Prens

Prens

Son dakika prens haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan prens ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını prens haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Prens

haberleri sayfasında son dakika yaşanan prens gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.643 prens haberi bulunmuştur. Tüm prens haberleri aşağıda listelenmiştir.
İsmail Kartal'ın prensine büyük tepki!
İsmail Kartal'ın prensine büyük tepki! Süper Lig'in 32. haftasında Fenerbahçe, Fatih Karagümrük'ü 2-1 mağlup etti. Mücadele sonrası Milliyet Gazetesi yazarları karşılaşmayı değerlendirdi.
15.04.2024 Şampiy10
Torun hasreti canına tak etti! Prens Charles'tan oğluna zeytin dalı
Torun hasreti canına tak etti! Prens Charles'tan oğluna zeytin dalı Son aylarda hastalık haberleriyle sarsılan kraliyet ailesinde yıllardır devam eden küslüğün bitmesi için küçük de olsa bir umut ışığı yandı. Önce Kral Charles sonra da Kate Middleton’ın kansere yakalanmasıyla sarsılan aile beklediği huzura bu yaz kavuşabilir.
12.04.2024 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suudi Arabistan Veliaht Prensi El Suud ile telefonda görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suudi Arabistan Veliaht Prensi El Suud ile telefonda görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman bin Abdülaziz El Suud ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
8.04.2024 Gündem
Galler Prensesi Kate Middleton'dan kötü haber! Aylar sonra ortaya çıktı
Galler Prensesi Kate Middleton'dan kötü haber! Aylar sonra ortaya çıktı Galler Prensesi Kate Middleton, yayınladığı video mesajda, kendisine kanser teşhisi konduğunu ve kemoterapi tedavisi gördüğünü açıkladı.
23.03.2024 Dünya
KATE MİDDLETON OLAYI: Galler Prensesi Kate öldü mü? Prenses Kate ne oldu, Kate Middleton nerede?
KATE MİDDLETON OLAYI: Galler Prensesi Kate öldü mü? Prenses Kate ne oldu, Kate Middleton nerede? Kate Middleton hafta sonu Prens William'la birlikte bir çiftlikte kameralara yakalandı. Söz konusu görüntüler sonrası komplo teorileri aldı başını gitti. Kaybolmasına neden olan sağlık sorunlarının ciddiyeti merak edilirken, öldü mü? Sorularına da İngiliz halkı yanıt arıyor. Peki, Galler Prensesi Kate öldü mü, Kate Middleton nerede? Prenses Kate ne oldu? İşte Kate Middleton olayı…
20.03.2024 Dünya
Tam güneş tutulması Türkiye'de ne zaman olacak 2024? Tam güneş tutulması en son ne zaman oldu, 2024 güneş tutulması Türkiye'den görülecek mi?
Tam güneş tutulması Türkiye'de ne zaman olacak 2024? Tam güneş tutulması en son ne zaman oldu, 2024 güneş tutulması Türkiye'den görülecek mi? 2024'te gözlemlenecek tam güneş tutulması, astronomi tutkunlarının merakla beklediği bir olay. Güney Pasifik Okyanusu üzerinde başlayacak olan bu görsel şölen, Meksika'nın Pasifik kıyılarından itibaren izlenebilecek. Ancak tam ve en etkileyici görüntü, ABD'nin 13 eyaletinden geçen rotada yaşanacak. Peki, Tam güneş tutulması Türkiye'de ne zaman olacak 2024? Tam güneş tutulması en son ne zaman oldu, 2024 güneş tutulması Türkiye'den görülecek mi?
15.03.2024 Gündem
Bakan Fidan'dan peş peşe kritik görüşmeler
Bakan Fidan'dan peş peşe kritik görüşmeler Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Fransa Dışişleri Bakanı Stephane Sejourne, Suudi mevkidaşı Faysal bin Ferhan Rus mevkidaşı Lavrov ile G20 Dışişleri Bakanları Toplantısı için bulunduğu San de Janeiro’de görüştü.
22.02.2024 Gündem
Cinderella Sendromu yaşıyor olabilirsiniz! Mutlu bir son yaşamak isterken, kurtarılmayı beklemeyin
Cinderella Sendromu yaşıyor olabilirsiniz! Mutlu bir son yaşamak isterken, kurtarılmayı beklemeyin Cinderella masalı, temelini romantizmden alsa da yaşamın gerçekleri çok farklı. Adını prensin aşık olduğu kadını bulup mutluluğu yakalamasını anlatan masaldan alan Cinderella Sendromu romantik bir ruh halini değil, tam tersi başka birinin talepleri altında kendini feda etmeyi anlatır. Masal bizi büyülü bir aşka inandırırken, gerçekler kişinin bir kurtarıcıya ihtiyacı olduğu mesajını verir. Klinik Psikolog Selin Erekli kadınların bilinçaltını etkileyen bu masalların altında yatan algıyı irdelerken, Cinderella Sendromu hakkında merak edilenleri de anlattı.
