Nihat Altınkaya

Nihat Altınkaya

Son dakika Nihat Altınkaya haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Nihat Altınkaya ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Nihat Altınkaya haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nihat Altınkaya

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nihat altınkaya gelişmeleri de dahil olmak üzere 132 nihat altınkaya haberi bulunmuştur. Tüm nihat altınkaya haberleri aşağıda listelenmiştir.
Survivor'a 3 yeni isim: Haftanın ilk eleme adayı belli oldu! 10 Şubat Cumartesi All Star 2024 dokunulmazlığı kim kazandı?
Survivor'a 3 yeni isim: Haftanın ilk eleme adayı belli oldu! 10 Şubat Cumartesi All Star 2024 dokunulmazlığı kim kazandı? Survivor All Star 10 Şubat Cumartesi akşamı 30. bölümüyle ekranlara geldi. Survivor’da Nihat Altınkaya ve Turabi’nin sağlık sorunları sebebiyle yarışmaya vedasının ardından 3 yeni isim daha kadroya katıldı. Hilmi Cem İntepe, Avatar Atakan ve Sema Aydemir, Survivor All Star 2024’te mücadele edecek. Peki, Survivor 1. eleme adayı kim oldu? 10 Şubat Survivor All Star dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı?
11.02.2024 Magazin
Nihat Altınkaya Survivor All Star'a devam edecek mi? Survivor Nihat diskalifiye mi oldu?
Nihat Altınkaya Survivor All Star'a devam edecek mi? Survivor Nihat diskalifiye mi oldu? Survivor All Star'a sonradan katılan Nihat Altınkaya ilk oyunda sakatlandı. Acun Ilıcalı akşam konseyde yarışmacı Nihat ile ilgili üzücü açıklamalarda bulundu. Seyirci "Survivor Nihat diskalifiye mi oldu?" sorusuna yanıt aramaya başladı.
4.02.2024 Magazin
Nihat Altınkaya Survivor'a neden geç katılıyor? Hastalığı ne? Survivor All Star Nihat Altınkaya dizileri...
Nihat Altınkaya Survivor'a neden geç katılıyor? Hastalığı ne? Survivor All Star Nihat Altınkaya dizileri... Survivor All Star Nihat Altınkaya neden yok sorusunun yanıtı merak ediliyor. Yeni sezonu 1 Ocak'ta başlayan Survivor 2024 yarışmacıları arasında yer alan Nihat Altınkaya'nın hastalığı hakkında Acun Ilıcalı açıklama yaptı. Nihat Altınkaya şimdiye kadar pek çok dizide rol aldı. Daha önce de Survivor'da yarışan Nihat Altınkaya neden geç katılıyor? İşte detaylar...
2.01.2024 Televizyon
Avatar Atakan’tan dikkat çeken açıklama! 'Survivor All Star 2024'te neden yok?
Avatar Atakan’tan dikkat çeken açıklama! 'Survivor All Star 2024'te neden yok? Acun Ilıcalı, Survivor'ın eski şampiyonlarından Nihat Altınkaya, Turabi Çamkıran, Nefise Karatay ve Ogeday Girişken'in de 'All Star'da mücadele edeceğini duyurdu. Bir diğer şampiyon Çağan Atakan Arslan'ın kadroda yer almaması dikkatlerden kaçmadı. Avatar Atakak merak edilen o soruyu yanıtladı. 'Survivor All Star 2024'te neden yok?
23.10.2023 Magazin
Survivor All Star 2024'ün yeni yarışmacısını Acun Ilıcalı açıkladı: SMS'siz nereye kadar götürecek merak ediyorum
Survivor All Star 2024'ün yeni yarışmacısını Acun Ilıcalı açıkladı: SMS'siz nereye kadar götürecek merak ediyorum TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşan Survivor yarışmasının önümüzdeki sene All Star formatında ekrana gelecek olan sezonunun yeni yarışmacı belli oldu. Acun Ilıcalı, sosyal medya hesabından duyurdu.
19.09.2023 Televizyon
Survivor All Star 2024'e katılacak 3 isim daha belli oldu! Acun Ilıcalı Instagram hesabından duyurdu
Survivor All Star 2024'e katılacak 3 isim daha belli oldu! Acun Ilıcalı Instagram hesabından duyurdu TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşan Survivor yarışmasının önümüzdeki sene All Star formatında ekrana gelecek olan sezonunun yeni yarışmacıları belli oldu. Acun Ilıcalı, sosyal medya hesabından üç ismi birden duyurdu.
