Nedim Karakaş

Nedim Karakaş

Son dakika Nedim Karakaş haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Nedim Karakaş ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Nedim Karakaş haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nedim Karakaş

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nedim karakaş gelişmeleri de dahil olmak üzere 81 nedim karakaş haberi bulunmuştur. Tüm nedim karakaş haberleri aşağıda listelenmiştir.
Karakaş çok sert konuştu!
Karakaş çok sert konuştu! Fenerbahçe Ülker Şube Direktörü Nedim Karakaş, lider Banvit'e 79-78 yenildikleri maça çok iyi başladıklarını, ancak iyi bitiremediklerini söyledi.
17.03.2014 Basketbol
'Barcelona'yı sahasında yeneceğiz'
'Barcelona'yı sahasında yeneceğiz' Fenerbahçe Ülker Şube Koordinatörü Karakaş: "Barcelona ile deplasmanda oynamaktan korkmuyoruz. Onlar güçlü ama biz de güçlüyüz"
5.03.2014 Basketbol
Pierre Jackson F.Bahçe Ülker'de
Pierre Jackson F.Bahçe Ülker'de Sarı-lacivertlilerin anlaşmaya vardığı ABD'li oyun kurucu Jackson, 23 Şubat Pazar günü İstanbul'a gelecek.
21.02.2014 Basketbol
Sezonu kapattı!
Sezonu kapattı! Fenerbahçe Ülker'de Kenan Sipahi şoku yaşanıyor. Spor Toto Erkekler Türkiye Kupası çeyrek final karşılaşmasında kolu kırılan genç oyuncunun sezonu kapattığı açıklandı.
19.02.2014 Basketbol
F.Bahçe'ye şok! 'Sezonu kapattılar'
F.Bahçe'ye şok! 'Sezonu kapattılar' Fenerbahçe Basketbol Şube Koordinatörü Nedim Karakaş, takımın son durumu, transferler ve sakatlar hakkında Hürriyet’e açıklamalarda bulundu.
18.02.2014 Basketbol
'Hocamız oyuncu bakıyor'
'Hocamız oyuncu bakıyor' Fenerbahçe Ülker Basketbol Şube Direktörü Nedim Karakaş, sakatlığı nedeniyle sezonu kapatan Gaspar Vidmar'ın yerine uzun oyuncu transfer edeceklerini söyledi.
2.02.2014 Basketbol
Barış Ermiş Antep yolunda!
Barış Ermiş Antep yolunda! Fenerbahçe Ülker'de takımın geçen Zeljko Obradovic'in gelmesiyle forma şansı bulamayan Barış Ermiş, Antep yolcusu.
7.01.2014 Basketbol
'Karakaş provoke ediyor'
'Karakaş provoke ediyor' Galatasaray Liv Hospital Başantrenörü Ergin Ataman, Fenerbahçe Basketbol Şube Direktörü Nedim Karakaş'ın son açıklamasına cevap verdi.
25.12.2013 Basketbol
Ataman patladı: "Artık yeter"
Ataman patladı: "Artık yeter" Galatasaray Liv Hospital Basketbol Takımı Başantrenörü Ergin Ataman, "Her fırsatta şahsımı Fenerbahçe taraftarına karşı hedef gösteren, düşman olduğum yönünde bir algı yaratmaya çalışan Sayın Karakaş'ın (Nedim Karakaş) bu tavrına artık bir son vermesi gerektiğini düşünüyorum" dedi.
23.12.2013 Basketbol
Çocuk gibi ağlamasın!
Çocuk gibi ağlamasın! Fenerbahçe Ülker Şube Direktörü Nedim Karakaş, Galatasaray Liv Hospital Başantrenörü Ergin Ataman'ı sert sözlerle eleştirdi.
22.12.2013 Basketbol
"Kıran kırana bir derbi olacak"
"Kıran kırana bir derbi olacak" Fenerbahçe Ülker Şube Direktörü Nedim Karakaş, yarın Galatasaray Liv Hospital ile zorlu bir maç oynayacaklarını belirterek, "İki THY Avrupa Ligi takımının kıran kırana lig mücadelesi olacak" dedi.
8.12.2013 Basketbol
"Önemli bir sakatlığı yok"
