Mother

Mother

Son dakika mother haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan mother ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını mother haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mother

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mother gelişmeleri de dahil olmak üzere 105 mother haberi bulunmuştur. Tüm mother haberleri aşağıda listelenmiştir.
Umberto Boccioni Eserleri Nelerdir? Umberto Boccioni Eserleri'nin Özellikleri
Umberto Boccioni Eserleri Nelerdir? Umberto Boccioni Eserleri'nin Özellikleri Dünyaca ünlü ressamlar arasında birçok önemli ismi saymak mümkündür. Bunlardan birisi olan Umberto Boccioni son derece başarılı işlere imza atmıştır. Ortaya koyduğu her eserde farklı duyguları işlemiştir. Bunun yanında ünlü İtalyan ressamın heykeltraş olarak da bilindiği görülür. Yani İtalyan ressam Boccioni çok yönlü bir kişiliğe sahipti. Geldiği noktaya ulaşana kadar büyük mücadeleler vermiştir.
22.09.2023 Gündem
MIXX Awards Europe’tan Türkiye’ye 5 ödül
MIXX Awards Europe’tan Türkiye’ye 5 ödül Dünyanın en büyük dijital pazarlama ve reklamcılık sektör derneği olan Interactive Advertising Bureau (IAB)’nin Avrupa bölgesel kuruluşu IAB Europe tarafından düzenlenen MIXX Awards Europe 2023'te en başarılı dijital reklamlar ödüllerini aldı.
31.05.2023 Bilim ve Teknoloji
Çin'de gökyüzünden solucan yağdı! Şok eden görüntüler için açıklama geldi...
Çin'de gökyüzünden solucan yağdı! Şok eden görüntüler için açıklama geldi... Dünya Çin'den gelen görüntüleri konuşuyor. Gökyüzünden yağan solucanlar caddedeki yayaların ve arabaların üstüne yağdı. Dünyayı şok eden görüntüler için açıklama geldi. İşte viral olan görüntülere ilişkin iddialar ve yorumlar...
13.03.2023 Dünya
Alessandra Ambrosio elmasları gölgede bıraktı!
Alessandra Ambrosio elmasları gölgede bıraktı! Ünlü model Alessandra Ambrosio’nun elmaslara bürünmüş halde verdiği cesur pozlarıyla sosyal medyayı salladı.
11.12.2022 Magazin
Disney Plus içerikleri ve dizileri neler? Disney Plus üyelik ücreti ne kadar, nasıl yapılır? Disney Plus üyelik paketleri!
Disney Plus içerikleri ve dizileri neler? Disney Plus üyelik ücreti ne kadar, nasıl yapılır? Disney Plus üyelik paketleri! Uzun süredir beklenen Disney’in dijital platformu Disney+ Türkiye‘de faaliyete geçiyor. Ücretli dijital yayın servislerinin arasına bir yenisi daha katıldı. Peki, Disney Plus içerikleri (dizileri) neler? Disney Plus üyelik ücreti ne kadar, nasıl yapılır? Disney Plus üyelik paketleri…
14.06.2022 Televizyon
Alev Aydın kimdir? Halsey’in Türk senarist sevgilisi Alev Aydın hakkında merak edilenler…
Alev Aydın kimdir? Halsey’in Türk senarist sevgilisi Alev Aydın hakkında merak edilenler… Oscar Ödülleri dün gece Los Angeles’taki Dolby Theatre'da yapılan törenle sahiplerini buldu. Ödül töreni kadar after partisi de çok koşuldu. Şıklık yarışının yaşandığı geceye iddialı seçimiyle şarkıcı Halsey damgasını vurdu. Ünlü şarkıcı Demet Akalın ise Türkiye’li ünlü senarist Alev Aydın'ın şarkıcı eşi Halsey'in Oscar Ödül Töreni'nde giydiği iddialı kostüm için 'Kocalarına yatakta ne giyiyorlar' şeklinde yoğrum yapınca magazin dünyası Alev Aydın ve Halsey’in hayatını araştırmaya başladı. Peki, Alev Aydın kimdir, nereli?
29.03.2022 Televizyon
Bob Saget öldü mü, neden? Bob Saget kimdir, hangi filmlerde rol aldı?
Bob Saget öldü mü, neden? Bob Saget kimdir, hangi filmlerde rol aldı? Bob Saget öldü mü, Bob Baget neden öldü? Ünlü dizinin yıldızı Bob Saget otel odasında ölü bulundu. Bir döneme damgasını vuran Bizim Aile isimli dizide başrol oynayan, kariyeri hayatı boyunca da birçok yapımda yer alan ABD'li oyuncu Bob Saget, 65 yaşında yaşamını yitirdi.
10.01.2022 Magazin
Ünlü yönetmen Roger Michell hayatını kaybetti
Ünlü yönetmen Roger Michell hayatını kaybetti Güney Afrika doğumlu ünlü İngiliz yönetmen Roger Michell, 65 yaşında hayatını kaybetti. Michell, tüm zamanların en çok izlenen, Julia Roberts'in başrolünde olduğu Notting Hill filmini yönetmişti.
24.09.2021 Dünya
Ekranın taze çifti
Ekranın taze çifti Kanal D’nin yeni dizisi “Bir Annenin Günahı”nın ekrana gelmesine sayılı günler kaldı. Oğlu Yusuf’un hayatta kalması için suç işlemek zorunda kalan Suna’nın (Özge Özberk) dramını işleyen dizi, “Kim bir başkası için kendi hayatını hiçe sayar?” tartışmasını gündeme taşıyacak.
19.11.2020 Televizyon
Bir Annenin Günahı başlıyor!
Bir Annenin Günahı başlıyor! Bir Annenin Günahı dizisinin 1. bölüm 2. fragmanı yayınlandı!
5.11.2020 Televizyon
Bir Annenin Günahı fragmanı yakında!
Bir Annenin Günahı fragmanı yakında! Filipinler’de reyting rekorları kıran "A Mother's Guilt" dizisinden uyarlanan 'Bir Annenin Günahı' yakında Kanal D'de!
25.10.2020 Televizyon
Tanıtım filmi yayında!
Tanıtım filmi yayında! Kanal D’nin merakla beklenen yeni dizisi “Bir Annenin Günahı”nın ilk tanıtım filmi yayınlandı.
23.10.2020 Televizyon
"Bir annenin günahı" yakında Kanal D'de başlıyor!
"Bir annenin günahı" yakında Kanal D'de başlıyor! Kanal D’nin yapımını Limon Yapım, yapımcılığını Hayri Aslan’ın üstlendiği yeni dizisi çok yakında izleyici ile buluşacak.
15.10.2020 Televizyon
MTV müzik ödülleri ne zaman? MTV müzik ödülleri aday listesi
MTV müzik ödülleri ne zaman? MTV müzik ödülleri aday listesi MTV Video Müzik Ödülleri 2020 adayları ve sunucusu açıklandı. Peki, MTV müzik ödülleri ne zaman? İşte MTV müzik ödülleri aday listesi...
17.08.2020 Gündem
İz bırakan en iyi 10 Al Pacino filmi
İz bırakan en iyi 10 Al Pacino filmi Gangster filmlerinin bir numaralı isimlerinden biri olarak karşımıza çıkan Al Pacino rol aldığı filmlerle hafızalara kazındı. Amerikan filmlerinin ikonik isimlerinden olan Al Pacino son olarak Scorsese'nin, en destansı eseri olarak adlandırılan gangster filmi The Irishman filmi ve Quentin Tarantino’nun Once Upon a Time… in Hollywood’u ile beyaz perdede boy gösterdi. Peki, Al Pacino kimdir? İşte en iyi 10 Al Pacino filmi...
9.06.2020 Gündem
Kraliçe Elizabeth: Bu savaşta mücadeleyi kazanacağız
Kraliçe Elizabeth: Bu savaşta mücadeleyi kazanacağız İngiltere Kraliçesi 2’inci Elizabeth koronavirüs salgınıyla mücadele eden Britanyalılara hitaben, bir ulusa sesleniş konuşması yaptı. İngiltere Kraliçesi, televizyonlardan yayınlanan mesajında, bu salgının üstesinden hep birlikte geleceklerini ancak tahammül edilmesi gereken biraz daha süre olabileceğini söyledi.
5.04.2020 Dünya
“Burada hiçbir şey göründüğü gibi değil
“Burada hiçbir şey göründüğü gibi değil “Burada hiçbir şey göründüğü gibi değil” sloganıyla büyük bir merak uyandıran dizinin çok konuşulacak karakterleri!
7.03.2020 Magazin
Brad Pitt yeni aşkını buldu mu? Alia Shawkat kimdir?
Brad Pitt yeni aşkını buldu mu? Alia Shawkat kimdir? Angelia Jolie’den ayrıldıktan sonra Brad Pitt’in adı Alia Shawkat ile anılıyor. Tiyatro izlerken, resim sergisi gezerken birlikte görülen ikili arasında aşk söylentileri güçlendi. Peki, adı Brad Pitt ile anılan Alia Shawkat kimdir?
20.11.2019 Yaşam
Oscar adayları açıklandı!
Oscar adayları açıklandı! Tüm dünyanın merakla beklediği 'Oscar' töreninde adaylar tek tek açıklandı.
22.01.2019 Magazin
H&M'in siyah çocuk mankenin annesi: Ortalığı velveleye vermeyin! Aşın artık
H&M'in siyah çocuk mankenin annesi: Ortalığı velveleye vermeyin! Aşın artık İnternet sitesinde siyah bir çocuk mankenin üzerindeki sweatshirt'te 'Ormanın en havalı maymunu' yazması nedeniyle ırkçıkla suçlanan İsveç merkezli giyim devi H&M'e sözkonusu fotoğraftaki çocuğun annesinden destek geldi. Firmayı eleştirenlere seslenen anne Terry Mango "Sürekli ortalığı velveleye vermeyi durdurun. Aşın artık bunları" dedi.
12.01.2018 Dünya
Keçi sağmak istiyorum
Keçi sağmak istiyorum Son olarak ‘Mother!’ filmiyle seyirci karşısına çıkan Jennifer Lawrence, ELLE dergisine verdiği röportajda oyunculuğa ara vermek istediğini ima etti.
28.11.2017 Magazin
Jeniffer Lawrence itiraf etti! Önce...
Jeniffer Lawrence itiraf etti! Önce... Jeniffer Lawrence (27), yaklaşık bir yıldır birlikte olduğu yönetmen sevgilisi Daren Aronofsky (48) ile ilişkisi hakkında konuştu.
24.11.2017 Magazin
Oyunculuktan modelliğe
Oyunculuktan modelliğe Oscar Ödüllü oyuncu Jennifer Lawrence, marka yüzü olduğu Christian Dior için kamera karşısına geçti, profesyonelliğiyle modellere taş çıkardı
5.10.2017 Magazin
İran: Tüm bombaların anası'ndan daha etkili bir bomba geliştirdik
İran: Tüm bombaların anası'ndan daha etkili bir bomba geliştirdik İran Devrim Muhafızları Ordusu komutanlarından Emir Ali Hacızade, İran'ın ABD'nin sahip olduğu 'tüm bombaların anası' GBU-43'ü geride bırakacak nükleer olmayan bir bomba geliştirdiğini açıkladı.
16.09.2017 Dünya
Toronto’da galaya katıldı!
Toronto’da galaya katıldı! Oscar ödüllü yıldız Jennifer Lawrence, yeni filmi 'Mother'ın Toronto Uluslararası Film Festivali kapsamında düzenlenen galasına katıldı.
12.09.2017 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Mother ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mother haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.