Gazete Vatan Logo
Basketbol "Namağlup devam etmek istiyoruz"

"Namağlup devam etmek istiyoruz"

Fenerbahçe Ülker Şube Direktörü Nedim Karakaş; "Avrupa Ligi'ne galibiyetle başlamak her şeyden önce çok önemliydi" derken, yedikleri sayı miktarını irdelediklerini söyledi.

"Namağlup devam etmek istiyoruz"

Basketbolda THY Avrupa Ligi'ne dün Ukrayna deplasmanında Budivelnik Kiev'i 102-84 yenerek galibiyetle başlayan Fenerbahçe Ülker'in şube direktörü Nedim Karakaş, önemli bir maçı kazandıklarını söyledi.

Karakaş yaptığı açıklamada, THY Avrupa Ligi'ne galibiyetle başlamanın önemine dikkati çekti. Önemli bir galibiyet aldıklarını vurgulayan Karakaş, maçı şöyle değerlendirdi:
"Tabii ki Avrupa'ya galibiyetle başlamak her şeyden önce çok önemliydi. Bunu başardığımız için mutluyuz. Deplasmanda rakibimizin de iddiasını göz önüne alırsak bu galibiyetin önemini daha iyi anlarız. İlk 3 periyotta yediğimiz 77 sayı oldukça fazla. Onu irdelememiz lazım. Son periyotta oldukça iyi defans yaptık. Kolay sayı yemedik. Gerçek Fenerbahçe'nin, olması gerektiği gibi oynadık."

"NAMAĞLUP DEVAM ETMEK ÖNEMLİ"

Milli takımda bulunan oyuncular nedeniyle tam takım halinde çalışmalara çok geç başladıklarını belirten Karakaş, oyuncuların kaynaşmasının zaman alacağını dile getirdi.
Karakaş, 17 günde 7 antrenman yaparak, 7 maça çıktıklarının altını çizerek, "Bu durum da göz önünde bulundurulmalı. Milli takımdan gelen sporcuların zaman alacağı belliydi. Biz bu süreci resmi maçlar oynayarak atlatmaya çalışıyoruz" diye konuştu.

Beko Basketbol Ligi'ne galibiyetle başladıklarını, Spor Toto Türkiye Kupası'ndaki 3 maçı da kazandıklarını ve Cumhurbaşkanlığı Kupası'nı Galatasaray Liv Hospital'ı yenerek aldıklarını hatırlatan Karakaş, "Namağlup olarak devam etmek önemli. Böylece moral olarak üst seviyeye çıkıyoruz. Zaten bu takım başarı elde etsin diye kuruldu. Takımın başında başarılara alışık bir antrenör var. Onun da katkısıyla bu periyotta kazaya uğramadan gidiyoruz" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı