Gazete Vatan Logo

FOX'tan yeni dizi.. Şehrin Melekleri

FOX'un yaz sonuna doğru yayınlacağı polisiye dizisi Şehrin Melekleri'nden ilk tanıtım videosu geldi.

FOX'tan yeni dizi.. Şehrin Melekleri

eki Şehrin Melekleri dizisi ne zaman başlıyor oyuncuları kimler konusu nedir?

Ekranların sevilen kanallarından birisi olan Fox Tv yepyeni bir dizi hazırlığında! Yeni dizinin ismi ”Şehrin Melekleri” olarak belirlendi. 19 Ağustos'ta başlayacak olan Şehrin Melekleri nefes kesen tanıtım fragmanı ve detayları haberimizden ulaşabilirsiniz...

Başrollerinde Yiğit Dikmen, Ümit Kantarcılar, Cenk Ertan, Nilay Cafer gibi isimlerin bulunduğu dizinin hikayesi şöyle: İstanbul Emniyet Teşkilatı suçla mücadele edecek dinamik bir ekip kurmak ister. Bu ekip için teşkilattan Fırtına Cemal isimli polis görevlendirilir. Asi, genç ve yetenekli bir grup polis, Fırtına Cemal'in ekibinde toplanır. Başlarda birbirlerine zıt giden bu ekip, daha sonra aralarındaki birliği sağlayacak ve suçlarla sonuna kadar savaşacaktır.

ŞEHRİN MELEKLERİ KONUSU

Dizinin genel hikayesi şöyle:

Halk arasında İstanbul Emniyeti’nin başarısızlığına dair oluşan kanaat; emniyet mensuplarını, suçun kalbine inecek genç bir ekip kurmaya iter. Bunun için emniyetin efsane amirlerinden Fırtına Cemal görevlendirilir. Ekip kurmak için harekete geçen Cemal, tüm itirazlara rağmen kural tanımaz ve yetenekli genç polisleri ekibine toplar. İlk başlarda anlaşamayan ekip üyeleri, zamanla birlik olarak tüm suçların önüne geçecektir. Bu süreçte aralarında aşk ve arkadaşlık ilişkilerinin gelişmesi, onları daha da iyi bir ekip yapar.

Haberin Devamı

Ilgaz Giritlioğlu'nun yönetmenliğini üstlendiği Şehrin Melekleri, 19 Ağustos'ta ekranlara merhaba diyecek...