmalı? Aşure'nin bilinmeyen 3 özelliği
Aşure en az kaç kişiye dağıtılır? Aşure'nin içinde en az kaç çeşit malzeme olmalı? Aşure'nin bilinmeyen 3 özelliği Aşure Günü yaklaşıyor. Hicri yılbaşının ilk ayı Muharrem ayı içerisinde kutlana Aşure Günü 2023 yılında 28 Temmuz'a denk geliyor. Nuh Tufanı ile başladığı bilinen bu özel günde aşure yapacaklar için bilinmeyenleri araştırdık. Aşure malzemelerini hazırlayan ve heyecanla bu günü bekleyenler için birçok soruya cevap aradık. Peki aşure en az kaç kişiye dağıtılır?
27.07.2023 Gündem
Aşure Günü Kuran'da geçiyor mu? Aşure Günü hangi ayette var?
Aşure Günü Kuran'da geçiyor mu? Aşure Günü hangi ayette var? Aşure Günü yaklaşıyor. Hicri yılın ilk ayı olan Muharrem ayı içerisinde kutlanan Aşure Günü 2023 yılında 28 Temmuz'da kutlanacak. Nuh Peygamber'in ilk olarak yaptığı aşure bereketin de sembolüdür. Peki Aşure Günü Kuran'da geçiyor mu? Aşure Günü ile ilgili Kuran'da ayet var mı?
27.07.2023 Gündem
Aşure Günü 2023 tarihi | Ne zaman başlar ve biter, aşure günü hangi gün? Aşure gününde oruç tutulur mu?
Aşure Günü 2023 tarihi | Ne zaman başlar ve biter, aşure günü hangi gün? Aşure gününde oruç tutulur mu? Aşure günü ne zaman, ayın kaçında başlıyor ve bitiyor? Aşure günü tarihi, 2023 Muharrem ayının başlamasıyla sorgulanıyor. Her yıl Muharrem ayının 10. günü idrak edilen aşure günü tarih az bir süre kaldı. Bolluk ve bereketin simgesi aşureler için hazırlıklar başladı. Peki, Aşure günü ne zaman başlar ve biter 2023? Aşure günü oruç tutulur mu, aşure günü 2023 hangi gün, ayın kaçında?
26.07.2023 Gündem
Bolu'dan Ankara'ya 'Değişim' yürüyüşü yapan Tanju Özcan: Ekrem İmamoğlu ivmesini kaybediyor
Bolu'dan Ankara'ya 'Değişim' yürüyüşü yapan Tanju Özcan: Ekrem İmamoğlu ivmesini kaybediyor Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, CNN Türk'te canlı yayında açıklamalarda bulundu. Özcan, CHP Genel Merkezi önüne koltuk fırlattığı anlarla ilişkin, "11 tane seçim kaybetmiş koltuktan kalkmıyor. İlla koltuk diyorlarsa alın size koltuk diye koltuk attım. Orada koltuk vazgeçilmez bir şey değil demek istedim. Sembolik bir şeydi." ifadelerini kullanırken, Ekrem İmamoğlu'nun değişim çıkışı ile ilgili ise "Bence Ekrem Bey geç kalıyor. Ben Ekrem Bey'i nasıl destekleyebilirim? Ekrem Bey değişim olmalı diyor ama değişim genel başkandan başlamalı demiyor. Ekrem Bey birçok insandan daha önde. Her geçen gün bu ivmesini kaybediyor." diye konuştu. Özcan, 'İstifa edecek misiniz?' sorusuna ise, "İstifa etmeyeceğim, bu tarihe geçsin. Beni atsınlar. Gerekçeli kararda ne yazacak merak ediyorum." yanıtını verdi.
14.07.2023 Gündem
Cesedi parçalanmış halde derin dondurucuda bulunmuştu! Muhammet Nuh Kasadar'ın babası ilk kez konuştu
Cesedi parçalanmış halde derin dondurucuda bulunmuştu! Muhammet Nuh Kasadar'ın babası ilk kez konuştu İstanbul Bayrampaşa'da derin dondurucuda bulunan parçalanmış cesedin sırrı çözüldü. Geçen salı ortadan kaybolan 19 yaşındaki Muhammed Nuh Kasadar’ın cesedi, parçalanmış halde Bayrampaşa’daki bir dairede derin dondurucuda bulundu. Gözaltına alındıktan sonra cinayeti itiraf eden ve detayları anlatan katil Hakan Ö.’nın ifadeleri ise kan dondurdu. Son yolculuğuna uğurlanan Muhammet Nuh Kasadar’ın babası gazeteci Mustafa Kasadar, sözleri kahretti.
14.07.2023 Gündem
Derin dondurucuda bulunan parçalanmış cesedin sırrı çözüldü! Kan donduran detaylar ortaya çıktı...