18.09.2023 Televizyon
Survivor All Star 2024'ün yeni yarışmacısı belli oldu! Acun Ilıcalı: Heyecanla bekliyorum
Survivor All Star 2024'ün yeni yarışmacısı belli oldu! Acun Ilıcalı: Heyecanla bekliyorum TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşan Survivor yarışmasının önümüzdeki sene All Star formatında ekrana gelecek olan sezonunun yeni yarışmacısı belli oldu. Acun Ilıcalı, sosyal medya hesabından duyurdu.
17.09.2023 Televizyon
Survivor All Star 2024'ün onuncu yarışmacısı da belli oldu! Acun Ilıcalı: Dört gözle bekliyorum
Survivor All Star 2024'ün onuncu yarışmacısı da belli oldu! Acun Ilıcalı: Dört gözle bekliyorum TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşan Survivor yarışmasının önümüzdeki sene All Star formatında ekrana gelecek olan sezonunun onuncu yarışmacısı da belli oldu. Acun Ilıcalı, sosyal medya hesabından duyurdu.
15.09.2023 Televizyon
Nisa Bölükbaşı'ndan Survivor All Star 2024 için çarpıcı açıklama
Nisa Bölükbaşı'ndan Survivor All Star 2024 için çarpıcı açıklama Yeni dönemde yeniden izleyiciyi ekran başına kilitlemeye hazırlanan efsane yarışma Survivor, All Star kadrosu ile geri dönüyor. 2022 Survivor'ın tartışmalı şampiyonu, 'SMS olmasaydı kazanamazdı' denilen Nisa Bölükbaşı sosyal medyada yapılan yorumlara cevap verdi.
15.09.2023 Televizyon
Survivor All Star 2024'ün dokuzuncu yarışmacısı da belli oldu! Acun Ilıcalı, 'Zafer için All Star'da' diyerek duyurdu
Survivor All Star 2024'ün dokuzuncu yarışmacısı da belli oldu! Acun Ilıcalı, 'Zafer için All Star'da' diyerek duyurdu  TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşan Survivor yarışmasının önümüzdeki sene All Star formatında ekrana gelecek olan sezonunun dokuzuncu yarışmacısı da belli oldu. Acun Ilıcalı, sosyal medya hesabından, 'Şampiyonluğu kafaya koydu' diyerek duyurdu.
14.09.2023 Televizyon
Survivor All Star 2024'ün sekizinci yarışmacısı da belli oldu! Acun Ilıcalı: Şampiyonluğu kafaya koydu
Survivor All Star 2024'ün sekizinci yarışmacısı da belli oldu! Acun Ilıcalı: Şampiyonluğu kafaya koydu TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşan Survivor yarışmasının önümüzdeki sene All Star formatında ekrana gelecek olan sezonunun sekizinci yarışmacısı belli oldu. Acun Ilıcalı, sosyal medya hesabından, 'Şampiyonluğu kafaya koydu' diyerek duyurdu
13.09.2023 Televizyon
Survivor All Star 2024'ün yedinci yarışmacısı da belli oldu! Acun Ilıcalı efsane ismi duyurdu
Survivor All Star 2024'ün yedinci yarışmacısı da belli oldu! Acun Ilıcalı efsane ismi duyurdu  TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşan Survivor yarışmasının önümüzdeki sene All Star formatında ekrana gelecek olan sezonunun yedinci yarışmacısı belli oldu. Acun Ilıcalı, sosyal medya hesabından, 'Şampiyon olmaya geliyor.' diyerek duyurdu.
12.09.2023 Televizyon
Damla Can kimdir, kaç yaşında? 2024 Survivor All Star 6. yarışmacısı Damla Can hangi yıllarda yarıştı?
Damla Can kimdir, kaç yaşında? 2024 Survivor All Star 6. yarışmacısı Damla Can hangi yıllarda yarıştı? Survivor All Star 2024'ün kadrosundaki 6. Kişi belli oldu. Acun Ilıcalı, Nihat Altınkaya, Nagihan Karadere, Ogeday Girişken, Aleyna Kalaycıoğlu ve Sercan Yıldırım'ın ardından Damla Can'ın da Survivor'da yer alacağını duyurdu. Peki, Damla Can kimdir, kaç yaşında? 2023 Survivor All Star 6. yarışmacısı Damla Can hangi yıllarda yarıştı?
11.09.2023 Televizyon
Survivor 2024'ün 6. Yarışmacısı belli oldu! Acun Ilıcalı duyurdu
Survivor 2024'ün 6. Yarışmacısı belli oldu! Acun Ilıcalı duyurdu Survivor All Star 2024'ün 6. yarışmacısı belli oldu. Acun Ilıcalı, Nihat Altınkaya, Nagihan Karadere, Ogeday Girişken, Aleyna Kalaycıoğlu ve Sercan Yıldırım'ın ardından Damla Can'ın da Survivor'da yer alacağını duyurdu.
11.09.2023 Televizyon
Survivor All Star 2024'ün beşinci yarışmacısı da belli oldu! Acun Ilıcalı bu kez çok ünlü bir futbolcuyu açıkladı
Survivor All Star 2024'ün beşinci yarışmacısı da belli oldu! Acun Ilıcalı bu kez çok ünlü bir futbolcuyu açıkladı  TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşan Survivor yarışmasının önümüzdeki sene All Star formatında ekrana gelecek olan sezonunun beşinci yarışmacısı belli oldu. Acun Ilıcalı, sosyal medya hesabından ünlü futbolcuyu duyurdu.
10.09.2023 Televizyon
Survivor All Star 2024'ün dördüncü yarışmacısı da belli oldu! Acun Ilıcalı çok ünlü müzisyeni açıkladı
Survivor All Star 2024'ün dördüncü yarışmacısı da belli oldu! Acun Ilıcalı çok ünlü müzisyeni açıkladı TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşan Survivor yarışmasının önümüzdeki sene All Star formatında ekrana gelecek olan sezonunun dördüncü yarışmacısı belli oldu. . Acun Ilıcalı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada yarışmacıya başarılar diledi.
9.09.2023 Televizyon
Survivor All Star 2024'ün üçüncü yarışmacısı da belli oldu! Acun Ilıcalı açıkladı, işte o ünlü isim...
Survivor All Star 2024'ün üçüncü yarışmacısı da belli oldu! Acun Ilıcalı açıkladı, işte o ünlü isim... 'Survivor'ın yeni sezonunda mücadele edecek isimler belli oluyor. Fenomen yarışmanın yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı, '2012 Ünlüler-Gönüllüler' şampiyonu Nihat Altınkaya ve üç farklı sezonda parkura çıkan eski milli atlet Nagihan Karadere'nin ardından 'Survivor All Star 2014' için bir ünlüyü daha duyurdu.
8.09.2023 Televizyon
Format değişti, teklifi kabul etti! Survivor All Star 2024'te Acun Ilıcalı'ya meydan okudu
Format değişti, teklifi kabul etti! Survivor All Star 2024'te Acun Ilıcalı'ya meydan okudu Survivor All Star 2024 için geri sayım başladı. Acun Ilıcalı'nın format değişikliğine gittiği yarışmaya katılacak yarışmacılar da birer birer belli oluyor. İlk olarak Nihat Altınkaya'nın ismi açıklanmıştı. Geçtiğimiz yıl yapılan yarışmaya vedası çok konuşulan bir isim daha kadroya girdi. Başarılı yarışmacı, sosyal medya hesabından Ilıcalı'ya meydan okudu.
7.09.2023 Televizyon
Kuruluş Osman ne zaman başlayacak? Kuruluş Osman yeni sezon tarihi belli oldu mu? yeni sezon fragmanı yayınlandı mı?
Kuruluş Osman ne zaman başlayacak? Kuruluş Osman yeni sezon tarihi belli oldu mu? yeni sezon fragmanı yayınlandı mı? Televizyon izleyicisinin ilgiyle takip ettiği tarihi dizilerden Kuruluş Osman’ın yeni sezon tarihi merak ediliyor. Sezona yeni oyuncularla başlayacak olan Kuruluş Osman’ın yayın tarihi için geri sayım sürerken, yeni fragmanın yayınlanıp yayınlanmadığı araştırılan konular arasında geliyor. Peki, Kuruluş Osman ne zaman başlayacak? Kuruluş Osman yeni sezon tarihi belli oldu mu? Yeni sezon fragmanı yayınlandı mı? İşte Kuruluş Osman’ın yeni sezonu ile ilgili merak edilenler…
17.09.2022 Televizyon
Teşkilat dizisinde Çağlar Ertuğrul'un yerine kim gelecek? Teşkilat dizisine Survivor'dan kim gelecek?
