Netenyahu

Netenyahu

Son dakika Netenyahu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Netenyahu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Netenyahu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Netenyahu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan netenyahu gelişmeleri de dahil olmak üzere 106 netenyahu haberi bulunmuştur. Tüm netenyahu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ömer Çelik'ten İsrail açıklaması: Bölgesel savaş istiyorlar
Ömer Çelik'ten İsrail açıklaması: Bölgesel savaş istiyorlar AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti MKYK Toplantısına ilişkin açıklamalarda bulundu. İsrail ve İran arasındaki gerilime değinen Çelik, "Biz bu gelişmelerin Filistin'deki asıl meseleyi unutturmaması gerektiğini ifade ediyoruz. Acil olarak ateşkes sağlanmalı ve iki devletli çözüm uygulanmalıdır." ifadelerini kullandı. Ekonomi programı hakkında konuşan Çelik, "Cumhurbaşkanımızın ekonomi programına desteği tamdır" şeklinde konuştu.
17.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Katile katil demekten bizi alıkoyamazlar
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Katile katil demekten bizi alıkoyamazlar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti Genel Merkezi'nde düzenlenen Büyükelçiler İle İftar Programı'nda konuştu. Erdoğan yaptığı açıklamada, "Katile katil demekten bizi alıkoyamazlar. İsrailli yöneticiler, soykırım gerçeğini saklamaya çalışmak yerine Gazze'de ölen bebeklerin hesabını versin." ifadelerini kullandı.
12.03.2024 Gündem
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten Netanyahu'ya tepki: Yaptığı açıklamalar yok hükmündedir
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten Netanyahu'ya tepki: Yaptığı açıklamalar yok hükmündedir AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Masum insanların hayatını topluca hedef alan Netanyahu yönetiminin ve katliam şebekesinin, Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayyip Erdoğan ve Türkiye aleyhine yaptığı açıklamalar yok hükmündedir." dedi.
10.03.2024 Gündem
Erzincan'daki maden faciası! MHP lideri Devlet Bahçeli: Yeni bilirkişi raporu hazırlanmalı
Erzincan'daki maden faciası! MHP lideri Devlet Bahçeli: Yeni bilirkişi raporu hazırlanmalı Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli konuşmasında Erzincan'daki maden faciasıyla ilgili olarak "İliç'te tehlikeli bir sızıntı tespit edilmemiştir. Altın madenciliğinde kimyasallarla değerli madenlerin kazanılmasında kullanılan siyanür ve ağır metallerin olumsuz etkilerinin olduğu bilinen husustur. Tedbirlerin göz ardı edildiği çatlaklara karşı müdahalenin yapılmadığı, ikazlara karşı alanlara solisyon basılması felaketin alt yapısını hazırladığı iddiası vardır. Bilirkişi raporunu tekrar ele alması akla en uygun seçenektir." dedi.
20.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Artık AB bu yanlıştan vazgeçmelidir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Artık AB bu yanlıştan vazgeçmelidir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Budapeşte ziyaretine Macaristan Cumhurbaşkanı Katalin Novak ile Sandor Sarayı’nda yaptığı görüşmeyle başladı. Daha sonra Karmelita Manastırı’na geçen Erdoğan, burada Macaristan Başbakanı Viktor Orban ile bir araya geldi. Erdoğan kritik ziyaret sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı.
19.12.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Miçotakis'e de söyledik' dedi ve açıkladı: Bitirelim bu işi
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Miçotakis'e de söyledik' dedi ve açıkladı: Bitirelim bu işi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye-Yunanistan Yüksek Düzeyli İşbirliği Konseyi'nin beşinci toplantısı kapsamında resmi ziyarette bulunduğu Yunanistan'da ikili görüşmelerde bulundu. Erdoğan, Yunanistan Başbakanı Miçotakis ile ortak basın toplantısı düzenledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ege'yi barış ve işbirliği denizi haline getirelim istiyoruz. Türkiye ve Yunanistan olarak atacağımız ortak adımlarla dünyaya örnek olalım arzusundayız" ifadelerine yer verdi. Erdoğan kritik ziyaret sonrası uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı.
8.12.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail'in işlediği suçlar yanına kalmamalı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail'in işlediği suçlar yanına kalmamalı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Katar’da “44. Körfez İşbirliği Konseyi Zirvesi”nde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarına tepki gösterirken, 'Gazze'de yaşananlar insanlık suçudur. İsrail'in işlediği suçlar yanına kalmamalıdır.' dedi.
5.12.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Netanyahu, pılını pırtısını toplayıp gidecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Netanyahu, pılını pırtısını toplayıp gidecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Cezayir dönüşü uçakta gazeteciler tarafından yöneltilen soruları cevapladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Toplantımız kapsamında akdedilen anlaşmalar, ki 13 anlaşma ve ortak bildiri, iş birliğimizi geliştirme yönündeki kararlılığımızı bir kez daha göstermiştir. Kardeşim Tebbun'la imzaladığımız ortak bildiriyle konseyimizin adını, “stratejik” tanımlamasını eklemek suretiyle “Yüksek Düzeyli Stratejik İşbirliği Konseyi” olarak yeniden belirledik." dedi.
22.11.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İsrail'in saldırılarına sert tepki: Dünya sadece seyretti
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İsrail'in saldırılarına sert tepki: Dünya sadece seyretti Cumhurbaşkanı Erdoğan, kritik Kabine toplantısının ardından açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Gazze'nin en büyük sağlık tesisi olan Şifa Hastanesi'nde olan vahşeti hepimiz takip ettik. Medeni dünya bu hastane saldırılarını sessizce seyretti. Hatta İsrail'in kendini savunma hakkı diyenleri gördük." dedi.
20.11.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Atılacak en doğru adım ateşkesin sağlanması
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Atılacak en doğru adım ateşkesin sağlanması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Berlin’de Almanya Başbakanı Olaf Scholz ve Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier ile görüştü. Erdoğan Almanya ziyareti sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayarak gündeme dair önemli mesajlar verdi.
18.11.2023 Gündem
İsrail kehaneti nedir, İşaya kimdir? Yeşayanın kehaneti…
İsrail kehaneti nedir, İşaya kimdir? Yeşayanın kehaneti… İsrail Başbakanı Netenyahu bugün yaptığı açıklamada “Biz ışığın insanlarıyız, onlar da karanlığın insanları. İşaya’nın kehanetini gerçekleştireceğiz.” açıklamasında bulundu. Peki, İşaya’nın kehaneti nedir? İşte Yeşayanın kehaneti…
26.10.2023 Gündem
İşaya nedir, Yeşaya’nın kehaneti neler? İşaya Peygamber Kuran’da geçiyor mu? İşaya kitabı ve kehanetleri
İşaya nedir, Yeşaya’nın kehaneti neler? İşaya Peygamber Kuran’da geçiyor mu? İşaya kitabı ve kehanetleri İşaya’nın kehaneti nedir, Yeşaya Peygamber kimdir? İsrail Başbakanı Netenyahu yaptığı açıklamada “Biz ışığın insanlarıyız, onlar da karanlığın insanları. İşaya’nın kehanetini gerçekleştireceğiz.” İfadesini kullanınca İşaya’nın kehaneti ve İşaya merak konusu oldu. Peki, İşaya kehanetleri neler, İşaya Peygamber Kur'an'da geçiyor mu?
26.10.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan dünyaya duyurdu: Garantör ülkelerden biri olabiliriz
Cumhurbaşkanı Erdoğan dünyaya duyurdu: Garantör ülkelerden biri olabiliriz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski ile bir görüşme yapacağını ifade ederek, “Döner dönmez gerek Sayın Putin'le gerek Sayın Zelenskiy’le görüşmeler yapma kararlılığım var. Bu görüşmelerde her ikisine şahsım, milletim adına teşekkürlerimi ifade edip “Artık hedefimiz bir an önce sizi bir araya getirmek” diyeceğiz. Temenni ediyorum ki inşallah bir araya getirme noktasında kendilerinden bir tarih kaydını alırız” dedi.
31.03.2022 Siyaset
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten 'müsilaj' açıklaması
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten 'müsilaj' açıklaması AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısı sonrası gündeme dair açıklamalarda bulundu. Çelik Marmara Denizi'nde etkili olan müsilaj sorunu ile ilgili olarak, "Biyolojik arıtma tesisi yapmanın ne kadar önemli olduğu, temel atmama töreni düzenlenmesinin ne kadar yanlış bir iş olduğu ortaya çıktı. 3 yılda tamamlanacak bir eylem planıdır." ifadelerini kullandı.
7.06.2021 Siyaset
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten, ABD Dışişleri Bakanlığı'na sert tepki!
