Muhammed Bin Salman

Muhammed Bin Salman

Son dakika Muhammed bin Salman haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Muhammed bin Salman ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Muhammed bin Salman haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Muhammed Bin Salman

haberleri sayfasında son dakika yaşanan muhammed bin salman gelişmeleri de dahil olmak üzere 137 muhammed bin salman haberi bulunmuştur. Tüm muhammed bin salman haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hamas-İsrail savaşında son dakika gelişmesi! İsrail kara harekatına hazırlanıyor: Gazze sınırında 300 bin asker...
Hamas-İsrail savaşında son dakika gelişmesi! İsrail kara harekatına hazırlanıyor: Gazze sınırında 300 bin asker... Hamas'ın İsrail'e karşı başlattığı 'Aksa Tufanı Operasyonu' Ortadoğu'yu kaosa sürüklerken tüm dünyanın gözü bölgedeki gelişmelerde. Hamas'a savaş ilan eden İsrail Gazze'ye bomba yağdırmaya devam ederken ölenlerin sayısı 950'ye yükseldi. İsrail basını jetlerin Aksa Tufanı'nın arkasındaki isim olan Deif'in babasının evini vurarak yakınlarını öldürdüğünü yazdı. Ordu sözcüsü ise Gazze sınırında 300 bin askerin hükümetten gelecek emri beklediğini duyurdu. İsrail Lübnan'daki Hizbullah militanlarıyla üçüncü gününe giren çatışmalarda bir yarbayın öldüğünü doğruladı. Doğu sınırındaki patlama sesleri ise, üçüncü bir ülkeyle ilk temas niteliği taşıyor.
11.10.2023 Dünya
Yeni bir dünya kuruluyor! Dünyayı şoke eden kararın arkasındaki iki isim: Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Prens bin Salman
Yeni bir dünya kuruluyor! Dünyayı şoke eden kararın arkasındaki iki isim: Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Prens bin Salman Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Körfez turu kapsamında Suudi Arabistan'a yaptığı ziyaretin yankıları sürerken ABD'nin en büyük yayın kuruluşlarından biri olan Cnbc, geçtiğimiz Eylül ayında Rusya ve Ukrayna arasındaki esir takasının arkasında Batı'nın aksine Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Salman'ın olduğunu belirterek bu durumun yeni bir dünyaya işaret ettiğini yazdı.
2.08.2023 Dünya
ABD'den Suudi Arabistan'a kritik ziyaret! Biden, Suudi Kral Selman ile görüştü
ABD'den Suudi Arabistan'a kritik ziyaret! Biden, Suudi Kral Selman ile görüştü ABD Başkanı Joe Biden, Ortadoğu ziyareti çerçevesinde Filistinden sonra Suudi Arabistana geldi.
15.07.2022 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan - Selman görüşmesi sona erdi! İki ülke ortak bildiri, anlaşma sağlandı
Cumhurbaşkanı Erdoğan - Selman görüşmesi sona erdi! İki ülke ortak bildiri, anlaşma sağlandı Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman, resmi ziyareti çerçevesinde Ankara'ya geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Muhammed bin Selman resmi törenle karşıladı. Karşılama töreninin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Veliaht Prens bir araya geldi. Baş başa yapılan görüşme yaklaşık 2 saat 10 dakika sürdü. Görüşme sonrası iki ülke ortak bildiri yayınladı. Bildiride "Resmi görüşmeler iki ülke arasındaki mükemmel ilişkilerin derinliğini bünyesinde barındıran samimiyet ve kardeşlik ortamında gerçekleşti. Taraflar, iki ülke arasındaki karşılıklı ticaretin kolaylaştırılmasını ve yatırım fırsatlarının araştırılmasını el aldı. " ifadeleri kullanıldı.
22.06.2022 Siyaset
Akaryakıt fiyatları ne kadar oldu? Benzin fiyatları kaç lira? Brent petrol fiyatı ne kadar? 18 Nisan 2022 güncel yakıt fiyatları
Akaryakıt fiyatları ne kadar oldu? Benzin fiyatları kaç lira? Brent petrol fiyatı ne kadar? 18 Nisan 2022 güncel yakıt fiyatları Yeni haftanın ilk gününde milyonlar akaryakıt fiyatlarını merak ediyor. Brent petrolün Rusya-Ukrayna savaşı nedeniyle hareketli seyir izlemesi nedeniyle akaryakıt ürünlerinin fiyatları ve yapılan zamlar da gündemde olmayı sürdürüyor. Cumartesi günü motorin fiyatlarına zam gelmiş, benzin litre fiyatı 1, 79 lira olmuştu. Vatandaşlar güncel akaryakıt fiyatlarını araştırıyor. Peki, Akaryakıt fiyatları ne kadar oldu? Benzin fiyatları kaç lira? Brent petrol fiyatı ne kadar? Motorin, mazot ve benzin fiyatları ne kadar oldu? İşte 18 Nisan 2022 güncel yakıt fiyatları…
18.04.2022 Ekonomi
Suudi Arabistan ile Rusya arasında kritik görüşme! Anlaşma sağlandı
Suudi Arabistan ile Rusya arasında kritik görüşme! Anlaşma sağlandı Rusya Dışişlerinden yapılan açıklamada Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Salman Al Saud ile telefon görüşmesi yaptı.
