Nebahat Çehre Dizi

Nebahat Çehre Dizi

Son dakika Nebahat Çehre dizi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Nebahat Çehre dizi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Nebahat Çehre dizi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nebahat Çehre Dizi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nebahat çehre dizi gelişmeleri de dahil olmak üzere 73 nebahat çehre dizi haberi bulunmuştur. Tüm nebahat çehre dizi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Nebahat Çehre kararını açıkladı! ' Bu süreçte...'
Nebahat Çehre kararını açıkladı! ' Bu süreçte...' Türk sinemasının güzelliğiyle yıllara meydan okuyan usta oyuncularından Nebahat Çehre, önceki gün Zorlu Alışveriş Merkezi'nde görüntülendi. Muhabirlerle konuşan oyuncu, ekranlara dönüp dönmeyeceğiyle ilgili sorulara açıklık getirdi.
15.10.2021 Magazin
Nebahat Çehre'nin yeni dizisi belli oldu!
Nebahat Çehre'nin yeni dizisi belli oldu! Usta oyuncu Nebahat Çehre, yakında Show TV’de seyirciyle buluşacak olan psikolojik gerilim türündeki 'Yuvamdaki Düşman' dizisiyle ekranlara dönüyor.
4.01.2018 Magazin
Nebahat Çehre 3 yıl sonra o dizi ile dönüyor!
Nebahat Çehre 3 yıl sonra o dizi ile dönüyor! Usta oyuncu Nebahat Çehre, iddialı bir diziyle ekrana dönüyor.
8.12.2017 Magazin
Nebahat Çehre: Kıramayacağım kimse yok
Nebahat Çehre: Kıramayacağım kimse yok İki yıl önce sinemayı bıraktığını açıklayan Nebahat Çehre geri adım atmıyor.
18.06.2017 Magazin
Nebahat Çehre'den 'Alzheimer' açıklaması!
Nebahat Çehre'den 'Alzheimer' açıklaması! Usta oyuncu Nebahat Çehre, kendisi hakkında çıkan Alzheimer iddiasına çok sert tepki gösterdi.
4.04.2017 Magazin
Nebahat Çehre'den çok üzücü haber!
Nebahat Çehre'den çok üzücü haber! 73 yaşında olmasına rağmen görüntüsüyle genç kızlara taş çıkartan Nebahat Çehre'den çok kötü haber geldi. Usta oyuncuyu Alzheimer korkusu sardı.
4.04.2017 Magazin
Nebahat Çehre ekranlara geri dönüyor!
Nebahat Çehre ekranlara geri dönüyor! Türk sinemasının usta oyuncularından Nebahat Çehre, hayranlarına müjdeyi verdi.
27.03.2017 Televizyon
Sevenlerini üzecek haber!
Sevenlerini üzecek haber! “Muhteşem Yüzyıl”ın Valide Sultan’ı Nebahat Çehre, dizi fanatiklerini üzecek...
18.04.2012 Magazin
49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar
49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar 49’uncusu düzenlenen “Pantene Altın Kelebek Ödülleri” sahiplerini buldu. Ödül töreni bu yıl ilk kez simultane işaret dili ve sesli betimleme ile ekrana geldi.
4.12.2023 Magazin
Aşkı Memnu neden yok, Aşkı Memnu bugün yok mu? Aşk-ı Memnu bitti mi, final mi yaptı? 20 Eylül Kanal D yayın akışı!
Aşkı Memnu neden yok, Aşkı Memnu bugün yok mu? Aşk-ı Memnu bitti mi, final mi yaptı? 20 Eylül Kanal D yayın akışı! Aşk-ı Memnu neden yok sorusuna, yanıt aranıyor. 20 Eylül Çarşamba günü bölümünün yayınlanmaması nedeniyle merak ediliyor. Kanal D ekranlarında yayınlanan dizi tekrar bölümleriyle yeniden izleyicilerle buluştu. Beren Saat, Kıvanç Tatlıtuğ, Selçuk Yöntem, Hazal Kaya, Nebahat Çehre, Zerrin Tekindor ve Nur Fettahoğlu’nun başrollerde yer aldığı dizinin bugün ekranlarda olmaması nedeniyle Aşk-ı Memnu bitti mi? sorunun yanıtı araştırılıyor. Peki, Aşkı Memnu neden yok, Aşkı Memnu bugün yok mu? Aşk-ı Memnu bitti mi, final mi yaptı? 20 Eylül Kanal D yayın akışı…
20.09.2023 Televizyon
"Bihter" filminden ilk kare yayınlandı!
