Gazete Vatan Logo
Magazin Hülya Avşar isyan etti: Bunu yazanlar kafayı yemiş!

Hülya Avşar isyan etti: Bunu yazanlar kafayı yemiş!

Şarkıcı Hadise ile geçtiğimiz haftalarda boşanan Mehmet Dinçerler, boşanma davası öncesinde moral depolamak için Rodos tatiline çıkmıştı. İş insanı, tatilde Zehra Çilingiroğlu ile görüntülenmişti. İkilinin aynı karede yer alması, 'aşk' dedikodularını beraberinde getirmişti. Doğum gününü eski eşi kaya Çilingiroğlu ile kutlayan Hülya Avşar, magazin gündemine bomba gibi düşen iddia hakkında konuştu.

Hülya Avşar isyan etti: Bunu yazanlar kafayı yemiş!

Hülya Avşar, 59'uncu yaş gününü önceki akşam eski eşi Kaya Çilingiroğlu, kızı Zehra, kız kardeşi Helin Avşar ile Tarabya'da bir mekanda kutladı. Basın mensupları da ünlü sanatçıyı kapıda pasta ile karşılayarak, doğum gününü kutladı. Mekandan elinde ilaçlarla çıkan Avşar, "Sesim çok kısık, konuşamayacağım. Daha sonra konuşalım" dedi.

"HAYATI 30'DAN SONRA ANLADIM"

Milliyet'ten Mesut Yılmaz'ın haberine göre; Neşesinin yerinde olduğu gözlenen sanatçı, "Ben hayatı 30'dan sonra anladım. Yaşlanmak güzel şey. Hayatın tadını şimdi çıkarıyorum. Bana geri dön deseler hayatta dönmem" sözleriyle espri yaptı.

"BİZ BU YOLLARDA BERABER YÜRÜDÜK"

Bu sırada Avşar'ın yanına gelen eski eşi Kaya Çilingiroğlu'na, muhabirler, "Hülya Hanım sizi dilediğini söyledi. Siz neler söyleyeceksiniz?" sorusunu yöneltti. Çilingiroğlu, "Tabi beni dileyecek. Biz bu yollarda beraber yürüdük" cevabını verdi.

"BÖYLE BİR AHLAKSIZLIK OLABİLİR Mİ?"

Avşar kızı, geçtiğimiz günlerde kızı Zehra'nın, Hadise'den boşanan Mehmet Dinçerler ile haberlere konu olduğunun hatırlatılması üzerine adeta çılgına döndü.

Haberin Devamı

Bana böyle sorular sormayın. Böyle bir ahlaksızlık olabilir mi? Benim kızıma böyle bir şeyi yakıştırıyor musunuz? Kızıma yakıştırdıkları şeye bakın. Mahkeme süreci devam ediyor. Hepsine tazminat davası açtım. Bu haberi yapanların problemleri var. Bu yakıştırmayı yapanlar kafayı yemişler.