Anıl Altan

Anıl Altan

Son dakika anıl altan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan anıl altan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını anıl altan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Anıl Altan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan anıl altan gelişmeleri de dahil olmak üzere 120 anıl altan haberi bulunmuştur. Tüm anıl altan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Pelin Akil: Evde oturduğumda kendimi işe yaramaz hissediyorum
Pelin Akil: Evde oturduğumda kendimi işe yaramaz hissediyorum Kendisi gibi oyuncu Anıl Altan ile yedi yıldır mutlu bir evlilik sürdüren Pelin Akil, uzun saatler süren setlerden dert yanan birçok meslektaşının aksine sektördeki yoğun çalışma şartlarından çok da şikayetçi olmadığını söyledi.
26.11.2023 Magazin
Anıl Altan takipçisinin yorumuna sinirlendi: 'Çiğ et yediriyoruz'
Anıl Altan takipçisinin yorumuna sinirlendi: 'Çiğ et yediriyoruz' Anıl Altan, kendisi gibi oyuncu olan Pelin Akil ile 7 yıl önce dünyaevine girmişti. İkizleri olan çiftten Anıl Altan, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşıma gelen kızlarıyla ilgili yoruma isyan etti.
6.09.2023 Magazin
Takipçisinin yorumu Pelin Akil'i çıldırttı!
Takipçisinin yorumu Pelin Akil'i çıldırttı! Pelin Akil ile kendisi gibi oyuncu olan eşi Anıl Altan ile 2016 senesinde hayatını birleştirmişti. Pelin Akil ve Anıl Altan evliliklerini iki çocukla taçlandırmıştı. Şimdi tatilde olan ünlü çiftten Pelin Akil'i takipçisi kızdırdı, bakın ünlü oyuncu ne yanıt verdi!
7.08.2023 Magazin
Anıl Altan: Pelin mutlu olsun bana yetiyor
Anıl Altan: Pelin mutlu olsun bana yetiyor Pelin Akil ile eşi Anıl Altan, önceki akşam Beyoğlu Asmalımescit'te bir mekanda gerçekleşen lansmana katıldı. Oyuncu çift, davet sonrası basın mensuplarının sorularını cevapladılar.
19.05.2023 Magazin
Pelin Akil trafikte şoke eden anlar yaşadı!
Pelin Akil trafikte şoke eden anlar yaşadı! Ünlü oyuncu Pelin Akil, Beşiktaş'ta aracındayken mendil satan bir çocuğun cama vurarak kendisine ettiği küfürleri takipçileriyle paylaştı. Akil, "İstanbul nasıl bu hale geldi?" diyerek sitem etti.
30.01.2023 Magazin
Ediz Hun'dan çifte kutlama!
Ediz Hun'dan çifte kutlama! Yeşilçam’ın sevilen ismi Ediz Hun, 31 Aralık’ta hem yeni yılı hem de eşi Berna Hun’la evliliklerinin 50’nci yıldönümünü kutladı.
2.01.2023 Magazin
Pelin Akil ve Anıl Altan çifti kesenin ağzını açtı!
Pelin Akil ve Anıl Altan çifti kesenin ağzını açtı! Ünlüler dünyasının mutlu evlilikleriyle örnek gösterilen çiftlerinden Pelin Akil ve Anıl Altan, 1 milyon TL’ye lüks bir arazi aracı satın aldı. Ünlü çift, aracın güvenliğini ve konforunu artırmak için de kesenin ağzını açtı.
15.11.2022 Magazin
Pelin Akil ve Anıl Altan çiftinden güldüren paylaşım!
Pelin Akil ve Anıl Altan çiftinden güldüren paylaşım! 2016 yılında evlenen Pelin Akil-Anıl Altan çifti, üç yıl sonra ikiz kızları Alin ve Lina'yı kucaklarına alarak ilk kez anne-baba olmanın mutluluğunu yaşamıştı. Sosyal medya hesabından sık sık mutlu aile pozlarını yayınlayan ünlü oyuncular, son olarak üç yaşındaki ikiz çocukları Alin ve Lina'yı taklit etti. Çiftten Akil, o anları sosyal medyadan takipçileriyle paylaştı
6.11.2022 Magazin
Pelin Akil: İkizlerden sonra trafik karıştı!
Pelin Akil: İkizlerden sonra trafik karıştı! 2019'da ikizleri Lina ve Alin'i kucağına alan Pelin Akil önceki gün hem evliliği hem de ikizler hakkında samimi açıklamalarda bulundu.
14.09.2022 Magazin
Pelin Akil: Hikaye çok fazla yerlere gidiyor
Pelin Akil: Hikaye çok fazla yerlere gidiyor Yeni sezonda ATV'de izleyiciyle buluşacak 'Ben Bu Cihana Sığmazam' dizisinin oyuncularından Pelin Akil, önceki akşam eşi Anıl Altan ile Arnavutköy'de bir mekanda yemekteydi. Çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtlayan oyuncu çiftin, keyfide bir hayli yerindeydi.
30.07.2022 Magazin
Pelin Akil ile Anıl Altan aşka geldi! Kızlarından müdahale...
Pelin Akil ile Anıl Altan aşka geldi! Kızlarından müdahale... Pelin Akil ile Anıl Altan'ın öpüştükleri anlar sosyal medyaya damga vurdu. Alin ve Lina adında ikiz kızları olan ünlü çiftin dudak dudağa oldukları anlarda küçük kızlarının müdahalesi herkesi güldürdü. Törende romantik bir poz veren oyuncu Pelin Akil ile Altan o anları takipçileriyle paylaştı.
