Gazete Vatan Logo
Magazin Zerrin Özer isyan etti! 'Bana yapılmış en büyük ayıp'

Zerrin Özer isyan etti! 'Bana yapılmış en büyük ayıp'

Yılın en dikkat çeken müzik projeleri ve isimlerinin yarıştığı Power Müzik Ödülleri, 5 Haziran Pazartesi akşamı Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleşen törenle sahiplerini buldu. Davetliler arasında yer alan şarkıcı Zerrin Özer, basın mensuplarıyla tartışma yaşadı.

Zerrin Özer isyan etti!  'Bana yapılmış en büyük ayıp'

Müziği bıraktığını açıkladıktan üç ay sonra bu kararından vazgeçen ve 2009 yılında yayınladığı ‘Emanet’ten bu yana ilk kez bir albüm için stüdyoya giren Zerrin Özer, ödül törenine ilk gelen davetliler arasındaydı. Ünlü isim, kendisiyle yapılan röportajın kısa tutulmasına çok sinirlendi.

MUHABİRLER NE DESE OLMADI!

65 yaşındaki şarkıcı, muhabirlerin "Çok yoğun Zerrin Hanım. Bir kusurumuz olduysa özür dileriz. Sizinle alakalı değil, bütün sanatçılarımızla kısa kısa yapmak zorunda kalıyoruz" açıklamasına rağmen tepkisini sürdürdü.

"BANA BU ŞEKİLDE DAVRANAMAZSINIZ"

Zerrin Özer, komedyen Cem Yılmaz ile yapılan röportajı bölerek, "Ayıp ediyorsunuz. Bana yapılmış en büyük ayıptı bu. Bana bu şekilde davranamazsınız" dedi. Bununla da yetinmeyen sanatçı, oldukça sinirli bir şekilde ödül törenini terk etti.

 

Yaşananlar karşısında şaşkınlık yaşayan Cem Yılmaz ise "Ben Zerrin Özer'i her zaman saygıyla beklerim" açıklamasını yaptı.