Gazete Vatan Logo
Futbol G.Saray 23 yılda ne yapmış?

G.Saray 23 yılda ne yapmış?

Karakaş: “Sayın Ataman’ın ‘Eğer F.Bahçe Ülker Avrupa Ligi’ne doğrudan katılıyorsa bunda bir yanlışlık var’ şeklindeki görüşü sadece haddini aşan ve popülist ifadeler içermekte.”

G.Saray 23 yılda ne yapmış?

G.Saray Medical Park Koçu Ergin Ataman’ın “Eğer F.Bahçe Ülker Avrupa Ligi’ne doğrudan katılıyorsa bunda bir yanlışlık var” açıklamasına yanıt geldi. Sarı-lacivertlilerin basketbol şubesi direktörü Nedim Karakaş, “Sayın Ataman’ın görüşü, sadece F.Bahçe’ye yapılan bir saldırı olmayıp haddini aşan ve popülist ifadeler içermektedir. Sadece bir yıldır görev aldığı G.Saray’ın Avrupa Ligi’nde devamlı olarak katılmasını isterken, bilhassa F.Bahçe Ülker’i hedef göstermesi ve yıllarca görev aldığı Anadolu Efes’i göz ardı etmesi bunun en önemli işaretidir.

Kendinizi başarısız gördüğümüz bu sene bile G.Saray’ı yenerek elde ettiğimiz Türkiye Kupası göz ardı edilmemelidir. G.Saray, en son şampiyonluğu 1990 yılında kazanmış ve o günden bugüne kadar sesi çıkmamıştır. Arada geçen 23 yılda kaç başarısı vardır? Geçen sene elde ettikleri ligi birinci sırada bitirme başarısı ve bu seneki ligi lider bitirmeleri kendileri açısından önemlidir ama Avrupa Ligi’ne katılımları için yeterli değildir. Sayın Ataman’ın bu tip polemiklere girmemesini isterdim” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı