Müebbet

Müebbet

Son dakika müebbet haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan müebbet ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını müebbet haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Müebbet

haberleri sayfasında son dakika yaşanan müebbet gelişmeleri de dahil olmak üzere 5.646 müebbet haberi bulunmuştur. Tüm müebbet haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sırp çete liderinin öldürülmesi davasında GPS takip cihazı raporu mahkemeye ulaştı!
Sırp çete liderinin öldürülmesi davasında GPS takip cihazı raporu mahkemeye ulaştı! Sırp organize suç örgütü lideri Jovan Vukotiç, Karadağ'da Skaljarskı ile Kavackı suç örgütleri arasında çıkan saldırı sonucu öldürülmesine ilişkin 8'i tutuklu 18 sanığın yargılandığı davada, araca konulan GPS takip cihazıyla ilgili bilirkişi raporu mahkemeye ulaştı. Raporda GPS cihazının 60 saniyede yerleştirilip kapatılabilir olduğu açıklandı.
22.04.2024 Gündem
Tekne yanaştırma cinayeti davasında gelişme! Baba ve oğluna karar verildi
Tekne yanaştırma cinayeti davasında gelişme! Baba ve oğluna karar verildi İstanbul'un Büyükçekmece İlçesinde 1.5 yıl önce Alper Uygun’u tekne yanaştırma tartışması sırasında 2 el ateş ederek öldüren baba Ümit Büyükgöze ve oğlu Doğukan Büyükgöze'ye cezalarında indirim uygulanarak ayrı ayrı 25 yıl hapis cezası verildi.
19.04.2024 Gündem
Cinayet davasında yalan söylediğini 5 yıl sonra itiraf etti! Gerçekler gün yüzüne çıkıyor
Cinayet davasında yalan söylediğini 5 yıl sonra itiraf etti! Gerçekler gün yüzüne çıkıyor Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesindeki bir eğlence merkezinde Avukat Armanç Arkaş'ın öldürülmesine ilişkin davada tanık olarak dinlenen ve 5 yıl sonra mahkemeye verdiği dilekçe ile yalan beyanda bulunduğunu itiraf eden Tuğba K, tehdit edildiğini ve can güvenliğinin olmadığını söyledi. Tuğba K, "Çıplak görüntülerimi bana karşı kullanacağı için bu cinayeti gördüğümü söyledim" dedi.
5.04.2024 Gündem
Eşini 5 kurşunla öldürdü, çocuğunun dilini yaktı, avukatı 'Kötü bir insan değil, kibar, zavallı biri' diyerek savundu
Eşini 5 kurşunla öldürdü, çocuğunun dilini yaktı, avukatı 'Kötü bir insan değil, kibar, zavallı biri' diyerek savundu Bayrampaşa'da 15 yıldır evli olduğu 34 yaşındaki eşi Meryem Çap’ı silahla 5 kurşunla öldüren, çocuğunun da dilini yaktığı iddiasıyla ağırlaştırılmış müebbet hapsi istenen Şeyhmus Çap ilk kez hakim karşısına çıktı. Savunmasında Çap, "Olaydaki silahı eşim bana doğum günü hediyesi olarak almıştı. Çocuğum yalan söylediği için eşim dilini yakmamı söyledi, ben de yaktım. O da kayıt almış, eşimin oyununa geldim. Ben cinayet işlemedim, bana cinayet işlettirdiler" dedi.
3.04.2024 Gündem
Cesedi derin dondurucudan bulunan çocuğun davasında gelişme!
Cesedi derin dondurucudan bulunan çocuğun davasında gelişme! Gaziantep'de Lina Nazlı Erbay, darp edilerek öldürüldükten sonra cesedinin derin dondurucuda saklandığı olaya ilişkin davada mahkeme heyeti karar verdi. Tutuklu sanıklardan Muhabbet Toz'u ağırlaştırılmış müebbet ve 7 yıl, sevgilisi Mehmet Aksu'yu 27 yıl hapis cezasına çarptırdı.
Kuma teklifini reddeden sevgilisini öldürdü
Kuma teklifini reddeden sevgilisini öldürdü Konya'da evinin bahçesinde tabancayla vurulmuş cesedi bulunan Ayşenur Bedel'in (26) ölümüne ilişkin tutuklu yargılanan sevgilisi Ali Erensoy (51), ''Ben Ayşenur'u eğlence hayatından tanırım. Uyuşturucu kullanıyordu. Onu bu hayattan çektiğimde intihar etmeye çalıştı. Elif'in üzerine kuma olarak gelmeyi reddettiği için intihar etti. Ben, onun iyi ve kötü gününde hep yanındaydım. Onu neden öldürmek isteyeyim" dedi.
