Millî Savunma Bakanlığı

Millî Savunma Bakanlığı

Son dakika Millî Savunma Bakanlığı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Millî Savunma Bakanlığı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Millî Savunma Bakanlığı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Millî Savunma Bakanlığı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan millî savunma bakanlığı gelişmeleri de dahil olmak üzere 17 millî savunma bakanlığı haberi bulunmuştur. Tüm millî savunma bakanlığı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Acı haberi MSB duyurdu: Pençe-Kilit Operasyonu Bölgesinde bir askerimiz şehit oldu
Acı haberi MSB duyurdu: Pençe-Kilit Operasyonu Bölgesinde bir askerimiz şehit oldu Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe- Kilit Operasyonu bölgesinde, teröristlerin bir üs bölgesine sızma girişimi sırasında çıkan çatışmada Piyade Sözleşmeli Er Salih Ay'ın şehit olduğunu ve bir askerin yaralandığını açıkladı. Açıklamada ayrıca, 6 teröristin de etkisiz hale getirildiği belirtildi.
17.02.2024 Gündem
MSB en az lise mezunu 338 sözleşmeli personel alacak! İşte MSB personel temin başvuru kılavuzu!
MSB en az lise mezunu 338 sözleşmeli personel alacak! İşte MSB personel temin başvuru kılavuzu! Milli Savunma Bakanlığı (MSB) sözleşmeli personel temini başvuru kılavuzu yayımlandı. MSB, en az lise mezunu 338 sözleşmeli personel alacak. Başvurular 11 Ağustos'ta başladı. Adaylar başvurularını 31 Ağustos 2021 tarihine kadar online olarak gerçekleştirebilecek. Peki, MSB sözleşmeli personel alımı başvurusu nasıl yapılır? MSB sözleşmeli personel alımı başvuru şartları ne? MSB personel temin başvuru ekranı!
18.08.2021 Personel Alımı
Millî Savunma Bakanlığı Er ve Erbaş Harçlıkları Yönetmeliğinde değişiklik!
Millî Savunma Bakanlığı Er ve Erbaş Harçlıkları Yönetmeliğinde değişiklik! Millî Savunma Bakanlığı'nın Er ve Erbaş Harçlıkları Yönetmeliği'nde değişikliğe gitti. Resmi Gazete'de yayımlanan Er ve Erbaş Harçlıkları Yönetmeliği'ne göre, Türk Silahlı Kuvvetleri'ne ayrıca Jandarma Genel Komutanlığı ile Sahil Güvenlik Komutanlığı da eklenerek kapsamı genişletildi. Jandarma Genel Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığında harçlıkların ve munzam harçlıkların dağıtılması ayın 20’sine kadar tamamlanacak. İşte Er ve Erbaş Harçlıkları Yönetmeliği'nin detayları...
11.07.2021 Gündem
Bedelli askerlik sonuçları merak ediliyor! 2021 bedelli askerlik sonuçları ne zaman açıklanacak?
Bedelli askerlik sonuçları merak ediliyor! 2021 bedelli askerlik sonuçları ne zaman açıklanacak? Bedelli askerlik sonuçları merakla bekleniyor. Millî Savunma Bakanlığı tarafından yapılan son duyuruda 2021 bedelli askerlik yerleri, başvuru sonuçları, celp ve sevk dönemlerinin ocak ayı içerisinde e-devlet üzerinden erişime açılacağını aktarmıştı. 2020 bedelli askerlik başvurularını tamamlanmayan asker adayları, MSB’den gelecek açıklamayı bekliyor. Peki, bedelli askerlik sonuçları ne zaman açıklanacak?
16.01.2021 Gündem
2021 şubat celbi ne zaman belli olur? Yeni askerlik celp dönemleri 2021
2021 şubat celbi ne zaman belli olur? Yeni askerlik celp dönemleri 2021 Millî Savunma Bakanlığı tarafından geçtiğimiz günlerde yapılan açıklamaya göre, 23-25 Kasım'da sevke tabi olan yükümlülerin sevkleri 22-24 Aralık'a ertelendi. Pandemi nedeniyle ertelenen askerlik süreci sonrası 2021 şubat celp dönemi hakkında yapılan araştırmalar arttı. Asker adayları 2021 şubat celp tarihinin açıklanıp açıklanmadığını merak ederken, celp dönemlerinin ertelenip ertelenmediğini merak ediliyor.
3.12.2020 Gündem
MSB kura sonuçları açıklandı! MSB kura sonuçları sorgulama ekranı
MSB kura sonuçları açıklandı! MSB kura sonuçları sorgulama ekranı Milli Savunma Bakanlığı (MSB) İŞKUR vasıtasıyla alacağı 1072 sürekli işçi alımı başvuruları tamamlandı. İŞKUR tarafından alınan başvurular için kura çekilişi yapıldı. MSB İşçi alımı için kura çekilişi sonuçlarını açıkladı. İşte MSB kura sonuçları 2020 sorgulama ekranı...
2.08.2020 Personel Alımı
Başvuru süreci bugün başladı! 18-35 yaşlarındaki herkes...
Başvuru süreci bugün başladı! 18-35 yaşlarındaki herkes... Millî Savunma Bakanlığı'nda istihdam edilmek üzere 1.072 (bin yetmiş iki) açıktan işçi alımı yapılacak. Başvurular İŞKUR internet sitesi üzerinden bugün itibarı ile başladı. Peki, MSB sürekli işçi alımı şartları neler? MSB sürekli işçi alımı başvuru tarihi nedir? Tüm detaylar haberimizde...
