Muhabirler

Muhabirler

Son dakika muhabirler haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan muhabirler ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını muhabirler haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Muhabirler

haberleri sayfasında son dakika yaşanan muhabirler gelişmeleri de dahil olmak üzere 375 muhabirler haberi bulunmuştur. Tüm muhabirler haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kadın gazeteci, bebeğiyle haberden habere koşuyor! "Annelik çok keyifli"
Kadın gazeteci, bebeğiyle haberden habere koşuyor! "Annelik çok keyifli" Adana'da görev yapan kadın gazeteci, bütün haberlere 7 aylık bebeğiyle gidiyor. Kadının gücünü gösteren gazeteci, “Zorlu bir süreç ancak annelik çok keyifli. Onunla birlikte habere gitmek, röportaj yapmak ve gelişmeleri ekrana yansıtmak gerçekten gurur verici” dedi.
8.03.2024 Adana
İtalya tatili sonrası yanıtladı! Esra Dermancıoğlu’nun tercihi Türk erkekleri!
İtalya tatili sonrası yanıtladı! Esra Dermancıoğlu’nun tercihi Türk erkekleri! Esra Dermancıoğlu, önceki gece Kuruçeşme'de 55. yaş gününü arkadaşlarıyla kutladı. Geçtiğimiz günlerde İtalya tatiline giden oyuncuya muhabirler, "Türk erkekleri mi, İtalyan erkekleri mi?" sorusunu sordu. Ünlü oyuncu ilk başta kararsız kalsa ama yanıtı Türk erkeklerinden yana oldu.
9.12.2023 Magazin
Yunanistan Erdoğan röportajını konuşuyor! Yunan gazetecinin 'Bir gece ansızın gelebiliriz' sorusuna net cevap
Yunanistan Erdoğan röportajını konuşuyor! Yunan gazetecinin 'Bir gece ansızın gelebiliriz' sorusuna net cevap Yunanistan ziyaretinden önce Yunan medyasına konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Bir gece ansızın gelebiliriz'den kıta sahanlığına, açılan yeni sayfadan Ayasofya ve Doğu Akdeniz'e tüm başlıklara değindi.
6.12.2023 Dünya
Yavru kedileri ezip öldürdü: Röportaj sırasında olay yerine geldi!
Yavru kedileri ezip öldürdü: Röportaj sırasında olay yerine geldi! Trabzon'da bir kişi, sokaktan topladığı kedileri ayağıyla ezerek katletti. Çevredekiler tarafından kayda alınan görüntülerde cani adamın 2 yavru kediyi öldürdüğü görüldü. Bir gün sonra Ö.Ü., muhabirler olay yerinde röportaj yaparken sokağa geldi. Hayvanseverlerin tepki gösterdiği adam, kaçarak uzaklaştı. Şüpheli daha sonra yakalanarak gözaltına aldı.
2.08.2023 Yaşam
Zerrin Özer isyan etti!  'Bana yapılmış en büyük ayıp'
Zerrin Özer isyan etti! 'Bana yapılmış en büyük ayıp' Yılın en dikkat çeken müzik projeleri ve isimlerinin yarıştığı Power Müzik Ödülleri, 5 Haziran Pazartesi akşamı Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleşen törenle sahiplerini buldu. Davetliler arasında yer alan şarkıcı Zerrin Özer, basın mensuplarıyla tartışma yaşadı.
6.06.2023 Magazin
'Camdaki Kız'ın Türkan'ı Hivda Zizan Alp'ten samimi itiraflar! 'Nur Sürer ile çalışmayı çok isterdim'
'Camdaki Kız'ın Türkan'ı Hivda Zizan Alp'ten samimi itiraflar! 'Nur Sürer ile çalışmayı çok isterdim' Kanal D’nin reyting rekortmeni dizisi “Camdaki Kız”a ‘Türkan’ karakteriyle dahil olan Hivda Zizan Alp önceki gün Nişantaşı’nda görüntülendi. Muhabirler ile sohbet eden oyuncu, Türkan karakteri ve Camdaki Kız'ın başarısına ilişkin açıklamalarda bulundu.
13.03.2023 Magazin
Sergen Yalçın görüntü vermemek için yoğun çaba sarf etti!
Sergen Yalçın görüntü vermemek için yoğun çaba sarf etti! Trabzonspor'da Başkan Ahmet Ağaoğlu ve Teknik Direktör Abdullah Avcı'nın istifaları sonrası yeni hoca arayışları sürerken, gündeme gelen isim Sergen Yalçın, önceki gün Kuruçeşme'de bir mekan çıkışı görüntülendi. Yanındaki hanımefendiyi dakikalarca direksiyon başında bekleten eski futbolcu, gazetecilerden kaçmak için yoğun çaba sarf etti.
12.03.2023 Magazin
Bakan Nebati'den EYT açıklaması! 'Kasaya koyduk' deyip tarih verdi
Bakan Nebati'den EYT açıklaması! 'Kasaya koyduk' deyip tarih verdi Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, EYT’nin bütçeye oluşturacağı yüke ilişkin, “31 Aralık’ta biz EYT’nin bu yılki yükünü kasaya koyduk. EYT’nin bütçeye maliyetini de bu yıl için 255 milyar lira olarak hesapladık, kasada hazır duruyor. Buna KGF kefaletleri dahil değil” dedi.
2.02.2023 Ekonomi
Bestemsu Özdemir'den evlilik açıklaması! Parmaklarını gösterdi
Bestemsu Özdemir'den evlilik açıklaması! Parmaklarını gösterdi Oyuncu Bestemsu Özdemir, geçtiğimiz nisan ayında Bebek’te bir mekandan el ele çıkarken görüntülendiği ve o zamandan beri mutlu bir birliktelik sürdürdüğü sevgilisi Serkan Mehmet Durdu'dan evlilik teklifi beklediğini muhabirler aracılığıyla duyurmuştu. Geçtiğimiz akşam bir mekan çıkışı Haluk Levent ile birlikte görüntülenen Durdu, sevgilisini beklediği teklifle ilgili konuşurken; Haluk Levent de ikiliye dair dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Konuşulanlardan haberi olmayan Özdemir ise, parmaklarını göstererek, "Evlilik teklifi almadım" dedi.
17.12.2022 Magazin
Eda Taşpınar'dan evlilik açıklaması!
Eda Taşpınar'dan evlilik açıklaması! Oyuncu Çağrı Atakan'la ilişkisi dört ay süren 42 yaşındaki Eda Taşpınar, önceki akşam sevgilisi ile birlikte Galataport çıkışı görüntülendi. İlişkisinin çok iyi gittiğini söyleyen Taşpınar, evlilik sorularını yanıtladı. Haklarında çıkan haberleri yalanlayan sosyetik güzel, "Aslı olmayan şeyler" yanıtını verdi.
13.11.2022 Magazin
Nebahat Çehre 'Yargı' dizisine övgüler yağdırdı: Yalı ve köşk yok!
Nebahat Çehre 'Yargı' dizisine övgüler yağdırdı: Yalı ve köşk yok! Son olarak 2018 yapımı 'Yuvamdaki Düşman' adlı dizide rol alan Nebahat Çehre, önceki gün Etiler’deki bir marketten çıkarken görüntülendi. Diğer ünlülerin aksine mütevazi bir market tercih eden Çehre, aracına binmeden önce basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Uzun süredir ekranlardan uzak olan usta oyuncu, birkaç projeyi reddettiğini söylerken; Kanal D'nin pazar akşamları yayınlanan dizisi 'Yargı'dan da övgü dolu sözlerle bahsetti.
19.10.2022 Magazin
Hazal Filiz Küçükköse makyajsız görüntülendi! Sosyal medya ikiye bölündü
Hazal Filiz Küçükköse makyajsız görüntülendi! Sosyal medya ikiye bölündü Sete yetişmeye çalışırken muhabirler tarafından makyajsız görüntülenen oyuncu Hazal Filiz Küçükköse, sosyal medyaya damga vurdu. Sosyal medya kullanıcıları ise oyuncunun bu halini yayınlayanları yerden yere vurdu. Herkes, Küçükköse'nin doğal haliyle de güzel olduğunu söyleyerek oyuncuya destek oldu.
13.10.2022 Magazin
Hülya Avşar isyan etti: Bunu yazanlar kafayı yemiş!
