Nilay Cafer

Nilay Cafer

Son dakika Nilay Cafer haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Nilay Cafer ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Nilay Cafer haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nilay Cafer

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nilay cafer gelişmeleri de dahil olmak üzere 24 nilay cafer haberi bulunmuştur. Tüm nilay cafer haberleri aşağıda listelenmiştir.
Pelin Akil ile Anıl Altan aşka geldi! Kızlarından müdahale...
Pelin Akil ile Anıl Altan aşka geldi! Kızlarından müdahale... Pelin Akil ile Anıl Altan'ın öpüştükleri anlar sosyal medyaya damga vurdu. Alin ve Lina adında ikiz kızları olan ünlü çiftin dudak dudağa oldukları anlarda küçük kızlarının müdahalesi herkesi güldürdü. Törende romantik bir poz veren oyuncu Pelin Akil ile Altan o anları takipçileriyle paylaştı.
27.06.2022 Magazin
Pelin Akil Altan ile Nilay Cafer tatil sezonu'nu Bodrum'da açtı!
Pelin Akil Altan ile Nilay Cafer tatil sezonu'nu Bodrum'da açtı! Oyuncu Nilay Cafer ile meslektaşı Pelin Akil Altan da tatil sezonunu Bodrum'da açan ünlülerden. Sıcak havanın ve denizin tadını çıkaran ikili, önceki gün plajda görüntülendi.
23.06.2022 Magazin
Nilay Cafer: İnce eleyip sık dokuyorum
Nilay Cafer: İnce eleyip sık dokuyorum Uzun süredir ekranlardan uzak kalan oyuncu Nilay Cafer, önceki gün Zorlu Alışveriş Merkezi'nde objektiflere yansıdı.
19.08.2021 Magazin
Ünlü isimlerden işitme engelli çocukların eğitimine destek!
Ünlü isimlerden işitme engelli çocukların eğitimine destek! Sanat, spor ve iş dünyasının ünlü isimleri, İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi bünyesinde işitme implantı takılan çocukların işitme eğitimlerine 1 yıllık fon sağlanması amacıyla düzenlenen "Çocuklara Göz Kulak Oluyoruz" kampanyasına destek sağladı.
18.01.2018 Sağlık
İlk gün aile ile
İlk gün aile ile Nilay Cafer, geçtiğimiz gün Zorlu AVM’deydi.
2.09.2017 Magazin
Sağlığına kavuştu setlere geri dönüyor
Sağlığına kavuştu setlere geri dönüyor Geçirdiği beyin ameliyatından sonra oyunculuğa bir süre ara veren Nilay Cafer, setlere geri dönüyor. Tamamen iyileşen sağlığına kavuşan ve enerji patlaması yaşadığını anlatan oyuncu bir romantik komedi dizisinde oynamak istediğini söylüyor.
11.08.2017 Arşiv
El emeği göz nuru
El emeği göz nuru Uzun süredir ekranlara ara veren oyuncu Nilay Cafer, güzel sanatlara merak sardı.
2.06.2017 Magazin
Kadın girişimcilere büyük destek
Kadın girişimcilere büyük destek Alışveriş ve tasarım etkinliği ‘A Day of Fashion by Alaluxa’ adlı kermeste, kadın girişimciler ‘Girişimcilik Eğitimi’ ile ödüllendirildi
3.03.2017 Magazin
Çocuklar için el ele
Çocuklar için el ele Bu yıl ilk kez yapılan Hunny Bunny Çocuk Şenliği büyük ilgi gördü. Down Kafe’de çalışan ünlü isimler, kendi yaptıkları yiyecekleri satarak down sendromlu çocuklara gelir elde etti.
19.02.2017 Magazin
İki güzel alışverişte
İki güzel alışverişte İki güzel oyuncu Nilay Cafer ve Aslıhan Güner, önceki gün Zorlu AVM’deydi...
22.11.2016 Magazin
Bir kez daha moral oldular
Bir kez daha moral oldular Futbolcu Mehmet Topal ve eşi Selda, huzurevlerinde yaşayan yaşlılara ve kanser hastası çocuklara verdikleri yemekle bir kez daha moral oldular.
10.08.2016 Magazin
Mehmet Topal'dan moral yemeği
Mehmet Topal'dan moral yemeği Fenerbahçe'nin milli futbolcusu Mehmet Topal ve eşi Selda Topal, 5 yıldır geleneksel olarak düzenledikleri 'Huzurevi Buluşmaları'nı geçtiğimiz akşam Sarıyer Eski Büyükdere İskelesi'nin terasında gerçekleştirildi.
24.09.2021 Fenerbahçe
İstanbul turundalar
İstanbul turundalar Aslıhan Güner ve Nilay Cafer, önceki gün Kuruçeşme’de yer alan Aşşk Cafe’de görüntülendiler...
