Nöbetçi Eczane

Nöbetçi Eczane

Son dakika nöbetçi eczane haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan nöbetçi eczane ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını nöbetçi eczane haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nöbetçi Eczane

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nöbetçi eczane gelişmeleri de dahil olmak üzere 388 nöbetçi eczane haberi bulunmuştur. Tüm nöbetçi eczane haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bugün eczaneler açık mı? Ramazan Bayramı 10-11-12 Nisan eczaneler çalışıyor mu?
Bugün eczaneler açık mı? Ramazan Bayramı 10-11-12 Nisan eczaneler çalışıyor mu? Ramazan bayramı nedeniyle eczanelerin açık olup olmadığı araştırılmaya devam ediyor. 10-11-12 Nisan bayram günlerinde sağlık sorunları nedeniyle eczanelerin yolunu tutanlar kapalı olduklarını fark etti. Bunun üzerinde vatandaşların, "Bayramda eczanaler açık mı?", "Bayramda eczaneler çalışıyor mu?" sorularına yanıt aramaya başladı. Peki, 10-11-12 Nisan 2024 Bayramda eczaneler çalışıyor mu, tatil mi, nöbetçi eczane var mı?
10.04.2024 Gündem
Hastalıklar artınca eczanelerde uzun kuyruklar oluştu
Hastalıklar artınca eczanelerde uzun kuyruklar oluştu Son bir haftada hastalıkların artmasıyla nöbetçi eczanelerde uzun kuyruklar oluştu.
12.12.2022 Yaşam
Cumartesi eczaneler açık mı, saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor? Nöbetçi eczaneler sorgulama ile eczanelerin hafta içi ve hafta sonu çalışma saatleri
Cumartesi eczaneler açık mı, saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor? Nöbetçi eczaneler sorgulama ile eczanelerin hafta içi ve hafta sonu çalışma saatleri Cumartesi günü eczaneler saat kaçta açılıyor kaçta kapanıyor? Sorusuna yoğun bir şekilde yanıt arıyor. İlaç almak isteyenler ya da medikal ürünlere ihtiyacı olanlar sağlık kurumlarından biri olan eczanelerin kapısını çalışıyor. Peki, Eczaneler cumartesi günleri açık mı? İşte eczanelerin hafta içi ve hafta sonu çalışma saatleri…
24.09.2022 Gündem
30 Ağustos eczaneler açık mı? Bugün eczaneler çalışıyor mu, Zafer Bayramı’nda eczaneler kapalı mı?
30 Ağustos eczaneler açık mı? Bugün eczaneler çalışıyor mu, Zafer Bayramı’nda eczaneler kapalı mı? 30 Ağustos Zafer Bayramı eczaneler açık mı, eczaneler bugün kapalı mı? 30 Ağustos Zafer Bayramı resmi tatil olduğundan ilaç almak isteyen vatandaşlar arama motorlarına yönelerek eczanelerin açık olup olmadığını sorguluyor. Vatandaşlar ayrıca nöbetçi eczane listesi de sorguluyor. Peki, 30 Ağustos Eczaneler açık mı, bugün eczaneler kapalı mı? 30 Ağustos eczaneler çalışıyor mu?
30.08.2022 Gündem
Nöbetçi eczane nasıl öğrenilir? e-Devlet nöbetçi eczane sorgulama ekranı!
Nöbetçi eczane nasıl öğrenilir? e-Devlet nöbetçi eczane sorgulama ekranı! Nöbetçi eczane sorgulama artık e-Devlet üzerinden yapılacak. Türk Eczacıları Birliğince bildirilen ve il sağlık müdürlüklerince onaylanan nöbetçi eczane bilgileri, e-Devlet'te yer alacak. Nöbetçi ezcanelerin adres ve konum bilgilerine kolayca ulaşılabilecek. Peki, Nöbetçi eczane nasıl öğrenilir? Nöbetçi eczane nereden öğrenilir? İşte e-Devlet nöbetçi eczane sorgulama ekranı…
31.07.2022 Sağlık
e-Devlet hizmetlerinde yeni dönem! Artık...
e-Devlet hizmetlerinde yeni dönem! Artık... e-Devlet kapısı üzerinden sağlanan hizmetlere bir yenisi daha eklendi. Vatandaşlara büyük kolaylık sağlayacak hizmet 81 il için geçerli olacak. Artık nönetçi eczane bilgilerine e-Devlet sistemi üzerinden öğrenilebilecek.
31.07.2022 Gündem
Bugün eczaneler açık mı, 12 Temmuz eczaneler kapalı mı? Bayramın 4. günü eczaneler çalışıyor mu, kaç gün tatil?