16.07.2020 Ekonomi
MSB sürekli işçi alımı yapacak! MSB İŞKUR üzerinden 1072 işçi alacak (Milli Savunma Bakanlığı 1072 işçi alımı başvuru ve şartları)
MSB sürekli işçi alımı yapacak! MSB İŞKUR üzerinden 1072 işçi alacak (Milli Savunma Bakanlığı 1072 işçi alımı başvuru ve şartları) Millî Savunma Bakanlığında istihdam edilmek üzere 1.072 (bin yetmiş iki) açıktan işçi alınacaktır. Başvurular İŞKUR internet sitesi üzerinden 16 Temmuz 2020 tarihi itibariyle yapılacaktır. Peki, MSB sürekli işçi alımı şartları nelerdir? MSB sürekli işçi alımı başvuru tarihi nedir?
14.07.2020 Personel Alımı
MSÜ son başvuru tarihi (MSÜ ne zaman, MSÜ sınav tarihi belli mi, MSÜ başvuru şartları nelerdir?)
MSÜ son başvuru tarihi (MSÜ ne zaman, MSÜ sınav tarihi belli mi, MSÜ başvuru şartları nelerdir?) 2020-2021 eğitim-öğretim yılında Millî Savunma Bakanlığınca 2’nci Seçim Aşamalarına çağrılacak askeri öğrenci adaylarını tespit etmek amacıyla, ÖSYM tarafından 2020 Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı yapılacak. Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı’nın başvuruları 7 Ocak'ta başladı. MSÜ bünyesine alınacak askeri öğrencileri belirlemek için yapılan Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı yoğun ilgi görüyor. MSÜ ne zaman, MSÜ sınav tarihi belli mi? MSÜ başvuru şartları nelerdir? İşte MSÜ son başvuru tarihi…
4.02.2020 Personel Alımı
Askerlik yerleri açıklandı mı 2020? | Askerlik yeri sorgulama 2000/1
Askerlik yerleri açıklandı mı 2020? | Askerlik yeri sorgulama 2000/1 Askerlik yerleri açıklandı mı? 2020 şubat ayında askere gidecek vatandaşlar tarafından sorgulanıyor. Askerlik yerini öğrenmek isteyen vatandaşlar, arama motorlarına ve Millî Savunma Bakanlığı’na yöneldi. İşte askerlik yerleri ile ilgili merak edilenler…
10.12.2019 Gündem
MSB duyurdu! Tedavi gören asker şehit oldu
MSB duyurdu! Tedavi gören asker şehit oldu Milli Savunma Bakanlığı, Rasulayn bölgesinde teröristlerin açtığı ateş sonucu yaralanan askerin tedavi gördüğü hastanede şehit olduğunu duyurdu. Tedavi gördüğü GATA'da şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Bekir Can Hereklioğlu'nun (24) acı haberi, ailesinin yaşadığı Yumurtalık ilçesinin Narlıören Mahallesi'ne ulaştı.
16.11.2019 Gündem
Tıp öğrencisine askeri hekimlik
Tıp öğrencisine askeri hekimlik Sağlık Bilimleri Üniversitesi, Millî Savunma Bakanlığı ve İçişleri Bakanlığının askeri hekim ihtiyacını karşılamak üzere Tıp Fakültelerinden yatay geçişle 316 öğrenciyi bünyesine katacağını duyurdu.
29.09.2021 Gündem
HDP'li Zozani'den tezkere çıkışı
HDP'li Zozani'den tezkere çıkışı HALKLARIN Demokratik Partisi (HDP) Hakkari Milletvekili Adil Zozani, TBMM Genel Kurulu’nda Irak ve Suriye tezkerelerinin görüşülmeye başlamasından önce bir konuşma yaptı...
29.09.2021 Gündem
Suriye'nin kuzeyinde 7 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi
Suriye'nin kuzeyinde 7 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı, Suriye'nin kuzeyinde saldırı girişiminde bulunan toplam 7 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
14.01.2024 Gündem
Irak ve Suriye kuzeyine operasyon: Hedefler tek tek yok edildi
Irak ve Suriye kuzeyine operasyon: Hedefler tek tek yok edildi Irak kuzeyindeki Metina, Hakurk, Gara ve Kandil bölgeleri ile Suriye kuzeyinde bulunan terörist hedeflerine hava harekatı yapıldığını açıklayan MSB "İcra edilen hava harekatları ile Bölücü Terör Örgütü (BTÖ) tarafından kullanılan ve içerisinde sorumlu düzeyde teröristlerinde bulunduğu değerlendirilen mağara, sığınak, barınak ve petrol tesislerinden oluşan 29 hedef imha edilmiştir" ifadelerini kullandı. Bakanlık, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Hava Kuvvetlerimize ait uçaklar, Irak ve Suriye kuzeyindeki terör hedeflerini başarılı şekilde yerle bir ederek emniyetle üslerine döndü" ifadelerini kullanarak görüntüler paylaştı. Irak’ın kuzeyinde etkisiz hâle getirilen terörist sayısı ilk belirlemelere göre 23’e çıktı.
13.01.2024 Gündem
MSB duyurdu! Memur alımına ilişkin sınav sonuçları belli oldu
MSB duyurdu! Memur alımına ilişkin sınav sonuçları belli oldu Milli Savunma Bakanlığı (MSB) ve Kuvvet Komutanlıklarına memur alımına ilişkin sözlü sınav sonuçları yayımlandı.
31.08.2023 Çalışma Hayatı
Milli Savunma Bakanlığı’ndan anlamlı Babalar Günü mesajı
Milli Savunma Bakanlığı’ndan anlamlı Babalar Günü mesajı  Milli Savunma Bakanlığı, sosyal medya üzerinden başta şehit ve gazi babaları olmak üzere tüm babaların Babalar Günü’nü kutladı.
18.06.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Millî Savunma Bakanlığı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki millî savunma bakanlığı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.