11.02.2024 Yaşam
İngiltere Kralı Charles ne kanseri? İngiltere Kralı 3. Charles kaç yaşında, Kral Charles’ın hastalığı nedir, Kral Charles kanser mi?
İngiltere Kralı Charles ne kanseri? İngiltere Kralı 3. Charles kaç yaşında, Kral Charles’ın hastalığı nedir, Kral Charles kanser mi? Kral Charles kanser mi, İngiltere Kralı Charles ne kanseri? İngiliz haber ajansı Reuters, SKY News'e dayandırdığı haberinde, İngiltere Kralı 3. Charles'ın kansere yakalandığını duyurdu. Buckingham Sarayı'ndan da açıklama geldi. Peki, İngiltere Kralı 3. Charles kaç yaşında, Kral Charles’ın hastalığı nedir, Kralı Charles ne kanseri?
6.02.2024 Dünya
Harry Potter Filmleri İzleme Sırası...harry Potter Filmleri Hangi Sırayla İzlenmelidir?
Harry Potter Filmleri İzleme Sırası...harry Potter Filmleri Hangi Sırayla İzlenmelidir? Büyücülük okulu ile başlayan ve gittikçe gizemli bir hal alan film serisi denilince 'Harry Potter' karşımıza çıkar. Kitaptan uyarlanan bu film serisi oldukça geniş kitlelere ulaşmış bir yapımdır.
29.01.2024 Gündem
Jeffrey Epstein kimdir? Milyarder Jeffrey Epstein'in davasında kimlerin adı geçiyor? İşte Jeffrey Epstein listesi
Jeffrey Epstein kimdir? Milyarder Jeffrey Epstein'in davasında kimlerin adı geçiyor? İşte Jeffrey Epstein listesi ABD'de kız çocuklarına yönelik cinsel istismar ağı oluşturmaktan suçlanan ve yargılanmayı beklerken hapishanede intihar eden Amerikalı milyarder Jeffrey Epstein'in davasıyla bağlantılı kişilerin isimleri açıklandı. Söz konusu gelişmenin ardından Jeffrey Epstein kimdir, sorusunun yanıtı sorgulanırken Jeffrey Epstein listesi için aramalar da arttı. Peki, Jeffrey Epstein olayı nedir? İşte Jeffrey Epstein listesi
4.01.2024 Gündem
Küçük Prens Kitap Konusu Nedir, Yazarı Kimdir? Küçük Prens Kısa Kitap Özeti Ve İçerisindeki Karakterler...
Küçük Prens Kitap Konusu Nedir, Yazarı Kimdir? Küçük Prens Kısa Kitap Özeti Ve İçerisindeki Karakterler... Küçük Prens Fransız yazar Antonie De Saint Exupery tarafından yazılmış bir eserdir. Kitapta bir çocuğun gözünden yetişkinler ve yetişkinlerin yaptıkları anlatılmıştır. 
18.12.2023 Eğitim
Anneden izin çıkmamıştı ama sonunda o da pes etti! Geleceğin kralı aile kararını verdi!
Anneden izin çıkmamıştı ama sonunda o da pes etti! Geleceğin kralı aile kararını verdi! Kraliçe Elizabeth’in ölümüyle birlikte İngiliz kraliyet ailesi içindeki dengeler yeniden şekillendi. Bütün ömrünü Galler Prensi olarak geçiren Charles annesinin ölmesiyle, sonunda tahta kavuşup İngiltere’nin kralı oldu. Galler prensliği de Prens William’a düştü.
19.10.2023 Magazin
İsmail Kartal 'takımdan git' dedi, şimdi yeni prens oldu! Herkes hayran kaldı
İsmail Kartal 'takımdan git' dedi, şimdi yeni prens oldu! Herkes hayran kaldı Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. İsmail Kartal'ın rotasyon geleneği Spartak Trnava’da devam etti. Sarı-Lacivertliler, ligdeki son Rize zaferinden tam 9 farklı oyuncuyla sahaya çıktı. Kartal, sadece Becao ve Osayi’yi değiştirmedi. Maç sonrası oluşan skorda yıldız isim dikkat çekti. İşte detaylar...
7.10.2023 Fenerbahçe
Westphalia Antlaşması Özeti Ve Önemi... Westphalia Antlaşması Tarihi Ve Maddeleri...
Westphalia Antlaşması Özeti Ve Önemi... Westphalia Antlaşması Tarihi Ve Maddeleri... Westphalia Antlaşması aynı zamanda birkaç antlaşmayı içerisine alan bir Barış Antlaşması olarak öne çıkar. Özellikle de 30 Yıl Savaşları ile 80 Yıl Savaşları sonunda imzalanmış bir antlaşma olduğunu söylemek mümkündür. Mayıs ve ekim ayları süresi içerisinde 1648 yılında imzalanmıştır.
17.09.2023 Eğitim
Vestfalya Antlaşması Özeti Ve Önemi... Vestfalya Antlaşması Tarihi Ve Maddeleri...