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten, ABD Dışişleri Bakanlığı'na sert tepki! AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "ABD Dışişleri Bakanlığı'nın Sayın Cumhurbaşkanımızı hedef almasını şiddetle kınıyoruz. Cumhurbaşkanımızı anti-semitizmle suçlamak mantıksız ve doğru olmayan bir yaklaşımdır. Bu Cumhurbaşkanımız hakkında söylenmiş bir yalandır" dedi.
19.05.2021 Siyaset
İYİ Parti lideri Akşener'e peş peşe sert tepkiler
İYİ Parti lideri Akşener'e peş peşe sert tepkiler Bugünkü grup toplantısında, "Sayın Erdoğan'ın İsrailli versiyonu olan Netanyahu" ifadesini kullanan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e peş peşe tepkiler geldi.
18.05.2021 Siyaset
Numan Kurtulmuş'tan Mescid-i Aksa saldırılarına sert tepki
Numan Kurtulmuş'tan Mescid-i Aksa saldırılarına sert tepki AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, CNN TÜRK ekranlarında İsrail'in Mescid-i Aksa'da sebep olduğu şiddet ortamını yorumladı.
11.05.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ayasofya ve Akdeniz açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ayasofya ve Akdeniz açıklaması Siyaset, Ekonomi ve Toplum Araştırmaları Vakfı (SETA) bünyesinde hazırlanan Kriter dergisine konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ayasofya’nın yeniden cami olarak açılması, FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişimine karşı milletin zaferi, Türkiye’nin Covid-19 salgınıyla mücadelesi, Libya ve Doğu Akdeniz başta olmak üzere dış politika, iç siyaset ve ekonomi konularında önemli açıklamalarda bulundu.
12.07.2020 Siyaset
İdlib'de hain saldırı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sert tepki
İdlib'de hain saldırı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sert tepki Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ukrayna'ya hareketi öncesi önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan İdlib'de 4 askerin şehit olması ile ilgili, " karşılığını verdik, vermeye devam edeceğiz." dedi. Erdoğan ayrıca, "Saat 06.15 itibarıyla 46 rejim hedefine 122 fırtına, 100 havan mühimmatıyla atış yapılmıştır." diye konuştu.
3.02.2020 Siyaset
MHP lideri Bahçeli'den sert tepki! Sözde barış...
MHP lideri Bahçeli'den sert tepki! Sözde barış... MHP lideri Devlet Bahçeli "Yüzyılın Antlaşması diye yutturulmaya çalışılan zulüm planı, inanç ve insan haklarına büyük bir saygısızlık, karşı saldırı ve sabotajdır" ifadelerini kullandı.
30.01.2020 Siyaset
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten İsrail'e sert tepki
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten İsrail'e sert tepki Çelik, "İsrail’in adımı yeni saldırganlıkların planlandığını gösteriyor. Tüm dünyayı, El Halil’deki durum konusunda daha dikkatli olmaya çağırıyoruz." dedi.
2.02.2019 Siyaset
Trump, “Yüzyılın Anlaşmasını” erteledi
Trump, “Yüzyılın Anlaşmasını” erteledi ABD’nin İsrail Büyükelçisi David Friedman, ABD Başkanı Donald Trump’ın ilan edeceği “Yüzyılın Anlaşması” da olarak bilinen “Ortadoğu Barış Planının” ertelendiğini duyurdu.
6.01.2019 Dünya
İsrail'de o isim istifa etti
İsrail'de o isim istifa etti İsrail'in Birleşmiş Milletler (BM) Daimi Temsilcisi Danny Danon, görevinden istifa etti. Danon’nun Netenyahu’nun liderliğini yaptığı Likud Partisi’nden aday olacağı açıklandı.
26.12.2018 Dünya
Türkiye'den Netanyahu'ya çok sert yanıt
Türkiye'den Netanyahu'ya çok sert yanıt Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Büyükelçi İbrahim Kalın, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu’nun Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın hakikatleri haykırmasından rahatsız olduğunu belirterek, dikkatleri dağıtmaya çalıştığını ifade etti. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik ise, "Netenyahu, uluslararası kamuoyunu manipüle etmeye çalışıyor, Cumhurbaşkanımıza ve ordumuza saldırarak gerçekleri örteceğini zannediyor." dedi. Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu ise yaptığı açıklamada, "Netanyahu modern zamanların soğuk kanlı katili, binlerce masum Filistinlinin katledilişinin sorumlusudur."dedi.
23.12.2018 Gündem
Netenyahu'dan Vladimir Putin'e telefon!
Netenyahu'dan Vladimir Putin'e telefon! Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu Orta Doğu’daki son gelişmeleri görüştü.
8.12.2018 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Netenyahu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki netenyahu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.