Muhalifler

Muhalifler

Son dakika muhalifler haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan muhalifler ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını muhalifler haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Muhalifler

haberleri sayfasında son dakika yaşanan muhalifler gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.944 muhalifler haberi bulunmuştur. Tüm muhalifler haberleri aşağıda listelenmiştir.
Emeklilere zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan açıklama
Emeklilere zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan açıklama Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, 31 Mart yerel seçimiyle ilgili sandık güvenliği endişesinin olmadığını söyledi. İstanbul, Ankara ve İzmir'de güçlü adaylarının olduğunun altını çizen Yılmaz, aday seçiminde çok titiz hareket ettiklerini belirtti. Ekonomik şartların sandığı etkileyebileceğini söyleyen Yılmaz, vatandaşın yönetimden kaynaklanan ve kaynaklanmayan şartları ayırt ederek oy kullanacağına inandığını ifade etti. Emeklilerin zam taleplerine de değinen Cevdet Yılmaz, "Temmuzda yeni bir değerlendirme olacak." dedi.
29.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emeklilere mesajı: Sıkıntılarını çözeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emeklilere mesajı: Sıkıntılarını çözeceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti Karabük mitinginde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan "Önümüzdeki en büyük problem olan enflasyon yılın ikinci yarısından itibaren düşmeye başlayacak. Türkiye'yi geçen 21 yılda nasıl 3 kat büyüttüysek inşallah önümüzdeki dönemde 2 kat daha büyüterek bunu başaracağız. Refah kaybını telafi edeceğiz." ifadelerini kullandı. Erdoğan, Karabük'ün ardından Çankırı'da düzenlenen mitingde açıklamalarda bulundu. "Gök vatanımızı artık KAAN ile koruyacağız." diyen Erdoğan, "Donanmamızın amiral gemisi Anadolu'dan ardından daha büyük bir uçak gemisi yapmak için şu anda hazırlıklara başladık." ifadelerini kullandı.
22.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye, savunma sanayiinde adeta destan yazıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye, savunma sanayiinde adeta destan yazıyor Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Adana İstasyon Meydanı'nda düzenlenen mitinginde konuştu. “Türkiye savunma sanayi alanında adeta bir destan yazıyor.” diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "TCG Anadolu'yu geçen sene hizmete aldık. İHA SİHA'larda ilk 3 ülkeden biriyiz. Milli muharip uçağımız KAAN ilk uçuşunu başarı ile gerçekleşti. Muhalefet örnek gösterdiği ülkelerde son 4 gündür KAAN konuşuluyor. Rakiplerimiz endişeye kapıldı, daha ne müjdeler vereceğiz." ifadeleri kullandı.
25.02.2024 Gündem
Bakan Fidan açıkladı! ABD Dışişleri Bakanı Blinken Türkiye'ye geliyor
Bakan Fidan açıkladı! ABD Dışişleri Bakanı Blinken Türkiye'ye geliyor Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları sürerken, bölgedeki son gelişmelere ilişkin dikkat çeken mesajlar verdi. Bakan Fidan, terör örgütü PKK'ya yönelik Irak ile ortak operasyon olup olmayacağıyla ilgili soruyu da yanıtladı.
3.01.2024 Gündem
Sırbistan’da seçimlerde hile iddiası ortalığı karıştırdı
Sırbistan’da seçimlerde hile iddiası ortalığı karıştırdı Sırbistan’da 17 Aralık’ta gerçekleştirilen seçimlerde hile yapıldığı iddiası ortalığı karıştırdı. Göstericiler, Belgrad Belediye Meclis binasına girmeye çalışırken, polis eylemcilere gazla müdahale etti.
25.12.2023 Dünya
İYİ Parti lideri Akşener'den vekillerine sert uyarı
İYİ Parti lideri Akşener'den vekillerine sert uyarı İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, seçimin ikinci turu için çalışmalarına İstanbul'da başladı. Akşener, Kemal Kılıçdaroğlu'na oy isterken partisinden milletvekili seçilen isimlere de sert uyarılarda bulundu. Bu arada İYİ Parti'de parti içi muhalefet de harekete geçti.