Vestfalya Antlaşması Özeti Ve Önemi... Vestfalya Antlaşması Tarihi Ve Maddeleri... Avrupa tarihinde imzalanmış olan bir önemli antlaşmalardan biri de Vestfalya antlaşmasıdır. Avrupa tarihi kaynaklarında oldukça çok tartışılan Vestfalya antlaşması dini hükümler içeren bir anlaşma olması ile dikkat çekmektedir.
15.09.2023 Eğitim
Şans eseri idamdan kurtuldu: ABD tarihine geçecek, daha önce kullanılmamış bir yöntem kullanılacak!
Şans eseri idamdan kurtuldu: ABD tarihine geçecek, daha önce kullanılmamış bir yöntem kullanılacak! ABD'nin Alabama eyaletinde kumar borcuna batmış bir papaz eşini kiralık katil tutarak öldürttü. İki katil genç kadını öldürdükten sonra idam cezasına çarptırıldı. Ancak olaylar daha sonrasında karmaşık bir hal almaya başladı.
5.09.2023 Dünya
Prenses Diana'nın yeni ses kaydı ortaya çıktı: Prens Harry yıkılacak!
Prenses Diana'nın yeni ses kaydı ortaya çıktı: Prens Harry yıkılacak! Ülkesi İngiltere'de halkın prensesi olarak anılan Prenses Diana'nın yeni ses kayıtları ortaya çıktı.
4.09.2023 Dünya
10 kilometre için 1000 TL istiyorlar! Mantar gibi çoğaldılar, korsan araç terörü
10 kilometre için 1000 TL istiyorlar! Mantar gibi çoğaldılar, korsan araç terörü Yaz aylarında her gün binlerce kişiyi ağırlayan İstanbul’un gözdesi Adalar’da mantar gibi çoğalan akülü araçlar, yürümeyi çileye dönüştürüyor. Büyükada, Heybeli, Burgaz ve Kınalı’da bazı yollara akülü araç girişinin yasak olmasına rağmen buna uyan yok
13.08.2023 Gündem
Kraliyet düğünü El Hudud'u yaktı! Alaycı yorumlar ses getirdi
Kraliyet düğünü El Hudud'u yaktı! Alaycı yorumlar ses getirdi Arap dünyasının en popüler hiciv sitelerinden biri, neredeyse dünyanın tüm kral, kraliçe, prens ve prenseslerinin akın ettiği Ürdün'deki şaşaalı düğünü birçok yorumla sayfasına taşıdı. Alaycı yorumlar Amman'ı karıştırmaya yetti.
5.08.2023 Dünya
Eltiler savaşı yine kızışacak: Zehir zemberek sözler!
Eltiler savaşı yine kızışacak: Zehir zemberek sözler! Daha ileride kocası Prens Harry’yle tanışmadan önce bile aslında ileride eltisi olacak Kate Middleton’dan pek hoşlanmamıştı Meghan Markle. Kraliyet ailesine gelin gitmeden bir süre önce kapattığı ünlü bir blogu vardı ve oraya yıllar önce Kate Middleton’la ilgili ilginç gözlemlerini aktarmıştı.
27.09.2023 Magazin
Prenses Diana son tatilini orada yapmıştı: 'Cujo' tanımlanamayan bir cisme çarparak battı!
Prenses Diana son tatilini orada yapmıştı: 'Cujo' tanımlanamayan bir cisme çarparak battı! Yalnızca ülkesi İngiltere değil, tüm dünya çapında bir üne sahip olan ve 1997’de hayatını kaybeden Prenses Diana’nın son kez tatile çıktığı yat olan 25 metrelik ‘Cujo’, geçirdiği kaza sonucu Fransa açıklarında battı.
3.08.2023 Dünya
Yeni bir dünya kuruluyor! Dünyayı şoke eden kararın arkasındaki iki isim: Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Prens bin Salman
Yeni bir dünya kuruluyor! Dünyayı şoke eden kararın arkasındaki iki isim: Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Prens bin Salman Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Körfez turu kapsamında Suudi Arabistan'a yaptığı ziyaretin yankıları sürerken ABD'nin en büyük yayın kuruluşlarından biri olan Cnbc, geçtiğimiz Eylül ayında Rusya ve Ukrayna arasındaki esir takasının arkasında Batı'nın aksine Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Salman'ın olduğunu belirterek bu durumun yeni bir dünyaya işaret ettiğini yazdı.
2.08.2023 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan memur ve emekli maaşı açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan memur ve emekli maaşı açıklaması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bu hafta Suudi Arabistan, Katar ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni kapsayan Körfez turunu tamamladı. Özellikle ekonomi alanında yeni iş birliği anlaşmaları yapıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan Körfez turu dönüşünde gazetecilere önemli değerlendirmelerde bulundu.
21.07.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan Katar Emiri Al Thani’ye TOGG hediye etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan Katar Emiri Al Thani’ye TOGG hediye etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, temaslarda bulunmak üzere geldiği Katar’da Katar Emiri Şeyh Tamim bin Hamad Al Thani’ye TOGG hediye etti.
18.07.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Prens ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki prens haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.