27.06.2022 Magazin
Pelin Akil eşinden şikayetçi! "Anıl çok saçmalıyor"
Pelin Akil eşinden şikayetçi! "Anıl çok saçmalıyor" Altı yıl önce nikah masasına oturan ünlü oyuncu Pelin Akil, kendisi gibi oyuncu eşi Anıl Altan'dan şikayetçi. Pelin Akil, ikizlerinin babası Anıl Altan hakkında konuştu ve eşiyle ilgili tatlı sert uyarıda bulundu.
22.06.2022 Magazin
Anıl Altan'dan Pelin Akil'e duygusal mesaj!
Anıl Altan'dan Pelin Akil'e duygusal mesaj! Kendisi gibi oyuncu olan Anıl Altan ile mutlu bir evlilik sürdüren Pelin Akil, 36 yaşına giren eşinin doğum gününü duygusal bir mesajla kutladı.
18.04.2022 Magazin
Caner Erdeniz ve Anıl Altan kızlarını parka götürdü!
Caner Erdeniz ve Anıl Altan kızlarını parka götürdü! Pelin Akil'in oyuncu eşi Anıl Altan ile Müge Boz'un basketbolcu eşi Caner Erdeniz, geçtiğimiz akşam kızlarını da alarak Bebek’te bir mekanda yemek yedi. Babalar ve kızları, yemek yedikten sonra parkın yolunu tuttular.
8.04.2022 Magazin
Pelin Akil, kocası Anıl Altan'ın bornozlu paylaşımına kayıtsız kalamadı!
Pelin Akil, kocası Anıl Altan'ın bornozlu paylaşımına kayıtsız kalamadı! Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinde Isabel karakterini canlandıran ünlü oyuncu Pelin Akil, eşi Anıl Altan'ın bornozlu pozlarına yorum yazdı. Anıl Altan ise yoruma karşılık bu yanıtı verdi...
5.03.2022 Magazin
Pelin Akil'den eğlenceli paylaşım!  'Ne anlatıyorlar?'
Pelin Akil'den eğlenceli paylaşım! 'Ne anlatıyorlar?' 2019 yılında ikiz kızlarını kucağına alan Pelin Akil, sosyal medya hesabından çocuklarının eğlenceli hallerini paylaştı. Oyuncunun "Ne anlatıyorlar?" notuyla paylaştığı video, takipçilerinden binlerce beğeni aldı.
3.03.2022 Magazin
Pelin Akil koronavirüse yakalandı! 'Umarım kızlarıma bir şey olmaz'
Pelin Akil koronavirüse yakalandı! 'Umarım kızlarıma bir şey olmaz' Geçtiğimiz günlerde mayoyla karın üzerine atladığı anları sosyal medyadan paylaşan oyuncu Pelin Akil, koronavirüse yakalandı. Kötü haberi sosyal medyadan duyuran ünlü isim, "Umarım kızlarıma bir şey olmaz" temennisinde bulundu.
26.01.2022 Magazin
Pelin Akil'den sert çıkış: Bir çıkın hayatımızdan!
Pelin Akil'den sert çıkış: Bir çıkın hayatımızdan! Pelin Akil takipçilerine isyan etti. Oyuncu Anıl Altan ile mutlu bir evlilik sürdüren Pelin Akil, sosyal medya hesabından ikiz kızları Alin ve Lina ile paylaşımlar yapmaya devam ediyor. Dün Lina'nın kucağında uyuduğu videosunu yayınlayan güzel oyuncu, kendisini çocukları arasında ayrımcılık yapmakla suçlayan takipçilerine sert çıktı.
26.12.2021 Magazin
Anıl Altan: Benim istediğim çok şey olsa da son sözü Pelin söylüyor
Anıl Altan: Benim istediğim çok şey olsa da son sözü Pelin söylüyor Pelin Akil ve kendisi gibi oyuncu olan eşi Anıl Altan, önceki gün Levent'te elektronik eşya satan bir markette görüntülendi. Anıl Altan, "Benim istediğim çok şey olsa da son sözü Pelin söylüyor" dedi.
27.11.2021 Magazin
Pelin Akil en büyük korkusunu açıkladı
Pelin Akil en büyük korkusunu açıkladı Barbaros dizisinde İzabel karakterine hayat veren Pelin Akil, yazın son günlerini eşi Anıl Altan ve ikiz kızları Alin - Lina ile Belek’te geçirdi. Üçüncü çocuk hakkındaki düşüncelerini paylaşan güzel oyuncu, en büyük korkusunu açıkladı.
28.09.2021 Magazin
Pelin Akil çileden çıktı! 'Allah'ım böyleleriyle karşılaştırma'
Pelin Akil çileden çıktı! 'Allah'ım böyleleriyle karşılaştırma' Kendisi gibi oyuncu Anıl Altan ile evli olan Pelin Akil, sosyal medya hesabından ikiz kızları Alin ve Lina ile paylaşımlar yapmaya devam ediyor. Bu sabah Lina ile videosunu yayınlayan güzel oyuncu, kendisini çocukları arasında ayrımcılık yapmakla suçlayan takipçisine yanıt verdi.
26.06.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Anıl Altan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki anıl altan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.