Naylon Fatura

Naylon Fatura

Son dakika naylon fatura haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan naylon fatura ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını naylon fatura haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Naylon Fatura

haberleri sayfasında son dakika yaşanan naylon fatura gelişmeleri de dahil olmak üzere 136 naylon fatura haberi bulunmuştur. Tüm naylon fatura haberleri aşağıda listelenmiştir.
İzmir polisinden 29 adrese operasyon: 21 gözaltı
İzmir polisinden 29 adrese operasyon: 21 gözaltı İzmir'de "Nitelikli Dolandırıclık" ve "Vergi Usul Kanununa Muhalef" suçlarından yürütülmekte olan iki ayrı soruşturma kapsamında 19 ikamet adresi ve 10 işyerine yapılan eş zamanlı operasyonda 21 şüpheli yakalandı.
22.12.2023 Gündem
Dilan Polat -Engin Polat soruşturmasında 'para kasası' itirafçı oldu! 1 milyar liranın sırrı ortaya çıktı
Dilan Polat -Engin Polat soruşturmasında 'para kasası' itirafçı oldu! 1 milyar liranın sırrı ortaya çıktı Engin Polat - Dilan Polat soruşturmasında, avukat Ahmet Gün'ün yanında çalışan mali müşavir  Zümrüt Yerebaka MASAK raporunda yer alan tüm şirketlerin kredi kartı ve e-ticaret platformlarının dökümlerini CD içinde emniyete teslim ederek itirafçı oldu. Yerebakan'ın emniyetteki ifadesinden şoke eden ayrıntılar ortaya çıktı.  Tutuklu olan Polatların mali müşaviri Zümrüt Yerebakan, MASAK raporunda Gün tarafından kesilen naylon fatura miktarının 300 milyon lira olarak belirtildiğine dikkat çeken Zümrüt Yerebakan, naylon fatura miktarının 1 milyar liranın üzerinde olduğunu açıkladı. İşte Polat soruşturması ile ilgili son dakika gelişmelerinin ayrıntıları...
25.11.2023 Gündem
Engin ve Dilan Polat'ın ifadelerinin detayları ortaya çıktı! Dikkat çeken suçlama
Engin ve Dilan Polat'ın ifadelerinin detayları ortaya çıktı! Dikkat çeken suçlama Engin Polat ve Dilan Polat'ın hakimlikteki ifadeleri ortaya çıktı. Dilan Polat ifadesinde, "Biz aileyiz örgüt diye bir şey olamaz. Eşimin ailesi kendi ailem olmadığı için benim ailem gibi oldu. Vergi konularını bildiğim kadarıyla mali müşavir ve muhasebecilerimiz hallediyor. Benim sahte fatura, naylon fatura gibi şeylerle bir ilgim yoktur. Fatura kesmeyi bile bilmem işimizin ticari boyutu ile eşim ilgileniyor" derken, Engin Polat ise, "Aldığımız faturalarda sıkıntılı olanlar çıkabilir. Geçmişte de çıkmıştı. Biz aldığımız her faturanın malzemesini teslim almışızdır. Kimseye sahte fatura vermedik. Tüm satışlarımız faturalıdır" dedi.
5.11.2023 Gündem
İş yerlerine peş peşe saldırı yapılmış! Dilan Polat ve Engin Polat'ın tüm mal varlıklarına el konuldu
İş yerlerine peş peşe saldırı yapılmış! Dilan Polat ve Engin Polat'ın tüm mal varlıklarına el konuldu İş yerlerine yapılan saldırılarda gündeme gelen ve 'vergi kaçırma' iddialarıyla tanınan Dilan Polat ve eşi Engin Polat'ın tüm mal varlıklarına el konuldu. Ayrıca Polat çifti hakkında yurt dışına çıkış yasağı getirildi.
13.10.2023 Gündem
Bakan Soylu'dan 'Demir Yumruk' açıklaması: Bütün sektörü pes ettiren bir yapılanma
Bakan Soylu'dan 'Demir Yumruk' açıklaması: Bütün sektörü pes ettiren bir yapılanma İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Erol Evcil'in de aralarından bulunduğu 310 kişinin gözaltına alındığı 'Demir Yumruk' operasyonuyla ilgili, "Demir ticaretinde hem naylon fatura, aynı zamanda manipülasyonu sağlayan neredeyse bütün sektörü pes ettiren bir yapılanmayla karşı karşıyaydık" dedi. Soylu, operasyonda 1'i uçak 328 araca el konulduğunu hatırlatarak, "Uçak, operasyon başlarken Londra’ya kaçırılmış. Ankara Emniyet Müdürlüğümüzün hassas çalışması neticesinde uçak Türkiye’ye 4 saat içerisinde getirildi" dedi.
