Gazete Vatan Logo
Futbol Adrian'a iki maç ceza!

Adrian'a iki maç ceza!

ŞAMPİYONLAR Ligi 3. ön eleme turu rövanşında Trabzon’un Benfica ile oynadığı karşılaşmada kırmızı kart gören Adrian Mierzejwski’ye UEFA Disiplin Kurulu tarafından iki maç ceza geldi. Ayrıca Disiplin Kurulu, bordo-mavili taraftarların uygunsuz davranışları ve yakılan meşaleler nedeniyle de kulübe 8 bin Euro para cezası kesti.

RÖVANŞA ALMAN HAKEM

BU arada Trabzon’un UEFA Avrupa Ligi Play-Off’unda karşılaşacağı Athletic Bilbao mücadelesini Almanya Futbol Federasyonundan Knut Kircher yöneteceği belirtildi, yardımcı hakemler için ise her hangi bir açıklama yapılmadı.

Henrique idmana çıktı

DEVLER Ligi 3. ön eleme turundaki Benfica karşılaşmasının 45. dakikasında sakatlanarak yerini Alanzinho’ya bırakan Paulo Henrique dün ilk kez antrenmana katıldı. Takımla birlikte önce sahada daha sonra da salonda kuvvet çalışması gerçekleştiren Brezilyalı futbolcunun önceki gün MR sonuçlarının olumlu çıktığı ve Athletic Bilbao maçına yetiştirilmeye çalışıldığı kaydedildi.

SLADJANA ERIC resmen G.Saray’da

VATAN’IN pazartesi günü okuyucularına duyurduğu Sladjana Eric’in G.Saray’la anlaşma aşamasında olduğu haberi dün resmiyet kazandı. 28 yaşındaki orta oyuncu, Sırbistan, İsviçre ve İtalya Ligleri’nde toplam yedi lig şampiyonluğu yaşadı. Ayrıca sarı-kırmızılıların erkek takımı da MEF Okulları’ndan smaçör Serdar Semerci ile anlaştı.

İspanya grevde

İSPANYOL Futbolcular Derneği, Futbol Ligi ile aralarında yaşanan anlaşmazlıktan dolayı 20 Ağustos’ta başlayacak La Liga’da 2 hafta grev kararı aldılar. R.Madrid kalecisi Casillas, “Size garanti edebilirim ki bu hafta maçlar oynanmayacak” dedi.

Mutu ve Tamas’a milli son

ROMANYA Milli Takımı oyuncularından Adrian Mutu ve Gabriel Tamas kamptan ayrılıp içki içtikleri için milli takımdan ömür boyu men edildi. Romanya Teknik Direktörü Victor Piturca,”Kuralları uygularım, bunu biliyorlardı. Üzgünüm, çünkü 2 değerli oyuncumuzu kaybettik” dedi.

Tottenham-Everton maçı iptal oldu

LONDRA’DA çıkan olaylar nedeniyle, Premier Lig’in ilk haftasında oynanacak olan Tottenham-Everton maçı ileri bir tarihe ertelendi. Premier Lig’den yapılan açıklamada diğer 9 mücadelenin ertelenme ihtimalinin bulunmadığı belirtildi.

Yıldız Kızlar start alıyor

TÜRKİYE’NİN ev sahipliğinde bugün Ankara’da başlayacak Yıldız Kızlar Dünya Voleybol Şampiyonası’nda, Ay-yıldızlılarımız Cezayir’le karşı karşıya gelecek. 17.30’da başlayacak mücadele Sports TV’den naklen ekranlara gelecek. A Grubu’nda yer alan son Avrupa Şampiyonu Yıldız Milli Takımımız’ın diğer rakipleri ise Mısır ve Polonya olacak.

‘GIST’LE DEVAM’

F.BAHÇE Ülker Şube Direktörü Nedim Karakaş, kanında yasaklı madde tespit edilen, James Gist’in takımda kalacağını
belirtti. Ayrıca Karakaş, “NBA’den lokavt süresince oyuncu almayı düşünmüyoruz” dedi.

HOKEYDE tarihi başarı

YUNANİSTAN’DA düzenlenen, Avrupa Büyük Erkekler Açık Alan Hokey Şampiyonası’nın final maçında Türkiye, evsahibini 2-1 yenerek şampiyon oldu. Şampiyon olarak göğsümüzü kabartan Ay-yıldızlıların antrenörü Ebru Emirzeoğlu, “Hokeyde Avrupa Şampiyonu olarak tarihi bir başarı elde ettik. Ancak sessiz sedasız bir şampiyonluk oldu. Çok az kişi şampiyon olduğumuzu biliyor. Turnuvada olimpik sahası olan birçok ülkeyi geride bıraktık” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı