Monitör

Monitör

Son dakika monitör haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan monitör ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını monitör haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Monitör

haberleri sayfasında son dakika yaşanan monitör gelişmeleri de dahil olmak üzere 400 monitör haberi bulunmuştur. Tüm monitör haberleri aşağıda listelenmiştir.
Erdoğan'ın Irak ziyaretini yazdılar: Yeni bir dönemin müjdecisi!
Erdoğan'ın Irak ziyaretini yazdılar: Yeni bir dönemin müjdecisi! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Türkiye'nin güney komşusu Irak'ı ziyareti, hem yerel hem de uluslararası basında büyük ses getirdi. Yerel basına göre Bağdat'ta tarihi bir dönüm noktasını temsil eden yol haritasının ilk adımları atıldı, uluslararası medya ise Türkiye ve Irak arasında imzalanan anlaşmaları öne çıkardı.
23.04.2024 Gündem
Polise yakalandı, zehirli yılanla intihar etti
Polise yakalandı, zehirli yılanla intihar etti Güney Afrika'da polis tarafından yakalanan bir hayvan kaçakçısı, ev araması sırasında zehirli yılana kendisini ısırtarak intihar etti.
9.04.2024 Dünya
Erdoğan Arap medyasında manşet! Tarihi ziyareti yakından izleyecek ülkeleri açıkladılar
Erdoğan Arap medyasında manşet! Tarihi ziyareti yakından izleyecek ülkeleri açıkladılar 'Doğu Akdeniz'den Etiyopya'ya kadar Türkiye lideri Erdoğan ve Sisi bölgesel eksen oluşturabilir mi?' sorusu soruldu, Kahire seyahatinin odak noktası başlıklara taşındı. BBC ise, ziyaretin hangi ülkeler tarafından yakın izleneceğini yazdı.
13.02.2024 Dünya
Vsync Nedir, Ne İşe Yarar? Vsync Nasıl Kapatılır, Nasıl Açılır?
Vsync Nedir, Ne İşe Yarar? Vsync Nasıl Kapatılır, Nasıl Açılır? Asıl anlamı dikey senkronizasyon anlamına gelen kısa şekli de bu şekilde okunan oyunların yenilenme hızına denilmektedir. Bir oyunun kare şeklinde bulunan hızı ile oyunun aynı zamanda monitörünün otomatik bir şekilde yenilenmesinin aynı anda çalışmasını sağlamaktadır. Bunun aynı zamanda diğer bir anlamı grafik teknolojisi anlamına gelmektedir.
5.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın planını manşetten duyurdular: F-16'lar Türkiye'ye geliyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın planını manşetten duyurdular: F-16'lar Türkiye'ye geliyor TBMM'nin İsveç’in NATO’ya katılımına onay vermesi dünyanın gündemine birinci sıradan giriş yaptı. Dünyanın dört bir yanından pek çok haber kuruluşu bu gelişmeyi manşetlerinden okurlarına duyurdu. İsveç, sürecin tamamlanması için Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzası için geri sayıma geçerken Yunan Kathimerini gazetesi Erdoğan'ın bu süreçte izleyeceği yolu yazdı.
24.01.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kabine Toplantısı sonrası sözleri dünya basınında: Ya yanımızdasınız ya da karşımızda
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kabine Toplantısı sonrası sözleri dünya basınında: Ya yanımızdasınız ya da karşımızda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Kabine Toplantısı sonrasında yaptığı açıklamalar dünya basınında geniş yer buldu. Pek çok haber platformu Erdoğan’ın 'Ya yanımızdasınız ya da karşımızda' mesajı verdiğini yazdı.
17.01.2024 Dünya
Türkiye'nin hava harekatı dünya basınında yankı buldu!  Alman gazeteden skandal harita
Türkiye'nin hava harekatı dünya basınında yankı buldu! Alman gazeteden skandal harita Türkiye'nin Suriye ve Irak'taki terör hedeflerinin imha edildiği hava saldırıları dünya basınında geniş yer buldu. Alman gazetesi ise skandal bir harita ile okurlarının karşısına çıktı.
14.01.2024 Gündem
Bakan Yerlikaya açıkladı: 'SİBERGÖZ-13' operasyonunda 73 şüpheli gözaltına alındı
Bakan Yerlikaya açıkladı: 'SİBERGÖZ-13' operasyonunda 73 şüpheli gözaltına alındı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul'da 'SİBERGÖZ-13' operasyonunda 73 şüphelinin yakalandığını duyurdu.
11.01.2024 Gündem
Türk İHA'ları dünya gündeminden düşmüyor! ABD basını yazdı: Siyasi nüfuz kazandırdı
Türk İHA'ları dünya gündeminden düşmüyor! ABD basını yazdı: Siyasi nüfuz kazandırdı Dünyanın birçok ülkesine ihracatı yapılan, savaşta ve barışta görev alabilen Türk İHA ve SİHA’ları bu sefer ABD basının gündeminde. ABD merkezli Bloomberg Türk SİHA'larının etkisini yazdı. Newsweek'e konuşan İngiliz uzman Akıncı'ya övgüler yağdırdı. Al Arabiya ise Türk SİHA’larını kullanan Azerbaycan’ın zaferi sonrası çarpıcı bir Türkiye yorumunda bulundu.
4.10.2023 Gündem
Erdoğan'ın mesajları dünyada manşet oldu! BM Genel Kurulu'nda tarihi konuşma
Erdoğan'ın mesajları dünyada manşet oldu! BM Genel Kurulu'nda tarihi konuşma Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmayı dünya basını yakından takip etti. Erdoğan'ın Avrupa'ya yaptığı uyarı Fransız medyasında gündem olurken Yunan basını 'KKTC'yi tanıyın' mesajını öne çıkardı. İsrail basını Erdoğan - Netanyahu zirvesini sayfalarına taşıdı. Arap basını ise bu görüşme için 'önemli bir dönüm noktası' yorumunda bulundu.
20.09.2023 Dünya
Erdoğan'ın sözleri dünyada manşet! G20'de baş döndüren diplomasi trafiği
Erdoğan'ın sözleri dünyada manşet! G20'de baş döndüren diplomasi trafiği Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hindistan'ın başkenti Yeni Delhi'de düzenlenen G20 Liderler Zirvesi kapsamında kritik temaslarda bulundu. Zirve sonrası kameraların karşısına geçen Erdoğan, ABD Başkanı Biden ile F-16 konusunu görüştüğünü belirtti. Erdoğan'ın F-16 açıklaması ve İsveç'in NATO üyeliği ile ilgili açıklamaları dünyada manşet oldu.
11.09.2023 Dünya
Mutfak penceresinden girip ofisi talan ettiler! 600 bin liralık eşya çaldılar
Mutfak penceresinden girip ofisi talan ettiler! 600 bin liralık eşya çaldılar Mersin'de girdikleri ofisten yaklaşık 600 bin lira değerinde dron, tripot, 4 bilgisayar ve monitör çalan R.Ö. ve İ.Y. ile suç ortakları taksici M.A. yakalanıp, tutuklandı. Hırsızlık, iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.
31.08.2023 Yaşam
Türk İHA ve SİHA'larının sırrını ABD medyası yazdı: 29 ülke satın aldı 11 ülke de sırada...
Türk İHA ve SİHA'larının sırrını ABD medyası yazdı: 29 ülke satın aldı 11 ülke de sırada... Türk İHA ve SİHA'larının başarısı dünya medyasında yer bulmaya devam ediyor. Dünyanın birçok ülkesine ihracatı yapılan, savaşta ve barışta görev alabilen Türk İHA ve SİHA’ları bir kez daha gündemde Türkiye'nin en büyük savunma ve havacılık ihracatının başrolünde olan İHA'lar son olarak Suudi Arabistan'ın envanterine girdi. Türk İHA'larının popülaritesini mercek altına alan ABD merkezli Al Monitor'den dikkat çeken bir Baykar analizi geldi.
24.07.2023 Dünya
50.7 milyar dolarlık tarihi anlaşma dünyada böyle yankılandı!
50.7 milyar dolarlık tarihi anlaşma dünyada böyle yankılandı! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın körfez turunun son durağı olan Birleşik Arap Emirlikleri'nde İki ülke arasında 50,7 milyar dolarlık anlaşma imzalandı. Anlaşma dünya basınında geniş yankı uyandırırken Yunan basını yeni dönemde iş birliğine gidilecek alanları tek tek yazdı.
20.07.2023 Gündem
Türkiye NATO zirvesine damga vurdu! Dikkat çeken Erdoğan vurgusu: Hedeflerinin çok ötesine uzanıyor
Türkiye NATO zirvesine damga vurdu! Dikkat çeken Erdoğan vurgusu: Hedeflerinin çok ötesine uzanıyor 2023'ün en önemli toplantısı olarak görülen NATO zirvesi sona erdi. Zirveye Türkiye'nin adımları damgasını vurdu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları dünya basınında geniş yer bulurken İngiliz gazeteden dikkat çeken bir analiz geldi.
13.07.2023 Dünya
Türkiye'nin diplomasi zaferi dünya gündeminde! ABD basını tek tek yazdı: İşte Ankara’ya verilen tavizler
Türkiye'nin diplomasi zaferi dünya gündeminde! ABD basını tek tek yazdı: İşte Ankara’ya verilen tavizler Dünyanın gözü günlerdir Vilnius'ta. Tarihi NATO toplantısı devam ederken Türkiye'nin diplomasi zaferinin yankıları sürüyor. İsveç'e onay veren Türkiye'nin nasıl ikna edildiği sorusuna yanıt veren ABD basını Ankara'ya verilen tavizleri açıkladı. Yunan asıllı ABD'li vekil ise bu tavizlerin ardından skandal bir Türkiye açıklamasına imza attı.
12.07.2023 Dünya
Dünyanın gözü bu zirvede! Hakan Fidan ile ilk görüşme
Dünyanın gözü bu zirvede! Hakan Fidan ile ilk görüşme Dünyanın gözü Türkiye'nin İsveç konusunda atacağı adımda. NATO umudunu Türkiye'nin kararına bağlayan İsveç için girişimlerini sıkılaştıran ABD'den dikkat çeken bir hamle geldi. İsveç'in aksine Türkiye'nin taleplerini yerine getiren Finlandiya NATO'ya üye olurken İsveç'in bu tutumu değişmeye başladı.
20.06.2023 Gündem
ABD ile kritik görüşme dünyada ses getirdi! Yeni Dışişleri Bakanı Fidan ile ilgili çarpıcı analiz
ABD ile kritik görüşme dünyada ses getirdi! Yeni Dışişleri Bakanı Fidan ile ilgili çarpıcı analiz Merkez Bankası Başkanlığı'na Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kararıyla Hafize Gaye Erkan atandı. Uluslararası ajanslar Erkan'ın kariyerine ve Türkiye'nin ilk kadın TCMB başkanı olduğuna dikkat çekti. Alman Welt gazetesi Türkiye'nin yeni Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ile ilgili çarpıcı bir analiz kaleme aldı. Fidan'ın ABD'li mevkidaşı ile yaptığı kritik görüşme de dış basında geniş yer buldu.
9.06.2023 Gündem
Dünya Erdoğan'ın teklifini konuşuyor: Türkiye umut ışığı oldu
Dünya Erdoğan'ın teklifini konuşuyor: Türkiye umut ışığı oldu Rusya kontrolündeki Herson bölgesinde yer alan Nova Kakhovka Barajı'nın yıkılması büyük bir insani felakete yol açarken Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın teklifi dünyanın gündemine birinci sıradan giriş yaptı. Krizin çözümünde Erdoğan'ın oynayabileceği role dikkat çekilirken, Türkiye'nin iki liderle de görüşebilen tek NATO üyesi ülke konumunda olduğunun altı çizildi.
8.06.2023 Dünya
'Erdoğan nasıl kazanıyor' sorusuna çarpıcı yanıt! Zaferin formülünü madde madde açıkladı
'Erdoğan nasıl kazanıyor' sorusuna çarpıcı yanıt! Zaferin formülünü madde madde açıkladı Dünyanın gözü kulağı Türkiye'den gelen haberlerde... Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turu için geri sayıma sürerken dünya basını 'Erdoğan nasıl kazanıyor' sorusunu sordu ve zaferin formülünü madde madde açıkladı. Alman Frankfurter Rundschau gazetesi ise haberinde son anket sonuçlarına yer verdi.
24.05.2023 Dünya
Dünya nefesini tuttu! Dış basın seçimleri anlık takip ediyor: 'Tarihi seçim'
Dünya nefesini tuttu! Dış basın seçimleri anlık takip ediyor: 'Tarihi seçim' Türkiye’de bugün yapılan cumhurbaşkanlığı ve genel seçimleri uluslararası alanda dakika dakika takip ediliyor. Ajanslar Türkiye'deki gelişmeleri 'son dakika' bilgisi olarak geçerken gazeteler açtıkları canlı bloklar üzerinden gelişmeleri okuyucuları ile paylaşıyor. Bugün dünya basınındaki haberlerde Türkiye seçimleri için 'Bir dönüm noktası', 'Son yılların en büyük mücadelesi', '100 yılın en önemli seçimi' ifadeleri dikkat çekti.
14.05.2023 Dünya
Muharrem İnce'nin adaylıktan çekilme kararı dünyada basınında!
Muharrem İnce'nin adaylıktan çekilme kararı dünyada basınında! Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce yaptığı açıklamada cumhurbaşkanı adaylığından çekildiğini duyurdu. İnce'nin açıklaması dünya basınında geniş yer buldu.
11.05.2023 Dünya
Türkiye seçimleri dünyada manşet: Son anketler Erdoğan için olumlu görünüyor...
Türkiye seçimleri dünyada manşet: Son anketler Erdoğan için olumlu görünüyor... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı AK Parti Seçim Beyannamesi dünya basınında geniş yer buldu. Dünyanın dört bir yanından pek çok gazete ve televizyon bu süreçte gözünü Türkiye'ye çevirmiş durumda. Yunan basını son seçim anketlerinin sonuçlarını açıkladı.
12.04.2023 Dünya
Dünya Türkiye'yi konuşuyor! Son anket sonuçlarını yayınladılar
Dünya Türkiye'yi konuşuyor! Son anket sonuçlarını yayınladılar Türkiye seçim için geri sayıma geçti. Dünyanın dört bir yanından pek çok gazete ve televizyon bu süreçte gözünü Türkiye'ye çevirmiş durumda. Seçim sürecini yakından takip eden Yunan basını son anket sonuçlarını yayınladı.
4.04.2023 Dünya
Akşener krizi dünya basınına böyle yansıdı!
Akşener krizi dünya basınına böyle yansıdı! Dün İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 6'lı masanın adayının Kılıçdaroğlu olduğunu ve CHP liderinin adaylığına karşı çıktığını söyledi. İBB Başkanı İmamoğlu ve ABB Başkanı Mansur Yavaş'ı aday olmaya çağıran Akşener'i dünya basını manşetten gördü.
4.03.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Monitör ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki monitör haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.