30.06.2022 Gündem
43 ilde eş zamanlı 'Dümen Operasyonu' başlatıldı! 226 kişi hakkında gözaltı kararı
43 ilde eş zamanlı 'Dümen Operasyonu' başlatıldı! 226 kişi hakkında gözaltı kararı Emniyet Genel Müdürlüğü KOM Daire Başkanlığınca örgütlü şekilde mali suç işleyen gruplara yönelik sabah saatlerinde 43 ilde eş zamanlı “Dümen Operasyonu” başlatıldı. Operasyon kapsamında mali suç örgütleri üyesi 226 şahıs hakkında gözaltı kararı bulunurken, 268 şahıs ifadelerine başvurulmak üzere Emniyete davet edilecek. Operasyon kapsamında şu ana kadar 176 şüpheli gözaltına alındı.
16.06.2022 Gündem
Naylon faturaya hapis cezası arttı
Naylon faturaya hapis cezası arttı Sahte fatura düzenleyenlere verilen hapis cezaları arttı. Meclis’te kabul edilen 7394 sayılı yasa Cumhurbaşkanı’nın onayı sonrası Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girecek.
12.04.2022 Gündem
Site ve apartmanda yaşayan herkes için geçerli! Ödenmeyen elektrik, su ve doğalgaz faturaları...
Site ve apartmanda yaşayan herkes için geçerli! Ödenmeyen elektrik, su ve doğalgaz faturaları... Site ve apartmanda yaşayan milyonları yakından ilgilendiriyor. Yöneticilerle ilgili vatandaşın kafasında çok sayıda soru işareti var. Sitelerde sekizden fazla bağımsız bölüm varsa yönetici seçmek zorunlu tutuluyor. Yönetici seçmenin zorunlu olup olmadığı, yöneticiye ücret ödemesi, zamanında ödenmeyen sigorta primleri, elektrik, su, doğalgaz faturaları için fazladan ödenen ceza ve faizlerden kimin sorumlu olduğu ya da site veya apartmanda çalışan işçilerin keyfi olarak işten çıkarılıp çıkarılmayacağı ile ilgili merak edilen tüm sorular yanıtını buldu. İşte yöneticiler ile ilgili 11 soru ve yanıtı...
11.04.2022 Ekonomi
Artık tek suç sayılacak! Flaş düzenleme, cezalar...
Artık tek suç sayılacak! Flaş düzenleme, cezalar... Yüz binlerce kişiyi ilgilendiriyor. Artık tek suç sayılacak. Henüz Meclis'e gelmedi ancak detayları açıklandı, konu Yargıtay'da tartışıldı. 'Naylon fatura' düzenleyen ya da kullanana verilecek cezaların dayanağı olan Vergi Usul Kanunu’nun ünlü 359’uncu maddesindeki değişiklikle bu suç artık tek suç olarak tanımlanacak ve zincirleme suç hükümleri uygulanarak cezalandırılmayacak. Yani 4 farklı yılda bu suçu işleyen biri, 4 yıldan ayrı ayrı değil, tek bir yıldan ceza alacak.
25.10.2021 Ekonomi
28 ilde dev operasyon! Sahte rapor, recete, PCR testi, yerine sınava girme ve dahası...
28 ilde dev operasyon! Sahte rapor, recete, PCR testi, yerine sınava girme ve dahası... Operasyon, sahte engelli raporu, reçete, PCR testi düzenleyen, dublör kullanarak başkasının yerine sınava girenler gibi nitelikli dolandırıcılık suçunu örgütlü olarak işledikleri tespit edilenlere yönelik düzenlendi.
12.10.2021 Yaşam
Deniz Akkaya Selin Ciğerci’ye ne dedi? Deniz Akkaya neden cezaevinde yattı? (Deniz Akkaya Selin Ciğerci kavgası)
Deniz Akkaya Selin Ciğerci’ye ne dedi? Deniz Akkaya neden cezaevinde yattı? (Deniz Akkaya Selin Ciğerci kavgası) Selin Ciğerci'nin hakkında aldırdığı tedbir kararını ihlal edince üç gün zorlama hapsi cezasına çarptırılan eski manken Deniz Akkaya, Bakırköy Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'ndan dün çıktı. Deniz Akkaya sert açıklamalarına devam ederken ikilinin arasındaki kavganın nedenleri de sorgulanmaya başlandı. Peki, Deniz Akkaya Selin Cigerci’ye ne dedi? Deniz Akkaya neden cezaevinde yattı? İşte Deniz Akkaya Selin Ciğerci kavgası…
27.08.2021 Gündem
Kamuyu 150 milyon TL zarara uğratanlara operasyonda 21 tutuklama
Kamuyu 150 milyon TL zarara uğratanlara operasyonda 21 tutuklama Mersin merkezli 14 ilde, organize suç örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda, kamuyu yaklaşık 150 milyon TL zarara uğrattıkları iddiasıyla gözaltına alınıp adliyeye sevk edilen 53 şüpheliden 21'i tutuklandı.
