Gazete Vatan Logo

Müslüme bulundu mu? Müslüme nasıl ve neden öldü, Müslüme bebeği kim öldürdü?

Mersin’de ortadan kaybolan ve 10 gün boyunca didik didik aranan Müslüme Yagal’dan acı haber geçtiğimiz gün geldi. 2,5 yaşındaki Müslüme ailesiyle ikamet edecekleri çadır önünde oyun oynarken bir anda ortadan kaybolmuş, ardından binlerce kişinin seferber olduğu arama kurtarma çalışmaları başlamıştı. Peki, Müslüme neden ve nasıl öldü? Müslüme Yağal’ı kim öldürdü, katili kim?

Müslüme bulundu mu? Müslüme nasıl ve neden öldü, Müslüme bebeği kim öldürdü?

Müslüme bulundu mu, neden ve nasıl öldü? Sorularının ardı arkası kesilmiyor. 10 gündür haber alınamayan minik kızın cansız bedeni geçtiğimiz gün bulundu. Müslüme’nin şüpheli ölümündeki soruşturma ise sürüyor. Peki, Müslüme Yağal neden öldü, nasıl? Müslüme’yi kim öldürdü, katili kim?

MÜSLÜME BULUNDU MU?

Çadırın önünde oynarken kaybolan Müslüme'yi (2,5) bulamayan ailesi, güvenlik güçlerinden yardım istedi. Jandarma, itfaiye ve AFAD, AKUT ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi, ancak arama çalışmalarının 10. gününde minik kızın cansız bedenine ulaşıldı.

MÜSLÜME NEDEN VE NASIL ÖLDÜ, MÜSLÜME BEBEĞİ KİM ÖLDÜRDÜ?

Mersin'in Gülnar ilçesinde 10 Kasım'da ailesinin kırsal alanda çadır kurduğu sırada kaybolduğu belirtilen 2,5 yaşındaki Müslüme Yağal'ın cesedi bulundu.

Kış mevsimi nedeniyle Mersin'in sahil kesimlerinde konaklamak için göç eden Sarıkeçili Yörükleri'nden Yağal ailesinin 10 Kasım'da Yanışlı Mahallesi kırsalında çadır kurdukları sırada kaybolan kızları Müslüme'nin bulunması amacıyla yürütülen ve dün havanın kararması yüzünden ara verilen çalışmalara sabahın erken saatlerinde yeniden başlandı.

Haberin Devamı

Bölgedeki arama çalışmalarını, Gülnar Kaymakamı Yunus Emre Bayraklı yönetti.

AFAD, itfaiye, jandarma, komando ve belediye ekiplerinin katıldığı çalışmalara bölge sakinleri de destek verdi. Çalışmalarda, Antalya İl Jandarma Komutanlığı bünyesindeki "Pense" adlı kadavra köpeği de kullanıldı. Kayıp kız çocuğunun cesedi, çadır kurulan bölgeye uzak bir mesafedeki ormanlık alanda bulundu. Ekiplerin bölge ve ceset üzerindeki incelemesi sürüyor. Müslüme'nin yakınları, acı haberin ardından gözyaşı döktü.

MÜSLÜME NASIL ÖLDÜ?

2,5 yaşındaki Müslüme'nin nasıl öldüğüne ilişkin henüz detaylı bir bilgi ortaya çıkmadı. Otopsi sonuçlarının ardından Müslüme bebeğin kesin ölüm nedeni ortaya çıkacak.

MÜSLÜME'Yİ KİM ÖLDÜRDÜ?

Müslüme’yi kimin ve nasıl öldürdüğüne dair resmi bir bilgi paylaşılmadı. Çadırın bulunduğu alanın çevresinde de hiçbir ize rastlanılmadı. Ortaya atılan tüm iddiaları araştıran jandarma, aralarında aile üyelerinin de olduğu 100'e yakın kişinin ifadesine başvurdu.

Haberin Devamı