Milli Saraylar

Milli Saraylar

Son dakika Milli Saraylar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Milli Saraylar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Milli Saraylar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Milli Saraylar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan milli saraylar gelişmeleri de dahil olmak üzere 179 milli saraylar haberi bulunmuştur. Tüm milli saraylar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Atama kararları Resmi Gazete’de
Atama kararları Resmi Gazete’de Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan atamalar hakkındaki kararlar Resmi Gazete’de yayımlandı.
18.03.2024 Gündem
Yılın ilk 7 ayında 2,1 milyon Müze Kart satıldı! Rekor seviye
Yılın ilk 7 ayında 2,1 milyon Müze Kart satıldı! Rekor seviye Kültür ve Turizm Bakanlığı, müze ve ören yerleri ile Milli Saraylar Başkanlığı bünyesindeki müzelerde geçerli olan Müze Kart satışlarının, 2023 yılının ilk 7 ayında 2 milyon 151 bin 988'e ulaştığını duyurdu.
27.08.2023 Ekonomi
Topkapı Sarayı'nın içindeki tarihi restoranda yangın
Topkapı Sarayı'nın içindeki tarihi restoranda yangın Topkapı Sarayı'nın avlusunda bulunan tarihi restoranın çatısında yangın çıktı. Çatının tamamına yayılan yangına birçok ilçeden itfaiye ekipleri sevk edildi. Yangın, itfaiye ekiplerinin uzun süren çalışmalarının ardından söndürüldü. Öte yandan Milli Saraylar Başkanlığı'ndan açıklama yapıldı. Açıklamada, "Müzecilik ve ziyaret faaliyetleri herhangi bir aksama olmadan saat 9.00 itibariyle normal şekilde devam edecektir" ifadeleri yer aldı.
9.07.2023 Gündem
Kritik atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı
Kritik atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı Atama kararları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzası ile yayımlandı. Buna göre; Cumhurbaşkanlığı Özel Kalem Müdürlüğü'ne Doç. Dr. Hasan Doğan yeniden atandı. Prof. Dr. Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'na yeniden atandı.
9.06.2023 Ekonomi
TRT spikeri Başak Doğru hayatını kaybetti!
TRT spikeri Başak Doğru hayatını kaybetti! TRT'nin bir dönemine damgasını vuran efsane spikerlerden Başak Doğru dün hayatını kaybetti.
16.02.2023 Magazin
Başak Doğru kimdir? Eski TRT spikeri Başak Doğru öldü mü, neden öldü?
Başak Doğru kimdir? Eski TRT spikeri Başak Doğru öldü mü, neden öldü?  Türkiye Gazeteciler Cemiyeti (TGC), eski TRT spikerlerinden Başak Doğru'nun 78 yaşında yaşamını yitirdiğini duyurdu. Peki, Başak Doğru kimdir? Eski TRT spikeri Başak Doğru öldü mü, neden öldü? 
15.02.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Rami Kütüphanesi açıldı, 24 saat hizmet verecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Rami Kütüphanesi açıldı, 24 saat hizmet verecek Türkiye’nin en büyük kütüphanesi İstanbul Rami Kışlası hizmete açıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, günün 24 saati gençler başta olmak üzere kitapseverlere hizmet verecek olan kütüphanede yapılan yemek ve içecek ikramlarına öğrencilerden ücret alınmayacağını açıkladı.
13.01.2023 Gündem
Meclis TV canlı yayın ekranı ve frekans bilgisi! Bütçe görüşmeleri ne zaman bitecek, TBMM bütçe görüşmeleri canlı nasıl izlenir? TBMM TV canlı yayın
Meclis TV canlı yayın ekranı ve frekans bilgisi! Bütçe görüşmeleri ne zaman bitecek, TBMM bütçe görüşmeleri canlı nasıl izlenir? TBMM TV canlı yayın TBMM bütçe görüşmeleri devam ediyor. 9 Aralık günü Kültür Bakanlığı ve Çalışma Bakanlığı'nın bütçe görüşmeleri Genel Kurul'da yapıldı. Peki, Bütçe görüşmeleri ne zaman bitecek, TBMM bütçe görüşmeleri canlı nasıl izlenir? İşte Meclis TV canlı yayın ekranı ve TBMM TV canlı yayın frekans bilgileri…
9.12.2022 Gündem
Kamu personel alımı 2022! Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alacak! İşte başvuru şartları!
