Nişantaşı

Nişantaşı

Son dakika nişantaşı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan nişantaşı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını nişantaşı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nişantaşı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nişantaşı gelişmeleri de dahil olmak üzere 5.206 nişantaşı haberi bulunmuştur. Tüm nişantaşı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sermiyan Midyat trafik kazası geçirdi! 'Neye uğradığımı şaşırdım'
Sermiyan Midyat trafik kazası geçirdi! 'Neye uğradığımı şaşırdım' Son olarak 'Eyvah Tatil' adlı yapımda yer alan Sermiyan Midyat, önceki gün Nişantaşı'ndaydı. Motosikletli bir kurye, park yerinden çıkacağı sırada ünlü oyuncunun aracına hızla çarptı. Korkutan kaza sonrası konuşan Midyat, "Neye uğradığımı şaşırdım" dedi.
21.04.2024 Magazin
Aytaç Şaşmaz'ın boynundaki yüzük dikkat çekti!
Aytaç Şaşmaz'ın boynundaki yüzük dikkat çekti! Aytaç Şaşmaz, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Londra tatilinden bahseden oyuncu, boynundaki kolyeye bağlı yüzük hakkında da konuştu.
20.04.2024 Magazin
Nilgün Belgün'den şaşırtıcı Suphiye Orancı yorumu! 'Kabak kimin başına patlayacak acaba?'
Nilgün Belgün'den şaşırtıcı Suphiye Orancı yorumu! 'Kabak kimin başına patlayacak acaba?' Metin Akpınar’ın evlilik dışı birlikteliğinden dünyaya gelen ikiz kızlarından Duygu Nebioğlu’nun, annesi Suphiye Orancı'yı bulmak için Müge Anlı'nın programına başvurması Türkiye’nin gündemine oturdu. Nebioğlu'nun iki ablasının babaları da ünlü. Geçtiğimiz gün Nişantaşı'nda görüntülenen ünlü oyuncu Nilgün Belgün, Türkiye’nin gündemini meşgul eden olayla ilgili şaşırtıcı açıklamalarda bulundu.
20.04.2024 Magazin
Kuşum Aydın Cenk Eren'e imrendi, yüzüne gerdirecek! ‘Çok güzel olmuş, bayıldım'
Kuşum Aydın Cenk Eren'e imrendi, yüzüne gerdirecek! ‘Çok güzel olmuş, bayıldım' Uzun süredir ekranlarda yer almayan Kuşum Aydın, Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı. Aydın, estetik operasyon sonrası gündem olan Cenk Eren hakkında açıklamalarda bulundu.
19.04.2024 Magazin
Hande Ataizi: Bu dizideki 'taş' benim
Hande Ataizi: Bu dizideki 'taş' benim Kanal D’de yayınlanan “Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu” dizisinde ‘Süreyya’ rolünü canlandıran Hande Ataizi önceki gün Nişantaşı’nda görüntülendi. Ayaküstü muhabirlerin sorularını yanıtlayan Ataizi, güzel giden dizi hakkında da açıklamalarda bulundu.
17.04.2024 Magazin
Fransız hayranı Hande Ataizi'nin bayramını kutladı! 'Çok gurur verici'
Fransız hayranı Hande Ataizi'nin bayramını kutladı! 'Çok gurur verici' Kanal D'nin sevile dizisi ‘Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu’nda Savcı Süreyya karakterine hayat veren Hande Ataizi, Nişantaşı'nda kameralara yansıdı. Kendisini fark edip bayramını kutlayan Fransız bir hayranının ilgisiyle mutlu olan Ataizi, diziler sayesinde Türk oyuncuların popülaritesinin arttığını anlattı.
13.04.2024 Magazin
Oyuncu Kaan Taşaner, Seray Dura ile görüntülendi!
Oyuncu Kaan Taşaner, Seray Dura ile görüntülendi! Oyuncu Kaan Taşaner, şovmen Cem Özer'in eşi Pınar Dura'nın yeğeni Seray Dura ile Nişantaşı City’s çıkışı görüntülendi. Yaklaşık 3,5 yıldır birlikte olan ünlü çiftten Taşaner, tatil planları sorulunca dikkat çeken bir karşılık verdi.
10.04.2024 Magazin
Estetikli güzel Tuvana Türkay: Meyveyi bıraktım, vitamine başladım!
Estetikli güzel Tuvana Türkay: Meyveyi bıraktım, vitamine başladım! "Burnum dışında en ufak bir estetik müdahaleyi ortaya çıkarın mesleği bırakıp, ülkeyi terk ederim" diyen Tuvana Türkay, Nişantaşı’nda görüntülendi. Eczaneden iki poşet dolusu vitamin alan oyuncu, estetikle ilgili yöneltilen soru üzerine gerildi.