5.06.2021 Gündem
Fransa'nın Hindistan'a savaş uçağı satışında yolsuzluk skandalı
Fransa'nın Hindistan'a savaş uçağı satışında yolsuzluk skandalı Fransa'nın Yunanistan'a satışıyla gündemde olan Rafale savaş uçaklarının, 2016'da Hindistan'a satışında yolsuzluk yapıldığı ortaya çıktı.
6.04.2021 Gündem
Ankara merkezli 5 ilde 1 milyarlık "naylon fatura" operasyonu
Ankara merkezli 5 ilde 1 milyarlık "naylon fatura" operasyonu Ankara merkezli 5 ilde naylon fatura düzenleyerek devleti zarara uğrattıkları tespit edilen 35 şüpheliden 24'ü gözaltına alındı.
17.09.2019 Gündem
Başkentte 40 milyon liralık naylon fatura operasyonu
Başkentte 40 milyon liralık naylon fatura operasyonu Ankara'da bir iş yerine düzenlenen operasyonda 40 milyon lira değerinde naylon fatura ele geçirildi, 2 kişi gözaltına alındı.
21.06.2019 Gündem
E-ticaret vurgunu!
E-ticaret vurgunu! E-ticareti sahtekârlık için kullanmaya çalışan uyanıklar kendilerini ele verdi. Sahte şirketleri sitelerine üye yapıp, devletin verdiği teşvikleri suistimal ediyorlar.
12.04.2019 Gündem
Son dakika: İstanbul ve Ankara'da dev operasyon! Çok sayıda gözaltı
Son dakika: İstanbul ve Ankara'da dev operasyon! Çok sayıda gözaltı İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, sabahın saatlerinde sahte para bastıkları tespit edilen bir suç örgütüne yönelik operasyon düzenledi. Çok sayıda kişinin gözaltına alındığı operasyona Özel Harekat ekipleri de destek verdi.
21.12.2018 Gündem
İSO Başkanı Bahçıvan: Pozitif gelişmeler var
İSO Başkanı Bahçıvan: Pozitif gelişmeler var İSO Başkanı Bahçıvan, "Dövizin mutlaka dengeye oturması çok önemliydi, şu anda bu konuda pozitif gelişmeler var. Alınan tedbirler piyasalarda bir canlanma oluşturdu." dedi.
13.11.2018 Ekonomi
Naylon fatura operasyonu! 24 kişi gözaltına alındı
Naylon fatura operasyonu! 24 kişi gözaltına alındı Mersin'de paravan şirketler üzerinden naylon fatura düzenleyip piyasaya sürdükleri ve POS tefeciliği yaptıkları iddiasıyla 24 kişi gözaltına alındı.
23.09.2018 Yaşam
Ankara'da 2,5 milyar liralık naylon fatura ele geçirildi
Ankara'da 2,5 milyar liralık naylon fatura ele geçirildi Ankara Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda, yaklaşık 2,5 milyar TL değerinde 'naylon fatura' denilen sahte fatura ele geçirildi.
13.07.2018 Gündem
Ankara'da 2,5 milyar liralık naylon fatura ele geçirildi!
Ankara'da 2,5 milyar liralık naylon fatura ele geçirildi! ANKARA Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda, yaklaşık 2,5 milyar TL değerinde 'naylon fatura' denilen sahte fatura ele geçirildi.
13.07.2018 Ekonomi
POS cihazı tefecilerine operasyon
POS cihazı tefecilerine operasyon Ankara Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, POS cihazlarıyla tefecilik yapıldığı öne sürülen bir iş yerine operasyon düzenlendi. Operasyonda iki şüpheli gözaltına alındı.
9.03.2018 Yaşam
Son dakika: Ankara merkezli 8 ilde operasyon
Son dakika: Ankara merkezli 8 ilde operasyon Gelen son dakika haberine göre Ankara merkezli 8 ilde naylon fatura operasyonu başlatıldı. İlk bilgilere göre İçlerinde mali müşavirlerinde olduğu 90 kişi hakkında gözaltı kararı verildi. Detaylar geldikçe aktaracağız...
29.09.2021 Gündem
Milyonlarca lira vurgun yapan ‘POS’ tefecilerine büyük darbe
Milyonlarca lira vurgun yapan ‘POS’ tefecilerine büyük darbe İstanbul’da, tarihi Kapalıçarşı ve Üsküdar'da satış noktaları terminali (POS) denen cihazlar üzerinden tefecilik yaptıkları ileri sürülen 5 ayrı firmaya operasyon düzenleyen polis, milyonlarca liralık yolsuzluğu ortaya çıkardı.
29.09.2021 Gündem
Başkent'te naylon fatura operasyonu
Başkent'te naylon fatura operasyonu Farklı firmalar adına kestikleri faturaları komisyon karşılığı satarak devleti zarara uğrattıkları iddiasıyla 7 kişi gözaltına alındı
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Naylon Fatura ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki naylon fatura haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.