Gazete Vatan Logo
Magazin Köstebek dizisinde başrol hangi isimler olacak?

Köstebek dizisinde başrol hangi isimler olacak?

Başrollerinde Çağatay Ulusoy ve Farah Zeynep Abdullah ikilisinin oynayacağı Köstebek dizisi büyük bir heyecanla bekleniyor. Ay Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği Köstebek dizisinin konusu oldukça merak ediliyor. Biz de sizler için Köstebek dizisinin ayrıntılarını derledik...

Köstebek dizisinde başrol hangi isimler olacak?

Köstebek dizisi oyuncu kadrosuyla göz kamaştırıyor. Yeni yayın döneminde ekranlara gelmesi beklenen Köstebek'te hangi oyuncular boy gösterecek? Köstebek hakkında merak edilen soruların yanıtları haberimizde yer alıyor...

Çağatay Ulusoy Köstebek'teki rolü için silah eğitimi aldı

Çağatay Ulusoy ekrana dönüyor. Yeni sezonda 'Köstebek' adlı dizi ile seyirci karşısına çıkacak olan olan Ulusoy yeni rolü için silah eğitimi aldı.

Yakışıklı oyuncu Çağatay Ulusoy yeni sezonda polisiye bir diziyle ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Ulusoy, Köstebek dizisindeki rolü için silah eğitimi aldı.

Akşam'da yer alan habere göre geçen sezon gittiği ülkede dilini geliştiren Ulusoy, aynı zamanda aksiyon dolu sahnelerin olduğu yeni dizisi Köstebek projesi için de ülkede silah eğitimi aldı.

Ay Yapım imzalı bir projeyle yeni sezonda hayranlarının karşısına çıkacak olan yakışıklı oyuncu, heyecan dolu sahnelerin yüksek olduğu dizisi için oldukça heyecanlı.

Farah Zeynep Abdullah'la başrolü paylaşacak

Senaristliğini Ertan Kurtulan'ın yapacağı, yönetmenliğini net olmamakla birlikte Ali Bilgin'in yapacağı dizinin erkek başrolü için Çağatay Ulusoy ile anlaşma sağlanmıştı. Merakla beklenen dizinin ilk kadın partneri ise Farah Zeynep Abdullah oldu.

Haberin Devamı

Bu arada dizinin ikinci kadın başrol oyuncusu için ise Nilay Cafer'in ismi geçiyor. Nilay Cafer'in de dizide rol alacağı söylentileri Twitter'da kısa sürede TT oldu ve ikiliyi en çok konuşulanlar arasına soktu.

Farah Zeynep Abdullah ve Çağatay Ulusoy'lu yeni dizinin kanalı ve ismi de henüz belli değil.