Milyarderler

Milyarderler

Son dakika milyarderler haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan milyarderler ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını milyarderler haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Milyarderler

haberleri sayfasında son dakika yaşanan milyarderler gelişmeleri de dahil olmak üzere 172 milyarderler haberi bulunmuştur. Tüm milyarderler haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dünyanın en zenginleri belli oldu! Sadece 19 yaşında, en genç milyarder oldu
Dünyanın en zenginleri belli oldu! Sadece 19 yaşında, en genç milyarder oldu Henüz 19 yaşında ama dünyanın en zenginleri arasında yer alıyor. Önde gelen şirketlerin varisleri, henüz genç yaşta milyarderler kulübüne girebiliyorlar. Forbes'in yayınladığı listede bu yıl dünyanın en genç milyarderleri belli oldu. Bu yıl 19 yaşındaki zenginlerin listeye girmesi göze çarpıyor. İşte en genç milyarderler...
4.04.2024 Ekonomi
Milyarderler oradan arazi alıyor! Bilim son kararını açıkladı: Dünyanın sonunda ayakta kalacak 5 ülke...
Milyarderler oradan arazi alıyor! Bilim son kararını açıkladı: Dünyanın sonunda ayakta kalacak 5 ülke... Milyarderler olası kıyamet senaryosunda o ülkeden arazi satın almaya başladı. Küresel ısınmanın tüm olaylarının birer birer gerçekleşmesi üzerine kıyamet senaryoları da gelmeye devam ediyor. Bilim insanları dünyanın sonunda ayakta kalacak 5 ülkeyi belirledi.
28.11.2023 Yaşam
Taylor Swift artık resmen milyarder!
Taylor Swift artık resmen milyarder! 12 Grammy ödülü sahibi Taylor Swift, Eras turnesinden elde ettiği gelirle milyarderler kulübüne dahil oldu. Sadece yaptığı müzikle bu statüye yükselen ünlü ismin dahil olduğu milyarder müzisyenler listesinde Beyonce, Jay Z ve Rihanna gibi isimler yer alıyor.
28.10.2023 Magazin
Türkiye'nin en zenginin serveti ne kadar? İbrahim Erdemoğlu kimdir, ne iş yapar, nerelidir? FORBES 2023 Milyarder Listesi’ne göre Türkiye’nin en zengini İbrahim Erdemoğlu...
Türkiye'nin en zenginin serveti ne kadar? İbrahim Erdemoğlu kimdir, ne iş yapar, nerelidir? FORBES 2023 Milyarder Listesi’ne göre Türkiye’nin en zengini İbrahim Erdemoğlu... Forbes Dünya Milyarderleri Listesi’nde bu yıl 2 bin 640 kişi yer alıyor. Listeye, Türkiye’den 26 kişi girerken 516. sırada yer alan Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu, 5.1 milyar dolar serveti ile Türkiye’nin en zengin iş insanı oldu. Peki, İbrahim Erdemoğlu kimdir, serveti ne kadar? FORBES 2023 Milyarder Listesi’ne göre Türkiye’nin en zengini İbrahim Erdemoğlu nereli, kaç yaşında, mesleği ne, ne iş yapar?
6.04.2023 Ekonomi
Semahat Sevim Arsel kimdir, ne iş yapar? Türkiye’nin en zengin 4. İnsanı Semahat Arsel nereli, kaç yaşında, çocuğu var mı? İşte eğitim ve iş hayatı!
Semahat Sevim Arsel kimdir, ne iş yapar? Türkiye’nin en zengin 4. İnsanı Semahat Arsel nereli, kaç yaşında, çocuğu var mı? İşte eğitim ve iş hayatı! Forbes'un bu yıl 37'nci kez Milyarderler Listesini yayınladı. Listede Türk isimler de yer aldı. FORBES milyarderler listesine göre Türkiye’nin en zengin dördüncü insanı Semahat Sevim Arsel oldu. Peki, Semahat Sevim Arsel kimdir, ne iş yapar, nereli? Türkiye’nin 4. zengini Semahat Arsel’in çocuğu var mı, eğitimi nedir?
5.04.2023 Ekonomi
FORBES 2023 Milyarderler Listesi! Türkiye’nin en zenginleri kim? FORBES milyarderler listesi ile Türkiye FORBES en zenginler listesi 2023!
FORBES 2023 Milyarderler Listesi! Türkiye’nin en zenginleri kim? FORBES milyarderler listesi ile Türkiye FORBES en zenginler listesi 2023! Milyarderler Listesi’nde bu yıl Türkiye’den 26 isim var. 5.1 milyar dolar servetiyle listeye 516. sırada giren Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu, Türkiye’nin en zengin iş insanı oldu. Peki, Türkiye’nin en zenginleri kim? FORBES milyarderler listesinde kimler var? İşte FORBES 2023 Milyarderler Listesi ile Türkiye FORBES en zenginler listesi 2023…
5.04.2023 Ekonomi
El Chapo kimdir, öldü mü, yaşıyor mu? El Chapo Guzman’ın oğlu Ovidio Guzman Lopez kimdir?