22.05.2023 Gündem
Dünya medyasından ikinci tur analizi: Erdoğan'ın kazanma şansı yüzde 80
Dünya medyasından ikinci tur analizi: Erdoğan'ın kazanma şansı yüzde 80 El Arabiya muhalefet adayı Kılıçdaroğlu'nun milliyetçi bir tona büründüğünü yazdı, Fransız Le Monde 'tehlikeli değişiklik' yorumunu yaptı. AFP ise, 'Erdoğan tarihi ikinci turda üçüncü on yıllık iktidarı gözlüyor' diyor.
21.05.2023 Gündem
Numan Kurtulmuş, CNN TÜRK'te: İlk turun kesin galibi Erdoğan'dır
Numan Kurtulmuş, CNN TÜRK'te: İlk turun kesin galibi Erdoğan'dır AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova'nın sorularını yanıtladı. Kurtulmuş, CHP Bilgi ve İletişim Teknolojilerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel seçimin ardından istifa etmesiyle ilgili, "Kabak bir kişinin başına patladı. YSK ve AA verileri paralel gitti. CHP algıya başvurdu. Bir kişiye fatura ettiler" dedi.
18.05.2023 Gündem
En'am Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! En'am Suresi Okumanın yararları ve faziletleri
En'am Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! En'am Suresi Okumanın yararları ve faziletleri Kuran-ı Kerim’de 6’ıncı sure olarak anılan En’am suresi toplamda 165 ayetten müteşekkildir. Sure adını 136, 138 ve 139’uncu ayetlerde geçen en’am (Müşriklerin bazı hayvanların etini helal, bazı hayvanların etini haram kılması) kelimesinden almaktadır. Sure Mekki bir suredir. Bir seferde inen bir suredir.
16.03.2023 Dini Bilgiler
Pompeo'nun iddialarına masadaki Kalın'dan yanıt! İşte tarihi gerçekler
Pompeo'nun iddialarına masadaki Kalın'dan yanıt! İşte tarihi gerçekler ABD’nin Donald Trump dönemindeki Dışişleri Bakanı Mike Pompeo'nun Türkiye ile ilgili iddialarına, tüm görüşmelere katılan Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın yanıt verdi.
26.01.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 2023'le ilgili sinsi plan ve hevesleri çöpe atacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 2023'le ilgili sinsi plan ve hevesleri çöpe atacağız AK Parti İstanbul İl Başkanlığı tarafından düzenlenen "İstanbul'un Sözü: Birlik, İrade, Zafer" programında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Usanmadan, yılmadan, Türkiye'nin alt yapısını biz değiştirdik üst yapısını da biz inşa edeceğiz. Biz kuru vaat yapmıyoruz. İcraat, icraat, icraat. Türkiye'yi yeni yüzyıla biz hazırlıyoruz. Terör örgütlerinin dişlerini nasıl söktüysek, darbecileri nasıl bozguna uğrattıysak, inşallah 2023'le ilgili sinsi plan ve hevesleri de aynı şekilde çöpe atacağız. Haneyi, sokağı, sandığı, mahalleyi sıkı tuttuğumuzda Allah'ın izniyle 2023 seçiminde tarihimizin en büyük zaferi elde etmemizin önüne kimse geçemez" dedi.  
27.11.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Togg fabrikasını gezdi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Togg fabrikasını gezdi Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank 'Togg'un üretim bandı yok' iddialarına cevaben Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 29 Ekim'de Togg fabrikasını gezdiği anları paylaştı.
8.11.2022 Siyaset
Çekya, 25 Ekim’den itibaren Rusya vatandaşlarının ülkeye girişini yasaklayacak
Çekya, 25 Ekim’den itibaren Rusya vatandaşlarının ülkeye girişini yasaklayacak Çekya Dışişleri Bakanı Jan Lipavsky, 25 Ekim’den itibaren, Avrupa Birliği'nin herhangi bir üye ülkesi tarafından verilmiş geçerli bir Schengen vizesine sahip olan Rusya vatandaşlarının ülkeye girişine izin verilmeyeceğini açıkladı.
