Musul Başkonsolosluğu

Musul Başkonsolosluğu

Son dakika Musul Başkonsolosluğu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Musul Başkonsolosluğu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Musul Başkonsolosluğu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Musul Başkonsolosluğu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan musul başkonsolosluğu gelişmeleri de dahil olmak üzere 135 musul başkonsolosluğu haberi bulunmuştur. Tüm musul başkonsolosluğu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Öztürk Yılmaz kimdir? Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz kaç yaşında ve nereli?
Öztürk Yılmaz kimdir? Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz kaç yaşında ve nereli? Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz saldırıya uğradı. Ankara'daki ofisinde bıçaklı saldırıya Öztürk Yılmaz hastaneye kaldırıldı. Peki, Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz kimdir? Öztürk Yılmaz’ın sağlık durumu nasıl? Öztürk Yılmaz’a kim saldırdı, neden? Öztürk Yılmaz biyografisi!
7.12.2022 Gündem
Musul saldırısı! Milli Savunma Bakanlığı'ndan sert tepki: Teröristleri kazdıkları hendeklere gömeceğiz!
Musul saldırısı! Milli Savunma Bakanlığı'ndan sert tepki: Teröristleri kazdıkları hendeklere gömeceğiz! Irak'taki Musul Başkonsolosluğumuza yapılan saldırıya Milli Savunma Bakanlığı çok sert tepki gösterdi. Bakanlıktan yapılan açıklamada "Saldırıyı gerçekleştiren teröristlerden de er ya da geç diğer teröristler gibi hesap sorulacaktır. Teröristlerin tuzaklarını başlarına yıkacak, bölgeyi kana boğma hayalleriyle birlikte onları kazdıkları hendeklere gömeceğiz" denildi.
27.07.2022 Gündem
Türkiye'nin Musul Başkonsolosluğuna saldırı! Dışişleri Bakanlığı'ndan sert tepki...
Türkiye'nin Musul Başkonsolosluğuna saldırı! Dışişleri Bakanlığı'ndan sert tepki... Türkiye'nin Musul Başkonsolosluğuna yapılan saldırıyı kınayan Dışişleri Bakanlığı sorumluların bir an önce adalet önüne çıkarılması gerektiğini açıkladı. Bakanlıktan yapılan açıklamada "Can kaybı yaşanmayan bu saldırıyı en sert şekilde kınıyor ve sorumluların bir an önce adalet önüne çıkarılmalarını bekliyoruz. Irak makamlarını diplomatik ve konsüler temsilcilikleri koruma sorumluluklarını yerine getirmeye davet ediyoruz" denildi.
27.07.2022 Gündem
Fahrettin Altun: Musul Başkonsolosluğumuz yeniden faaliyete başlıyor
Fahrettin Altun: Musul Başkonsolosluğumuz yeniden faaliyete başlıyor İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Musul Başkonsolosluğu'nun hizmete hazır hale getirilerek yeniden faaliyete başlayacağını belirtti.
6.05.2021 Siyaset
"Musul Başkonsolosluğu yakında açılacak"
"Musul Başkonsolosluğu yakında açılacak" Türkiye'nin Bağdat Büyükelçisi Fatih Yıldız,"Türkiye'nin, Irak'ın ve özellikle Musul'un yeniden imarına olan inancı ve sadakatini teyit etmek için Musul'u ziyaret ettim. Musul Başkonsolosluğumuz çok kısa zamanda burada faaliyete başlayacak" dedi.
15.07.2019 Siyaset
Musul'da kaçırılan işçiler 3 yıldır bulunamadı
Musul'da kaçırılan işçiler 3 yıldır bulunamadı Terör örgütü DEAŞ'ın 2014 yılında Musul’da kaçırdığı 39 Hindistanlı işçi, tüm diplomatik ve güvenlik çalışamalarına rağmen hâlâ bulunamadı.
24.07.2017 Dünya
Savaş bitiyor! IŞİD'i bölgeden siliyorlar...
Savaş bitiyor! IŞİD'i bölgeden siliyorlar... Aylardır Musul'da Irak ordu birliklerine direnen kanlı terör örgütünün kökü artık kazınıyor. Devlet televizyonu çatışma bölgesinde son metrelerin kaldığını ve kısa sürede zaferin ilan edileceğini canlı yayında duyurdu. Savaşın bugün bitmesi halinde, Musul 264 gün sonra özgürlüğüne kavuşmuş olacak.
8.07.2017 Dünya
Musul'daki o cami kuşatıldı
Musul'daki o cami kuşatıldı IŞİD'in 'halifelik' ilan ettiği El Nuri Camii'nin etrafı teröristlerden temizlendi, Eski Şehir'de büyük adımın atılması an meselesi. Dar sokakların bulunduğu ve kalabalık bir nüfusa ev sahipliği yapan bölgede çok şiddetli çarpışmalar var, gökyüzüne durmadan siyah dumanlar yükseliyor.
29.03.2017 Dünya
Yolun sonu göründü! Hepsi ölecek
Yolun sonu göründü! Hepsi ölecek IŞİD Musul'da üst üste aldığı yenilgiler sonucundan küçük bir alanda sıkıştırıldı. ABD'nin IŞİD'le mücadele özel temsilcisi McGurk, "Musul'da kalan tüm militanlar ölecekler" dedi.
13.03.2017 Dünya
DEAŞ'ten geri alınan Musul Başkonsolosluğu'nun son hali
DEAŞ'ten geri alınan Musul Başkonsolosluğu'nun son hali Musul'un DEAŞ'ten temizlenmesi için başlatılan operasyon devam ederken, 5 gün önce DEAŞ'ten alınan Tayaran Mahallesi'ndeki Türkiye'nin Musul Başkonsolosluk yerleşkesinin görüntüleri yayımlandı. Görüntülerde, yerleşkenin yerle bir olduğu ve ayakta bir yapının bile kalmadığı görüldü.
12.03.2017 Dünya
Musul'daki Türkiye konsolosluğu DEAŞ'tan alındı
Musul'daki Türkiye konsolosluğu DEAŞ'tan alındı Irak’ta güvenlik güçleri, Musul kent merkezinin batı yakasında yer alan valilik binasının da aralarında olduğu birkaç hükümet binasını DEAŞ’tan kurtardı. Rudaw'ın haberine göre Türkiye'nin başkonsolosluğu da teröristlerin elinden alındı.
7.03.2017 Dünya
Şok Musul iddiası: O IŞİD’li burada tedavi edildi!
Şok Musul iddiası: O IŞİD’li burada tedavi edildi! CHP lideri Kılıçdaroğlu, Musul Başkonsolosluğu’nun basılması talimatını veren IŞİD’linin Türkiye’de tedavi gördüğünü, masraflarının da ödendiğini söyledi.
29.09.2021 Gündem
IŞİD'li teröristler "Cehenneme gideceksiniz, kafirler" diye saldırmış!
IŞİD'li teröristler "Cehenneme gideceksiniz, kafirler" diye saldırmış! Diyarbakır’da geçen 26 Ekim günü IŞİD’in hücre evine yapılan ve 2 polisin şehit olduğu operasyonun soruşturması tamamlandı. Hazırlanan iddianamede IŞİD’li teröristlerin "Hepiniz cehenneme gideceksiniz kafirler" diye bağırarak saldırldığı belirtildi. 7 teröristin ölü ele geçirildiği operasyonun ardından 16 sanık hakkında 37 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı. Teröristlerin telefon konuşmaları da iddianamede yer aldı.
29.09.2021 Gündem
Türkiye’nin Musul konsolosluğu vuruldu
Türkiye’nin Musul konsolosluğu vuruldu IŞİD’in komuta merkezi olarak kullandığı Türkiye’nin Musul Konsolosluğu Türkiye’nin de onayıyla ABD uçakları tarafından bombalandı
29.09.2021 Gündem
Dışişleri Bakanlığı: 03:00'da vuruldu
Dışişleri Bakanlığı: 03:00'da vuruldu DAEŞ teröristlerinin ikamet ettiği istihbaratı alınan Musul Başkonsolosluğumuz yerleşkesi, 4 Nisan 2016 tarihinde saat 03.00'de, DAEŞ'le Mücadele Uluslararası Koalisyonu üyesi ülkelere ait savaş uçakları tarafından hedef alınarak tahrip edilmiştir
29.09.2021 Gündem
IŞİD İddianamesi: Türkiye'de 5 eylem gerçekleştirdiler
IŞİD İddianamesi: Türkiye'de 5 eylem gerçekleştirdiler İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın hazırladığı iddianamede IŞİD'in, Türkiye'de Ankara, Suruç katliamları başta olmak üzere 5 eylem gerçekleştirdiği kaydedildi.
29.09.2021 Gündem
IŞİD-PYD çatışması İstanbul’a sıçradı
IŞİD-PYD çatışması İstanbul’a sıçradı İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'ndaki IŞİD dosyasına göre örgütün İstanbul lideri 26 yaşındaki Ebu Ubeyde kod adlı İ.A. Dosyada aralarında Fransız, Fas ve Tunus vatandaşlarının da olduğu 67 şüpheli var. Savcılığa göre, Suriye’deki IŞİD-PYD çatışması İstanbul’a da sıçradı.
29.09.2021 Gündem
Öztürk Yılmaz: Siyaset çocukluk hayalimdi
Öztürk Yılmaz: Siyaset çocukluk hayalimdi Eski Musul Başkonsolosu Öztürk Yılmaz’ın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştüğü ve CHP’nin 7 Haziran’da milletvekili çıkaramadığı Ardahan’da 1...
29.09.2021 Gündem
Kılıçdaroğlu’nun iki önceliği
Kılıçdaroğlu’nun iki önceliği Başbakan Davutoğlu’nun koalisyon görüşmeleri için bugün ziyaret edeceği CHP’de öncelikler de netleşiyor...
29.09.2021 Gündem
AKP tüm olasılıklara eşit mesafede
AKP tüm olasılıklara eşit mesafede AK Parti Genel Başkanı Davutoğlu koalisyon görüşmelerini iki turlu planlıyor. Önce psikolojiyi ölçeceği birinci turu gerçekleştirecek. İlk görüşmelerde temel kriteri “güven” olacak. Edindiği izlenime göre koalisyon kurmayı deneyeceği partiye yönelecek. Ancak görünen o ki AKP’ye koalisyon ile erken seçim olasılığı eşit uzaklıkta.
29.09.2021 Gündem
‘Alo polis oğlum IŞİD’e katılacak!’
‘Alo polis oğlum IŞİD’e katılacak!’ Almanya’da yaşayan Türk baba oğlunu ihbar etti
29.09.2021 Gündem
IŞİD'cilerin avukatından flaş karar!
IŞİD'cilerin avukatından flaş karar! NİĞDE’nin Ulukışla İlçesi’nde 1 polis memuru ile 1 astsubayı şehit edip, gasp ettikleri kamyon şoförünü öldüren Irak Şam İslam Devleti (IŞİD) terör örgütü üyesi Alman vatandaşı Benjamin Xu, İsviçre vatandaşı Çendrim Ramadani ile Makedonyalı Muhammed Zakiri’nin de aralarında bulunduğu 4’ü tutuklu 11 sanığın yargılandığı davaya bugün devam edildi. Ankara’da tutuklu bulunan sanıklar yine mahkemeye getirilmeyerek savunmaları Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) üzerinden alındı.
29.09.2021 Gündem
Diz çöktürüp silah çektiler
Diz çöktürüp silah çektiler IŞİD’in konsolosluk binası ‘baskınında’ personeliyle birlikte alıkonan Türkiye’nin Musul Başkonsolosu Yılmaz, Ankara’da başlatılan soruşturmada verdiği ifadesinde 101 günlük esareti anlattı Bağdadi’nin başdanışmanının heyetle yanlarına geldiğini söyleyen Yılmaz, şunları anlattı: Personeli silahla tarayacak şekilde topladılar ve diz üstü çöktürdüler...
29.09.2021 Gündem
Önce Gül’e sonra Erdoğan’a...
Önce Gül’e sonra Erdoğan’a... Hakan Fidan 1986-2001 yılları arasında astsubay olarak orduda görevliydi...
29.09.2021 Gündem
‘Ben devleti Davutoğlu’ndan daha iyi tanırım’
‘Ben devleti Davutoğlu’ndan daha iyi tanırım’ Kılıçdaroğlu, MİT’in CHP’yi böleceği iddiası için vekillerin fişlendiğini ortaya koyan haberleri adres gösterdi. Başbakan Davutoğlu için de “Karikatür gibi adam...” dedi
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Musul Başkonsolosluğu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki musul başkonsolosluğu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.