El Salvador

El Salvador

Son dakika el salvador haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan el salvador ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını el salvador haber sayfamızda bulabilirsiniz.

El Salvador

haberleri sayfasında son dakika yaşanan el salvador gelişmeleri de dahil olmak üzere 310 el salvador haberi bulunmuştur. Tüm el salvador haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bitcoin’de zirve sonrası sert düşüş
Bitcoin’de zirve sonrası sert düşüş Bitcoin, spot Bitcoin borsa yatırım fonlarına (ETF) ilginin devam etmesiyle hafta boyunca rekor kırmasının ardından yüzde 4,6 gerileyerek sert bir düşüş yaşadı.
15.03.2024 Ekonomi
Steam saat kaçta dolara geçiyor, Steam ne zaman dolara geçecek? Steam hesabına dolar kuru ne kadar?
Steam saat kaçta dolara geçiyor, Steam ne zaman dolara geçecek? Steam hesabına dolar kuru ne kadar? Steam kaçta, ne zaman dolara geçiyor? Oyun severler arama motorlarına yönelerek dijital oyun platformu Steamın ne zaman dolara geçeceğini araştırıyor. Steam aralarında Türkiye’nin de bulunduğu 25 ülkede dolar üzerinden ödeme alınacağının açıklanmasının ardından oyun severler merakla Steam hesabına dolar kuru ne kadar? sorusuna yanıt aramaya başladı.
20.11.2023 Bilim ve Teknoloji
Vücut geliştirme ve fitness sporcusu muhtar intihar etti
Vücut geliştirme ve fitness sporcusu muhtar intihar etti Antalya’nın Alanya ilçesinde Akdam Mahallesi Muhtarı İbrahim Doğan, ruhsatlı tabancası ile aracının içinde intihar etti. El Salvador'un başkenti San Salvador'da 2015 yılında yapılan Dünya Gençler ve Mastırlar Vücut Geliştirme ve Fitness Dünya Şampiyonası'na Alanya'dan katılan Doğan, Dünya 5'incisi olmuştu.
28.06.2023 Yaşam
Banka müdüründen milyonluk vurgun! 19 yıl yakalanmadı, sadece 12 gün hapis yattı
Banka müdüründen milyonluk vurgun! 19 yıl yakalanmadı, sadece 12 gün hapis yattı İstanbul'da bir banka şubesinde müdür olarak çalışırken zimmetine 4,5 milyon dolar ve 500 bin sterlin geçirdiği iddiasıyla 19 yıl firari olarak aranan, 'binbir surat' lakaplı Elbeyi Alemdağ (61) tek hamlesiyle yakayı ele verdi. 19 yıl boyunca yakalanmayan Alemdağ ile ilgili mahkemeden flaş bir karar çıktı. İşte haberin detayları...
16.03.2023 Gündem
El Salvador'un mega hapishanesinde nefes almak dışında her şey yasak! Metal yataklarda yorgan, yastık hiçbir şey yok
El Salvador'un mega hapishanesinde nefes almak dışında her şey yasak! Metal yataklarda yorgan, yastık hiçbir şey yok Çete savaşları ve cinayetlerle dünya gündeminde yer edinen Orta Amerka ülkesi El Salvador'da mahkumlar için mega hapishane inşa edilmişti. Devlet tarafından paylaşılan görüntülerde hapishanedeki içler acısı durum 'caydırıcılık' için dünyayla servis edildi.
16.03.2023 Dünya
Mega Hapishane'nin en ölümcül çetesi! 'Sarı' saçlı kadınlara tecavüz, erkeklere dayak ve ölüm
Mega Hapishane'nin en ölümcül çetesi! 'Sarı' saçlı kadınlara tecavüz, erkeklere dayak ve ölüm Geçtiğimiz günlerde El Salvador'da açılan hapishanenin yayınlanan fotoğrafları dünyada gündem oldu. Azılı suçluların bulunduğu hapishanede Mara Salvatrucha kartelinin de olduğu öğrenildi. Dünyanın en acımasız kartellerinden olan çeteye katılmak için yapılanlar ise akıllara zarar.
3.03.2023 Gündem
Kahramanmaraş deprem felaketi dünya basınında: Katıldığım operasyonlar arasında en zorlusu
Kahramanmaraş deprem felaketi dünya basınında: Katıldığım operasyonlar arasında en zorlusu Dünya Türkiye'de meydana gelen depremler sonrası harekete geçmiş çok sayıda kurtarma ekibi felaket bölgesine gitmişti. Meksikalı arama kurtarma ekibi üyesi Pola Moffitt, yaşadığı anları anlattı. Moffitt, "Katıldığım tüm operasyonlar arasında bu kesinlikle en zorlusu, en etkileyicisi oldu" ifadelerini kullandı.
25.02.2023 Dünya
Kahramanmaraş'ta 7.7 ve 7.6 büyüklüğünde 2 deprem! Son durum açıklandı
Kahramanmaraş'ta 7.7 ve 7.6 büyüklüğünde 2 deprem! Son durum açıklandı Kahramanmaraş'ta dün sabah saat 04.17'de 7,7; saat 13.24'te 7,6 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. Deprem; Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay'da büyük yıkıma yol açtı. 10 ilde toplam can kaybı 5 bin 894'e yükseldi. Öte yandan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay yaptığı açıklamada, Hatay, Maraş ve Adıyaman'da 48 saat itibariyle görevli araçların dışındaki diğer her türlü aracın girişinin yasaklandığını duyurdu.
8.02.2023 Gündem
2022 yılı böyle geçti: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan küresel barış için yoğun diplomasi trafiği
2022 yılı böyle geçti: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan küresel barış için yoğun diplomasi trafiği Uluslararası temaslarını 2022 yılı boyunca yoğun şekilde sürdüren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 21 ülkeye 27 ziyaret gerçekleştirdi. Dünya liderleriyle yaklaşık 200 telefon görüşmesi gerçekleştiren Erdoğan, çok sayıda devlet ve hükümet başkanını ağırladı.
30.12.2022 Gündem
El Salvador yarından itibaren her gün 1 Bitcoin satın alacak
El Salvador yarından itibaren her gün 1 Bitcoin satın alacak El Salvador Devlet Başkanı Nayib Bukele, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada yarından itibaren her gün 1 adet Bitcoin satın alacaklarını duyurdu.
17.11.2022 Ekonomi
Bitcoin'de büyük kaybettiler! Yasal ödeme aracı olarak kabul eden ilk ülke olmuştu: 'Almaya devam' sinyali...
Bitcoin'de büyük kaybettiler! Yasal ödeme aracı olarak kabul eden ilk ülke olmuştu: 'Almaya devam' sinyali... Bitcoin'i yasal ödeme aracı olarak kabul eden ilk ülke olan El Salvador bugüne kadar 103.6 milyon dolar harcayarak 2.301 adet Bitcoin aldı. Bitcoin 2022 yılında sert düşüşler yaşarken ülkenin Devlet Başkanı Nayib Bukele sık sık dipten alım yaptıklarını açıkladı. Bugün itibarıyla El Salvador'un elindeki Bitcoinlerin toplam değeri 47.7 milyon dolara düştü. Ülkenin bu yatırımındaki zararı 55.9 milyon dolar olsa da Maliye Bakanı Zelaya bugüne kadar coin satmadıkları için zararda da olmadıklarını belirtti
23.06.2022 Ekonomi
Büyükelçi atamaları Resmi Gazete'de yayımlandı
Büyükelçi atamaları Resmi Gazete'de yayımlandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla 23 dış temsilcilikteki Büyükelçi merkeze alınırken, 25 dış temsilciliğe yeni Büyükelçilerin atanmasına ilişkin Cumhurbaşkanı Kararı Resmi Gazete’de yayımlandı.
2.06.2022 Gündem
Bitcoin ile ilgili flaş açıklama! Geleceği yok
Bitcoin ile ilgili flaş açıklama! Geleceği yok Kripto para borsasında yaşanan düşüşlerin ardından Bitcoin kayıplarını toplayamazken piyasada yön arayışı devam ediyor. TerraUST krizi ve Fed etkisiyle büyük düşüş yaşayan Bitcoin bugün 30 bin doların üzerine çıktı. Bitcoin hafta içinde 24.500 dolara kadar gerilemişti. Ethereum ise 2.073 dolar civarlarında seyrediyor. Peki kripto para uzmanları konuyla ilgili ne diyor?
16.05.2022 Ekonomi
Şeytan çıkarma ayininde kızı can verdi! Annesi ise 'olan oldu' dedi
Şeytan çıkarma ayininde kızı can verdi! Annesi ise 'olan oldu' dedi 3 yaşındaki küçük kız, bir süredir uykusundan çığlık atarak uyanıyordu. Annesi onu alıp babasına ait kilisenin bodrumundaki eve götürdü. Sonra yaşananlar ise tam anlamıyla tüyler ürpertti.
13.05.2022 Yaşam
Bitcoin, Orta Afrika Cumhuriyeti’nde resmi para birimi oldu
Bitcoin, Orta Afrika Cumhuriyeti’nde resmi para birimi oldu Kripto para birimi Bitcoin, Orta Afrika Cumhuriyeti’nde resmi para birimi oldu
27.04.2022 Dünya
Yeni büyükelçiler belli oldu! Atama kararı Resmi Gazete'de yayımlandı
Yeni büyükelçiler belli oldu! Atama kararı Resmi Gazete'de yayımlandı Bazı büyükelçilerin görev değişikliğiyle ilgili atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı. Dışişleri Bakan Yardımcısı Yavuz Selim Kıran Zagreb Büyükelçisi oldu. Brüksel Büyükelçiliği'ne Bekir Uysal, İslamabad Büyükelçiliği'ne de Mehmet Paçacı atandı. Listede 36 isim bulunuyor. İşte yeni karara göre atanan büyükelçiler...
6.04.2022 Gündem
Dünya bu görüntüleri konuşuyor! El Salvador Cumhurbaşkanı Nayib Bukele'den şaşırtan rest: Öldürmeyi bırakın yoksa bedelini onlar öder!
Dünya bu görüntüleri konuşuyor! El Salvador Cumhurbaşkanı Nayib Bukele'den şaşırtan rest: Öldürmeyi bırakın yoksa bedelini onlar öder! El Salvador'daki cezaevlerindeki mahkumların görüntüleri tüm dünyada şok etkisi yaratmıştı. Ülkeyi saran şiddet dalgası ile ilgili hükümet OHAL kararı verirken, Cumhurbaşkanı Nayib Bukele şaşırtıcı bir yönteme başvurdu ve hapiste tutuklu bulunan hükümlüleri adres gösterdi...
30.03.2022 Dünya
Atiba Hutchinson'dan inanılmaz gol! Kanada Katar 2022 biletine çok yaklaştı...
Atiba Hutchinson'dan inanılmaz gol! Kanada Katar 2022 biletine çok yaklaştı... Kanada Katar'daki 2022 Dünya Kupası biletine çok yakın. Beşiktaşlı Atiba Hutchinson ile Cyle Larin'in kadroda olduğu Kanada, El Salvador deplasmanından 2-0 galip ayrıldı. Gecenin olayına imza atan isim ise Kanada'nın 38 yaşındaki kaptanı Atiba oldu.
3.02.2022 Futbol
Kripto paralarla ilgili IMF'den kritik uyarı! 'Vazgeçin'
Kripto paralarla ilgili IMF'den kritik uyarı! 'Vazgeçin' Kripto para piyasası her geçen gün daha da genişliyor. Hem yatırımcıların hem de kripto varlıkların sayısı artıyor. Öyle ki El Salvador'un Eylül 2021'den bu yana kripto para birimi Bitcoin'i resmi para birimi olarak kullanıyor. Kripto varlıkların resmi para birimi olarak kullanılması ile ilgili farklı görüşler bulunuyor. IMF'den ise konu ile ilgili kritik bir uyarı geldi. Uluslararası Para Fonu (IMF), El Salvador'dan Bitcoin'i resmi para birimi olarak kabul etmekten vazgeçmesini istedi.
26.01.2022 Ekonomi
Karayolları Genel Müdürlüğü'nden yol durumuyla ilgili yeni açıklama!
Karayolları Genel Müdürlüğü'nden yol durumuyla ilgili yeni açıklama! Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM), Türkiye’deki önemli karayolu güzergahlarındaki güncel yol durumunu açıkladı.
25.01.2022 Gündem
25 Ocak 2022 koronavirüs tablosu belli oldu! İşte yeni vaka ve hayatını kaybeden sayısı
25 Ocak 2022 koronavirüs tablosu belli oldu! İşte yeni vaka ve hayatını kaybeden sayısı Türkiye'nin günlük koronavirüs tablosu açıklandı. Koronavirüs tablosuna göre; 76 bin 341 kişinin PCR testi pozitif çıktı, 174 kişi hayatını kaybetti.
25.01.2022 Gündem
El Salvador Devlet Başkanı Bukele'den Türkiye paylaşımı: Güzel insanların güzel ülkesi
El Salvador Devlet Başkanı Bukele'den Türkiye paylaşımı: Güzel insanların güzel ülkesi El Salvador Devlet Başkanı Nayib Bukele, Türkiye ziyaretine yönelik sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Güzel insanların güzel ülkesi" ifadelerini kullandı.
25.01.2022 Dünya
Bitcoin, Ethereum, Dogecoin, Shiba büyük zarar etti! Büyük düşüş! Böyesi daha önce görülmedi
Bitcoin, Ethereum, Dogecoin, Shiba büyük zarar etti! Büyük düşüş! Böyesi daha önce görülmedi Bitcon, Ethereum, Dogecoin ve Shiba fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması! Kripto para piyasalarındaki şok dalgası devam ediyor. Lider kripto para birimi Bitcoin başta olmak üzere önemli kripto para birimlerinde kayıplar gittikçe derinleşiyor. Uluslararası piyasalardaki bazı uzmanlar düşüşün devam etmesi halinde 20 bin dolar seviyelerine geri çekilmenin yaşanabileceğini belirtiyor. Bitcoin korku iklimi nedeniyle 35 bin dolara kadar geriledi. Ethereum da güçsüz duruşunu koruyor. Gün içinde en düşük 2460 doları gören Bitcoin saat 09:33 itibarıyla yüzde 13 oranında kayıpla 2491 dolardan alıcı buluyor. Şaka olarak ortaya çıkan sonrasında finansal değere ulaşan Dogecoin ve Shiba Inu de sert düşüşte. Dogecoin yüzde 13 oranında değer kaybıyla 0.1332 dolar seviyesinde, Shiba Inu ise yüzde 23 oranında kayıpla 0.00001972 dolardan alıcı buluyor.
22.01.2022 Ekonomi
El Salvador nerede? El Salvador para birini ne, nüfusu kaç, devlet başkanı Nayib Bukele kimdir?
El Salvador nerede? El Salvador para birini ne, nüfusu kaç, devlet başkanı Nayib Bukele kimdir? El Salvador, Bitcoin'i ülkenin resmi para birimi yapmak için yasa hazırladı. Haberin basına yansıması sonrası El Salvador nerede, El Salvador’un devlet başkanı kim, nüfusu kaç? gibi sorularında artış yaşandı. İşte detaylar
21.01.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında talimatı verdi! Resmen harekete geçiliyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında talimatı verdi! Resmen harekete geçiliyor Cumhurbaşkanı Erdoğan, El Salvador Cumhurbaşkanı Bukele ile anlaşmaların imza töreni ve ortak basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Ankara'da El Salvador'la kritik imzaların atılmasının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bugün dışişleri bakanıma gerekli talimatı verdim ve süratle sayın başkan da bize en uygun yerde büyükçe bir yer hazırlayacaklar ve orayı kiralamak suretiyle biz de büyükelçiliğimizi açacağız ve bu sebeple de iade-i ziyaretimizi gerçekleştireceğiz." dedi. Öte yandan Rusya ile Ukrayna arasındaki gelişmeler hakkında konuşan Erdoğan, "Temennimiz odur ki sayın Putin'le Zelenskiy'i bir araya getirebilmek ve yüz yüze bir görüşme yapmalarını temin etmek." ifadelerini kullandı.
20.01.2022 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

El Salvador ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki el salvador haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.