4.03.2022 Dünya
ABD'li sivil kuruluşlardan Biden'a, Selman'a yaptırım  çağrısı
ABD'li sivil kuruluşlardan Biden'a, Selman'a yaptırım çağrısı ABD'nin en büyük Müslüman sivil haklar ve savunuculuk örgütü Amerikan-İslam İlişkileri Konseyi (CAIR), Arap Dünyası için Demokrasi Şimdi (DAWN) ve Savaş Olmadan Kazan isimli örgütlerle birlikte başını çektiği kampanyayla, gazeteci Cemal Kaşıkçı cinayetinden dolayı Suudi Veliaht Prensi Muhammed Bin Salman'a (MBS) yaptırım uygulanması için Başkan Joe Biden'a çağrıda bulundu.
3.03.2021 Dünya
Veliaht Prensi Selman'da 'normalleşme' korkusu: Halkım beni öldürür
Veliaht Prensi Selman'da 'normalleşme' korkusu: Halkım beni öldürür İsrail ile “normalleşme” eğiliminde olan Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman halkın tepkisinden çekiniyor. Haaretz gazetesinin iddiasına göre MBS, görüştüğü İsrailli-Amerikalı milyarder Haim Saban’a “Normalleşme adımlarına katılamam. Bu İran, Katar ve halkımın (Suudi halkının) elinde öldürülmeme yol açar” diyerek korkusunu paylaştı.
24.10.2020 Dünya
Suudi Arabistan'da 500 milyar dolarlık projeyi engellediği ileri sürülmüştü: Öldürüldü!
Suudi Arabistan'da 500 milyar dolarlık projeyi engellediği ileri sürülmüştü: Öldürüldü! Suudi Arabistan Veliahtı Muhammed Bin Selman'ın başlattığı ve 500 milyar dolarlık mega kent projesi Neom kentinin yapılacağı bölgede yaşayan Al-Howeti adlı kişinin evini terk etmek istemediği gerekçesiyle Suudi güvenlik güçleri tarafından öldürüldü.
16.04.2020 Dünya
Petrol fiyatları neden düşüyor? Petrol fiyatlarındaki düşüş devam edecek mi?
Petrol fiyatları neden düşüyor? Petrol fiyatlarındaki düşüş devam edecek mi? Uluslararası piyasalardaki petrol fiyatlarında düşüş devam ediyor. OPEC+ Grubu'nda, diğer büyük ihracatçı Rusya ile, üretim kısıntısı anlaşması üzerinde uzlaşamamasının ardından, Suudi Arabistan beklenmeyen bir adım atarak, anlaşmazlık nedeniyle üretim artırmayı planladığını açıkladı. Bu gelişmeye bağlı olarak Brent ham petrolünün fiyatı yüzde 31 değer yitirerek 31.92 dolara kadar geriledikten sonra hafif toparlanarak 32.22 dolardan işlem gördü. ABD hafif ham petrolü ise aynı oranda gerileyerek 28.33 dolara indi.Petrol fiyatları neden düşüyor? Petrol fiyatlarındaki düşüş devam edecek mi?
9.03.2020 Ekonomi
Şok iddia! Suudi Arabistan'da en az 20 prens daha tutuklandı
Şok iddia! Suudi Arabistan'da en az 20 prens daha tutuklandı Suudi Arabistan'da en az 20 prensin daha Veliaht Prens Muhammed bin Selman’ın emriyle tutuklandığı öne sürüldü.
8.03.2020 Dünya
Tulsi Gabbard'dan Trump'a çok ağır sözler: Peşkeş çekemezsin
Tulsi Gabbard'dan Trump'a çok ağır sözler: Peşkeş çekemezsin ABD Temsilciler Meclisi Üyesi Tulsi Gabbard "Sayın Başkan, bildiğiniz gibi asla size veya ailenize karşı nefret dolu söylemlerde bulunmadım ve asla yapmam ama, askeri varlıklarımızı Suudi Arabistan'ın uygun gördüğü şekilde kullanmak için teklif etmeniz bir ihanettir" dedi.
