Müslüme'nin cinayetiyle ilgili son dakika gelişmesi! Bakan resmen duyurdu, birçok detay ortaya çıktı, anne ve 4 kardeşi de...
Müslüme'nin cinayetiyle ilgili son dakika gelişmesi! Bakan resmen duyurdu, birçok detay ortaya çıktı, anne ve 4 kardeşi de... Tüm Türkiye'yi derinden sarsan Müslüme cinayetiyle ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor. Cinayetle ilgili mide bulandıran detaylar bir bir ortaya çıkıyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, "Konuyla ilgili detay vermeyeceğim ama Müslüme cinayetinde soruşturma ilerledikçe, ailenin durumuyla ilgili pek çok detay ortaya çıkmaya başladı. Biz de konuyla ilgili her türlü adımları atıyoruz" dedi. İşte yaşanan gelişmeler...
27.11.2021 Gündem
Müslüme neden öldü, otopsisi sonucu çıktı mı? Müslüme’nin dedesi babası çıktı, yörük bebeği kim öldürdü?
Müslüme neden öldü, otopsisi sonucu çıktı mı? Müslüme’nin dedesi babası çıktı, yörük bebeği kim öldürdü? MERSİN'in Gülnar ilçesinde kaybolduktan 10 gün sonra cansız bedeni bulunan 2.5 yaşındaki yörük kızı Müslüme Yağal cinayetinde ayrıntılar ortaya çıkmaya başladı. Peki, Yörük kızı Müslüme nasıl öldü, otopsi sonucu çıktı mı? Müslüme’yi kim öldürdü? Müslüme’nin dedesi babası mı?
26.11.2021 Gündem
Müslüme’yi kim öldürdü? Müslüme’nin ölüm nedeni ne, katili kim? Müslüme'nin dedesi tutuklandı!
Müslüme’yi kim öldürdü? Müslüme’nin ölüm nedeni ne, katili kim? Müslüme'nin dedesi tutuklandı! Müslüme bebek neden öldü, Müslüme’yi kim öldürdü? Yörük kızı Müslüme'nin ölümünde flaş bir gelişme yaşandı ve dedesi tutuklandı. Mersin’in Gülnar ilçesinde çadırlarının önünden kaybolduktan 10 gün sonra 7 kilometre uzakta bir dağ başında bulunan Yörük Kızı Müslüme Yağal'ın ölümüyle ilgili yürütülen soruşturma kapsamında küçük kızın dedesi Hasan Yağal, tutuklandı. Anne, baba ve kardeşlerinin de aralarında bulunduğu 7 kişi ise savcılıkta ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldı. Peki, Müslüme nasıl öldü, ölüm nedeni ne? Müslüme bebeği kim öldürdü?
23.11.2021 Gündem
Müslüme bulundu mu? Müslüme nasıl ve neden öldü, Müslüme bebeği kim öldürdü?
Müslüme bulundu mu? Müslüme nasıl ve neden öldü, Müslüme bebeği kim öldürdü? Mersin’de ortadan kaybolan ve 10 gün boyunca didik didik aranan Müslüme Yagal’dan acı haber geçtiğimiz gün geldi. 2,5 yaşındaki Müslüme ailesiyle ikamet edecekleri çadır önünde oyun oynarken bir anda ortadan kaybolmuş, ardından binlerce kişinin seferber olduğu arama kurtarma çalışmaları başlamıştı. Peki, Müslüme neden ve nasıl öldü? Müslüme Yağal’ı kim öldürdü, katili kim?
20.11.2021 Gündem