El Chapo kimdir, öldü mü, yaşıyor mu? El Chapo Guzman’ın oğlu Ovidio Guzman Lopez kimdir? Meksika'da El Chapo lakaplı uyuşturucu baronu Joaquin Guzman’ın oğullarından Ovidio Guzman Lopez'in gözaltına alınması nedeniyle olaylar devam ediyor. Söz konusu gelişmenin ardından “El Chapo kimdir, öldü mü, yaşıyor mu? El Chapo Guzman’ın oğlu Ovidio Guzman Lopez kimdir?” sorularına yanıt aranmaya başlandı.
6.01.2023 Dünya
Rus milyarder Abramovich'in 7 milyar dolardan fazla varlığı donduruldu
Rus milyarder Abramovich'in 7 milyar dolardan fazla varlığı donduruldu Birleşik Krallık’ın denizaşırı topraklarından Jersey'deki Kraliyet Mahkemesi, Rus milyarder Roman Abramovich'in 7 milyar dolardan fazla varlığını dondurdu.
13.04.2022 Dünya
En zengin Türk kim? En zengin 10 Türk belli oldu! İşte Forbes’e göre dünyanın en zengin Türkleri listesi!
En zengin Türk kim? En zengin 10 Türk belli oldu! İşte Forbes’e göre dünyanın en zengin Türkleri listesi! En zengin 10 Türk belli oldu. ABD merkezli Forbes dergisi, 2022 yılı dünyanın en zenginleri listesini yayımladı. Dünyada zirvede 219 milyar dolarlık servetiyle Tesla'nın kurucusu Elon Musk yer alırken, Forbes dergisine göre, Türkiye’de dolar milyarderi sayısı ise 27’den 24’e geriledi. En zengin Türk listesinin başında ise Murat Ülker var. Peki, En zengin 10 Türk kim, dünyanın en zengin Türkleri kimler oldu? İşte en zengin 10 Türk…
8.04.2022 Dünya
Dünyanın en zenginleri belli oldu! Forbes duyurdu, o isimler de milyarderler listesine eklendi...
Dünyanın en zenginleri belli oldu! Forbes duyurdu, o isimler de milyarderler listesine eklendi... Forbes, her yıl düzenli olarak yayımladığı Milyarderler Listesi'ni güncelledi. Piyasalardan alınan verileri kapsayan bu liste, dünyada milyarderlerin sayısını ve en zengin isimleri ortaya koydu. 329 milyarder listeden çıkarken, 236 yeni milyarder geldi. Liste, son 12 ayda milyarderlerin sayısının azaldığını gösterdi. Milyarderler listesinde dikkat çeken isimler de bulunuyor. İşte detaylar...
6.04.2022 Ekonomi
En zengin Türk belli oldu! Kârını 676 kat artırdı, işte serveti...
En zengin Türk belli oldu! Kârını 676 kat artırdı, işte serveti... Pandemiyle birlikte geliştirdiği aşılarla tanınan Alman biyoteknoloji firması BioNTech, 2021 yılının finansal sonuçları araştırmasını kamuoyuna sundu. Böylece, en zengin Türk de belli oldu. Tüm dünyanın tanıdığı bir isim olan ‘en zengin Türk’ün serveti ise 7,6 milyar dolar ile dudak uçuklattı. İşte son dakika haberinin detayları...
2.04.2022 Ekonomi
Biden son dakika duyurdu! Rusya'ya bir yaptırım darbesi daha
Biden son dakika duyurdu! Rusya'ya bir yaptırım darbesi daha ABD Başkanı Joe Biden, Rusya'ya karşı uygulanacak yeni yaptırımları açıkladı. Biden, Ukrayna'ya saldırıları nedeniyle Rusya ile "ticari ilişkilerini" askıya aldıklarını açıkladı.
11.03.2022 Dünya
Oligark ne demek? Oligark’in anlamı ne? Yaptırımların uygulandığı üç Rus oligark kimdir?
Oligark ne demek? Oligark’in anlamı ne? Yaptırımların uygulandığı üç Rus oligark kimdir? Rusya-Ukrayna krizine ilişkin gelişmeler gelmeye devam ediyor. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in açıklamaları sonrası gelen yaptırım kararları takip ediliyor. Avrupa Birliği (AB), İngiltere, Japonya ve ABD, Rusya'ya yönelik bir dizi yaptırım kararı aldı. ABD Başkanı Joe Biden, Rusya'nın iki büyük finans kuruluşuna yaptırım uygulanacağını ve Rus hükümetinin Batı finansmanına erişiminin engelleneceğini, ayrıca, Putin'e yakın kişiler ile aile üyelerine de yaptırım getirileceğini bildirdi. Bunların içinde Rus ooligarklar da bulunuyor. Peki, Oligark ne demek? Oligark’in anlamı ne? İngiltere'nin yaptırım açıkladığı üç Rus oligark kimdir? İşte detaylar…
23.02.2022 Dünya
Kim Kardashian gündemden düşmüyor! Yine aynı şeyi yaptı...
Kim Kardashian gündemden düşmüyor! Yine aynı şeyi yaptı... Televizyon ünlüsü Kim Kardashian, son yıllarda moda dünyasındaki yükselişiyle ön plana çıkıyor. Kurduğu markası Skims ile adını milyarderler listesine yazdıran Kim Kardashian, son olarak Fendi markasıyla ortak olarak tasarladığı ürünlerle gündemden düşmüyor.
7.12.2021 Magazin
Yüz binleri kapsıyor! Hisse senetleriyle ilgili flaş açıklama! Devlet vergi iadesi ödüyor
Yüz binleri kapsıyor! Hisse senetleriyle ilgili flaş açıklama! Devlet vergi iadesi ödüyor Hisse senetleriyle ilgili flaş açıklama! Devlet vergi iadesi ödüyor. ABD'nin hisse senetleriyle ilgili vergi kararı sonrası gözler Türkiye'ye çevrildi. Türkiye'de elinde hisse senedi olanlar gelir vergisi ödüyor mu? İşte konuyla ilgili detaylar.
16.11.2021 Ekonomi
Bitcoin uçuşa geçti! Fiyatlar fırladı
Bitcoin uçuşa geçti! Fiyatlar fırladı Kripto paraların atası olarak kabul edilen Bitcoin, aylar süren sakin seyrini kırdı ve 40 bin dolar seviyesine yaklaştı.
26.07.2021 Ekonomi
Jeff Bezos ne zaman uzaya gidecek? Uzay bilet fiyatları ne kadar olacak?
Jeff Bezos ne zaman uzaya gidecek? Uzay bilet fiyatları ne kadar olacak? Milyarder iş insanı Jeff Bezos uzaya gidiyor. Amazon'un kurucusu Jeff Bezos, sahibi olduğu uzay araştırmaları şirketi Blue Origin roketi New Shepard ile uzaya fırlatılacak. Peki, Jeff Bezos ne zaman uzaya gidecek? New Shepard roketi ne zaman fırlatılacak? İşte Jeff Bezos'un uzay yolculuğu ile ilgili detaylar...
20.07.2021 Gündem
Milyarderler rekabeti uzaya taşıdı
Milyarderler rekabeti uzaya taşıdı İngiliz iş insanı Richard Branson'ın, şirketi Virgin Galactic'in geliştirdiği araç ile geçen hafta uzaya çıkmasıyla özel şirketler arasındaki uzay rekabeti de yeniden gündeme geldi.
19.07.2021 Bilim ve Teknoloji
Kripto para ile ilgili flaş karar! Resmen duyuruldu, artık...
Kripto para ile ilgili flaş karar! Resmen duyuruldu, artık... Dev banka harekete geçti. Kripto paralar ile ilgili flaş karar duyuruldu. Artık Bitcoin ile işlem yapılabilecek. ABD'nin ikinci en büyük bankası Bank of America, bazı müşterilerine Bitcoin'le işlem yapma olanağı vermeye başladığını açıkladı.
18.07.2021 Ekonomi
Bitcoin'de her şey tersine döndü
Bitcoin'de her şey tersine döndü Kripto para birimlerinin atası olarak kabul edilen Bitcoin 32 bin dolar seviyesinden yükseliş gösterdi. Bitcoin'deki yükseliş sonrasında Binance'ın CEO'su Changpeng Zhao tweet attı. Zhao yatırım tavsiyesi olmasa da kripto paralardaki düşüşü fırsat olarak gösterdi.
10.06.2021 Gündem
14 yaşında milyarder oldu! Herkes onu merak ediyor
14 yaşında milyarder oldu! Herkes onu merak ediyor Forbes'un dünya genelindeki milyarderler listesinin en genç üyesi büyük merak uyandırdı. Daha 14 yaşındayken milyarlarca dolarlık bir servetin sahibi olan bu genç adamın ne bir fotoğrafı var ne de bir sosyal medya hesabı...
8.04.2021 Bilim ve Teknoloji
ABD Başkanı Trump'ı şoke eden haber! 300 sıra geriledi!
ABD Başkanı Trump'ı şoke eden haber! 300 sıra geriledi! Eski ABD Başkanı Donald Trump’ın 4 yıllık başkanlığı boyunca servetinde 1 milyar dolardan fazla yaşanan kayıp nedeniyle Forbes milyarderler listesinde 300 sıra geriye düştüğü belirtildi.
6.04.2021 Dünya
Petr Kellner helikopter kazasında öldü
Petr Kellner helikopter kazasında öldü Çekya'nın en zengin iş insanı Petr Kellner'in Alaska'daki bir helikopter kazası sonrası hayatını kaybettiği açıklandı. Kellner'in iş seyahati sırasında helikopterinin düştüğü ve Kellner ile birlikte daha hayatını kaybettiği belirtildi.
29.03.2021 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Milyarderler ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki milyarderler haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.