Gazete Vatan Logo

Disney Plus içerikleri ve dizileri neler? Disney Plus üyelik ücreti ne kadar, nasıl yapılır? Disney Plus üyelik paketleri!

Uzun süredir beklenen Disney’in dijital platformu Disney+ Türkiye‘de faaliyete geçiyor. Ücretli dijital yayın servislerinin arasına bir yenisi daha katıldı. Peki, Disney Plus içerikleri (dizileri) neler? Disney Plus üyelik ücreti ne kadar, nasıl yapılır? Disney Plus üyelik paketleri…

Disney Plus içerikleri ve dizileri neler? Disney Plus üyelik ücreti ne kadar, nasıl yapılır? Disney Plus üyelik paketleri!

Disney+ Türkiye ücretli dijital yayın servisleri arasına girdi. Disney Channel'ın kapanmasıyla birlikte yerine gelen yeni platform merak ediliyor. Disney Plus üyelik ücreti ne kadar, nasıl yapılır? İşte Disney Plus üyelik paketleri ve Disney Plus içerikleri, diziler...

Disney Plus içerikleri-dizleri neler?

Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic ve çok daha fazlasına ait içeriklerin yer aldığı dijital yayın platformudur.

Disney+, standart üyelik paketi kapsamında kullanıcılarına çeşitli ayrıcalıkları sunuyor. Bunlar:

Kullanıcıların başka hiçbir yerde izleyemeyecekkleri orijinal içerikler, gişe filmleri, bir solukta izlenebilecek diziler ve programlar, atıştırmalık kısa içerikler ve ilham verici belgeseller,

10 cihaza ve 7 ayrı profile kadar sınırsız indirme imkanı,

Uyumlu cihazlarda hiçbir ek ücret ödemeden 4K UHD çözünürlükte Dolby Vision ve Dolby Atmos desteğiyle izleme imkanı

Özel çocuk profilleri içeren kapsamlı ebeveyn kontrol sistemi

Aynı anda 4 ekranda izleme imkanı

GroupWatch özelliğiyle altı arkadaşınla sanal izleme partileri düzenleme imkanı şeklinde sıralanıyor. Film, belgesel, dizi, animasyon, kısa içeriğin ve her ay eklenen yeni içeriklerin Disney+’ta olacağı belirtiliyor. Disney Plus web sitesinde aşağıdaki içeriklerin olacağı belirtiliyor:

Haberin Devamı

Disney’den Cruella ve Enkanto gibi gişe rekorları kıran, en yeni canlı aksiyon ve animasyon filmleri,

Pixar’ın dahi yaratıcılarından, her yaştan izleyici için Luka ve Soul gibi hikayeler,

Marvel Studios’dan Loki, Hawkeye ve WandaVision gibi orijinal içerikler,

Obi-Wan Kenobi ve The Mandalorian gibi çok uzak bir galaksiden destansı hikayeler

National Geographic kaşifleri eşliğinde aydınlatıcı belgeseller

The Kardashians, The Dropout, How I Met Your Father gibi orijinal içerikler ve yeniden izlenebilecek How I Met Your Mother ve The Walking Dead gibi dünyaca ünlü fenomen diziler.

Ayrıca Disney+ Türkiye için özel olarak çekilmiş yerli orijinal yapımlar da olacak. Engin Akyürek’in başrolünde yer aldığı Kaçış, ilk orijinal yapımlardan biri. Ayrıca Aras Bulut İynemli’nin başrolünde olduğu Atatürk dizisi de 29 Ekim’de yayında olacak.

Haberin Devamı

Disney Plus üyelik ücreti ne kadar, üyelik paketleri?

Disney+ Türkiye üyelik ücretleri aylık 34,99 TL, yıllık 349,90 TL olarak belirlendi. Ancak servisin Türkiye’de faaliyete geçişinin şerefine, kısa bir süre için 8 aylık ücret karşılığında 12 ay izleme imkanı sunuluyor. Yani 279,90 TL’lik yıllık abonelik ücreti karşılığında Disney Plus servisine üye olabilirsiniz.

Disney Plus üyelik nasıl yapılır?

Disney+’ın tanışma paketinden yararlanarak kayıt olmak isteyenlerin öncelikle, bilgilerini kaydetmek için www.disneyplus.com adresini ziyaret etmeleri gerekiyor. Buradan tüm koşullara ulaşabilirler.

Bilgilerini kaydedenler için özel teklif, lansman günü olan 14 Haziran 2022’den itibaren e-posta adreslerine gönderilecek.

Bu tanıtım teklifi, yalnızca lansman günü olan 14 Haziran 2022’den önce kayıt yaptıranlar için geçerli olacak.