28.07.2016 Magazin
Köstebek dizisinde başrol hangi isimler olacak?
Köstebek dizisinde başrol hangi isimler olacak? Başrollerinde Çağatay Ulusoy ve Farah Zeynep Abdullah ikilisinin oynayacağı Köstebek dizisi büyük bir heyecanla bekleniyor. Ay Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği Köstebek dizisinin konusu oldukça merak ediliyor. Biz de sizler için Köstebek dizisinin ayrıntılarını derledik...
25.05.2016 Magazin
Ekranların yeni ikilisi mi olacaklar?
Ekranların yeni ikilisi mi olacaklar? Yeni dönemde ekrana gelmeye hazırlanan Ay Yapım'ın yeni dizisi 'Köstebek' için aranan kan bulundu...
18.05.2016 Televizyon
Sıkı dostlar
Sıkı dostlar Başak Sayan, Nilay Cafer ve Aslıhan Güner önceki gün geldikleri Zorlu AVM’de görüntülendi...
15.12.2015 Magazin
Set yok spor var
Set yok spor var ‘Şehrin Melekleri’ dizisinde ‘İdil’ karakterini canlandıran Nilay Cafer, önceki gün yağmurlu havaya aldırış etmeden sabah sporu için Bebek’te yürüyüş yaptı...
24.08.2015 Magazin
Şehrin Melekleri ilk bölümüyle bu akşam yayınlanıyor-izle
Şehrin Melekleri ilk bölümüyle bu akşam yayınlanıyor-izle Başrollerini Cenk Ertan, Ümit Kantarcılar, Yiğit Dikmen, Nilay Cafer ve Buse Varol'un paylaştığı Fox Tv'nin yeni aksiyon dizisi bu akşam izleyicisiyle buluşuyor. İşte beklenen Şehrin Melekleri 1.bölüm fragmanı ve dizi hakkındaki detaylar haberimizde.
17.08.2015 Magazin
Aşk yazmayın yalan olur!
Aşk yazmayın yalan olur! Oyuncu eşi Gamze Topuz’la boşanma davası süren Ümit Kantarcılar ‘Şehrin Melekleri’ dizisindeki rol arkadaşı Nilay Cafer’le önceki gün Nişantaşı’ndaydı...
30.07.2015 Magazin
FOX'tan yeni dizi.. Şehrin Melekleri
FOX'tan yeni dizi.. Şehrin Melekleri FOX'un yaz sonuna doğru yayınlacağı polisiye dizisi Şehrin Melekleri'nden ilk tanıtım videosu geldi.
16.07.2015 Televizyon
İstanbul’u değil ama evimi çok özlüyorum
İstanbul’u değil ama evimi çok özlüyorum Henüz lisede okurken keşfedilen ve oyuncu olan bir isim Nilay Cafer...
17.10.2014 Arşiv
Takvim Gazetesi Carrefoursa Akbank çekiliş sonuçları 2022! 3000 TL Carrefoursa çekiliş sonuçları açıklandı mı? Asil ve yedek liste Takvim gazetesi çekiliş sonuçları sorgulama!
Takvim Gazetesi Carrefoursa Akbank çekiliş sonuçları 2022! 3000 TL Carrefoursa çekiliş sonuçları açıklandı mı? Asil ve yedek liste Takvim gazetesi çekiliş sonuçları sorgulama! Takvim Gazetesi 15 Aralık çekiliş sonuçları açıklanma tarihi sorgulaması başladı. 3.000 TL değerinde CarrefourSA çekilişi sonuçları merak ediliyor. Juzdan’a giriş yaparak 1 çekiliş hakkı 30 Kasım’a kadar her gün giriş yaparak toplamda 31 adet daha çekiliş hakkı ile elde edilen çekilişin sonuçları hakkında yapılan araştırmalar arttı. Peki, Takvim Gazetesi Carrefoursa çekiliş sonuçları açıklandı mı, Carrefoursa çekiliş sonuçları nasıl sorgulanır? 15 Aralık Takvim Gazetesi Carrefoursa çekiliş sonuçları ne zaman açıklanacak, asil liste belli oldu mu?
16.12.2022 Ekonomi
14 ilçede elektrik kesintisi
14 ilçede elektrik kesintisi Adalar, Ataşehir, Beykoz, Çekmeköy, Kadıköy, Kartal, Maltepe, Pendik, Sancaktepe, Sultanbeyli, Şile, Tuzla, Ümraniye ve Üsküdar'ın bazı mahallelerine 26 Mayıs'ta elektrik verilemeyecek...
29.09.2021 Gündem
Patlamada Kerem Yılmazer de öldü
Patlamada Kerem Yılmazer de öldü Levent ve Taksim'de meydana gelen saldırılarda ölenler arasında 2 polis memurunun yanı sıra tiyatrocu Kerem Yılmazer'in de bulunduğu belirlendi
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Nilay Cafer ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nilay cafer haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.