Mustafa Topaloğlu

Mustafa Topaloğlu

Son dakika mustafa topaloğlu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan mustafa topaloğlu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını mustafa topaloğlu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mustafa Topaloğlu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mustafa topaloğlu gelişmeleri de dahil olmak üzere 270 mustafa topaloğlu haberi bulunmuştur. Tüm mustafa topaloğlu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Berdan Mardini: Adaya giderken çantama tayt koydum
Berdan Mardini: Adaya giderken çantama tayt koydum Tayt giymesiyle bir süre gündemden düşmeyen Berdan Mardini, Survivor yarışmacılarından biri olmayı başarmıştı. Dominik'e doğru yola çıkmak için geldiği havalimanında görüntülenen Mardini, hiç kimseden korkusu olmadığını açıkladı. Adaya giderken yanına tayt alan Mardini, yarışmada asla ağlamayacağını ve iddialı olduğunu söyledi.
9.01.2023 Magazin
Mustafa Topaloğlu'nun eşi hastanelik oldu!
Mustafa Topaloğlu'nun eşi hastanelik oldu! Türkücü Mustafa Topaloğlu cephesinden korkutan haber geldi. Topaloğlu’nun eşi hastanelik oldu.
4.07.2022 Magazin
Trabzonspor kutlamaları ne zaman? Trabzonspor kutlamaları canlı yayınlanacak mı? İşte Trabzonspor kutlama programı!
Trabzonspor kutlamaları ne zaman? Trabzonspor kutlamaları canlı yayınlanacak mı? İşte Trabzonspor kutlama programı! Süper Lig'de 2021-2022 sezonu şampiyonu Trabzonspor’un kupa töreni taraftarın gündeminde yer alıyor. Trabzonspor şampiyonluğu planlanan büyük bir etkinlikle kutlanacak. Pek çok ünlü sanatçı sahne alacağı ve gösterilerin yapılacağı Trabzonspor şampiyonluk kutlamalarının detayları araştırılıyor. Peki, Trabzonspor kutlamaları ne zaman? Trabzonspor kupa töreni ne zaman? Trabzonspor maçı ne zaman? Trabzonspor kutlamaları canlı yayınlanacak mı? Trabzonspor kutlamaları hangi kanalda? İşte Trabzonspor kutlama programı!
14.05.2022 Futbol
Survivor'da 'Anlat Bakalım Özel'e Mustafa Topaloğlu ile Yasin damga vurdu!
Survivor'da 'Anlat Bakalım Özel'e Mustafa Topaloğlu ile Yasin damga vurdu! Survivor All Star formatıyla ekranlara gelen yarışmada birleşme partisi öncesi, 'anlat bakalım özel' oyunu oynandı. Eski yarışmacılarla yapılan bağlantılarda en çok kelimeyi bilen kişi, takımıyla birlikte ödül kazandı. Sonrasında da Acun Medya ile Survivor All Star takımları arasında kıyasıya futbol maçı mücadelesi düzenlendi. İşte Survivor All Star'ın son bölümünde yaşananlar...
28.03.2022 Magazin
Mustafa Topaloğlu yeniden hastaneye kaldırıldı!
Mustafa Topaloğlu yeniden hastaneye kaldırıldı! 13 Kasım'da katıldığı Demet Akalın ve Alişan'ın programı sonrası kalp krizi geçiren şarkıcı Mustafa Topaloğlu'nun, yeniden hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.
28.11.2020 Magazin
Mustafa Topaloğlu Sorgu Sual’de!
Mustafa Topaloğlu Sorgu Sual’de! Ünlü türkücü Mustafa Topaloğlu Sorgu Sual programına konuk oldu. Yaptıkları ve söyledikleri her dönem olay olan Topaloğlu, programda Merve Şahin ve Melis Özcan’ın kendisine yönelttiği sorulara şaşırtıcı cevaplar verdi.
22.11.2020 Magazin
Mustafa Topaloğlu'ndan iyi haber! Yoğun bakımdan çıktı
Mustafa Topaloğlu'ndan iyi haber! Yoğun bakımdan çıktı 'Uzaylı türkücü' olarak anılan Mustafa Topaloğlu yoğun bakımdan çıktı.
14.11.2020 Magazin
Ünlü sanatçı Mustafa Topaloğlu hastaneye kaldırıldı
Ünlü sanatçı Mustafa Topaloğlu hastaneye kaldırıldı Bu sabah Demet Akalın ile Alişan’ın sunduğu ‘Demet ve Alişan ile Sabah Sabah’ programına katılan şarkıcı kuliste aniden fenalaştı.
13.11.2020 Magazin
Çağlayan Topaloğlu o iddialarla ilgili konuştu! 'Dansçılar...'
Çağlayan Topaloğlu o iddialarla ilgili konuştu! 'Dansçılar...' Mustafa Topaloğlu’nun kendisi gibi şarkıcı oğlu Çağlayan Topaloğlu, önceki gün Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere yansıdı.
15.10.2020 Magazin
Mustafa Topaloğlu dansçıların otel parasını ödeyemedi!
Mustafa Topaloğlu dansçıların otel parasını ödeyemedi! İlginç şarkıları ve yorumlarıyla her dönem dikkat çeken 'Uzaylı' lakaplı şarkıcı Mustafa Topaloğlu’nun başı dansçılarıyla dertte!
12.10.2020 Magazin
Ünlülerin menajeri Özgür Aras'ın acı günü!