Kamu personel alımı 2022! Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alacak! İşte başvuru şartları! Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı duyurdu! Rehberlik ve Teftiş Başkanlığına Aile ve Sosyal Hizmetler müfettiş yardımcısı alınacak. Yayımlanan ilana göre, hukuk, siyasal bilgiler, iktisat, işletme, iktisadi ve idari bilimler fakülteleri mezunları arasından 17, sosyal hizmet, psikolojik danışmanlık ve rehberlik, çocuk gelişimi, psikoloji ve sosyoloji alanlarında en az dört yıl eğitim veren bölüm mezunları arasından 3 olmak üzere giriş sınavı ile personel alınacak. Peki, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte müfettiş yardımcısı alımı sınavı başvuru şartları!
11.11.2022 Personel Alımı
Milli Saraylar İdaresi personel alımı yapacak! 74 sözleşmeli personel alınacak!
Milli Saraylar İdaresi personel alımı yapacak! 74 sözleşmeli personel alınacak! Milli Saraylar İdaresi Başkanlığı’na personel alınacak. Yayımlanana ilana göre, Milli Saraylar İdaresi Başkanlığı’nın İstanbul ve Edirne teşkilatlarında boş bulunan kadrolara büro personeli, müze görevlisi, koruma ve güvenlik görevlisi alımı yapılacak. Peki, Milli Saraylar İdaresi Başkanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Milli Saraylar memur alımı başvuru şartları!
11.11.2022 Personel Alımı
Dolmabahçe Sarayı 10 Kasım’da açık mı? Dolmabahçe Sarayı nerede? Dolmabahçe Sarayı 71 numaralı oda kimin?
Dolmabahçe Sarayı 10 Kasım’da açık mı? Dolmabahçe Sarayı nerede? Dolmabahçe Sarayı 71 numaralı oda kimin? Büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının üzerinden 84 yıl geçti.10 Kasım 1938’de Atatürk'ün hayata gözlerini yumduğu Dolmabahçe Sarayı'ndaki odası ölüm yıl dönümünde ziyarete açılacak. Peki, Dolmabahçe Sarayı 10 Kasım’da açık mı? Dolmabahçe Sarayı nerede? Dolmabahçe Sarayı 71 numaralı oda kimin? Dolmabahçe Sarayı’na nasıl gidilir? Dolmabahçe Sarayı Atatürk’ün odası ziyaret edilecek mi? Dolmabahçe Sarayı yol tarifi!
9.11.2022 Gündem
Dolmabahçe Sarayı’nın 166 yıllık kristal şamdanlarına özel bakım
Dolmabahçe Sarayı’nın 166 yıllık kristal şamdanlarına özel bakım Dolmabahçe Sarayı’nın Harem Bölümü’ndeki en görkemli salonlarından olan Mavi Salon’un 166 yıllık geçmişe sahip avizelerinin kristal şamdanları, 6 kişilik uzman ekip tarafından özenle yerlerinden çıkartılarak bakımları gerçekleştiriliyor.
2.09.2022 Yaşam
Milli Saraylar'dan 'çini' açıklaması
Milli Saraylar'dan 'çini' açıklaması  Milli Saraylar Başkanlığı'ndan, Topkapı Sarayı çinilerinin matkapla delindiği iddialarına ilişkin açıklama yapıldı. Açıklamada "Harem Dairesi 3. Murat Has Odası girişinde yer alan tarihî çiniler üzerine 1950'li yıllarda eklenen kapı kancaları, restorasyon çalışmaları sebebiyle çıkarılmış, gerekli müdahaleden sonra aslına uygun şekilde yerlerine takılacaktır. İddia edildiği gibi çinilerin matkapla delinmesi veya restorasyona aykırı herhangi bir müdahalede bulunulması söz konusu değildir" denildi.
11.07.2022 Gündem
'Kaşıkçı Elması kayboldu' iddiasına ilişkin açıklama!