Hülya Avşar isyan etti: Bunu yazanlar kafayı yemiş! Şarkıcı Hadise ile geçtiğimiz haftalarda boşanan Mehmet Dinçerler, boşanma davası öncesinde moral depolamak için Rodos tatiline çıkmıştı. İş insanı, tatilde Zehra Çilingiroğlu ile görüntülenmişti. İkilinin aynı karede yer alması, 'aşk' dedikodularını beraberinde getirmişti. Doğum gününü eski eşi kaya Çilingiroğlu ile kutlayan Hülya Avşar, magazin gündemine bomba gibi düşen iddia hakkında konuştu.
11.10.2022 Magazin
Hollanda'da dehşete düşüren olay! 9 çocuk yıllarca çiftlik mahzenin kıyamet gününü bekledi...
Hollanda'da dehşete düşüren olay! 9 çocuk yıllarca çiftlik mahzenin kıyamet gününü bekledi... Hollanda'da ortaya çıkan olay duyanları dehşete düşürdü. Avusturyalı adam, çevredekilere göre o yalnız bir adamdı ve sadece köpeği ile keçisi vardı. Ancak Josef B. büyük bir sır saklıyordu. O evde yalnız başına değildi. Üstelik o evde kendisinden başka tam 10 kişi daha yaşıyordu. 9 yıllık büyük sır 14 Ekim 2019 gecesi açığa çıkacaktı. O tarihten sonra artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktı.
17.06.2022 Dünya
Afganistan'da kadın sunucu ve muhabirler yüzlerini kapatacak
Afganistan'da kadın sunucu ve muhabirler yüzlerini kapatacak Afganistan'da Taliban yönetimi ekrandaki kadın sunucu ve muhabirlere yayın sırasında yüzünü kapatma zorunluluğu getirdi.
20.05.2022 Dünya
Ukrayna-Rusya savaşında Kiev cephesinden kaçırıldı:Elektrik verip 9 gün işkence ettiler!
Ukrayna-Rusya savaşında Kiev cephesinden kaçırıldı:Elektrik verip 9 gün işkence ettiler! Rus ordusunun Ukrayna topraklarını işgal etmesiyle başlayan savaş devam ediyor. Cepheden ve sivil yerleşimlerden çok sayıda kayıp haberi gelmeye devam ediyor. Savaşın en büyük zorluklarından birini de bölgedeki gazeteciler yaşamaya devam ediyor. Ukrayna’nın farklı yerlerinde çapraz ateşe yakalanıp ölen gazetecilerden sonra bir Ukraynalı fotoğrafçının da kayıp olduğu ortaya çıktı…
23.03.2022 Dünya
Rusya bombalıyor, Ukrayna direniyor! Savaş bölgesinden son dakika gelişmeleri...  Havalimanı tamamen kullanılmaz hale geldi
Rusya bombalıyor, Ukrayna direniyor! Savaş bölgesinden son dakika gelişmeleri... Havalimanı tamamen kullanılmaz hale geldi Tüm dünyanın endişe içinde takip ettiği Ukrayna-Rusya savaşında 11. güne girildi. Çatışmalar hız kesmeden devam ediyor. Rus güçleri Ukrayna'nın başkenti Kiev'e yaklaştı. Çatışmaların şehir şehrin girişine kadar dayandığı belirtiliyor. Başkentin girişlerine beton ve çelik bloklar kuruldu. Zelenski, Rus roketlerinin Vinnytsia bölgesindeki havaalanının tamamen yok ettiğini söyledi.
6.03.2022 Dünya
Batı medyasından Ukrayna-Rusya savaşında ırkçı sözler: Burası Irak veya Afganistan değil mavi gözlü ve sarı saçlı insanlar ölüyor...
Batı medyasından Ukrayna-Rusya savaşında ırkçı sözler: Burası Irak veya Afganistan değil mavi gözlü ve sarı saçlı insanlar ölüyor... Rusya'nın Ukrayna'yı işgalinde 5. gün yaşanırken, savaşı değerlendiren Batı medyasının ırkçı söylemleri sosyal medyada infiale neden oldu. Irk ve uluslararası statü konusunda rahatsız edici bir tavır takınan muhabirler Ukrayna'yı Irak, Afganistan veya Suriye gibi diğer ülkelerden daha “uygar” olarak nitelendirip ülkenin savaşı hak etmediğini belirttiler.
28.02.2022 Dünya
Neslihan Atagül’ün eşi Kadir Doğulu gündem oldu: Beni tanıyanlar bana 'Derviş' derler!
Neslihan Atagül’ün eşi Kadir Doğulu gündem oldu: Beni tanıyanlar bana 'Derviş' derler! İddialara göre Kadir Doğulu, Neslihan Atagül, Murat Dalkılıç, Sitare Akbaş ve Tansel Öngel'in de bulunduğu bir grup ünlü isim Bektaşiliğe gönül vermişti. Kadir Doğulu kendisine bu konuda sorulan sorulara Kadir Doğulu “Arkadaşlar, beni tanıyanlar zaten bana ‘Derviş’ derler" yanıtı vererek yeniden gündem oldu.
11.02.2022 Magazin
Hülya Avşar: 'Sizi kaçıralım' dediler!
Hülya Avşar: 'Sizi kaçıralım' dediler! Oyuncu ve şarkıcı Hülya Avşar, önceki gün Etiler'de bulunan bir mekan çıkışı görüntülendi. İşletmeden arka kapıyı kullanarak çıkmak isteyen ancak gazetecileri atlatamayan Avşar Kızı, kendisine yöneltilen soruları yanıtladı.
19.01.2022 Magazin
'Aldatıldım' sözlerine yanıt: İrem'in tatlılığına bırakıyorum
'Aldatıldım' sözlerine yanıt: İrem'in tatlılığına bırakıyorum Cem Belevi, geçtiğimiz akşam Cihangir’de bulunan bir mekanda görüntülendi. Muhabirler ile ayaküstü sohbet eden şarkıcı, İrem Derici’nin 'Aldatıldım' açıklamalarında ima ettiği kişinin kendisi olduğu iddialarına yanıt verdi.
10.01.2022 Magazin
Sinan Akçıl'dan eşi Burcu Kıratlı'ya yönelik öpüşme sahnesi sorusuna yanıt!
Sinan Akçıl'dan eşi Burcu Kıratlı'ya yönelik öpüşme sahnesi sorusuna yanıt! Muhabirler Sinan Akçıl'a “Rol arkadaşı Burcu Hanım’la öpüşmek için sizden izin istese, verir misiniz?” diye sordu. Akçıl, tiyatro oyununda rol almaya hazırlanan eşi Burcu Kıratlı’nın öpüşme sahnesinde oynamasına yönelik sorulan soruya böyle yanıt verdi.
4.12.2021 Magazin
Didem Soydan'dan olay açıklama! Fakir erkek mi, zengin erkek mi?
Didem Soydan'dan olay açıklama! Fakir erkek mi, zengin erkek mi? Burak Deniz ile yollarını ayıran manken Didem Soydan'a muhabirler, son günlerin favori sorusu "Fakir erkekle aşk yaşar mısınız?" sorusunu yöneltti. Soydan'ın yanıtı ise olay oldu.
12.11.2021 Magazin
DHA muhabirlerinin elinden bıçağı aldığı sanık: Çocuklarım var, tahliyemi istiyorum
DHA muhabirlerinin elinden bıçağı aldığı sanık: Çocuklarım var, tahliyemi istiyorum Bursa'da bir süre birlikte yaşadığı S.K.'yi (26), bıçak zoruyla kaçırmaya çalışırken DHA muhabirlerinin durdurduğu ve polis ekipleri tarafından gözaltına alınıp, tutuklanan Tolgahan Toktaş'ın (25) yargılanmasına başlandı. "Çocuklarım var, tahliyemi istiyorum" savunması yapan Toktaş'ın tutukluk halinin devamına karar verildi.
4.11.2021 Gündem
Şener Şen: Turnemiz devam ediyor
Şener Şen: Turnemiz devam ediyor Geçtiğimiz aylarda koronavirüse yakalanıp atlatan usta oyuncu Şener Şen, önceki gün Karaköy'de objektiflere yansıdı. Şen, ayaküstü muhabirlerle sohbet etti.
19.09.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Muhabirler ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki muhabirler haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.