Ünlülerin menajeri Özgür Aras'ın acı günü! Ünlülerin menajerliğini yapan Özgür Aras'ın kanser tedavisi gören teyzesi Funda Göncer dün hayatını kaybetti. Aras'ı acılı gününde magazin dünyasından dostları yalnız bırakmadı.
29.08.2019 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çarpıcı açıklamalar
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çarpıcı açıklamalar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Sadece  son 6 yılda yaşadıklarımız dahi, bu milletin birliğine, beraberliğine,  kardeşliğine sahip çıkması halinde üstesinden gelemeyeceği hiçbir zorluk  olmadığını göstermeye yeterlidir." dedi.
21.06.2019 Siyaset
Mustafa Topaloğlu'nun acı günü!
Mustafa Topaloğlu'nun acı günü! Ünlü türkücü Mustafa Topaloğlu’nun abisi Mehmet Topaloğlu vefat eti.
30.03.2019 Magazin
Nebahat Çehre: Her tür kadını oynayabilirim
Nebahat Çehre: Her tür kadını oynayabilirim Başrolünü Müge Boz, Jess Molho ve Nergis Kumbasar’ın üstlendiği Erhan Baytimur yönetmenliğinde ve Cinemazadeh yapımcılığında 'Çat Kapı Aşk' filminin galası önceki akşam İstanbul’da bir AVM’de gerçekleştirildi. Galaya filmin oyuncularının yanı sıra Nebahat Çehre, Bülent Serttaş, Burcu Binici, Mustafa Topaloğlu ve Yunus Günçe gibi ünlü isimler de katıldı.
22.03.2019 Magazin
Nadir görülen çengel boynuzlu dağ keçisi drone ile görüntülendi
Nadir görülen çengel boynuzlu dağ keçisi drone ile görüntülendi Yüksek rakımlı sarp vadilerde yaşayan ve bu nedenle doğada az görülen çengel boynuzlu dağ keçisi, Türkiye'nin en yüksek 8. zirvesi olan 3 bin 711 rakımlı Verçenik Dağları'nda, drone görüntülerine yansıdı.
27.11.2018 Yaşam
Kalp krizi geçiren Mustafa Topaloğlu'ndan iyi haber! İşte ilk fotoğraf...
Kalp krizi geçiren Mustafa Topaloğlu'ndan iyi haber! İşte ilk fotoğraf... Ünlü türkücü Mustafa Topaloğlu, bu sabah kalp krizi geçirerek hastaneye kaldırıldı. Ünlü sanatçının oğlu Çağlayan Topaloğlu, “Stent takıldı ve şu an yoğun bakımda ama şuuru açık, sohbet ediyor keyfi yerinde” dedi. Öte yandan, ünlü türkücünün ziyaretine giden oyuncu Alp Kırşan, sosyal medya hesabından bir fotoğraf paylaştı. Kırşan, Mustafa Topaloğlu için 'Sağlık durumu çok iyi, yarın öbür gün taburcu olur kısmetse' ifadelerini kullandı
25.09.2018 Magazin
Mustafa Topaloğlu: Sivas’a çek dedim, ciddiye almış
Mustafa Topaloğlu: Sivas’a çek dedim, ciddiye almış Şarkıcı Mustafa Topaloğlu katıldığı ödül töreninde sevenlerine şarkılarıyla olduğu kadar esprileriyle de unutamayacakları bir akşam yaşattı.
7.05.2018 Magazin
'Uzaylı' rock'çı
'Uzaylı' rock'çı ‘Uzaylı’ lakaplı türkücü Mustafa Topaloğlu, görüntüsünden sıkıldı, radikal değişiklikler yaptı.
22.11.2017 Magazin
Ünlü ismi görenler gözlerine inanamadı!
Ünlü ismi görenler gözlerine inanamadı! 'Uzaylı' lakaplı türkücü Mustafa Topaloğlu yeni imajıyla görenleri şaşırttı. Topaloğlu, saçlarını kazıtıp küpe takarak bambaşka biri oldu.
3.09.2017 Magazin
Survivor'da finalist isimler belirleniyor! Survivor finali ne zaman?
Survivor'da finalist isimler belirleniyor! Survivor finali ne zaman? Survivor'da kıyasıya yarış aylardır devam ediyor. Acun Ilıcalı'nın sunumu ile TV8 ekranlarında izleyici ile buluşan Survivor 2017'de ilk finalist belli oldu. Peki Survivor Kıbrıs büyük finali hangi tarihte yapılacak?
29.09.2021 Gündem
Acun Ilıcalı'dan tam 1 milyon dolar istedi!
Acun Ilıcalı'dan tam 1 milyon dolar istedi! Survivor'ın eski yarışmacısı Mustafa Topaloğlu, Acun Ilıcalı'dan yeniden Survivor'da yarışmak için 1 milyon dolar istedi.
8.06.2017 Magazin
Güle güle canısı
Güle güle canısı Beyin kanaması geçirdikten sonra hayatını kaybeden ünlü şarkıcı ve oyuncu İbrahim Erkal, sevenleri tarafından ‘Güle güle canısı’ diyerek uğurlandı
13.05.2017 Magazin
Survivor’a asla katılmam
Survivor’a asla katılmam Mustafa Topaloğlu’nun kendisi gibi şarkıcı olan oğlu Çağlayan Topaloğlu önceki akşam Polat Tower içerisindeki Çıt Çıt Bar’da sahne aldı.
5.02.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Mustafa Topaloğlu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mustafa topaloğlu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.