Bugün eczaneler açık mı, 12 Temmuz eczaneler kapalı mı? Bayramın 4. günü eczaneler çalışıyor mu, kaç gün tatil? 12 Temmuz eczaneler açık mı, kapalı mı? Kurban Bayramı'nın dördüncü günü 12 Temmuz Salı günü eczanelerin çalışma durumu sorgulanıyor. Eczanelerde işi olanlar “Bugün eczaneler açık mı, bayramın 4. günü eczaneler çalışıyor mu?" sorularına yanıt ararken bayramda nöbetçi eczaneler listesini de sorguluyor.
12.07.2022 Gündem
Adli tatil ne zaman başlıyor, hangi gün ve tarihte bitiyor?
Adli tatil ne zaman başlıyor, hangi gün ve tarihte bitiyor? Adli tatil merak ediliyor. Temmuz ayının gelmesiyle adli tatilin ne zaman başlayacağı mahkemede işi olanlar tarafından sorgulanıyor. Peki, Adli tatil ne zaman başlıyor, hangi gün ve tarihte bitiyor?
4.07.2022 Gündem
Ereğli'de yaklaşık 250 kişi hastanelik oldu
Ereğli'de yaklaşık 250 kişi hastanelik oldu Konya'nın Ereğli ilçesinde yaklaşık 250 kişi, bulantı, kusma ve ishal şikayetleriyle hastaneye başvurdu.
15.05.2022 Gündem
4 Mayıs nöbetçi eczaneler! Bayramda eczaneler açık mı, bayramın 3. Günü eczaneler kapalı mı? Nöbetçi eczane sorgulama
4 Mayıs nöbetçi eczaneler! Bayramda eczaneler açık mı, bayramın 3. Günü eczaneler kapalı mı? Nöbetçi eczane sorgulama Bayramda eczaneler açık mı, bayramın 3. Günü eczaneler çalışıyor mu? sorusuna yanıt aranırken Nöbetçi eczane listesi için de aramalar yoğunlaştı. Eczanelerde işleri olan vatandaşlar bulundukları ilçelerdeki nöbetçi eczaneleri araştırıyor. Peki, 4 Mayıs eczaneler açık mı, nöbetçi eczaneler nasıl öğrenilir? İşte 4 Mayıs nöbetçi eczaneler listesi...
4.05.2022 Gündem
Avcılar'da nöbetçi eczane kuyruğu
Avcılar'da nöbetçi eczane kuyruğu Avcılar'da kendileri veya hasta yakınları için ilaç almak isteyenler, yeni yılın ilk gününün resmi tatil olması ve nöbetçi eczane sayısının yetersizliğini dile getirerek uzun süre kuyrukta beklemekten yakındı.
2.01.2022 Yaşam
Nöbetçi eczane kuyruğu! Sonu görünmedi
Nöbetçi eczane kuyruğu! Sonu görünmedi Avcılar'da kendileri veya hasta yakınları için ilaç almak isteyenler, yeni yılın ilk gününün resmi tatil olması ve nöbetçi eczane sayısının yetersizliğini dile getirerek uzun süre kuyrukta beklemekten yakındı.
2.01.2022 Yaşam
Türkiye'nin ilaç kullanım haritası belli oldu! Resmen patlama yaşanıyor! O ilimiz ilk sırada yer aldı, işte en çok reçeteye yazdırılan ilaçlar...
Türkiye'nin ilaç kullanım haritası belli oldu! Resmen patlama yaşanıyor! O ilimiz ilk sırada yer aldı, işte en çok reçeteye yazdırılan ilaçlar... Tüm Türkiye'de belli oldu. Bakanlık resmen açıkladı. O illerde en çok bu ilaçlar yazıldı. Antibiyotik kullanımı yazdırılma oranı değişti. Reçeteye en az ve en çok ilaç yazdıran iller de belli oldu. İşte Türkiye'nin ilaç kullanım haritasının detayları...
20.11.2021 Gündem
Yarın bankalar açık mı? Perşembe bankalar çalışıyor mu, bankalar 28 Ekim saat kaça kadar açık?
Yarın bankalar açık mı? Perşembe bankalar çalışıyor mu, bankalar 28 Ekim saat kaça kadar açık? Bankalar perşembe günü açık mı, Bankalar 28 Ekim Perşembe günü çalışıyor mu? Bankalarda işlem yapacak olan vatandaşlar 29 Ekim Cuma gününün resmi tatil olması nedeniyle, bayram arifesinde bankaların açık olup olmadığını sorguluyor. Peki, Bankalar 28 Ekim’e açık mı, perşembe bankalar çalışıyor mu? Perşembe günü bankalar kaça kadar açık?
27.10.2021 Gündem
Eczaneler bugün açık mı? 30 Ağustos eczaneler açık mı, kapalı mı? 30 Ağustos 2021 nöbetçi eczane!
