Gazete Vatan Logo
Basketbol Çocuk gibi ağlamasın!

Çocuk gibi ağlamasın!

Fenerbahçe Ülker Şube Direktörü Nedim Karakaş, Galatasaray Liv Hospital Başantrenörü Ergin Ataman'ı sert sözlerle eleştirdi.

Çocuk gibi ağlamasın!

F.Bahçe Ülker Basketbol Şube Direktörü Nedim Karakaş, G.Saray Liv Hospital Başantrenörü Ergin Ataman’ın ligdeki maç günleri ile ilgili çıkışına sert bir şekilde yanıt verdi.

Basketfaul.net’e konuşan Karakaş şu ifadeleri kullandı: “F.Bahçe’ye saldırmaktan ve ağlayan çocuklar gibi hep kendisine istemekten vazgeçsin. Şunu da unutmasın ki G.Saray, yönetmeliklerdeki kelime oyunlarından yararlanarak 8 yerine 9 yabancı oyuncu lisansını elinde bulunduran ligdeki tek takım.

Her fırsatta F.Bahçe ve F.Bahçeliler’e saldırmayı kendisine görev edinmiş Ataman’a bu işlerden uzak durmasını tavsiye ediyorum. Bizi yendikleri maçtan sonra verdiği demeçlerin mürekkebi kurumadı. Hafızalarımızda sıcaklığını koruyor. Bu maçta basına yansımayan ancak basın tribününe dönerek koçumuzla ilgili söylediği sözler de tarafımızca bilinmektedir.

Sürekli Basktebol Federasyonu’nun maç programlarında kimin mağdur olduğu söyleyen Ataman’ın takımı G.Saray, Euroleague maçlarının ardından toplam 591 saat sonra TBL maçlarına çıkmış. F.Bahçe Ülker 504, Anadolu Efes ise 531 saat sonra lig maçlarını oynamış. Kimin mağdur edildiği ortada.

Eğer federasyonla ayrı bir alışverişi varsa bizi hiç karıştırmasın. Ayrıca sezon başından beri TBF’nin aldığı bütün kararların da G.Saray lehine olduğunu unutmasın.”

ATAMAN: BİZ CEVABI SAHADA VERDİK

F.Bahçe Ülker Şube Direktörü Nedim Karakaş’ın, açıklamalarına G.Saray Başantrenörü Ergin Ataman cevap verdi.

VATAN’a konuşan Ataman, “Benim muhatabım F.Bahçe değil Türkiye Basketbol Federasyonu. Ben onların her açıklamasına cevap vermek zorunda değilim. Böyle şeylere mikrofon başında değil sahada cevap vermeyi doğru buluyorum. Zaten onlara en iyi cevabı da 2 hafta önce 72-62 mağlup ederek sahada verdik.” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı