Nakit Para

Nakit Para

Son dakika nakit para haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan nakit para ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını nakit para haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nakit Para

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nakit para gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.697 nakit para haberi bulunmuştur. Tüm nakit para haberleri aşağıda listelenmiştir.
Vergi dairesinde rüşvete suçüstü operasyon yapıldı! O anlar saniye saniye güvenlik kamerasına yakalandı
Vergi dairesinde rüşvete suçüstü operasyon yapıldı! O anlar saniye saniye güvenlik kamerasına yakalandı İstanbul'da vergi borcu olan bir kişi, Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı'na giderek vergi Dairesi'nde görevli vergi uzmanı ile icra memuru hakkında suç duyurusunda bulunması üzerine mali şube ekipleri tarafından para aldıkları sırada suçüstü yakalandı. Şüphelilerin rüşvet aldıkları anlar saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.
23.04.2024 Gündem
Almanya'da 8 milyon euroluk soygun yapmıştı! Sonunda teslim oldu
Almanya'da 8 milyon euroluk soygun yapmıştı! Sonunda teslim oldu 2021 yılının Mayıs ayında gerçekleştirdiği film gibi bir soygunla gündem oturan ve Almanya'nın 3 yıldır peşinde olduğu Yasemin Gündoğan herkesi şaşırtan bir hamle yaptı ve polise teslim oldu.
21.03.2024 Dünya
Kuyumcuya operasyon! Kar vaadiyle dolandırdı
Kuyumcuya operasyon! Kar vaadiyle dolandırdı Bursa'da Osmangazi ilçesi Hürriyet Mahallesi’nde faaliyet gösteren kuyumcu İ.K. iddiaya göre, müşterilerine kar payı vereceğini söyleyip altın ve nakit para alarak vatandaşları dolandırdığı belli olur.
20.03.2024 Gündem
8 milyonluk dev vurgun! İstanbul'da arsasını satmaya çalıştı, başına gelmeyen kalmadı
8 milyonluk dev vurgun! İstanbul'da arsasını satmaya çalıştı, başına gelmeyen kalmadı Çatalca'da arsasını 9 milyon lira karşılığında satışa çıkaran F.Ç. isimli kadın 110 bin lira kapora aldıktan sonra Tapu Müdürlüğün'nde satış işlemlerini gerçekleştirdi. 8 milyon 890 bin lirasını alamayan F.Ç., polise giderek şikayetçi oldu. Arsa sahibi F.Ç. ile arsayı alan şüpheliler H.Ö.T., M.A. ve C.B.’nin Tapu Müdürlüğündeki görüntüleri güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.
15.03.2024 Gündem
MAHZEN-11 operasyonlarında 3 ayrı örgüt çökertildi
MAHZEN-11 operasyonlarında 3 ayrı örgüt çökertildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Manisa merkezli 7 ilde jandarma tarafından düzenlenen “Mahzen-11” Operasyonlarında, 3 ayrı organize suç örgütünün çökertildiğini ve elebaşlarının da içinde olduğu 18 şüphelinin yakalandığını açıkladı.
13.03.2024 Gündem
BES’te 20 gün detayı! Kredi almak isteyene BES zorlaması yasal değil, nakit para ihtiyacına yeni imkan!
BES’te 20 gün detayı! Kredi almak isteyene BES zorlaması yasal değil, nakit para ihtiyacına yeni imkan! Son günlerde bankaların, kredi almak isteyen müşterilerini BES'e katılmaya zorlaması ve erken çıkış taleplerini reddetmesi tartışmalara yol açıyor. Bankaların bu tutumu, Finansal Tüketicilerden Alınabilecek Ücretler Hakkında Usul ve Esaslar Tebliği'nde yer almasa da, kredi alma süreçlerini zorlaştırıyor. TÜKONFED Bankacılık Komisyonu Başkanı Hüseyin Ölmez'e göre, BES'e katılım zorunlu değil ve katılımcılar istedikleri zaman sistemden çıkabilirler. Ölmez, yaşanan süreçler ve hak talepleri hakkında önemli uyarılarda bulunurken BES katılımcısına ödenen katılım parası ve paranın değerlendirildiği menkul kıymetlerden gelen getirinin ise çıkış müracaatından 20 gün sonra ödendiğini hatırlattı.
14.02.2024 Ekonomi
Türkiye tam 1 yıl önce asrın felaketini yaşadı! 53 bin 537 can yitip gitti
Türkiye tam 1 yıl önce asrın felaketini yaşadı! 53 bin 537 can yitip gitti Türkiye tam 1 yıl önce asrın felaketini yaşadı. Dünya üzerinde görülmemiş şekilde 7 üzerinde iki deprem peş peşe geldi. Güneydoğu’da 11 kent yerle bir oldu, 14 milyon kişi doğrudan etkilendi. 53 binden fazla kişi hayatını kaybetti. Rakamların anlatmaya kifayetsiz kaldığı felaketten geriye, milyonlarca enkaz, yüz binlerce yaralı, gözü yaşlı insanlar ve hiç dinmeyecek acılar kaldı. Öte yandan depremin etkilerinden kurtulmaya çalışanlar yaşadıklarını anlattı.
6.02.2024 Gündem
Avustralya’da polis palyaço maskeli hırsızı arıyor
Avustralya’da polis palyaço maskeli hırsızı arıyor Avustralya polisi, 29 Aralık’ta bir markete palyaço maskesiyle girerek hırsızlık yapan kişinin kamera görüntülerini paylaşarak hala arandığını duyurdu.
18.01.2024 Dünya
Büyükçekmece belediyesi'ne rüşvet operasyonu: 22 gözaltı
Büyükçekmece belediyesi'ne rüşvet operasyonu: 22 gözaltı Büyükçekmece Belediyesi’ne düzenlenen rüşvet operasyonunda aralarında belediye başkan yardımcısı Nuraydın Sak’ın da bulunduğu 22 kişi, sahte raporlar düzenledikleri gerekçesiyle gözaltına alındı.
18.01.2024 Gündem
Diyarbakır'da 'tefecilik' operasyonu! Çok sayıda gözaltı var
Diyarbakır'da 'tefecilik' operasyonu! Çok sayıda gözaltı var Diyarbakır'da tefecilik yaptığı belirlenen şüphelilere yönelik operasyonda, 10 kişi gözaltına alındı.
11.01.2024 Gündem
Mossad ajanlarıyla ilgili yeni detaylar ortaya çıktı
Mossad ajanlarıyla ilgili yeni detaylar ortaya çıktı İsrail gizli servisi Mossad'a çalıştıkları gerekçesi ile MİT ve emniyet unsurları tarafından çökertilen casus ağındaki 34 şüphelinin sorgusu TEM Şube'de sürerken, soruşturmayla ilgili yeni ayrıntılar da gün yüzüne çıkmaya devam ediyor. Çeşitli yaş grubundaki sabotaj ekibinin, İsrail dış istihbarat servisinin Tel Aviv’deki Hamas masasına bakan birim tarafından yönetilip yönlendirildiği ortaya çıktı.
4.01.2024 Gündem
'Kiralık hesap' tuzağı! Bu oyuna gelen şimdi yandı
'Kiralık hesap' tuzağı! Bu oyuna gelen şimdi yandı Yasa dışı kumar ve bahisten elde edilen paraları aklamak ve zimmetlerine geçirmek isteyen dolandırıcıların yeni yöntemi ihtiyaç sahibi olan kişilerin banka hesaplarını kara para akışında kullanmak için kiralamak. Hatta bu dolandırıcılar sosyal medya üzerinden kurdukları gruplarla kiralık hesap arıyor.  Hesabını kiraya veren ve hakkında nitelikli dolandırıcılıktan dava açılan Mustafa Kazan, "Biz bir cahillik yaptık, tuzağa düştük. Mağdur olan benim ama, bankalar tarafından insanlar karşısında dolandırıcı olarak görünen de benim" dedi. Kazan'ın telefonla ulaştığı dolandırıcılardan biri, "Biz vergi kaçırmak için bu yöntemi kullanıyoruz" derken, bir diğeri ise dolandırıcılık olayların arttığını söyleyerek, kendisiyle çalışırsa dolandırılmayacağını taahhüt etti. 
10.12.2023 Gündem
DenizBank'tan fon vurgunuyla ilgili açıklama
DenizBank'tan fon vurgunuyla ilgili açıklama Denizbank tarafından aralarında Arda Turan, Emre Belözoğlu, Muslera gibi ünlü futbolcuların da bulunduğu dolandırılcılık olayıyla ilgili yazılı açıklama yapıldı. Denizbank'tan yapılan açıklamada, 18 mağdurun yer aldığı milyonlarca dolarlık dolandırıcılık olayıyla ilgili, "Bankamız, konudan 2022 yılı haziran ayından itibaren Levent Büyükdere Caddesi Şubemizde müdür olarak görev yapan Seçil Erzan'ın iki günlük mazeret izni nedeniyle görevinin başında olmadığı 7 Nisan 2023 tarihinde, müşterimiz de olan bir şikâyetçinin şubeye gelmesi ile ilk kez haberdar olmuştur" denildi. 
28.11.2023 Gündem
Bakan Yerlikaya: 10 ilde 25 dolandırıcılık şüphelisi yakalandı
Bakan Yerlikaya: 10 ilde 25 dolandırıcılık şüphelisi yakalandı  İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 10 ili kapsayan 'Sibergöz-8' operasyonlarında 'bilişim sistemlerini kullanarak nitelikli dolandırıcılık' suçlarını işleyen 25 şüphelinin yakalandığını açıkladı.
26.11.2023 Gündem
Breaking Bad konusu nedir, Breaking Bad ne demek? Polat'lar Breaking Bad'den mi esinlendi?
Breaking Bad konusu nedir, Breaking Bad ne demek? Polat'lar Breaking Bad'den mi esinlendi? Kara para akladıkları iddiasıyla tutuklanan Engin ve Dilan Polat çift olayı ülke gündemini meşgul etmeye devam ediyor. Polat çiftinin güzellik salonu açmak isteyenlere, 20 milyon liralık isim hakkı vererek gelir elde ettikleri iddiaları dolaşırken çiftin bir avukatının da ilk soruşturma dalgasında gözaltına alınması ünlü dizi Breaking Bad'di anımsattı. Bir avukatın müvekkiline kara para aklama için güzellik salonu aldırmasını hatırlattı. Nakit para akışının yoğun olduğu bu salonlar, muhasebe denetiminin zor olması nedeniyle dünya genelinde de para aklamada sıklıkla başvurulan bir yöntem oluyor. Söz konusu ayrıntının ardından Breaking Bad dizisine yönelik sorgulamalar arttı.
16.11.2023 Gündem
Sahte polis oyunuyla binlerce lira dolandırdı
Sahte polis oyunuyla binlerce lira dolandırdı Kırıkkale'de kendini telefonda polis olarak tanıtarak 46 yaşındaki kadının binlerce lira parasını ve ziynet eşyasını dolandıran 20 yaşındaki şahıs, polis ekipleri tarafından yakalanarak çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
4.11.2023 Yaşam
İndirim furyası başlıyor! Alışveriş için Kasım ayını bekleyenlere '30 gün' uyarısı
İndirim furyası başlıyor! Alışveriş için Kasım ayını bekleyenlere '30 gün' uyarısı Tüketicilerin beklediği 'indirim ayı' geldi. Son birkaç yıldır her kasım ayında yapılan indirimler, tüketicileri hem heyecanlandırıyor hem de kafalarını karıştırıyor. Ürün fiyatlarının önce yükseltilip, daha sonra bu fiyat üzerinden indirim yapılması ise; eleştirilere neden oluyor. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan uzmanlar, “çoğu yalancı indirim” diyerek vatandaşların alışveriş yaparken nelere dikkat etmeleri gerektiğini anlattı.
2.11.2023 Ekonomi
Şube müdürü ünlüleri 55 milyon dolar dolandırmıştı! BDDK, banka için kararını açıkladı
Şube müdürü ünlüleri 55 milyon dolar dolandırmıştı! BDDK, banka için kararını açıkladı "Özel kapalı fon" sistemiyle aralarında ünlü futbolcuların bulunduğu mağdurların dolandırıldığı iddiasıyla yürütülen soruşturmada yeni bir gelişme yaşandı. Savcılık, 'bankacılık zimmeti' yönünden takipsizlik kararı verdi. Seçil Erzan'ın "Suç Gelirlerinin Aklanmasının Önlenmesi Kanunu" kapsamında ve alıkonulduğu iddiasına yönelik soruşturmalar ise devam ediyor.
21.10.2023 Gündem
Diyarbakır merkezli 3 ilde 'Hipnoz' operasyonu: 9 gözaltı
Diyarbakır merkezli 3 ilde 'Hipnoz' operasyonu: 9 gözaltı Diyarbakır merkezli 3 ilde, internette alışveriş sitelerinin kopyalarını yaparak vatandaşları dolandıran 9 kişi ‘Hipnoz' adı verilen operasyonla gözaltına alındı.
21.10.2023 Gündem
Polisin dikkati rezaleti ortaya çıkardı! Uyuşturucu alışverişinde tulumla yakalandı...
Polisin dikkati rezaleti ortaya çıkardı! Uyuşturucu alışverişinde tulumla yakalandı... Ağaçların olduğu bölgeye çok sayıda kişinin girdiğini farkeden polis ekipler, drone ile yaptığı kontrolde uyuşturucu ticareti yapıldığını tespit etti. Operasyon düzenleyen ekipler 5 kişiyi gözaltına aldı. Şüphelilerden S.K.'nın uyuz olduğu ve uyuşturucu alışverişine giderken tulum giydiği belirtildi.
19.10.2023 Gündem
Aşiret düğününde geline 'servet' takıldı! Dolarlar havada uçuştu
Aşiret düğününde geline 'servet' takıldı! Dolarlar havada uçuştu Şanlıurfa'da aşiret düğününde geline 7 kilo altın takılırken, çift için para koyulan sandıktan da 5 milyon TL çıktı.
15.10.2023 Yaşam
Ünlüleri 55 milyon dolar dolandırdı! Şüphe çekmemek için bakın ne yapmış
Ünlüleri 55 milyon dolar dolandırdı! Şüphe çekmemek için bakın ne yapmış Fon vaadiyle aralarında Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera gibi ünlü isimlerin de olduğu çok sayıda kişiyi dolandırdığı iddiasıyla tutuklanan özel bir bankanın şube müdürü Seçil Erzan hakkındaki BDDK raporu ortaya çıktı.
11.10.2023 Gündem
Yasa dışı bahise geçit yok! 10 ilde Sibergöz operasyonu
Yasa dışı bahise geçit yok! 10 ilde Sibergöz operasyonu İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, yasa dışı bahis suçuna yönelik 10 ilde 'Sibergöz Operasyonu'nun gerçekleştirildiğini açıkladı. Bakan Yerlikaya operasyonların ayrıntılarını da paylaştı.
29.09.2023 Gündem
Şahinler Çetesi suç örgütü çökertildi! 7 ilde eş zamanlı operasyon
Şahinler Çetesi suç örgütü çökertildi! 7 ilde eş zamanlı operasyon İstanbul merkezli 7 ilde, organize suç örgütüne yönelik gerçekleştirilen operasyonda, 41 şüpheli gözaltına alındı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "İstanbul merkezli 7 ilde eş zamanlı düzenlenen operasyonlarla Şahinler Çetesi olarak bilinen suç örgütü çökertildi. Çete lideri Mehmet Şahin dahil 41 şüpheli yakalandı. Çetelerin, organize suç örgütlerinin nefeslerini keseceğiz" ifadelerini kullandı.
29.09.2023 Gündem
Terkinler çetesi adliyede! Ayakkabı fırlattı, 'Reklam yaptınız bizi' dedi! Çamaşır makinesinden 2 milyon çıkmıştı
Terkinler çetesi adliyede! Ayakkabı fırlattı, 'Reklam yaptınız bizi' dedi! Çamaşır makinesinden 2 milyon çıkmıştı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya geçtiğimiz gün Terkinler çetesinin çökertildiğini duyurmuştu. Gözaltına alınan çete üyelerinden biri adliyeye getirilirken gazetecilere ayakkabı fırlattı. Bir diğer çete üyesi ise 'Çok güzel reklam yaptınız bizi' ifadelerini kullandı.
28.09.2023 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Nakit Para ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nakit para haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.