Müslüme

Müslüme

Son dakika müslüme haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan müslüme ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını müslüme haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Müslüme

haberleri sayfasında son dakika yaşanan müslüme gelişmeleri de dahil olmak üzere 40 müslüme haberi bulunmuştur. Tüm müslüme haberleri aşağıda listelenmiştir.
3 yaşındaki Müslüme'nin öldürülmesinden beraat eden dedenin cezası arttı
3 yaşındaki Müslüme'nin öldürülmesinden beraat eden dedenin cezası arttı Mersin'in Gülnar ilçesinde kayıp olarak aranırken 10 gün sonra cesedi bulunan Müslüme Yağal'ı (3) öldürdüğü suçlamasıyla delil yetersizliğinden beraat eden dedesi Hasan Yağal’a (72), gelininden olan kızına sarkıntılık suçundan verilen 5 yıl 7 ay 15 gün hapis cezası, istinaf mahkemesince 18 yıla çıkarıldı. Böylece, Yağal’ın daha önce gelinine yönelik 'nitelikli cinsel saldırı’ suçundan aldığı 28 yıl ile birlikte cezası 46 yıl oldu.
11.03.2024 Gündem
Termal otele çağırıp tüm parasını aldılar! İstanbul'da devremülk skandalı
Termal otele çağırıp tüm parasını aldılar! İstanbul'da devremülk skandalı Termal otele çağırıp binlerce lirasını çarptılar, İstanbul’daki devremülk skandalı ortaya çıktı. Paraları ve telefonları alıp kaçtılar. Emlak işletmesi üzerinden dolandırıcılık yapan çete Kadıköy’de yakayı ele verdi. Türkiye çapında emlak ve devre mülk dolandırıcılığı yaptığı belirlenen şebekeye operasyon düzenlendi. Son model bir Ferrari marka otomobilin de bulunduğu onlarca lüks otomobil ele geçirilirken, dolandırıcıların kurduğu ağ şoke etti.
10.01.2023 Yaşam
Almanya’da lotodan milyon eurolar kazandı! Memleketine dönüp bunu yaptı
Almanya’da lotodan milyon eurolar kazandı! Memleketine dönüp bunu yaptı Almanya’da lotodan 10 milyon euro büyük ikramiyeyi tutturan 42 yaşındaki gurbetçi Kürşat Yıldırım, memleketi Kırşehir’e geldi. Her gün onlarca kişinin kendisine yazdığını belirten Yıldırım, bir anda medyanın ve insanlar üstüne gelince ne yapacağını şaşırdığını söyledi. Memleketine dönünce yaptıkları ise vatandaşlarının takdirini kazandı.
10.01.2023 Yaşam
Cinsel ilişki sonrası ortaya çıkıyor! Erkekler dikkat, nedeni ortaya çıktı
Cinsel ilişki sonrası ortaya çıkıyor! Erkekler dikkat, nedeni ortaya çıktı Çiftlerin cinsel hayatı ile ilgili dikkat çeken araştırma ortaya çıktı. Çoğu erkek cinsel ilişki sonrası bunu yapıyor, nedeni belli oldu. Akşam saatlerinde yapılması en önemli sebep olarak gösteriliyor, korku ve endişelerden arınmak, rahatlama hissini beraberinde getiriyor ve bu sonuç ortaya çıkıyor. Cinsel ilişki sonrası ortaya çıkan bu durumun bazıları doğrudan ve bazıları ise dolaylı nedenler olabiliyor, ancak kesin nedeni henüz bilinmiyor. İşte cinsel ilişki sonrası erkeklerin sıklıkla yaptığı kadınların ise hiç hoşlanmadığı durumun detayları...
10.01.2023 Sağlık
'Kayınpederim bana da cinsel saldırıda bulundu' dedi! Müslüme'nin annesinden şok itiraf
'Kayınpederim bana da cinsel saldırıda bulundu' dedi! Müslüme'nin annesinden şok itiraf Mersin'in Gülnar ilçesinde 3 yaşındaki Müslüme Yağal'ın ölümüne ilişkin haklarında çeşitli suçlardan dava açılan biri tutuklu 4 aile yakınının yargılanmasına devam edildi. Duruşmada Müslüme'nin annesi, kayınpederinin kendisine cinsel saldırıda bulunduğunu iddia etti.
10.01.2023 Yaşam
Müslüme Yağal'ın ölümüyle ilgili mahkemeden flaş karar! Türkiye günlerce konuşmuştu
Müslüme Yağal'ın ölümüyle ilgili mahkemeden flaş karar! Türkiye günlerce konuşmuştu Mersin'in Gülnar ilçesinde kayıp olarak aranırken, 10 gün sonra cesedi bulunan Müslüme Yağal'ın (3) ölümüne ilişkin yeni bir gelişme yaşandı. Müslüme'nin ölümüyle ilgili biri tutuklu 4 aile bireyinin yargılandığı davanın duruşmasında, mahkeme flaş bir karara imza attı. Müslüme'nin kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için adli tıp kurumundan yeniden rapor düzenlenmesine karar verildi.
27.10.2022 Gündem
Müslüme’nin dedesi hapiste öldü mü? Hasan Yağal cezaevinde öldürüldü mü, son durum?
Müslüme’nin dedesi hapiste öldü mü? Hasan Yağal cezaevinde öldürüldü mü, son durum? Müslüme'nin dedesi öldü mü, Hasan Yağal cezaevinde öldürüldü mü? Müslüme’nin ölüm tüm Türkiye’yi derinden etkiledi. Müslüme'nin ölümünden sorumlu tutulan dedesi Hasan Yağal'ın cezaevinde öldürüldüğü iddia edildi. Sosyal medyada dolaşan iddiaların ardından Hasan Yağal’ın ölüp ölmediği sorgulanıyor. İşte detaylar…
7.12.2021 Yaşam
Başak Cengiz'in katili ile Müslüme'nin dedesi tek kişilik odalarda
Başak Cengiz'in katili ile Müslüme'nin dedesi tek kişilik odalarda Son dakika haberi... İstanbul'da samuray kılıcıyla Başak Cengiz'i öldüren Can Göktuğ Boz ile Mersin´in Gülnar ilçesinde kaybolduktan 10 gün sonra cansız bedeni bulunan Müslüme Yağal'ın tutuklanan dedesi Hasan Yağal, Diyarbakır Cezaevi Kampüsü Yüksek Güvenlikli Cezaevi'nde tek kişilik odalara konuldu. Türkiye’nin konuştuğu iki şahıs, diğer hükümlülerin zarar vermemesi için havalandırmaya da ayrı ayrı çıkarılıyor.
1.12.2021 Gündem
Müslüme'nin cinayetiyle ilgili son dakika gelişmesi! Bakan resmen duyurdu, birçok detay ortaya çıktı, anne ve 4 kardeşi de...
Müslüme'nin cinayetiyle ilgili son dakika gelişmesi! Bakan resmen duyurdu, birçok detay ortaya çıktı, anne ve 4 kardeşi de... Tüm Türkiye'yi derinden sarsan Müslüme cinayetiyle ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor. Cinayetle ilgili mide bulandıran detaylar bir bir ortaya çıkıyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, "Konuyla ilgili detay vermeyeceğim ama Müslüme cinayetinde soruşturma ilerledikçe, ailenin durumuyla ilgili pek çok detay ortaya çıkmaya başladı. Biz de konuyla ilgili her türlü adımları atıyoruz" dedi. İşte yaşanan gelişmeler...
27.11.2021 Gündem
Türkiye'nin konuştuğu Müslüme Yağal olayı ile ilgili bakanlık harekete geçti...
Türkiye'nin konuştuğu Müslüme Yağal olayı ile ilgili bakanlık harekete geçti... Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı harekete geçti. Bakanlıktan yapılan açıklamada "Mersinin Gülnar ilçesinde çocuk Müslüme'nin cansız bedeninin bulunmasının hemen ardından Bakanlığımız uzmanları aile ile inceleme, rehberlik ve psikososyal destek çalışmalarına başlamıştır. Gerçeklerle, haber alma ve basın özgürlüğüyle bağdaşmayan bir kısım haberlerle ilgili erişim yasağı kararı alınması talep edilmiştir" denildi.
27.11.2021 Gündem
Müslüme'nin ölümüne ilişkin mide bulandıran detaylar! Müslüme'nin boynundaki iz ele verdi! İstismar, tehdit her şey var!
Müslüme'nin ölümüne ilişkin mide bulandıran detaylar! Müslüme'nin boynundaki iz ele verdi! İstismar, tehdit her şey var! Müslüme'nin öldürülmesiyle ilgili mide bulandıran detaylar ortaya çıktı. Çıplak ve çürümek üzere cesedi bulunan Müslüme'nin DNA testleri sonucunda babasının dedesi Hasan Yağal olduğu ortaya çıkmıştı. Yağal'ın Müslüme'nin ablasının da babası olduğu iddia edildi. Öte yandan Müslüme'nin annesi kocası askerdeyken Dede Hasan Yağal'ın tecavüzüne uğradığını iddia etti. Müslüme'nin boynunda tespit edilen tükürük izi ise mide bulandıran ihtimalleri akıllara getirdi. İşte Müslüme'nin ölümüyle ilgili tüm detaylar...
27.11.2021 Yaşam
Müslüme ile ilgili flaş açıklama! Mersin Barosu suç duyurusunda bulunacak
Müslüme ile ilgili flaş açıklama! Mersin Barosu suç duyurusunda bulunacak Son dakika haberi... Mersin Barosu, Müslüme'nin tutuklanan dedesinin biyolojik babası çıktığı yönündeki haberlerle ilgili açıklama yaptı. Baro, Müslüme Yağal'ın ölümüyle ilgili yayın yasağı olmasına karşın bazı basın kuruluşlarında ve sosyal medyada asılsız haberler yapıldığını belirterek, gizlilik yasağına uymayanlar hakkında suç duyurusunda bulunulacağını duyurdu.
26.11.2021 Gündem
Müslüme neden öldü, otopsisi sonucu çıktı mı? Müslüme’nin dedesi babası çıktı, yörük bebeği kim öldürdü?
Müslüme neden öldü, otopsisi sonucu çıktı mı? Müslüme’nin dedesi babası çıktı, yörük bebeği kim öldürdü? MERSİN'in Gülnar ilçesinde kaybolduktan 10 gün sonra cansız bedeni bulunan 2.5 yaşındaki yörük kızı Müslüme Yağal cinayetinde ayrıntılar ortaya çıkmaya başladı. Peki, Yörük kızı Müslüme nasıl öldü, otopsi sonucu çıktı mı? Müslüme’yi kim öldürdü? Müslüme’nin dedesi babası mı?
26.11.2021 Gündem
Müslüme cinayetinde şok eden detay! Dedesi sanılan Hasan Yağal babası çıktı
Müslüme cinayetinde şok eden detay! Dedesi sanılan Hasan Yağal babası çıktı Müslüme Yağal'ın ölümündeki son dakika gelişmesi milyonları şoke etti. Müslüme'nin cansız bedeni kaybolduğu noktadan 7 kilometre uzaklıkta bulunmuş bu da "Küçük kız öldürüldü mü?" şeklindeki soru işaretlerine neden olmuştu. Ardından ise soruşturma kapsamında minik kızın dedesinin tutuklandığı haberi gelmişti. Yörük Kızı Müslüme'nin ölüm sebebi merakla beklenirken kan donduran DNA sonucuna ortaya çıktı.
26.11.2021 Yaşam
Müslüme Yağal'ın annesi, kayınpederi Hasan Yağal hakkında ilk kez konuştu
Müslüme Yağal'ın annesi, kayınpederi Hasan Yağal hakkında ilk kez konuştu Müslüme Yağal'ın ölümüyle ilgili her geçen gün yeni iddialar ortaya atılıyor. 9 aile yakının gözaltına alındığı olayla ilgili dede Hasan Yağal tutuklanırken, anne Sevgi Yağal kayınpederi hakkında ilk kez konuştu. Adli Tıp Uzmanı Prof. Dr. Ahmet Hilal ise 3 yaşındaki çocuğun, 11 derece sıcaklıkta ormanda korumasız 1 gece bile geçirmesinin mümkün olmadığını belirterek, “24 saat içinde hayatını kaybeder” açıklamasında bulundu. İşte Müslüme Yağal'ın ölümüyle ilgili son gelişmeler...
25.11.2021 Gündem
Müslüme Yağal'ın ölümüyle ilgili son dakika açıklaması! ‘Bu koşullarda yaşaması imkansız’
Müslüme Yağal'ın ölümüyle ilgili son dakika açıklaması! ‘Bu koşullarda yaşaması imkansız’ Son dakika haberi... Mersin'in Gülnar ilçesinde kaybolduktan 10 gün sonra cansız bedeni bulunan Müslüme Yağal'ın ölümüne ilişkin yeni detaylar ortaya çıktı. Müslüme'nin vücudunda öldürücü travmatik lezyon görülmediği, cesedinin üzerinde larvalar oluştuğu belirtildi. Konuya ilişkin değerlendirmede bulunan Adli Tıp Uzmanı Prof. Dr. Ahmet Hilal, “3 yaşındaki çocuğun bu koşullarda dağda 10 gece geçirmesini bırakın, 1-2 gece bile yaşaması pek olası değildir. 24 saat içinde hayatını kaybeder” dedi.
24.11.2021 Gündem
Müslüme Yağal ölüm sebebi ne, Müslüme'nin dedesi neden tutuklandı? Anne Selvi Yağal'dan son açıklama!
Müslüme Yağal ölüm sebebi ne, Müslüme'nin dedesi neden tutuklandı? Anne Selvi Yağal'dan son açıklama! Mersin'de 10 gün boyunca dağlık alanda arandıktan sonra ölü bulunan Müslüme'nin annesi Selvi Yağal, günler süren sorgunun ardından serbest kaldı. Selvi Yağal Müslüme’nin dedesinin tutuklanmasıyla ilgili soruya "Biz de bilmiyoruz" cevabını verdi. Peki, Müslüme’nin dedesi neden tutuklandı? Müslüme neden öldü, ölüm nedeni ne, katili kim?
24.11.2021 Gündem
Müslüme Yağal'ın ölümüyle ilgili skandal iddia! Tam tersini göstermişler
Müslüme Yağal'ın ölümüyle ilgili skandal iddia! Tam tersini göstermişler Son dakika haberi... Müslüme Yağal'ın ölümüyle ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. Mersin'de kaybolduktan sonra cesedi bulanan 3 yaşındaki Müslüme’nin 500 metre yüksekli bir dağın tepesinde bulunması ise akıllarda soru işaret bıraktı. Yetkililer olayla ilgili cinayet şüphesi üzerinde dururken, çarpıcı bir detay daha ortaya çıktı. Küçük kızın ailesinin, arama kurtarma ekibini yanlış yönlendirdiği iddia edildi. İşte detaylar...
24.11.2021 Galeri
Müslüme'nin tutuklanan dedesi ile ilgili yeni gelişme! Ortaya çıktı, böyle takip etmiş
Müslüme'nin tutuklanan dedesi ile ilgili yeni gelişme! Ortaya çıktı, böyle takip etmiş Mersin'in Gülnar ilçesinde kayıp olarak aranırken, 10 gün sonra cesedi bulunan Müslüme Yağalın (3) cinayet şüphelisi olarak tutuklanan dedesi Hasan Yağalın, AKUT'un dronla arama çalışmalarını monitörden izleyerek, takip ettiği ortaya çıktı.
23.11.2021 Gündem
Müslüme’nin ölümüyle ilgili flaş gelişme! Dedesi tutuklandı! 'Üzerinde kıyafetleri yoktu'
Müslüme’nin ölümüyle ilgili flaş gelişme! Dedesi tutuklandı! 'Üzerinde kıyafetleri yoktu' Mersin'in Gülnar ilçesinde kaybolduktan 10 gün sonra cesedi bulunan Müslüme Yağal'ın (3) şüpheli sıfatıyla gözaltına alınıp, adliyeye sevk edilen 8 aile ferdinden dede Hasan Yağal, tutuklandı. Anne, baba ve kardeşlerinin de aralarında bulunduğu 7 kişi ise savcılıkta ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldı.
23.11.2021 Yaşam
Müslüme’yi kim öldürdü? Müslüme’nin ölüm nedeni ne, katili kim? Müslüme'nin dedesi tutuklandı!
Müslüme’yi kim öldürdü? Müslüme’nin ölüm nedeni ne, katili kim? Müslüme'nin dedesi tutuklandı! Müslüme bebek neden öldü, Müslüme’yi kim öldürdü? Yörük kızı Müslüme'nin ölümünde flaş bir gelişme yaşandı ve dedesi tutuklandı. Mersin’in Gülnar ilçesinde çadırlarının önünden kaybolduktan 10 gün sonra 7 kilometre uzakta bir dağ başında bulunan Yörük Kızı Müslüme Yağal'ın ölümüyle ilgili yürütülen soruşturma kapsamında küçük kızın dedesi Hasan Yağal, tutuklandı. Anne, baba ve kardeşlerinin de aralarında bulunduğu 7 kişi ise savcılıkta ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldı. Peki, Müslüme nasıl öldü, ölüm nedeni ne? Müslüme bebeği kim öldürdü?
23.11.2021 Gündem
Müslüme'yi bulan kadın çoban canlı yayında konuştu! 'Kıyafetleri üzerinde değildi'
Müslüme'yi bulan kadın çoban canlı yayında konuştu! 'Kıyafetleri üzerinde değildi' Müslüme'nin ölümü Türkiye'yi derinden yaraladı. Günlerdir konuşulan olayla ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. 'Müslüme neden öldü' sorunun yanıtı ise henüz bulunamadı. Küçük kızın vücut bütünlüğünün bozulmadığı, darp ve yara izinin olmadığı öğrenildi. Müslüme'nin cansız bedenini bulan kadın çoban Müge Anlı canlı yayına katıldı. Öte yandan son dakika gelişmesine göre Müslüme Yağal'ın ölümüne ilişkin gözaltına alınan 8 aile yakınının, adliyeye sevk edildiği bildirildi.
22.11.2021 Yaşam
Müslüme Türkiye'yi yasa boğdu! Ailesi ile ilgili yeni gelişme
Müslüme Türkiye'yi yasa boğdu! Ailesi ile ilgili yeni gelişme Mersin'in Gülnar ilçesinde, ailesinin kışı geçirmek için çadır kurduğu sırada ortadan kaybolduktan 10 gün sonra cansız bedeni bulunan 3 yaşındaki Müslüme Yağal'ın şüpheli sıfatıyla gözaltına alınan babası Mehmet, annesi Selvi, dedesi, ağabeyleri ve bazı akrabalarının jandarmadaki sorgusu sürüyor.
21.11.2021 Yaşam
Müslüme bulundu mu? Müslüme nasıl ve neden öldü, Müslüme bebeği kim öldürdü?
Müslüme bulundu mu? Müslüme nasıl ve neden öldü, Müslüme bebeği kim öldürdü? Mersin’de ortadan kaybolan ve 10 gün boyunca didik didik aranan Müslüme Yagal’dan acı haber geçtiğimiz gün geldi. 2,5 yaşındaki Müslüme ailesiyle ikamet edecekleri çadır önünde oyun oynarken bir anda ortadan kaybolmuş, ardından binlerce kişinin seferber olduğu arama kurtarma çalışmaları başlamıştı. Peki, Müslüme neden ve nasıl öldü? Müslüme Yağal’ı kim öldürdü, katili kim?
20.11.2021 Gündem
Son dakika! Müslüme'nin ölümüyle ilgili kritik gelişme! Cansız bedeni kimin bulduğu ortaya çıktı
Son dakika! Müslüme'nin ölümüyle ilgili kritik gelişme! Cansız bedeni kimin bulduğu ortaya çıktı Son dakika haberi... Mersin'de kaybolduktan sonra cansız bedeni bulunan 3 yaşındaki Müslüme Yağal'ın ölümü tüm Türkiye’yi yasa boğdu. Herkesi derinden sarsan olayda yeni detaylar oraya çıktı. İddiaya göre, 10 gündür aranan Müslüme'nin cesedini, 40-45 yaşlarında bir kadın çoban buldu, cansız bedeni görünce korkuya kapılan kadın hemen muhtara haber verdi. Olayla ilgili cinayet şüphesi üzerinde durulurken, Müslüme’nin cenazesinin Karaman'da toprağa verileceği öğrenildi.
20.11.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Müslüme ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki müslüme haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.