Eczaneler bugün açık mı? 30 Ağustos eczaneler açık mı, kapalı mı? 30 Ağustos 2021 nöbetçi eczane! Eczaneler açık mı 30 Ağustos, eczaneler bugün çalışıyor mu? 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle bugün resmi tatil olunca eczane işi olan vatandaşların aramaları da arttı. Kamu kurum ve kuruluşların tatil yapması, “Eczaneler bugün açık mı? 30 Ağustos eczaneler açık mı, kapalı mı?” sorularının sorulmasına neden oldu.
30.08.2021 Gündem
Mustafa Cengiz'den zehir zemberek sözler! 'Fatih Terim ile çalışmayı düşünmüyorum'
Mustafa Cengiz'den zehir zemberek sözler! 'Fatih Terim ile çalışmayı düşünmüyorum' Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, aday olmayacağını açıkladı ve sözü Fatih Terim'e getirerek olay yaratan ifadeler kullandı. Cengiz, Terim'le çalışmayı düşünmediğini bildirdi.
21.05.2021 Galatasaray
Nöbetçi eczane uygulamasında değişiklik! İşte İstanbul'da eczanelerin çalışma saatleri!
Nöbetçi eczane uygulamasında değişiklik! İşte İstanbul'da eczanelerin çalışma saatleri! İstanbul'da 5 Aralık 2020'den bu yana cumartesi günleri uygulanan eczane nöbet sistemi sona erdi. Pazar ve resmi tatil günlerinde nöbetçi eczaneler, bunların dışında kalan günlerde tüm eczaneler 09.00-19.00 saatleri arasında hizmet verecek.
2.03.2021 Gündem
Yasakta eczaneler açık mı? Bugün eczaneler açık mı?
Yasakta eczaneler açık mı? Bugün eczaneler açık mı? İçişleri Bakanlığı tarafından uygulanan sokağa çıkma yasağında vatandaşlar eczanelerin açık olup olmadığını merak ediyor. Peki, 12-13 Aralık sokağa çıkma kısıtlamasında eczaneler açık mı? Bugün eczaneler açık mı? İşte nöbetçi eczane listesi...
12.12.2020 Gündem
İstanbul için flaş eczane kararı! 3 kat artırılacak
İstanbul için flaş eczane kararı! 3 kat artırılacak İstanbul Eczacı Odası, Kovid-19 nedeniyle sokağa çıkma kısıtlamasının uygulanacağı 5 Aralık Cumartesi günü kentte nöbetçi eczane sayısının üç kat artırılarak hizmet verileceğini bildirdi.
2.12.2020 Gündem
'Bilinmeyen numaralara' 8,3 milyon lira harcandı
'Bilinmeyen numaralara' 8,3 milyon lira harcandı Telefonda rehberlik hizmetleri veren işletmecilerin geliri, bu yılın mart ayı sonu itibarıyla 8,3 milyon lira olarak gerçekleşti.
30.09.2020 Ekonomi
Ankara’daki eczanelere hafta sonu düzenlemesi
Ankara’daki eczanelere hafta sonu düzenlemesi İstanbul’un ardından Ankara’da da sokağa çıkmanın yasak olacağı hafta sonunda eczanelerle ilgili yeni düzenleme yapıldı. Başkent’te cumartesi günü açık olacak nöbetçi eczane sayısı iki katına çıkartıldı.
17.04.2020 Gündem
İstanbul'da eczanelere cumartesi düzenlemesi
İstanbul'da eczanelere cumartesi düzenlemesi İstanbul'da sokağa çıkmanın yasak olacağı hafta sonu eczanelerle ilgili yeni düzenleme yapıldı.
15.04.2020 Gündem
Navigasyonda aramalar değişiyor
Navigasyonda aramalar değişiyor Türkiye’de corona virüs COVID-19 salgınının yaygınlaşmasıyla insanlar evlerine kapanırken, yollardaki trafik yoğunluğunda da büyük oranda azalma meydana geldi.
10.04.2020 Otomobil
Eczaneler saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor? Eczane açılış ve kapanış saatleri
Eczaneler saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor? Eczane açılış ve kapanış saatleri Eczanelerden ücretsiz maske dağıtımının yapılacağının açıklanmasının ardından vatandaşlar da ücretsiz maske almak için eczanelere koştu. Çoğu vatandaş internetten eczanelerin çalışma saatlerinde değişiklik olup olmadığını merak ediyor. Peki, Eczaneler saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor? İşte eczanelerin çalışma saatleri...
13.04.2020 Gündem
Sevgiliye nöbetçi eczane aradı
Sevgiliye nöbetçi eczane aradı Oyuncu ve stilist Ece Sükan, bir süredir aşk yaşadığı sevgilisi Uğur Güven ile beraber önceki gece Akatlar’da nöbetçi eczanede objektiflere yansıdı.Uğur Güven, sevgilisi Ece Sükan’a göz damlası aldı.
10.08.2019 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Nöbetçi Eczane ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nöbetçi eczane haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.