"Önemli bir sakatlığı yok" Fenerbahçe Ülker Şube Direktörü Nedim Karakaş, Beko Basketbol Ligi'nde Türk Telekom'u 84-63 yendikleri maçta ikinci yarıdaki etkili oyunlarıyla galip geldiklerini söyledi.
18.11.2013 Basketbol
"Namağlup devam etmek istiyoruz"
"Namağlup devam etmek istiyoruz" Fenerbahçe Ülker Şube Direktörü Nedim Karakaş; "Avrupa Ligi'ne galibiyetle başlamak her şeyden önce çok önemliydi" derken, yedikleri sayı miktarını irdelediklerini söyledi.
18.10.2013 Basketbol
‘Batiste, Obradovic’in listesinde yok’
‘Batiste, Obradovic’in listesinde yok’ F.BAHÇE Ülker Basketbol Şube Direktörü Nedim Karakaş açıklamlarda bulundu.
17.07.2013 Basketbol
G.Saray 23 yılda ne yapmış?
G.Saray 23 yılda ne yapmış? Karakaş: “Sayın Ataman’ın ‘Eğer F.Bahçe Ülker Avrupa Ligi’ne doğrudan katılıyorsa bunda bir yanlışlık var’ şeklindeki görüşü sadece haddini aşan ve popülist ifadeler içermekte.”
7.06.2013 Futbol
F.Bahçe'den Ataman cevabı!
F.Bahçe'den Ataman cevabı! Basketbol Şube Direktörü Karakaş: "Sayın Ergin Ataman’ın belirttiği görüş, sadece Fenerbahçe’ye yapılan bir saldırı olmayıp haddini aşan ve popülist ifadeler içermektedir. Sayın Ataman’ın liglerimizin başarılı bir antrenörü olarak bu tip polemiklere girmemesini isterdim. Bu konu antrenörleri değil yönetimleri ilgilendirir"
7.06.2013 Futbol
F.Bahçe hakemden şikayetçi
F.Bahçe hakemden şikayetçi Banvit’e uzatma sonunda 91-88 yenilen Fenerbahçe Ülker’in şube direktörü Nedim Karakaş, karşılaşmanın baş hakemi Murat Biricik’e tepki gösterdi ve hakemliği bırakmasını istedi.
2.04.2013 Futbol
Bogdanovic 10 gün yok
Bogdanovic 10 gün yok Beko Basketbol Ligi’nde TOFAŞ’a 81-73 yenilen Fenerbahçe Ülker’de Hırvat oyuncu Bojan Bogdanovic’in sakatlığı nedeniyle yaklaşık 10 gün oynayamayacağı bildirildi.
11.03.2013 Futbol
Potada Avrupa derbisi
Potada Avrupa derbisi Fenerbahçe Ülker ile Beşiktaş, THY Euroleague'de karşı karşıya gelecekler.
14.02.2013 Futbol
F.Bahçe'de şok gelişme!
F.Bahçe'de şok gelişme! THY Euroleague’deki 2. maçında Union Olimpija ile karşılaşmak için Slovenya’ya giden Fenerbahçe Ülker’de Romain Sato’nun pasaportu kriz yarattı
19.10.2012 Futbol
Fenerbahçe'ye kar engeli
Fenerbahçe'ye kar engeli Fenerbahçe Ülker, Türk Telekom ile oynayacağı karşılaşma için salona giderken kafileyi taşıyan otobüs kara saplandı...
3.03.2012 Futbol
F.Bahçe'de şok kadro dışı!
F.Bahçe'de şok kadro dışı! Şube direktörü Karakaş ABD'li oyuncuyla ilgili kararı dönüşte vereceklerini söyledi
14.02.2012 Futbol
Fener’in planları alt üst
Fener’in planları alt üst G.Saray maçındaki olaylar nedeniyle Kanarya 2 maç seyircisiz oynama cezası aldı
5.01.2012 Futbol
Şike operasyonunda yeni dalga!
Şike operasyonunda yeni dalga! İkisi F.Bahçeli 4 kişi ifade verdi...
29.09.2021 Gündem
Adrian'a iki maç ceza!
Adrian'a iki maç ceza! ŞAMPİYONLAR Ligi 3...
11.08.2011 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Nedim Karakaş ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nedim karakaş haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.