12.10.2022 Dünya
İran'da Mahsa Amini'nin ölümü sonrası korkunç olay! Nika Şakarami'nin başı ezildi, cesedi çalındı
İran'da Mahsa Amini'nin ölümü sonrası korkunç olay! Nika Şakarami'nin başı ezildi, cesedi çalındı İran’da Mahsa Amini'nin işkence sonucu yaşamını yitirmesiyle tüm İran'a yayılan rejim karşıtı protestolara lise öğrencileri de dahil oldu. Öğrenciler, sansasyonel paylaşımlarda bulunurken, 10 gündür kayıp olan Nika Şakarami'nin cesedinin başına gelenler ise ülkeyi iyice karıştırdı.
5.10.2022 Dünya
Bakan Varank: 10 unicorn hedefi, ulaşılması zor değil
Bakan Varank: 10 unicorn hedefi, ulaşılması zor değil Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "Bu yılın ilk 6 ayında Türk girişimler 1,4 milyar dolar yatırım aldılar. Daha yılın ilk yarısında geçen yılı yakalamış olduk. Kısa sürede kat ettiğimiz mesafeye bakınca ben açıkçası, 10 unicorn hedefinin ulaşılması zor bir hedef olmadığını düşünüyorum" dedi.
26.09.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan net mesaj: Hiç kimsenin gözünün yaşına bakmayız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan net mesaj: Hiç kimsenin gözünün yaşına bakmayız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malazgirt Zaferi’nin 951. Yıl Dönümü Kutlama Programı'nda açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Hiçbir saldırıya, oyuna, tuzağa tahammülümüz yok. Özgürlüğümüzü hedef alan hiç kimseyi affetmeyeceğiz. Vatanımızı bölmeye çalışan hiç kimsenin gözünün yaşına bakmayacağız" dedi.
26.08.2022 Siyaset
ABD’den Ukrayna'nın Ruslara yönelik kapsamlı vize yasağı talebine ret
ABD’den Ukrayna'nın Ruslara yönelik kapsamlı vize yasağı talebine ret Ukrayna’nın talep ettiği Ruslara yönelik kapsamlı vize yasağının, Rusya'daki muhalifler veya insan hakları ihlallerine karşı savunmasız olanlar için sığınma ve güvenlik yollarının kapanmaması için ABD Başkanı Joe Biden yönetimi tarafından reddedildiği aktarıldı.
22.08.2022 Dünya
Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov ile Çavuşoğlu arasında kritik görüşme
Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov ile Çavuşoğlu arasında kritik görüşme Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov ile düzenlediği ortak basın toplantısında çok önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Çavuşoğlu "Karadeniz’de tahıl koridoru açılacak mı? sorusuna "Bu planı uygulanabilir olarak görüyoruz" cevabını verdi. Sergey Lavrov ise "Biz bu limanların açık olması konusunda söz verdik. Ukraynalılar mayınları temizlerse biz de askeri gücümüzü bu anlamda kullanmayacağız." açıklamasında bulundu. Lavrov ayrıca 'Türk dostlarımızın, dış güçler tarafından Suriye sınırlarında oluşturulan tehditlerle ilgili hassasiyetlerini dikkate alıyoruz' dedi.
8.06.2022 Siyaset
Dünyayı şoke eden görüntüler! Sivillerin gözlerini bağlayıp katlettiler...
Dünyayı şoke eden görüntüler! Sivillerin gözlerini bağlayıp katlettiler... Suriye istihbaratı El Muhaberat ajanlarının katliamları dünyayı şok etti. Bir acemi askerin izlediği video kaydının Suriye dışına çıkarılması üç yıl aldı. Görüntülerde, Şam'ın dış mahallelerinden Tadamon'da elleri ve gözleri bağlı sivillerin teker teker vurulup bir çukura atılması vardı. Koşmaları istenen sivilleri katleden Suriyeli istihbaratçılar kurbanlarla alay ederken, en az 41 kişinin cesetlerinin yakıldığı görüldü.
29.04.2022 Dünya
Beşar Esad'ın işkenceci şefi ile ilgili flaş karar! 4 bin muhalife kabusu yaşatmıştı
Beşar Esad'ın işkenceci şefi ile ilgili flaş karar! 4 bin muhalife kabusu yaşatmıştı Almanya’da bir mahkeme, Esad karşıtı muhaliflere yönelik işkenceyi yöneten eski Albay Enver Raslan’ı "insanlığa karşı suç işlemek"ten müebbet hapis cezasına mahkum etti.
13.01.2022 Dünya
Malta'dan flaş esrar kararı! Avrupa'da bir ilk
Malta'dan flaş esrar kararı! Avrupa'da bir ilk Malta, esrarın kişisel amaçlarla yetiştirilmesi ve kullanılmasını yasallaştıran ilk Avrupa Birliği ülkesi oldu. Almanya, Lüksemburg ve İsviçre'nin de benzer planları olduğu ortaya çıktı.
15.12.2021 Dünya
Twitter’da Parag Agrawal'dan ilk karar! Rızasız paylaşıma yasak
Twitter’da Parag Agrawal'dan ilk karar! Rızasız paylaşıma yasak Twitter’da Jack Dorsey'nin, CEO'luk görevinden istifası sonrası göreve gelen Parag Agrawal yeni kararlarını art arda duyurmaya başladı. Bundan böyle kişilerin görüntüleri, rızası olmadan paylaşılamayacak. Konuya ilişkin yapılan açıklamada, kişisel verileri korumanın önemine değinildi. Kullanıcılar ise yasağın kapsamını merak ediyor. İşte detaylar...
2.12.2021 Bilim ve Teknoloji
6 Rus casusu yakalandı! İşte hedefleri
6 Rus casusu yakalandı! İşte hedefleri Türk istihbaratının aylar süren takibiyle başlatılan ikiz casusluk operasyonunda Mossad'ın 15, Rusya'nın 6 casusu peş peşe yakalandı. Geçmişte de Çeçen muhalifleri öldüren Rus casusların hedefinde, Türkiye'de yaşayan 'Abdülhâkim' isimli bir Çeçen muhalif lider vardı Suikast girişiminde kullanılacak susturuculu silahlar, casusların baskın yapılan evinin banyosunun tavanındaki gizli bölmeden çıktı.
2.11.2021 Yaşam
KKTC Cumhurbaşkanı Tatar: Benim yolum Türk’ün yoludur, Türkiye ile birlikte yürüme yoludur
KKTC Cumhurbaşkanı Tatar: Benim yolum Türk’ün yoludur, Türkiye ile birlikte yürüme yoludur Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Gaziantep’te Hasan Kalyoncu Üniversitesi 2021-2022 Akademik Yılı Açılış ve Ödül Töreni'ne katıldı. Törende 'Geçmişten Günümüze Kıbrıs Türklerinin Ada’da Varoluş Mücadelesi' konulu konferans veren Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Kıbrıs’ın Türkiye ile ayrılmaz bir bütün olduğunu söyleyerek, "Benim yolum Türk’ün yoludur, Türkiye ile birlikte yürüme yoludur" dedi.
27.10.2021 Gündem
Suriye'de sıcak gelişme! BM duyurdu: Anlaşmaya varıldı
Suriye'de sıcak gelişme! BM duyurdu: Anlaşmaya varıldı Birleşmiş Milletler (BM) Suriye Özel Temsilcisi Geir Pedersen, yarın başlayacak Suriye Anayasa Komitesi görüşmelerinin 6'ncı turunda, tarafların ilk kez yeni Suriye anayasası reformu için taslak hazırlama sürecine başlama konusunda anlaşmaya vardıklarını bildirdi.
17.10.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Muhalifler ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki muhalifler haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.