Derin dondurucuda bulunan parçalanmış cesedin sırrı çözüldü! Kan donduran detaylar ortaya çıktı... İstanbul Bayrampaşa'da derin dondurucuda bulunan parçalanmış cesedin sırrı çözüldü. Geçen salı ortadan kaybolan 19 yaşındaki Muhammed Nuh Kasadar’ın cesedi, parçalanmış halde Bayrampaşa’daki bir dairede derin dondurucuda bulundu. Katil Hakan Ö. “Boğarak öldürdüm, cesedi parçalayıp kokmaması için derin dondurucuya koydum” diye itirafta bulundu.
13.07.2023 Gündem
Vahşi cinayette kan donduran detay! Ünlü yazarın oğlu çıktı
Vahşi cinayette kan donduran detay! Ünlü yazarın oğlu çıktı İstanbul'da geçtiğimiz pazartesi günü kaçırılan 19 yaşındaki Muhammed Nuh Kasadar'ın cesedi Bayrampaşa'da bir evde derin dondurucuda bulundu. Polis olayı gerçekleştirdiğini tespit ettiği bir kişiyi gözaltına aldı. Ailenin eski bir çalışanı olduğu öğrenilen şüphelinin perşembe günü adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.
12.07.2023 Gündem
Ermenistan Devlet Başbakanı Paşinyan'dan Ağrı Dağı tepkisi: Bu bizi yok edin demek
Ermenistan Devlet Başbakanı Paşinyan'dan Ağrı Dağı tepkisi: Bu bizi yok edin demek Ermenistan başbakanı Nikol Paşinyan, parlamentoda muhalefetten bir milletvekili ile devlet sembolleriyle ilgili bir tartışma yaşadı. Ermenistan Devlet armasında Ağrı Dağı'nın yer almasına tepki gösteren Paşinyan, 'Bizim armamızın üzerinde tasvir edilen nedir? Üzerinde Ermenistan'ın dört hanedanının arması, Ağrı Dağı üzerinde Nuh'un gemisi. Armaya bakınca benim aklıma soru geliyor, onun bizimle ne ilgisi var' dedi ve 'Bu bizi yok edin anlamına geliyor' ifadelerini kullandı.
17.06.2023 Dünya
Kıbrıs’taki otele dava!
Kıbrıs’taki otele dava! Bülent Ersoy’un KKTC’deki konseri öncesi sahte PCR testi nedeniyle tutuklanan 17 kişi ile menajer Haluk Şentürk, Nuh’un Gemisi Otel’e 918 bin liralık tazminat davası açtı.
14.06.2023 Magazin
'Poker'in babası' servetini Türkiye'de Nuh'un Gemisi'ni bulmak için harcadı!
'Poker'in babası' servetini Türkiye'de Nuh'un Gemisi'ni bulmak için harcadı! Nuh'un Gemisi'ni bulmak bir Türkiye'ye heyet gönderen ve servetini bir kısmını bu arayışta harcayan isim poker efsanesi Doyle Brunson idi. Pokerden 75 milyon dolarlık servet elde eden Doyle Brunson, bu servetinin bir kısmını Nuh'un Gemisi'ni bulmaya harcadı. Üstelik keşif gezileri için Türkiye'ye bile ekip gönderdi.
16.05.2023 Dünya
Saffat Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! Saffat Suresi okumanın yararları ve faziletleri
Saffat Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! Saffat Suresi okumanın yararları ve faziletleri Mekke döneminde inen Saffat Suresi 182 âyettir. Sûre, adını ilk âyette geçen “es-Sâffât” kelimesinden alır. Sâffât, sıra sıra dizilenler, saf saf duranlar anlamına gelir. Sûrede başlıca, meleklerden, cinlerden, kıyamet ve ahiret olaylarından söz edilir. Ayrıca Saffat Suresi’nde Nûh, İbrahim, İsmail, İshak, Mûsâ, Hârun, İlyas, Lût ve Yûnus Peygamberlerin kıssalarına yer verilmektedir. Peki, Saffat Suresi okumanın yararları ve faziletleri ne? İşte Saffat Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri!
4.05.2023 Sureler
Meryem Suresi Türkçe Arapça okunuşu, meali ve tefsiri!
Meryem Suresi Türkçe Arapça okunuşu, meali ve tefsiri! Meryem Suresi, konusunu Hz. Meryem’den alması sebebi ile surenin ismi bu olmuştur. Müslümanların Mekke’den, Habeşistan’a hicret etmeden öncesinde ve Fatır Suresinden de sonra inen suredir. Sure doksan sekiz ayetten oluşuyor ve Kuran-ı Kerim’de 19. Sırada yer alırken, 44. Sırada indirilmiştir. İçerisinde tilavet secdesi bulundurur. Peki, Ramazan ayında Meryem Suresi okumanın yararları ve faziletleri nelerdir? İşte Meryem Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri
4.05.2023 Sureler

Benzer Haber Etiketleri

Nuh ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nuh haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.