Teşkilat dizisinde Çağlar Ertuğrul'un yerine kim gelecek? Teşkilat dizisine Survivor'dan kim gelecek? Ekranların sevilen dizisi Teşkilat ile ilgili yeni gelişmeler gelmeye devam ediyor. Teşkilat dizisinde Çağlar Ertuğrul'un ayrılmasının ardından yerine kimin geleceği merak ediliyordu. Dizinin kadrosuna Survivor'dan bir ismin katılacağı iddia edildi. Peki, Teşkilat dizisinde Çağlar Ertuğrul'un yerine kim gelecek? Teşkilat dizisine Survivor'dan kim gelecek? İşte detaylar…
3.08.2022 Televizyon
Teşkilat dizisinde flaş ayrılık! Yeni sezonda olmayacak...
Teşkilat dizisinde flaş ayrılık! Yeni sezonda olmayacak... TRT’nin Tims&B imzalı reyting rekortmeni dizisi Teşkilat’ın yeni sezon çekimleri ağustos ayında başlayacak. Ankara’da çekilen dizinin İstanbul’a taşınması gündeme geldi. Dizide Serdar karakterine hayat veren Çağlar Ertuğrul'un projeye devam edip etmeyeceği belli oldu.
11.07.2022 Magazin
Ünlü oyuncu Nihat Altınkaya, bayram öncesi baba acısı yaşadı
Ünlü oyuncu Nihat Altınkaya, bayram öncesi baba acısı yaşadı Ünlü oyuncu Nihat Altınkaya’nın vefat eden babası Yaşar Altınkaya Karabük’te son yolculuğuna uğurlandı.
5.07.2022 Magazin
Teşkilat yeni bölüm var mı? Teşkilat bugün var mı? Teşkilat bu hafta yayınlanacak mı? İşte TRT yayın akışı!
Teşkilat yeni bölüm var mı? Teşkilat bugün var mı? Teşkilat bu hafta yayınlanacak mı? İşte TRT yayın akışı! Ekranların ilgiyle takip edilen dizisi, aksiyon yüklü dizisi Teşkilat’ın bayram sonrasında yeni bölümünün yayınlanıp yayınlanmayacağı dizinin sıkı takipçileri tarafından merak ediliyor. Dizilerin pek çoğu setlere bayram arası vermişti. Bu akşam yayınlanması beklenen Teşkilat dizisinin yeni bölümle mi yoksa tekrarıyla mı yayınlanacağı araştırılıyor. Peki, Teşkilat yeni bölüm var mı? Teşkilat bugün var mı? Teşkilat bu hafta yayınlanacak mı? İşte TRT yayın akışı!
8.05.2022 Televizyon
Teşkilat dizisinden peş peşe iki ayrılık daha!
Teşkilat dizisinden peş peşe iki ayrılık daha! TRT’nin Tims&B imzalı rekortmen dizisi "Teşkilat", 48. bölümünün ekrana geleceği 29 Mayıs günü sezon finali yapacak.
5.05.2022 Televizyon
Survivor'da 'Anlat Bakalım Özel'e Mustafa Topaloğlu ile Yasin damga vurdu!
Survivor'da 'Anlat Bakalım Özel'e Mustafa Topaloğlu ile Yasin damga vurdu! Survivor All Star formatıyla ekranlara gelen yarışmada birleşme partisi öncesi, 'anlat bakalım özel' oyunu oynandı. Eski yarışmacılarla yapılan bağlantılarda en çok kelimeyi bilen kişi, takımıyla birlikte ödül kazandı. Sonrasında da Acun Medya ile Survivor All Star takımları arasında kıyasıya futbol maçı mücadelesi düzenlendi. İşte Survivor All Star'ın son bölümünde yaşananlar...
28.03.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Nihat Altınkaya ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nihat altınkaya haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.