"Bihter" filminden ilk kare yayınlandı! Halid Ziya Uşaklıgil'in aynı isimli romanından iki kez ekranlara uyarlanan "Aşk-ı Memnu" dizisinin hikayesi bu kez de beyaz perdeye taşınıyor. 'Bihter' filminin yeni Behlül'ü Boran Kuzum ve yeni Bihter'i Farah Zeynep Abdullah'tan ilk kare geldi.
14.07.2023 Magazin
'Aşk-ı Memnu'nun Matmazel'i Zerrin Tekindor, Adnan Ziyagil'i unutamadı! 'Bihter duymasın'
'Aşk-ı Memnu'nun Matmazel'i Zerrin Tekindor, Adnan Ziyagil'i unutamadı! 'Bihter duymasın' Kanal D'nin fenomen dizisi 'Aşk-ı Memnu'da Matmazel karakterine hayat veren usta oyuncu Zerrin Tekindor, rol aldığı 'Yüz Yıllık Mucize'de dizisindeki Adnan Ziyagil sahnesiyle gündeme geldi. 'Aşk-ı Memnu'ya gönderme yapılan o anlar, sosyal medyada gündem oldu.
19.05.2023 Magazin
Yeni 'Firdevs' Hande Ataizi'nden 'Aşk-ı Memnu açıklaması!
Yeni 'Firdevs' Hande Ataizi'nden 'Aşk-ı Memnu açıklaması! Halid Ziya Uşaklıgil'in aynı adlı romanından uyarlanan 'Aşk-ı Memnu' dizisi, Kanal D'de 2008-2010 arasında izlenme rekorları kırmıştı. 13 yıl önce final yapmasına rağman tekrar bölümleriyle de çok konuşulan fenomen yapım, sinema uyarlamasıyla gündemde. Nebahat Çehre'nin hayat verdiği 'Firdevs Yöreoğlu' karakterini oynayan Hande Ataizi yeni projesi hakkında konuştu.
11.05.2023 Magazin
Rana Cabbar hayatını kaybetti
Rana Cabbar hayatını kaybetti Yayınlandığı dönem reyting rekorları kıran Kanal D'nin efsane dizisi 'Aşk-ı Memnu'nun Süleyman Efendi'si Rana Cabbar, 78 yaşında hayatını kaybetti.
20.04.2023 Magazin
Aşk-ı Memnu'nun eski Firdevs'inden yenisine destek!
Aşk-ı Memnu'nun eski Firdevs'inden yenisine destek! İzleyicilerin merakla beklediği 'Aşk-ı Memnu'nun yeni Firdevs Yöreoğlu'su, başarılı oyuncu Hande Ataizi oldu. Kanal D'de yayınlanan tekrar bölümleri bile önemli reyting başarısı elde eden ve sosyal medyada gündem olan efsane dizide aynı karaktere hayat veren Nebahat Çehre (78), yeni Firdevs hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
26.01.2023 Magazin
Nebahat Çehre 'Yargı' dizisine övgüler yağdırdı: Yalı ve köşk yok!
Nebahat Çehre 'Yargı' dizisine övgüler yağdırdı: Yalı ve köşk yok! Son olarak 2018 yapımı 'Yuvamdaki Düşman' adlı dizide rol alan Nebahat Çehre, önceki gün Etiler’deki bir marketten çıkarken görüntülendi. Diğer ünlülerin aksine mütevazi bir market tercih eden Çehre, aracına binmeden önce basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Uzun süredir ekranlardan uzak olan usta oyuncu, birkaç projeyi reddettiğini söylerken; Kanal D'nin pazar akşamları yayınlanan dizisi 'Yargı'dan da övgü dolu sözlerle bahsetti.
19.10.2022 Magazin
Aşkı Memnu ne zaman başlıyor? Aşkı Memnu oyuncuları kim? İşte Aşkı Memnu’nun unutulmaz replikleri!
