Gazete Vatan Logo
Futbol Trabzonspor kutlamaları ne zaman? Trabzonspor kutlamaları canlı yayınlanacak mı? İşte Trabzonspor kutlama programı!

Trabzonspor kutlamaları ne zaman? Trabzonspor kutlamaları canlı yayınlanacak mı? İşte Trabzonspor kutlama programı!

Süper Lig'de 2021-2022 sezonu şampiyonu Trabzonspor’un kupa töreni taraftarın gündeminde yer alıyor. Trabzonspor şampiyonluğu planlanan büyük bir etkinlikle kutlanacak. Pek çok ünlü sanatçı sahne alacağı ve gösterilerin yapılacağı Trabzonspor şampiyonluk kutlamalarının detayları araştırılıyor. Peki, Trabzonspor kutlamaları ne zaman? Trabzonspor kupa töreni ne zaman? Trabzonspor maçı ne zaman? Trabzonspor kutlamaları canlı yayınlanacak mı? Trabzonspor kutlamaları hangi kanalda? İşte Trabzonspor kutlama programı!

Trabzonspor kutlamaları ne zaman? Trabzonspor kutlamaları canlı yayınlanacak mı? İşte Trabzonspor kutlama programı!

Şampiyon Trabzonspor için kutlamalar başlıyor. 38 yıllık şampiyonluk özlemi sona eren Trabzonspor, hasretini yapılacak şampiyonluk kutlamasıyla noktalayacak. Süper Lig'de 2021-2022 sezonu şampiyonu olması onuruna büyük büt kutlama planlandı. Taraftar da kutlamalar işle ilgili detayları araştırırken kupa törenini canlı yayınlanıp yayınlanmayacağını merak ediyor. Peki, Trabzonspor kutlamaları ne zaman? Trabzonspor kupa töreni ne zaman? Trabzonspor maçı ne zaman? Trabzonspor kutlamaları canlı yayınlanacak mı? Trabzonspor kutlamaları hangi kanalda? İşte Trabzonspor kutlama programı!

TRABZONSPOR KUTLAMALARI NE ZAMAN?

Trabzonspor, 14 Mayıs Cumartesi günü (bugün) Medical Park Stadyumunda gerçekleştirilecek törenle şampiyonluk kupasını kaldıracak.

TRABZONSPOR KUTLAMALARI CANLI YAYINLANACAK MI?

Süper Lig'de 2021-2022 sezonu şampiyonu Trabzonspor’un kupa töreni beIN Sports Haber'den canlı olarak aktarılacak.

TRABZONSPOR KUTLAMA PROGRAMI!

Haftalar süren hazırlıkların ardından yarın şampiyonluk kupasını taraftarlarının karşısında kaldırmaya hazırlanan Trabzonsporun kupa töreni detayları belli oldu.

Haberin Devamı

Kupa etkinlikleri ise 18.00'de başlayacak, konserler, horon, kolbastı gösterilerin ardından bordo-mavili takım kupasını alıp, şampiyonluk turu atacak. Trabzonspor, saat 23.00'te sona erecek kupa töreninin ardından Altay karşılaşması için özel uçak ile İstanbul'a hareket edecek. İşte, Trabzonspor kutlama programı:

17:00 Şampiyonluk Filosu-Deniz Kutlama Tesislerinden Trabzon Limanına

18:30 Şampiyonluk Korteji - Üstü açık Otobüsle Trabzon Limanından Stadyuma

19:00 Stadyuma Varış

16:00 Stat kapılarının açılması

18:00 Sanatçı performansları

19:50 Dev horon

20:00 Sahnede kolbastı şov

20:11 Kupa töreni başlangıcı

21:30 Stat içi şampiyonluk turu

21:45 DJ/Sanatçı performansları

23:00 Kapanış

19:45 Sahnede horon (Kasketliler)

SAHNE ALACAK SANATÇILAR AÇIKLANDI!

Trabzonspor Kulübü haftasonu yapılacak şampiyonluk kutlaması ve kupa töreninin ayrıntılarını duyurdu. Yapılan açıklamada sahne alacak sanatçılar da açıklandı.

Haberin Devamı

Apolas Lermi, Bilal Hancı, DJ Burak Yeter, Ezgi Eyüpoğlu, İbrahim Can, İhsan Eş, Kadr, Matthaios Tsahouridis, Mero, Mustafa Topaloğlu, Nazlı Hacıalioğlu, Özkan Meydan, Sedat Keskin, Seren Uzun ve Yener Çevik gibi isimler sahneye çıkacak.

Takımın Şampiyonluk Kupası’nı kaldırmasından sonra sahne şovu, Demet Akalın ve dansçılarının performansı ile devam edecek.