'Kaşıkçı Elması kayboldu' iddiasına ilişkin açıklama! Sosyal medyada, Kaşıkçı Elması’nın kaybolduğu iddia edildi. İddialara ilişkin açıklama yapan Topkapı Sarayı Daire Başkanı İlhan Kocaman, "Müzeciliğin gerektirdiği her türlü güvenlik tedbirleri altında bunları muhafaza ediyoruz. Bu konu daha önce de speküle edilmişti. Sahtecilikle ilgili bir durum asla söz konusu değildir. Eser, 32 aydır bu salonda sergileniyor" dedi. 
12.05.2022 Gündem
Kaşıkçı elması kayıp mı, çalındı mı? Kaşıkçı elması nerede sergileniyor, fiyat değeri ne kadar?
Kaşıkçı elması kayıp mı, çalındı mı? Kaşıkçı elması nerede sergileniyor, fiyat değeri ne kadar? Topkapı Sarayı Müzesi'nde sergilenen 86 karat ağırlığında olan Kaşıkçı Elması'nın çalındığına dair iddialar sosyal medyanın gündemine oturdu. Peki, Kaşıkçı elması kayıp mı, çalındı mı? Kaşıkçı elması nerede sergileniyor, fiyat değeri ne kadar?
12.05.2022 Gündem
İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Başkanlığı personel alacak!
İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Başkanlığı personel alacak! İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Başkanlığı sözleşmeli bilişim personeli alacak! İlan Resmi Gazete’de yayımlandı. İlana göre, Göç İdaresi Başkanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü Bilgi İşlem Daire Başkanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere yazılı ve sözlü sınav başarı sırasına göre yapılacak yerleştirme ile sözleşmeli bilişim personeli alınacak. Başvurular, 25 Nisan’da başlayıp 1 Mayıs’ta sona erecek. Peki, İçişleri Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte Göç İdaresi personel alımı başvuru şartları!
16.04.2022 Personel Alımı
Milli Saraylar İdaresi 144 sözleşmeli personel alacak! İşte Milli Saraylar personel alımı başvuru şartları!
Milli Saraylar İdaresi 144 sözleşmeli personel alacak! İşte Milli Saraylar personel alımı başvuru şartları! Milli Saraylar İdaresi personel alımı yapacak. Yayımlanan ilana göre, Milli Saraylar İdaresi Başkanlığı’na temizlik görevlisi, büro personeli ile koruma güvenlik ve güvenlik görevlisi kadrolarında 144 personel alınacak. Başvurular 24 Nisan’da sona eriyor. Peki, Milli Saraylar personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte Milli Saraylar İdaresi personel alımı başvuru şartları!
15.04.2022 Personel Alımı
İslam Medeniyetleri Müzesi açıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Meydanı onlara bırakmayacağız!
İslam Medeniyetleri Müzesi açıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Meydanı onlara bırakmayacağız! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İslam Medeniyetleri Müzesi açılışında konuştu. Erdoğan, "Milletimizi küresel rüzgarların önünde savurmak isteyenlere inşallah meydanı bırakmayacağız." dedi.
8.04.2022 Siyaset
Sözleşmeli sağlık personeli ve sürekli işçi alımı yapılacak! Sağlık Bakanı Koca resmen duyurdu
Sözleşmeli sağlık personeli ve sürekli işçi alımı yapılacak! Sağlık Bakanı Koca resmen duyurdu 10 bin sözleşmeli sağlık personeli ve 10 bin sürekli işçi alımı yapılacak! Resmen duyuruldu ve belli oldu. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca açıkladı. Taşra teşkilatı hizmet birimlerinde istihdam edilmek üzere, KPSS puanına göre ÖSYM tarafından yapılacak merkezi yerleştirme ile 10 bin sözleşmeli sağlık personeli alım süreci başlatılıyor. Tercih kılavuzu ÖSYM’nin internet sitesi üzerinden yayınlandıktan sonra tercihler 15 Mart tarihine kadar yapılabilecek. Aynı zamanda temizlik hizmetleri, koruma ve güvenlik hizmetleri, bakım ve onarım hizmetleri, şoförlük hizmetleri ve klinik destek elemanı olarak diğer hizmetlerde görev yapmak üzere toplam 10 bin sürekli işçi alınacak. Başvurular İŞKUR internet süresi üzerinden yapılacak.
11.03.2022 Personel Alımı
İstanbul Ticaret Borsası duyurdu! Borsa Aracılık eğitimi verilecek! İşte Borsa Ajanlığı başvuru şartları!
İstanbul Ticaret Borsası duyurdu! Borsa Aracılık eğitimi verilecek! İşte Borsa Ajanlığı başvuru şartları! İstanbul Ticaret Borsası duyurdu! İlan yayımlandı. İstanbul Ticaret Borsası aracılık eğitimi ve sınavı düzenleyecek. Başvuru yapacak adayların en az lise mezunu olmaları gerekiyor. Eğitim alan adaylar için Aracılık Eğitim ve Sınavı 13 Nisan’da düzenlenecek. Peki, İstanbul Ticaret Borsası borsa aracılık eğitimi başvurusu nasıl yapılır? Aracılık Eğitim ve Sınavı ne zaman? İşte Borsa Ajanlığı başvuru şartları ve istenen belgeler!
10.03.2022 Eğitim
Milli Saraylar İdaresi KPSS’den en az 60 puanla sözleşmeli personel alacak!
Milli Saraylar İdaresi KPSS’den en az 60 puanla sözleşmeli personel alacak! Milli Saraylar İdaresi 30 sözleşmeli personel alacak! Yayımlanan ilana göre, Milli Saraylar İdaresi Başkanlığında çalıştırılmak üzere 30 adet Koruma ve Güvenlik Görevlisi unvanında sözleşmeli personel alınacak. Başvuru yapacak adayların KPSS’den en az 60 puan almaları gerekiyor. Başvurular 18 Mart’ta sona erecek. Peki, Milli Saraylar sözleşmeli personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Milli Saraylar personel alımı başvuru şartları ne? İşte detaylar…
10.03.2022 Personel Alımı
TBMM Başkanı Şentop Dolmabahçe'de sergi açılışına katıldı
TBMM Başkanı Şentop Dolmabahçe'de sergi açılışına katıldı TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Sıtkı Kütahya Koleksiyonu Nida Olçar Sergisi'nin açılış törenine katıldı.
14.02.2022 Siyaset
TBMM Başkanı Şentop sergi açılışına katıldı
TBMM Başkanı Şentop sergi açılışına katıldı TBMM Başkanı Mustafa Şentop, "Türkiye Büyük Millet Meclisi'miz 1950'li yıllarda uhdesine aldığı sanatçıları, yerli ve milli sanatlar üzere tefriş işleri için yetiştirmiştir. Akabinde Anadolu'nun her şehrine bir sanatçıyı görevli olarak göndermiş ve o şehre ait sanat unsurlarını öğrenerek yeni eserler üretmelerini sağlamıştır" dedi.
4.02.2022 Siyaset
Fuat Oktay: Savunma sanayisinde devrim gerçekleştirildi
Fuat Oktay: Savunma sanayisinde devrim gerçekleştirildi Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, "Savunma sanayisinde adeta bir devrim gerçekleştirildi. 2022'de HİSAR O+ kızılötesi güdümlü füze teslimatları tamamlanacak, Sungur portatif alçak irtifa hava savunma füzesi, AKYA harp torpidosu, MAM-T ve Atmaca teslimatlarına başlanacak, dikey atım sisteminin karadan atışlı testleri gerçekleştirilecek" dedi.
26.11.2021 Siyaset
Topkapı Sarayı'nda yeniden sergilenmeye başlandı! Duyan oraya akın etti
Topkapı Sarayı'nda yeniden sergilenmeye başlandı! Duyan oraya akın etti Piri Reis'in 1513 yılında çizdiği dünya haritası, uzun bir aranın ardından yeniden Topkapı Sarayı'nda sergilenmeye başlandı. Sergilenen harita keşifler çağından günümüze ulaşan en önemli ve ilginç eserler arasında yer alıyor. Sergiye ziyaretçilerin ilgisinde oldukça yoğun.
18.11.2021 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Milli Saraylar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki milli saraylar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.