Gazete Vatan Logo
Magazin Survivor'da 'Anlat Bakalım Özel'e Mustafa Topaloğlu ile Yasin damga vurdu!

Survivor'da 'Anlat Bakalım Özel'e Mustafa Topaloğlu ile Yasin damga vurdu!

Survivor All Star formatıyla ekranlara gelen yarışmada birleşme partisi öncesi, 'anlat bakalım özel' oyunu oynandı. Eski yarışmacılarla yapılan bağlantılarda en çok kelimeyi bilen kişi, takımıyla birlikte ödül kazandı. Sonrasında da Acun Medya ile Survivor All Star takımları arasında kıyasıya futbol maçı mücadelesi düzenlendi. İşte Survivor All Star'ın son bölümünde yaşananlar...

Survivor'da 'Anlat Bakalım Özel'e Mustafa Topaloğlu ile Yasin damga vurdu!

Çekimleri Dominik Cumhuriyeti'nde gerçekleşen Survivor 2022 All Star'da birleşme heyecanı başladı. Dokunulmazlık ve ödül oyunlarına ara verilen yarışma, 27 Mart Pazar akşamı 61'inci bölümüyle ekranlara geldi.

Acun Ilıcalı ve Murat Ceylan sunumuyla izleyici karşısına çıkan Survivor'ın son bölümünde; ilk olarak eski yarışmacılarla eşleşen All Star yarışmacıları, 'anlat bakalım özel' oyunu oynadı. Ardından da Acun Medya ile Survivor All Star takımları futbol maçı yaptı.

'Anlat Bakalım Özel' oyunundaki eşleşmeler; Sahra-Merve, Öykü Çelik-Batuhan, Yunus Günçe-Yağmur, Dora-Ayşe, Hilmicem-Adem, İsmail Baki-Gökhan, Tarık Mengüç-Sude, Murat Özarı-Parviz, Mustafa Topaloğlu-Yasin, Seda Aktuğlu-Anıl, Doğukan Manço-Ogeday, Merve Oflaz-Barış, Almeda Sayışman-Nisa, Manav Aydın-Seda, Poyraz-Gizem, Turabi-Nagihan, Tuğba Özay-Berkan, Nihat Altınkaya-Atakan, Cemal Can Canseven-Evrim, Çılgın Sedat-Ardahan şeklinde oldu.

"KENDİNE DE BAŞARILAR DİLE AĞABEY"
Eğlenceli anların yaşandığı oyuna, Mustafa Topaloğlu ve Yasin damga vurdu. Oyun öncesi duygulandığını söyleyen Topaloğlu, Yasin'e başarılar diledi. Bunun üzerine Yasin de 'Yalnız ikimiz oynuyoruz Mustafa ağabey, kendine de başarılar dile" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

GÜLME KRİZİNE GİRDİ
Sonrasında Yasin'in anlattığı kelimelerden beşini bilen ikiliden sıra Topaloğlu'na geldi. Heyecanlı olduğu dikkatlerden kaçmayan ünlü türkücü, bir ara gülme krizine girdi.

Yarışmada saniye ilerlemesine rağmen Yasin'le sohbet eden Mustafa Topaloğlu, Yasin'in "Anlat hadi ağabey" demesinin ardından "Dur anlatıyorum" diyerek devam etti. İkili toplamda sekiz kelime bildi. Saniye bittiğinde kıpırdamadan duran Topaloğlu'nun bağlantısının koptuğu zannedildi. Bu anlar herkesi kırdı geçirdi.

KAZANAN TAKIM
Gecenin sonunda kazanan, toplamda 15 kelime bilen Sahra ve Merve Aydın olduğu için dondurma ödülü ünlüler takımının oldu.

HEYECAN DOLU FUTBOL MAÇI
Ardından da Acun Medya ve Survivor All Star takımları arasında birleşme haftasında nefes kesen futbol maçı düzenlendi. Oyunda Sergen Yalçın da Acun Medya takımında forma giydi. Maçı ise Ertem Şener anlattı. Maçın kazananı 6-2 skorla Acun Medya oldu.

Haberin Devamı

EDİS RÜZGARI ESECEK
Öte yandan 28 Mart akşamı birleşme partisinin yapılacağı Survivor All Star'da ilk olarak şarkı yarışması düzenlenecek. Yarışmacıların seçtikleri şarkıları söyleyeceği gecede Edis Görgülü sahne alacak. Edis'in 'Martılar' şarkısında kadın yarışmacılarla hazırladığı koreografi de dikkat çekti.