7.04.2024 Magazin
Hande Ataizi'den 'Taş Kağıt Makas' açıklaması! 'Daha ne olsun'
Hande Ataizi'den 'Taş Kağıt Makas' açıklaması! 'Daha ne olsun' Kore yapımı 'Remember: War Of The Son' dizisinden uyarlanan 'Taş, Kağıt, Makas'te 'Savcı Süreyya' karakterini canlandıran Hande Ataizi, Nişantaşı'nda objektiflere yakalandı. Ünlü isim, Kanal D ekranlarının sevilen dizisi hakkında da açıklamalarda bulundu.
6.04.2024 Magazin
Zeynep Mansur: Aşk için dinimi değiştirmem!
Zeynep Mansur: Aşk için dinimi değiştirmem! Ünlü şarkıcı Zeynep Mansur, önceki gün Nişantaşı'nda kameralara yansıdı. Ayaküstü gazetecilerle konuşmayı ihmal etmeyen Mansur, aradığı aşkı Yunanistan'da bulabileceğini söyledikten sonra; samimi bir açıklamada bulunarak aşkı için din değiştirmeyeceğini söyledi.
4.04.2024 Magazin
Uraz Kaygılaroğlu'ndan aşk itirafı! Her şey güzel gidiyor
Uraz Kaygılaroğlu'ndan aşk itirafı! Her şey güzel gidiyor Önceki gün Nişantaş'ında görüntülenen Uraz Kaygılaroğlu, yeni projelerini anlattı, fotoğraf sanatçısı Sayna Soleimanpour ile aşk yaşadığı iddialarına yanıt verdi.
28.03.2024 Magazin
Yıldız Tilbe'nin yeni hobisi şaşırttı! Dünyaca ünlü markaları değiştirdi
Yıldız Tilbe'nin yeni hobisi şaşırttı! Dünyaca ünlü markaları değiştirdi Türkiye’de yaşanan felaketler sonrası afetzedelere yaptığı milyonlarca lira destekle günlerce konuşulan Yıldız Tilbe, bu kez sokak satıcılarına el uzattı.
15.03.2024 Magazin
Yasak aşk sonrası buzlar eridi! Cansu Tosun ile babası Kenan Tosun ile görüntülendi
Yasak aşk sonrası buzlar eridi! Cansu Tosun ile babası Kenan Tosun ile görüntülendi Cansu Tosun, Ümran Seyhan’la aşkı uğruna annesi Serpil Tosun’dan boşanan babası Kenan Tosun’la barıştı. Baba-kız Nişantaşı’nda görüntülendi.
11.03.2024 Magazin
AK Parti Şişli Belediye Başkan Adayı Gökhan Yüksel projelerini anlattı
AK Parti Şişli Belediye Başkan Adayı Gökhan Yüksel projelerini anlattı AK Parti Şişli Belediye Başkan Adayı Gökhan Yüksel, düzenlediği basın toplantısıyla Şişli için gerçekleştireceği 37 projenin detaylarını anlattı. Yüksel, göreve geldiklerinde en fazla bütçeyi otopark yapımına ayıracaklarını belirterek, "Senelerdir Şişli'ye bütün aday olan arkadaşlarımız, seçilen ve aday olanların her birinin ortak söylemi 'otopark konusunu çözeceğim'. Fakat çivi çakılmadı. Ben bu konuda çok iddialıyım. Diyorum ki 5 yıl içerisinde İstanbul'un Şişli ilçesi en fazla zemin altı otoparkına sahip ilçemiz olacak" ifadelerini kullandı.
6.03.2024 Gündem
Trafikte saldırıya uğramıştı! Oktay Derelioğlu’dan yeni açıklama
Trafikte saldırıya uğramıştı! Oktay Derelioğlu’dan yeni açıklama Oktay Derelioğlu önceki gün Nişantaşı’nda görüntülendi. Eski milli futbolcu trafikte yaşadığı saldırıya dair de açıklama yaptı.
6.03.2024 Magazin
Mehmet Sesigüzel babası Nuri Sesigüzel'in vasiyetini yerine getirdi!
Mehmet Sesigüzel babası Nuri Sesigüzel'in vasiyetini yerine getirdi! Nuri Sesigüzel 20 Mayıs 2023 tarihinde hayatını kaybetti. Oğlu Mehmet Sesigüzel, baba yadigarı eşyaları müzede sergilenmesi amacıyla bağışladı. Babasının vasiyetini yerine getirdiğini söyleyen Sesigüzel, Nişantaşı'ndaki ofiste bulunan babasına ait altın plakların ise zayi olduğunu söyledi.