Aşkı Memnu ne zaman başlıyor? Aşkı Memnu oyuncuları kim? İşte Aşkı Memnu’nun unutulmaz replikleri! Televizyon ekranlarının efsane dizilerinden Aşk-ı Memnu tekrar bölümüyle yine ekranlara döndü. Kült diziler arasında yer alan ve yayınlandığı her dönemde büyük ilgiyle izlenen Aşk-ı Memnu yaz ayı boyunca hafta içi her gün izleyici ile buluşacak. Peki, Aşkı Memnu ne zaman başlıyor? Aşkı Memnu hangi kanalda, saat kaçta? Aşkı Memnu oyuncuları kim? İşte Aşk-ı Memnu hakkında bilmeniz gerekenler…
23.05.2022 Televizyon
Aşk-ı Memnu efsane finali ile Çarşamba akşamı Kanal D’de!
Aşk-ı Memnu efsane finali ile Çarşamba akşamı Kanal D’de! Yayınlandığı döneme damga vuran ve aradan geçen 10 yıla rağmen hala aynı heyecanla izlenen Kanal D 'Aşk-ı Memnu'nun final bölümü çarşamba akşamı yeniden ekrana geliyor.
20.07.2020 Televizyon
Aşkı Memnu ne zaman, nerede çekildi? Aşkı Memnu oyuncuları kim? İşte Aşkı Memnu'nın finalinde yaşananlar...
Aşkı Memnu ne zaman, nerede çekildi? Aşkı Memnu oyuncuları kim? İşte Aşkı Memnu'nın finalinde yaşananlar... Efsane dizi Aşkı Memnu tekrar bölümleriyle ekranlara gelmeye devam ediyor. Bir döneme damga vuran, yayınlandığı dönemde izlenme rekorları kıran Aşkı Memnu oyuncuları ve konusuyla konuşulmaya devam ediyor. Peki, Aşkı Memnu ne zaman, nerede çekildi? Aşkı Memnu oyuncuları kim? Aşkı Memnu'nın final sahnesinde neler oldu? İşte Aşk-ı Memnu'nun hatıralara kazınan bölümleri ve oyuncuları hakkında merak edilenler...
26.05.2020 Gündem
"Dizide oynayan atlar benden çok ücret aldı!"
"Dizide oynayan atlar benden çok ücret aldı!" Uzun süredir hayatına Kıbrıs'ta devam eden, gençlere diksiyon, oyunculuk ve sahne dersleri veren, kendisine gelen dizi ve sinema filmi tekliflerini değerlendiren usta oyuncu Cihan Ünal, hem yarım asırlık sanat hayatına hem de özel hayatına dair çarpıcı açıklamalar yaptı.
28.04.2019 Magazin
Nebahat Çehre: Her tür kadını oynayabilirim
Nebahat Çehre: Her tür kadını oynayabilirim Başrolünü Müge Boz, Jess Molho ve Nergis Kumbasar’ın üstlendiği Erhan Baytimur yönetmenliğinde ve Cinemazadeh yapımcılığında 'Çat Kapı Aşk' filminin galası önceki akşam İstanbul’da bir AVM’de gerçekleştirildi. Galaya filmin oyuncularının yanı sıra Nebahat Çehre, Bülent Serttaş, Burcu Binici, Mustafa Topaloğlu ve Yunus Günçe gibi ünlü isimler de katıldı.
22.03.2019 Magazin
Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu
Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu 'Pantene Altın Kelebek Ödülleri' Zorlu Center’da düzenlenen görkemli bir törenle sahiplerini buldu. Televizyon ve müzik dünyasının en iyilerinin ödüllendirildiği geceye sanat ve iş dünyasından çok sayıda ünlü isim katıldı.
9.12.2018 Televizyon
Nebahat Çehre'den 'Çukur' açıklaması
Nebahat Çehre'den 'Çukur' açıklaması Fenomen dizi 'Çukur'un kadrosuna katılacağı iddia edilen usta sanatçı Nebahat Çehre'den açıklama geldi.
18.09.2018 Televizyon
Aşk-ı Memnu geri dönüyor!
Aşk-ı Memnu geri dönüyor! Kanal D'nin hafızalara kazınan dizileri Aşk-ı Memnu ve Yabancı Damat tekrar bölümleriyle yeniden ekrana geliyor
18.05.2018 Televizyon
Aşk gelip geçici aslolan ise sevgidir
Aşk gelip geçici aslolan ise sevgidir Fox Tv ekranlarında yayınlanan Şevkat Yerimdar dizisinde Sanem karakterini canlandıran ve başarılı performansıyla dikkat çeken Semra Güzel ile oyunculuk serüveni üzerine konuştuk
1.02.2018 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

Nebahat Çehre Dizi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nebahat çehre dizi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.