17.09.2019 Dünya
Suudi Arabistan'da kadınlar araç kullanabilecek, pasaport alabilecek
Suudi Arabistan'da kadınlar araç kullanabilecek, pasaport alabilecek Suudi Arabistan'da kadınların, yanlarında erkek refakati olmadan araç kullanmalarına izin verileceği açıklandı.
2.08.2019 Dünya
Prens Salman'dan dünya futbolunda dengeleri değiştirecek hamle!
Prens Salman'dan dünya futbolunda dengeleri değiştirecek hamle! Suudi Arabistan veliaht prensi Muhammed Bin Salman'ın bu hamlesi Avrupa'da dengeleri değiştirecek.
17.02.2019 Futbol
"Suudi Arabistan medya imparatorluğu kurmak istiyor"
"Suudi Arabistan medya imparatorluğu kurmak istiyor" ABD'nin önde gelen gazetelerinden Wall Street Journal, Suudi Arabistan yönetiminin, Vice Medya’yla ülkesinin imajını düzeltmesi ve aynı zamanda bir medya imparatorluğu kurmasına yardım etmesi için anlaşma yapmaya çalıştığını yazdı.
9.02.2019 Dünya
Netflix, Kaşıkçı cinayeti ile ilgili bölümü yayından kaldırdı
Netflix, Kaşıkçı cinayeti ile ilgili bölümü yayından kaldırdı Ünlü online dizi ve film platformu, Suudi Arabistan Veliaht Prensi Selman'a 'En Gangster isim' denilen bölümü yayınlamıyor.
2.01.2019 Dünya
Trump'ın damadı, Prens Salman'a tavsiyelerde bulundu
Trump'ın damadı, Prens Salman'a tavsiyelerde bulundu New York Times gazetesi, Kaşıkçı cinayetinden sonra ABD Başkanı Donald Trump'ın damadı ve başdanışmanı Jared Kushner'in Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Salman ile 10 Ekim'de sadece bir kez telefonda görüştüğü ve bu görüşmeye Ulusal Güvenlik Danışmanı John Bolton'ın da katıldığı bilgisinin verildiğini ancak ikilinin gayri resmi bir şekilde görüşmeye devam ettiğini ve Kushner'in Salman'a krizi nasıl atlatacağına ve daha fazla utanç verici eylemlerden kaçınmasına yönelik tavsiyeler verdiğini yazdı.
9.12.2018 Dünya
'Selman kontrol altına alınmazsa...'
'Selman kontrol altına alınmazsa...' Washington Post Yayın Kurulu, "Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman'a yaptırım uygulanmaz ve kontrol altına alınmazsa bu prens, ABD'nin Ortadoğu'daki çıkarlarına zarar vermeye devam edecek. Bu nedenle de Kongre harekete geçmeli." çağrısında bulundu.
4.12.2018 Dünya
Selman, Kaşıkçı cinayeti sırasında 11 mesaj attı!
Selman, Kaşıkçı cinayeti sırasında 11 mesaj attı! CIA'ya göre, Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman, Cemal Kaşıkçı’nın öldürüldüğü sıralarda gazeteciyi infaz eden ekibi denetleyen danışmanına en az 11 mesaj gönderdi.
1.12.2018 Dünya
"Suudi Veliaht Prens ile görüşmeye hazırım"
"Suudi Veliaht Prens ile görüşmeye hazırım" Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri Antonio Guterres, Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Salman ile Arjantin'deki G20 Zirvesi'nde görüşmeye hazır olduğunu söyledi.
28.11.2018 Dünya
Son dakika... Suudi Arabistan fena karışıyor! Prens'e darbe...
Son dakika... Suudi Arabistan fena karışıyor! Prens'e darbe... Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın öldürülmesinin ardından büyüyen hanedan krizinde her geçen gün yeni bir gelişme yaşanıyor. Suudi Arabistan'ın kraliyet ailesinin bazı üyelerinin Veliaht Prensi Muhammed bin Salman'ın kral olmasını engellemek için çalıştıkları belirtildi.
20.11.2018 Dünya
Suudi başsavcı Türkiye’ye geliyor!
Suudi başsavcı Türkiye’ye geliyor! Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı’nın cesedini arama çalışmaları sürerken, Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan çarpıcı açıklamalar geldi. Erdoğan, Suudi savcının pazar günü geleceğini söyledi
26.10.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Muhammed Bin Salman ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki muhammed bin salman haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.