Gazete Vatan Logo

Damla Can kimdir, kaç yaşında? 2024 Survivor All Star 6. yarışmacısı Damla Can hangi yıllarda yarıştı?

Survivor All Star 2024'ün kadrosundaki 6. Kişi belli oldu. Acun Ilıcalı, Nihat Altınkaya, Nagihan Karadere, Ogeday Girişken, Aleyna Kalaycıoğlu ve Sercan Yıldırım'ın ardından Damla Can'ın da Survivor'da yer alacağını duyurdu. Peki, Damla Can kimdir, kaç yaşında? 2023 Survivor All Star 6. yarışmacısı Damla Can hangi yıllarda yarıştı?

Damla Can kimdir, kaç yaşında? 2024 Survivor All Star 6. yarışmacısı Damla Can hangi yıllarda yarıştı?

TV8 ekranlarının sevilen yarışması Survivor All Star 2024'ün 6. yarışmacısı daha önce de 2 kez mücadele eden Damla Can oldu. Haberi, Acun Ilıcalı sosyal medya hesabından duyurdu.

SURVIVOR DAMLA KİMDİR? 

Damla Can, 1990 yılında doğdu. Damla Can, küçük yaşlardan beri sportif faaliyetler içinde. Damla Can, özel bir spor salonunda eğitici olarak çalışıyor. Jimnastik, step ve aerobik sporlarıyla ilgilenen Can, aynı zamanda sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla da dikkatleri üzerine topluyor.2016 yılında da Survivor yarışması içinde yer alan ve oldukça iyi bir performans göstererek finale kadar giden Damla Can, finalde kaybetmişti. 2018 yılında yeniden Survivor'a katılmıştı. Survivor Panoroma'da yorumcular arasında yer almıştır.

2 KEZ MÜCADELE ETMİŞTİ

Damla Can daha önce 2017 ve 2019 yıllarında Survivor'da mücadele etmişti. Sevilen yarışmacı, Survivor'dan sonra da TV8 ekranlarında Survivor Panoroma programında yorumculuk yapmıştı.