3.04.2024 Gündem
Açlıktan ölen Elif Nur'un babaanne ve halasına iyi hal indirimi
Açlıktan ölen Elif Nur'un babaanne ve halasına iyi hal indirimi Eskişehir'de Elif Nur Tiftik'in (6) aç bırakılarak ve eziyet edilerek öldürülmesine ilişkin davada tutuklu yargılanan babaannesi Cihangül Kurumlu (51) iyi hal indirim ile 29 yıl 2 ay, halası Deniz Tiftik de iyi hal indirimi ile 26 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı. Mahkeme heyeti, amca Sezer Tiftik’e tehdit suçundan 2 yıl 6 ay hapis cezası verirken, Elif Nur’un ölümüne ilişkin suçlamadan beraatına karar verdi. 
2.04.2024 Gündem
Eşini bıçak darbesiyle öldürdü! O anlar güvenlik kamerasına yansıdı
Eşini bıçak darbesiyle öldürdü! O anlar güvenlik kamerasına yansıdı Bursa'da otomobilde tartıştıktan sonra araçtan inip uzaklaşan eşi Leyla Koca'yı (45) peşinden gidip 4 bıçak darbesiyle öldüren tutuklu sanık Hakkı Koca, O anlar iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Sanık Koca. "Leyla, telefonumla sevgilisini aradı sonra da telefonu bana attı, araçtan indi. Yakalamak için peşinden koştum. Ellerinde demir çubuklar bulunan 3 kişi bana saldırdı. Leyla'nın üzerine düştüm. İlk bıçak darbesini orada vurdum. Sonrasını hatırlamıyorum" dedi.
1.04.2024 Gündem
Diyarbakırlı Ramazan Hoca'nın katili için istenen ceza belli oldu
Diyarbakırlı Ramazan Hoca'nın katili için istenen ceza belli oldu Diyarbakırlı Ramazan Hoca olarak tanınan Ramazan Pişkin’in öldürülmesine ilişkin soruşturma katil Erkan B. hakkında istenen ceza belli oldu.
29.03.2024 Gündem
15 aylık oğlunu döverek öldüren babanın cezası belli oldu
15 aylık oğlunu döverek öldüren babanın cezası belli oldu Arnavutköy’de 2003 yılında 15 aylık oğlu Armağan’ı döverek ölümüne neden olduktan sonra gizlice gömdüğü iddia edilen ve 3 çocuğunun ihbarı üzerine olaydan 20 yıl sonra hakkında dava açılan baba yargılandığı davada müebbet hapis cezasına çarptırıldı.
28.03.2024 Gündem
Yengesini baltayla öldüren sanığın cezası belli oldu!
Yengesini baltayla öldüren sanığın cezası belli oldu! Kayseri'de yengesi Emine Topçu'yu (73) baltayla öldüren Ali Rıza Topçu'ya (76), tutuklu yargılandığı davada, eylemini, yengesinin elinde bıçak görmesi ve kendisine hakaret etmesi sonucu işlediği gerekçesiyle 'Kadını kasten öldürme' suçundan 'tahrik' indirimiyle verilen 24 yıl hapis cezası, istinaf mahkemesi tarafından onandı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı avukatları, yerel mahkemenin uyguladığı tahrik indiriminin kaldırılması talebiyle kararı temyiz edip, dosyayı Yargıtay'a taşıdı.
27.03.2024 Gündem
Pınar Damar'ı öldürdüğünü itiraf etti mahkemede 'Çok pişmanım, beraatımı istiyorum' dedi
Pınar Damar'ı öldürdüğünü itiraf etti mahkemede 'Çok pişmanım, beraatımı istiyorum' dedi Bağcılar'da kayıp olarak aranırken, cesedi bulunan Pınar Damar'ı öldürdüğünü itiraf eden Metin Aydin, ‘Nitelikli kasten öldürme’ suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis, ‘Nitelikli cinsel saldırı’ suçundan ise 15 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Duruşmada karar öncesi son sözü sorulan Aydin, "Çok pişmanım, beraatımı istiyorum" dedi.
21.03.2024 Gündem
5 bin lira için arkadaşlarını öldürüp gömen 2 sanık için mahkeme kararını verdi
5 bin lira için arkadaşlarını öldürüp gömen 2 sanık için mahkeme kararını verdi Erzurum'da kaybolduktan 16 yıl sonra, para meselesi yüzünden öldürülüp Kop Dağı'nın eteklerine gömüldüğü ortaya çıkan Recep Akpınar (27) cinayetine ilişkin tutuklu yargılanan Mehmet Göktürk (53) ve Necmi Acar'a (52) verilen müebbet hapis cezası, istinaf mahkemesi tarafından onandı.
21.03.2024 Gündem
İzmir'de taksici Oğuz Erge cinayetinde gerekçeli karar açıklandı; Suçlular beraat ederse adalet hüküm giyer
İzmir'de taksici Oğuz Erge cinayetinde gerekçeli karar açıklandı; Suçlular beraat ederse adalet hüküm giyer İzmir'de soğuktan üşümemesi için kendisini aracına alan taksici Oğuz Erge'yi (44) öldürüp, cep telefonuyla kulaklığını gasbeden Delil Aysal (19) için verilen ağırlaştırılmış müebbet ve 17 yıl 8 ay indirimsiz hapis cezasının gerekçeli kararı açıklandı. Kararda sanığın üzerinde taşıdığı ruhsatsız tabancanın şarjörüne 3 mermi koymak ve maktulün sırt kısmına gelecek şekilde yağma suçunun işlenmesini kolaylaştırmak için 'öldürmek' kastıyla ateş ettiği ayrıca amacın 'yağma' olduğuna vurgu yapıldı. 'Suçlular beraat ederse adalet hüküm giyer' cümlesinden yola çıkarak dosyadaki delillerle hüküm kurulduğu vurgulandı.
20.03.2024 Gündem
Kaçırmak istediği Hilal'i sırtından vurup öldüren direksiyon eğitmeninin davasında gerginlik
Kaçırmak istediği Hilal'i sırtından vurup öldüren direksiyon eğitmeninin davasında gerginlik Manisa'da, kaçırmaya çalıştığı üniversite öğrencisi Hilal Sultan Kırgöz'ü (21) sırtından tabancayla ateş edip öldüren direksiyon eğitmeni Önder Lafçı'nın (45) yargılandığı davada, Kırgöz'ün ailesi Lafçı'ya fiziki müdahalede bulundu. Lafçı'nın ailesinin söylemleri üzerine mahkeme salonundaki gerginlik dışarıya da taştı. Polisin müdahalesiyle gerginlik son bulurken, anne Zeynep Kırgöz, "Bayram geliyor, herkes sevdiklerine gidecek, ben nereye gideceğim? Mezara gideceğim. Hayallerimin hepsi elimden alındı, kızımı toprağa koydum" dedi.
19.03.2024 Gündem
Eski sevgilisini sırtından vurarak öldürdü, duruşmada beraatini istedi
Eski sevgilisini sırtından vurarak öldürdü, duruşmada beraatini istedi Kayseri'de eski sevgilisi Edanur Çoban'ı (18) öldüren Gökhan Çatbaş'ın (22) yargılandığı davanın duruşmasında, baba Akın Çoban, "Bu şahıs, 1 saatten fazla sırtındaki çantada tüfek ile kızımı bekliyor. İnsan sevdiğine çiçekle mi gider, tüfekle mi?" dedi.
14.03.2024 Gündem
Sokak ortasında tanımadığı adamı öldürüp, 'Şizofreniyim' demişti gerçek raporla ortaya çıktı
Sokak ortasında tanımadığı adamı öldürüp, 'Şizofreniyim' demişti gerçek raporla ortaya çıktı Kocaeli'de hiç tanımadığı kişiyi sokak ortasında defalarca bıçaklayarak öldüren ve şizofren olduğunu iddia eden sanığın akli dengesinin yerinde olduğu raporla sabitlendi. Telkin sonucu olayı gerçekleştirdiğini söyleyen sanık, "Ben hala kime ne yaptığımı bilmiyorum. Aileden özür diliyorum. Sanal ile gerçek dünya arasında yapay bir şeyin içindeydim" dedi. Cumhuriyet savcısı sanığın müebbet hapisle cezalandırılmasını talep etti.
13.03.2024 Gündem
Komşusunu keserle katletti, mahkemedeki ifadesi ortaya çıktı
Komşusunu keserle katletti, mahkemedeki ifadesi ortaya çıktı Kayseri'de Hasibe Soykuk'u (51), keserle öldürdüğü suçlamasıyla tutuklu yargılanan komşusu İsmail Kocatürk (45), ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Heyet, sanığın geçmiş sabıkaları ve duruşmadaki tutum ve davranışı ile pişmanlığı gözlemlenmediğinden cezada indirim uygulamadı.
13.03.2024 Gündem
Eğlence merkezinin sahibini öldüren sanık: Hobi olsun diye taşıdığım tabancamla ateş ettim, amacım onu korkutmaktı
Eğlence merkezinin sahibini öldüren sanık: Hobi olsun diye taşıdığım tabancamla ateş ettim, amacım onu korkutmaktı Bursa’da, tartışmaya sebep olduğu gerekçesiyle dışarı çıkarıldığı eğlence mekanının sahibi Arif Akcan’ı (56) takip ettiği otomobilden 4 el ateş açarak öldüren İlker Karagöz (34) ile aracı kullanan Can Sır’ın (24) ‘kasten öldürme’ suçundan müebbet hapis cezası istemiyle yargılanmasına başlandı. Çıktığı ilk duruşmada Akcan’ı takip etmediğini söyleyip, tahliyesini isteyen Karagöz, “Ben başka bir suçtan cezaevine gireceğim için son kez eğlenmeye gittim. Beni içeri almadılar. Tartışmadan sonra iş yeri sahibi ile Bursa’da tesadüfen karşılaştık. Kendisine, yanımda hobi olsun diye taşıdığım tabancamla ateş ettim. Amacım onu korkutmaktı” dedi. Duruşmayı erteleyen mahkeme heyeti, sanıkların tutukluluk halinin devamına karar verdi.
13.03.2024 Gündem
Taksi şoförü Oğur Erge'yi öldüren Delil Aysal hakkında karar verildi!
Taksi şoförü Oğur Erge'yi öldüren Delil Aysal hakkında karar verildi! İzmir'de aracına bindiği taksi şoförü Oğuz Erge'yi silahla öldüren sanık Delil Aysal, indirim uygulanmadan ağırlaştırılmış müebbet ile 17 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı.
8.03.2024 Gündem
Eşini intihara mecbur bırakan sanığın cezası belli oldu
Eşini intihara mecbur bırakan sanığın cezası belli oldu Esenyurt'ta eşini psikolojik ve fiziksel şiddet uygulayarak intihara mecbur bıraktığı öne sürülen Musa Adıyaman 'intihara yönlendirme' suçundan 6 yıl, 'ruhsatsız silah bulundurma' suçundan ise 2 yıl hapis ve 4 bin lira adli para cezasına çarptırıldı.
7.03.2024 Gündem
Silahlı komşu kavgası için iddianame hazırlandı! İşte şarkıcı Metin Işık, eşi ve oğlu için istenen ceza
Silahlı komşu kavgası için iddianame hazırlandı! İşte şarkıcı Metin Işık, eşi ve oğlu için istenen ceza Kayseri'de komşu 2 grup arasında çıkan, 5 kişinin yaralandığı silahlı kavgaya ilişkin davada; savcı, şarkıcı Metin Işık (57) ile eşi Gülbahar Işık'ın beraatini, oğulları Mustafa Işık'ın müebbet hapsini istedi.
6.03.2024 Gündem
Eşini 38, baldızını ise 22 bıçak darbesiyle öldürdü, 'Kimseyi öldürmek gibi bir niyetim yoktu' dedi
Eşini 38, baldızını ise 22 bıçak darbesiyle öldürdü, 'Kimseyi öldürmek gibi bir niyetim yoktu' dedi Beylikdüzü’nde, geçen yıl çocuğunun da evde bulunduğu sırada eşi Vildan Boduroğlu’nu 38, baldızını ise 22 bıçak darbesiyle öldüren Ferhat Boduroğlu, "Benim hiç kimseyi öldürmek gibi bir niyetim yoktu. Benim amacım boşanıp kızımın velayeti almaktı" dedi. Mahkeme heyeti olay gecesi evde olduğu iddia edilen tutuksuz sanık Arif Türkan hakkında zorla getirilme kararı vererek duruşmayı erteledi.
6.03.2024 Gündem
Torunun gözü önünde husumetlisini minibüsle ezerek öldürmüştü, mahkemedeki ifadesi ortaya çıktı
Torunun gözü önünde husumetlisini minibüsle ezerek öldürmüştü, mahkemedeki ifadesi ortaya çıktı Bolu’da husumetlisi İsmail Çetin’i (62), 3 yaşındaki torununun gözü önünde, kullandığı minibüsle başının üstünden geçerek öldüren İrfan Başkalaycı (70) ilk duruşmada, “Bana ağır küfürler etti ve beni öldüreceğini söyledi. Onu uzaklaştırmak istedim ve gaza bastım. Çetin, aracın yanındaydı. Öldürme kastım yoktu. Eşim araya girmeseydi o beni öldürmüştü” diyerek kendini savundu. Duruşma salonunun önünde Başkalaycı ailesine bağırıp tepki gösteren İsmail Çetin’in oğlu E.Ç.’ye mahkemenin düzenini bozmaktan 2 gün disiplin hapsi cezası verildi.
6.03.2024 Gündem
Tekne yanaştırma tartışması cinayetle bitmişti; baba ve oğlu için istenen ceza belli oldu
Tekne yanaştırma tartışması cinayetle bitmişti; baba ve oğlu için istenen ceza belli oldu Büyükçekmece'de 1.5 yıl önce Alper Uygun tekne yanaştırma tartışması sırasında baba Ümit Büyükgöze ve oğlu Doğukan Büyükgöze tarafından silahla 2 el ateş edilerek öldürülmüştü. Bakırköy 24. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmada mütaalasını açıklayan savcı, baba ve oğlunun müebbet hapisle cezalandırılmasını talep etti.
6.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Müebbet ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki müebbet haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.