Gazete Vatan Logo
Futbol F.Bahçe'de şok kadro dışı!

F.Bahçe'de şok kadro dışı!

Şube direktörü Karakaş ABD'li oyuncuyla ilgili kararı dönüşte vereceklerini söyledi

F.Bahçe'de şok kadro dışı!

F.Bahçe'de coach Spahija kendisine çeki düzen vermesi için Jerrels'ı İstanbul'da bıraktı. Şube direktörü Karakaş ABD'li oyuncuyla ilgili kararı dönüşte vereceklerini söyledi

Sarı-Lacivertliler'de erkek basket takımının kötü gidişi üzerine ilk fatura takımın guardı Curtis Jerrels'a kesildi... Coach Neven Spahija, Konya'da düzenlenecek Spor Toto Erkekler Türkiye Kupası 8'li Final maçları kadrosuna hayli formsuz günler geçiren ABD'li guardı dahil etmedi. Hırvat çalıştırıcının, Jerrels'a "Kendine çeki düzen vermen gerek. Bir an önce toparlanmalısın. Bu yüzden seni Konya'ya götürmüyorum, İstanbul'da kalıp çalışman ve kendini toparlaman için sana süre veriyorum" dediği öğrenildi.

Fenerbahçe Ülker'in şube direktörü Nedim Karakaş da Spahija'nın sözlerini doğruladı ve "Evet kendisini kadro dışı bıraktık, İstanbul'a dönüşte tekrar durum değerlendirmesi yapacağız. Kaybetmek değil kazanmak istiyorum, umarım bu kısa sürede kendini toparlamayı başarır" ifadesini kullandı. Basketbolda Konya'da düzenlenecek kupa 8'li Final maçlarında Fenerbahçe Ülker bugün Anadalu Efes'le karşılaşacak. Karakaş, Efes maçı öncesi Marko Tomas ve Ömer Onan'ın sakatlıklarının bulunduğunu vurgulayarak "Engin Atsür'ün de durumu kritik, durumu maç saati belli olacak" dedi.

Haberin Devamı