29.02.2024 Magazin
Liseli aşıklar gibi el ele yakalandılar
Liseli aşıklar gibi el ele yakalandılar Oyuncu Serenay Sarıkaya'nın annesi Ümran Seyhan ile oyuncu Cansu Tosun'un babası Kenan Tosun, Nişantaşı’nda el ele objektiflere yansıdı.
23.02.2024 Magazin
Nejat İşler'in son görüntüsü olay oldu! O eski halinden eser kalmadı
Nejat İşler'in son görüntüsü olay oldu! O eski halinden eser kalmadı Nejat İşler'in geçtiğimiz sene alkol zehirlenmesi yaşadığı ve Nişantaşı'nda bulunan bir hastaneye kaldırıldığı öne sürülmüştü. Sosyal medyada hızla yayılan iddia, oyuncunun sevenlerini üzüntüye boğmuştu.
20.02.2024 Magazin
Eski sevgili pazarı nerede? Nişantaşı eski sevgili pazarına nasıl gidilir? 14 Şubat Sevgililer Günü’ne kadar ziyarete açık olacak
Eski sevgili pazarı nerede? Nişantaşı eski sevgili pazarına nasıl gidilir? 14 Şubat Sevgililer Günü’ne kadar ziyarete açık olacak 14 Şubat Sevgililer Günü’ne az bir süre kala Nişantaşı’nda ‘eski sevgili pazarı’ kuruldu. Eski sevgililerinden kalan eşyalarını satmak isteyenler stantlara, üzerinde notlar da bulunan eşyaları yerleştirmeye başladı. Peki, Eski sevgili pazarı nerede? Nişantaşı eski sevgili pazarına nasıl gidilir, Pazar saat kaçta kadar açık?
12.02.2024 Gündem
Nişantaşı'nda 14 Şubat öncesi 'eski sevgili pazarı' kuruldu
Nişantaşı'nda 14 Şubat öncesi 'eski sevgili pazarı' kuruldu 14 Şubat Sevgililer Günü'ne günler kala Nişantaşı'nda 'eski sevgili pazarı' kuruldu.
11.02.2024 Gündem
Vedat Tek Eserleri Nelerdir? Vedat Tek Eserlerinin Özellikleri...
Vedat Tek Eserleri Nelerdir? Vedat Tek Eserlerinin Özellikleri... Eski tarihlerde yaşamış olan isimlerin birçok eserini günümüzde görmek mümkündür. Bu isimler içerisinde Vedat Tek'i sayma şansımızda vardır. Özellikle mimarlık alanı denildiği zaman Vedat Tek ismi direkt olarak akla gelir. 20. yüzyılın başlarında yapmış olduğu çalışmalar ile adından söz ettirdiği görülüyor.
10.02.2024 Yaşam
Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy ebeveyn kursuna gidecek
Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy ebeveyn kursuna gidecek "Savaşçı" dizisinde birlikte rol alan, arkadaşlıkları aşka dönüşen Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy, 2022'nin Eylül ayında evlenmişti. Mutlu bir evlilik süren ikili geçtiğimiz aylarda bebek beklediklerini duyurmuşlardı. Nişantaşı'nda görüntülenen çift muhabirlerin sorularını da yanıtladı.
9.02.2024 Magazin
Yıldız Tilbe sokağın iyilik meleği! Kazancının büyük kısmını bağışlıyor
Yıldız Tilbe sokağın iyilik meleği! Kazancının büyük kısmını bağışlıyor Türkiye’de yaşanan felaketler sonrası afetzedelere yaptığı milyonlarca lira destekle günlerce konuşulan Yıldız Tilbe, bu kez sokak satıcılarına el uzattı.
4.02.2024 Magazin
Evlilikleri 44 gün sürmüştü! Merve Boluğur ile Mert Aydın barıştı mı?
Evlilikleri 44 gün sürmüştü! Merve Boluğur ile Mert Aydın barıştı mı? Merve Boluğur önceki gün Nişantaşı’nda bir AVM’de görüntülendi. Eski eşli Mert Aydın ile barıştıkları iddialarına da yanıt verdi.
3.02.2024 Magazin
Tolga Sarıtaş ve Zeynep Mayruk evlilik kararı aldı!
Tolga Sarıtaş ve Zeynep Mayruk evlilik kararı aldı! Oyuncu Tolga Sarıtaş, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Sarıtaş, dört yıldır ilişki yaşadığı modacı Zeynep Mayruk ile evlilik kararı aldıklarını ilk kez açıkladı.
2.02.2024 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Nişantaşı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nişantaşı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.