Nayib Bukele

Nayib Bukele

Son dakika Nayib Bukele haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Nayib Bukele ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Nayib Bukele haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nayib Bukele

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nayib bukele gelişmeleri de dahil olmak üzere 25 nayib bukele haberi bulunmuştur. Tüm nayib bukele haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bitcoin’de zirve sonrası sert düşüş
Bitcoin’de zirve sonrası sert düşüş Bitcoin, spot Bitcoin borsa yatırım fonlarına (ETF) ilginin devam etmesiyle hafta boyunca rekor kırmasının ardından yüzde 4,6 gerileyerek sert bir düşüş yaşadı.
15.03.2024 Ekonomi
Kahramanmaraş'ta 7.7 ve 7.6 büyüklüğünde 2 deprem! Son durum açıklandı
Kahramanmaraş'ta 7.7 ve 7.6 büyüklüğünde 2 deprem! Son durum açıklandı Kahramanmaraş'ta dün sabah saat 04.17'de 7,7; saat 13.24'te 7,6 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. Deprem; Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay'da büyük yıkıma yol açtı. 10 ilde toplam can kaybı 5 bin 894'e yükseldi. Öte yandan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay yaptığı açıklamada, Hatay, Maraş ve Adıyaman'da 48 saat itibariyle görevli araçların dışındaki diğer her türlü aracın girişinin yasaklandığını duyurdu.
8.02.2023 Gündem
2022 yılı böyle geçti: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan küresel barış için yoğun diplomasi trafiği
2022 yılı böyle geçti: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan küresel barış için yoğun diplomasi trafiği Uluslararası temaslarını 2022 yılı boyunca yoğun şekilde sürdüren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 21 ülkeye 27 ziyaret gerçekleştirdi. Dünya liderleriyle yaklaşık 200 telefon görüşmesi gerçekleştiren Erdoğan, çok sayıda devlet ve hükümet başkanını ağırladı.
30.12.2022 Gündem
El Salvador yarından itibaren her gün 1 Bitcoin satın alacak
El Salvador yarından itibaren her gün 1 Bitcoin satın alacak El Salvador Devlet Başkanı Nayib Bukele, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada yarından itibaren her gün 1 adet Bitcoin satın alacaklarını duyurdu.
17.11.2022 Ekonomi
Bitcoin'de büyük kaybettiler! Yasal ödeme aracı olarak kabul eden ilk ülke olmuştu: 'Almaya devam' sinyali...
Bitcoin'de büyük kaybettiler! Yasal ödeme aracı olarak kabul eden ilk ülke olmuştu: 'Almaya devam' sinyali... Bitcoin'i yasal ödeme aracı olarak kabul eden ilk ülke olan El Salvador bugüne kadar 103.6 milyon dolar harcayarak 2.301 adet Bitcoin aldı. Bitcoin 2022 yılında sert düşüşler yaşarken ülkenin Devlet Başkanı Nayib Bukele sık sık dipten alım yaptıklarını açıkladı. Bugün itibarıyla El Salvador'un elindeki Bitcoinlerin toplam değeri 47.7 milyon dolara düştü. Ülkenin bu yatırımındaki zararı 55.9 milyon dolar olsa da Maliye Bakanı Zelaya bugüne kadar coin satmadıkları için zararda da olmadıklarını belirtti
23.06.2022 Ekonomi
Bitcoin ile ilgili flaş açıklama! Geleceği yok
Bitcoin ile ilgili flaş açıklama! Geleceği yok Kripto para borsasında yaşanan düşüşlerin ardından Bitcoin kayıplarını toplayamazken piyasada yön arayışı devam ediyor. TerraUST krizi ve Fed etkisiyle büyük düşüş yaşayan Bitcoin bugün 30 bin doların üzerine çıktı. Bitcoin hafta içinde 24.500 dolara kadar gerilemişti. Ethereum ise 2.073 dolar civarlarında seyrediyor. Peki kripto para uzmanları konuyla ilgili ne diyor?
16.05.2022 Ekonomi
Dünya bu görüntüleri konuşuyor! El Salvador Cumhurbaşkanı Nayib Bukele'den şaşırtan rest: Öldürmeyi bırakın yoksa bedelini onlar öder!
Dünya bu görüntüleri konuşuyor! El Salvador Cumhurbaşkanı Nayib Bukele'den şaşırtan rest: Öldürmeyi bırakın yoksa bedelini onlar öder! El Salvador'daki cezaevlerindeki mahkumların görüntüleri tüm dünyada şok etkisi yaratmıştı. Ülkeyi saran şiddet dalgası ile ilgili hükümet OHAL kararı verirken, Cumhurbaşkanı Nayib Bukele şaşırtıcı bir yönteme başvurdu ve hapiste tutuklu bulunan hükümlüleri adres gösterdi...
30.03.2022 Dünya
Kripto paralarla ilgili IMF'den kritik uyarı! 'Vazgeçin'
Kripto paralarla ilgili IMF'den kritik uyarı! 'Vazgeçin' Kripto para piyasası her geçen gün daha da genişliyor. Hem yatırımcıların hem de kripto varlıkların sayısı artıyor. Öyle ki El Salvador'un Eylül 2021'den bu yana kripto para birimi Bitcoin'i resmi para birimi olarak kullanıyor. Kripto varlıkların resmi para birimi olarak kullanılması ile ilgili farklı görüşler bulunuyor. IMF'den ise konu ile ilgili kritik bir uyarı geldi. Uluslararası Para Fonu (IMF), El Salvador'dan Bitcoin'i resmi para birimi olarak kabul etmekten vazgeçmesini istedi.
26.01.2022 Ekonomi
El Salvador Devlet Başkanı Bukele'den Türkiye paylaşımı: Güzel insanların güzel ülkesi
El Salvador Devlet Başkanı Bukele'den Türkiye paylaşımı: Güzel insanların güzel ülkesi El Salvador Devlet Başkanı Nayib Bukele, Türkiye ziyaretine yönelik sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Güzel insanların güzel ülkesi" ifadelerini kullandı.
25.01.2022 Dünya
Bitcoin, Ethereum, Dogecoin, Shiba büyük zarar etti! Büyük düşüş! Böyesi daha önce görülmedi
Bitcoin, Ethereum, Dogecoin, Shiba büyük zarar etti! Büyük düşüş! Böyesi daha önce görülmedi Bitcon, Ethereum, Dogecoin ve Shiba fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması! Kripto para piyasalarındaki şok dalgası devam ediyor. Lider kripto para birimi Bitcoin başta olmak üzere önemli kripto para birimlerinde kayıplar gittikçe derinleşiyor. Uluslararası piyasalardaki bazı uzmanlar düşüşün devam etmesi halinde 20 bin dolar seviyelerine geri çekilmenin yaşanabileceğini belirtiyor. Bitcoin korku iklimi nedeniyle 35 bin dolara kadar geriledi. Ethereum da güçsüz duruşunu koruyor. Gün içinde en düşük 2460 doları gören Bitcoin saat 09:33 itibarıyla yüzde 13 oranında kayıpla 2491 dolardan alıcı buluyor. Şaka olarak ortaya çıkan sonrasında finansal değere ulaşan Dogecoin ve Shiba Inu de sert düşüşte. Dogecoin yüzde 13 oranında değer kaybıyla 0.1332 dolar seviyesinde, Shiba Inu ise yüzde 23 oranında kayıpla 0.00001972 dolardan alıcı buluyor.
22.01.2022 Ekonomi
El Salvador nerede? El Salvador para birini ne, nüfusu kaç, devlet başkanı Nayib Bukele kimdir?
El Salvador nerede? El Salvador para birini ne, nüfusu kaç, devlet başkanı Nayib Bukele kimdir? El Salvador, Bitcoin'i ülkenin resmi para birimi yapmak için yasa hazırladı. Haberin basına yansıması sonrası El Salvador nerede, El Salvador’un devlet başkanı kim, nüfusu kaç? gibi sorularında artış yaşandı. İşte detaylar
21.01.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında talimatı verdi! Resmen harekete geçiliyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında talimatı verdi! Resmen harekete geçiliyor Cumhurbaşkanı Erdoğan, El Salvador Cumhurbaşkanı Bukele ile anlaşmaların imza töreni ve ortak basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Ankara'da El Salvador'la kritik imzaların atılmasının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bugün dışişleri bakanıma gerekli talimatı verdim ve süratle sayın başkan da bize en uygun yerde büyükçe bir yer hazırlayacaklar ve orayı kiralamak suretiyle biz de büyükelçiliğimizi açacağız ve bu sebeple de iade-i ziyaretimizi gerçekleştireceğiz." dedi. Öte yandan Rusya ile Ukrayna arasındaki gelişmeler hakkında konuşan Erdoğan, "Temennimiz odur ki sayın Putin'le Zelenskiy'i bir araya getirebilmek ve yüz yüze bir görüşme yapmalarını temin etmek." ifadelerini kullandı.
20.01.2022 Siyaset
Nayib Bukele Türkiye'ye geldi! Twitter'dan espri yaptı
Nayib Bukele Türkiye'ye geldi! Twitter'dan espri yaptı El Salvador'un 41 yaşındaki devlet başkanı Nayib Bukele, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la görüşmek için Türkiye'ye geldi. Bukele, Türkiye'ye gelişini Twitter'dan esprili bir dille duyurdu.
20.01.2022 Yaşam
Bitcoin ile benzin alma dönemi! Daha ucuza...
Bitcoin ile benzin alma dönemi! Daha ucuza... Arz sıkıntıları sebebiyle tüm dünyada artan petrol fiyatları akaryakıt krizinin fitilini ateşledi. Petrolün son 3 yılın en yüksek seviyesine ulaşmasıyla birlikte küresel çapta benzin fiyatları artarken, El Salvador’dan çok kritik bir hamle geldi. El Salvador Devlet Başkanı Nayib Bukele’nin tüm dünyaya duyurduğu gelişmeye göre vatandaşlar akaryakıt istasyonlarından Bitcoin ile ödeme yaparak ucuza benzin alabilecek. İşte detaylar…
1.10.2021 Gündem
Kripto para piyasasını sarsan skandal! Çok önemli bir sorun, büyük tehdit
Kripto para piyasasını sarsan skandal! Çok önemli bir sorun, büyük tehdit Kripto para piyasasıyla ilgili son dakika gelişmesi! Yatırımcılar için hayati önem taşıyan ATM’lerle ilgili skandal ortaya çıktı. Piyasanın en büyük ikinci üreticisi konumunda bulunan bir şirketin ATM modelinde güvenlik açığı tespit edildi. Eğer sorun düzelmezse Bitcoin ATM’lerinde işlem yapan kişileri büyük bir tehdit bekliyor.
30.09.2021 Ekonomi
Kripto para piyasasıyla ilgili flaş açıklama! Bitcoin ve Ethereum neden tepetaklak oldu?
Kripto para piyasasıyla ilgili flaş açıklama! Bitcoin ve Ethereum neden tepetaklak oldu? Kripto para piyasası hakkında son dakika açıklaması geldi. Bir anda tepetaklak oldu, yatırımcılar şokta. Nedeni henüz tespit edilemedi. Bitcoin, Ethereum ve diğer alt coinler tarihinin en büyük düşüşünü yaşadı. Uzmanlardan uyarılar art arda geldi, yeni bir ralli yaşanabilir. Analistler kripto para piyasalarında yaşanan sert inişin nedenini değerlendirdi.
8.09.2021 Ekonomi
Kripto paralar için tarihi gün! Ücretsiz Bitcoin verilecek, resmen açıklandı, ilk kez...
Kripto paralar için tarihi gün! Ücretsiz Bitcoin verilecek, resmen açıklandı, ilk kez... Kripto paralar gündemdeki yerini koruyor. Her geçen gün hem kripto para birimi sayısı artıyor hem de bu paralara yatırım yapan kişi sayısı. Kripto paraların atası olarak kabul edilen Bitcoin ile ilgili yeni bir gelişme yaşanıyor. İlk kez bir kripto para resmi para birimi olarak kabul ediliyor. El Salvador'da bugün itibarıyla Bitcoin ilk kez resmi bir para birimi oluyor. Ulusal dijital cüzdana kaydolan her vatandaşa 30 dolar değerinde Bitcoin verilecek. Bitcoin bu önemli günün sabahında yüzde 1.8 yükselişle 52.600 dolara ulaştı
7.09.2021 Ekonomi
Bitcoin madenciliği kripto parayı yeniden şekillendiriyor
Bitcoin madenciliği kripto parayı yeniden şekillendiriyor Çin'in Bitcoin madenciliğini kısıtlamaya yönelik aldığı kararlar sonrası çok sayıda Bitcoin madencisi faaliyetlerine son verirken, El Salvador'da yönetim, Bitcoin madenciliği için jeotermal enerjinin kullanılması çağrısında bulundu. Bitcoin ağının işlem gücünün ölçüm birimi olan "hash oranı", Çin'deki madencilik faaliyetindeki ciddi gerilemenin ardından 13 ayın en düşük seviyesine indi.
30.06.2021 Bilim ve Teknoloji
Bitcoin yine çakıldı! 37,000 dolar düzeyine indi...
Bitcoin yine çakıldı! 37,000 dolar düzeyine indi... ABD Merkez Bankası (Fed) Başkanı Jerome Powell'ın, kısa vadede enflasyonun yükselebileceğini vurguladığı konuşmasının ardından, Bitcoin'in yönü yeniden aşağıya döndü. ABD'de tüketici fiyatlarındaki artış hızı mayısta yüzde 5.0'e yükselerek, Ağustos 2008'deki yüzde 5.3'ten sonra, son 13 yılın en yüksek düzeyine ulaştı.
18.06.2021 Ekonomi
Bitcoin ile ilgili flaş açıklama! Piyasa kahini açıkladı
Bitcoin ile ilgili flaş açıklama! Piyasa kahini açıkladı Orta Amerika ülkesi El Salvador’un, Bitcoin’i yasal ödeme aracı olarak kabul etmesinin ardından, 38 bin doların üzerine yükselen kripto para piyasalarının en yüksek hacimli birimi, Uluslararası Para Fonu (IMF) ve ABD Hazine Bakanı Janet Yellen’ın açıklamalarının da etkisiyle yeniden 37 bin doların altına geriledi. Öte yandan Ünlü ekonomist Nouriel Roubini de, Bitcoin'in bir para olarak tanımlanamayacağı yönündeki görüşlerini bir kez daha tekrarladı.
11.06.2021 Gündem
Tarihte ilk kez oldu! Resmi para birimleri artık Bitcoin oldu
Tarihte ilk kez oldu! Resmi para birimleri artık Bitcoin oldu Orta Amerika ülkesi El Salvador, kripto para birimi Bitcoin'in mecliste yasallaşmasının ardından dünyada dijital parayı resmen kabul edilen ilk ülke oldu.
9.06.2021 Dünya
Bitcoin resmi para birimi oluyor!
Bitcoin resmi para birimi oluyor! El Salvador Devlet Başkanı Nayib Bukele gelecek hafta Bitcoin'i yasal bir para birimi olarak tanımlayan yasa teklifini kongreye yollayacağını açıkladı. Yasanın kongreden geçmesiyle El Salvador Bitcoin'i resmi bir para birimi olarak tanıyan ilk ülke olacak. Şu anda ülkede para birimi olarak ABD Doları kullanılıyor
6.06.2021 Ekonomi
Corona virüsü olan ve olmayan ülkeler hangileri? Corona virüsü vaka sayısı 1000'nin üzerinde olan yerler 31 Mart 2020 anlık, canlı ve interaktif Corona virüsü haritası
Corona virüsü olan ve olmayan ülkeler hangileri? Corona virüsü vaka sayısı 1000'nin üzerinde olan yerler 31 Mart 2020 anlık, canlı ve interaktif Corona virüsü haritası Corona virüsü olan ve olmayan ülkeler salgınını yayılmaya devam etmesiyle merak ediliyor. Türkye’de corona virüsü tespiti konulan kişi sayısı 13 bin 531'e yükselince, vatandaşın corona virüsü konusuna olan ilgili de arttı. Bakan Koca, Türkiye'de yeni tip koronavirüs salgını nedeniyle bugüne kadar coronadan ölenlerin sayısı 214'e çıktı. Toplam test sayısı 92 bin 403. Milyonlarca kişi belirsizliğin hakim olduğunu corona virüsü hakkında en çok vaka sayılarını ve hangi ülkede en vakanın olduğunu merak ediyor. Corona virüsü kaç kişide var? Corona virüsü hangi ülkelerde var? Corona olmayan ülkeler hangileri? Gibi sorular sıklıkla sorulan soruların başını çekiyor. Corona virüsü salgının anlık takip edilme ihtiyacı nedeniyle de canlı ve anlık vaka sayılarını görebileceğimiz interaktif corona virüsü haritası oluşturdu. Peki corona virüsü hangi ülkelerde var, hangi ülkelerde yok? İşte anlık, canlı, interaktif 31 Mart corona virüsü haritası...
1.04.2020 Corona Virüsü
Bakan Çavuşoğlu: Rejimin ateşle oynamaması lazım...
Bakan Çavuşoğlu: Rejimin ateşle oynamaması lazım... Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, dün İdlib'de Türk konvoyuna yönelik saldırıya ilişkin "Rejimin ateşle oynamaması gerekiyor. Askerimizin güvenliği için ne gerekiyorsa yaparız." dedi.
20.08.2019 Dünya
Orta Amerika ülkesine Osmanlı torunu Devlet Başkanı
Orta Amerika ülkesine Osmanlı torunu Devlet Başkanı Orta Amerika ülkesi El Salvador'da Filistin kökenli Nayib Bukele, düzenlenen devlet başkanlığı seçimlerini büyük farkla kazanarak ülkenin ilk Filistin kökenli devlet başkanı oldu.
9.02.2019 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Nayib Bukele ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nayib bukele haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.