Mikrofon

Mikrofon

Son dakika mikrofon haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan mikrofon ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını mikrofon haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mikrofon

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mikrofon gelişmeleri de dahil olmak üzere 804 mikrofon haberi bulunmuştur. Tüm mikrofon haberleri aşağıda listelenmiştir.
Düğünde kim ne taktı derdine son! Yeni uygulamayla altın ve paralar böyle takip edilecek
Düğünde kim ne taktı derdine son! Yeni uygulamayla altın ve paralar böyle takip edilecek Düğünlerde takılan altınlar, paralar için yakın takip uygulaması geliyor. Yazılım mühendisi genç tanıttığı yeni uygulamayla düğünlerde 'kim, ne taktı' derdine son verecek. İşte genç mühendisin "Takı Takip" uygulamasının detayları...
27.04.2024 Ekonomi
Ehliyet çetesi savcıya tosladı! Çete lideri sistemi böyle anlattı
Ehliyet çetesi savcıya tosladı! Çete lideri sistemi böyle anlattı Okuma yazma bilmeyen Türk ve özellikle Suriye uyrukluların, kopya ile ehliyet almalarını sağladıkları tespit edilen çete üyeleri hakkında dava açıldı. Çete yöneticileri hakkında 900 yıla kadar hapis cezası istendi.
18.03.2024 Gündem
Demirören Medya'nın emekçi kadınları kadın olmayı anlattı!
Demirören Medya'nın emekçi kadınları kadın olmayı anlattı! Demirören Medya'nın emekçi kadınları Emine Alim, Yağmur Boz, Aynur Çekirdekoğlu ve İlknur Öcal, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde CNN TÜRK canlı yayınında kadın olmayı anlattı.
8.03.2024 Gündem
Bakanlık açıkladı! 508 milyon liralık kaçak eşya ve araç ele geçirildi
Bakanlık açıkladı! 508 milyon liralık kaçak eşya ve araç ele geçirildi Ticaret Bakanlığı, Gümrük Muhafaza ekiplerince yaklaşık 508 milyon lira değerinde çeşitli ürün, eşya ve araç ele geçirildiğini açıkladı.
24.02.2024 Gündem
Discord Nedir, Ne İşe Yarar? Discord Nasıl Kullanılır?
Discord Nedir, Ne İşe Yarar? Discord Nasıl Kullanılır? Discord, internet üzerinden konuşabilme olanağı veren bir sohbet programıdır. Discord programı sayesinde sesli ve yazılı olarak iletişim kurulabilmektedir. Kullanıcılar akıllı telefonunda Discord iletişimi kurabilmek için, kurulum yapması gerekmektedir. MacOS- Windows, Android, İpad ya da İphone program kurulumu yapılarak program indirilir.
25.01.2024 Gündem
Ehliyet sınavına kopya düzeneği ile girdi! Jandarma yakaladı
Ehliyet sınavına kopya düzeneği ile girdi! Jandarma yakaladı Yozgat'ın Yerköy ilçesinde kopya düzeneği ile ehliyet sınavına giren sürücü adayı ile kopya veren 3 kişi jandarma tarafından yakalandı. Şüpheliler hakkında adli işlem başlatıldı.
5.01.2024 Gündem
iPhone kullananlar tehlike altında! Bakanlık harekete geçti, sakın bunu yapmayın
iPhone kullananlar tehlike altında! Bakanlık harekete geçti, sakın bunu yapmayın iphone kullanan milyonları yakından ilgilendiriyor. İOS işletim sistemiyle ilgili tehlike ortaya çıktı. Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) konuyla ilgili Apple'dan açıklama talep etti ve aynı zamanda soruşturma başlattı. Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan, İOS mobil işletim sistemindeki tehlikeyi açıklayarak kullanıcılara kritik uyarılarda bulundu. İşte detaylar...
29.12.2023 Bilim ve Teknoloji
Deniz Göktaş kimdir, nereli, kaç yaşında? Deniz Göktaş'ın biyografisi
Deniz Göktaş kimdir, nereli, kaç yaşında? Deniz Göktaş'ın biyografisi Son dönemde tek kişilik sahneleri ile gündeme gelen Deniz Göktaş'ın hayatı merak konusu oldu. Peki Deniz Göktaş kimdir, nereli, kaç yaşında?
9.12.2023 Gündem
Ergin Ataman fena patladı: Tamamen saçmalık, Fenerbahçe'yi yenebilsin diye...
Ergin Ataman fena patladı: Tamamen saçmalık, Fenerbahçe'yi yenebilsin diye... THY Euroleague'de Real Madrid ile karşılaşan Panathinaikos'ta başantrenör Ergin Ataman Fenerbahçe iddiaları hakkında sert açıklamalarda bulundu.
8.12.2023 Fenerbahçe
Apaşlar grubunun gitaristi Yalçınkaya Tümay vefat etti
Apaşlar grubunun gitaristi Yalçınkaya Tümay vefat etti 1960'ta kurulan Apaşlar grubunun gitaristi Yalçınkaya Tümay, zatürreye bağlı organ yetmezliğinden 81 yaşında hayatını kaybetti
6.12.2023 Magazin
Gain Sophia | Gain ücret ne kadar, Gain ücretsiz izlenir mi? Açık Mikrofon Sophia yayınlandı mı? Gain TV paralı mı, ücretsiz mi
Gain Sophia | Gain ücret ne kadar, Gain ücretsiz izlenir mi? Açık Mikrofon Sophia yayınlandı mı? Gain TV paralı mı, ücretsiz mi Robot Sophia Oğuzhan Uğur'un sunduğu Mevzular Açık Mikrofon programına katıldı. Programda konuğun sorduğu, "İnsan olmak ister miydin?" sorusuna verdiği yanıt ile sosyal medyada viral oldu. Mevzular Açık Mikrofon'un 16. bölümünde yer alacak Robot Sophia Gain platformu üzerinden yayınlanacak. YouTube üzerinden yayın yapan Mevzular Açık Mikrofon’un 16. Bölümünün Gain TV’de yayınlanacak olmasının ardından Gain TV’ye yönelik aramalarla, programın yayınlanacağı tarih ile ilgili sorgulamalar gündemin en çok merak edilenleri arasında girdi. Peki, Gain Mevzular Açık Mikrofon ücretli mi? Gain TV kimin, Gain Mevzular Açık Mikrofon Sophia ne zaman? Gain TV üyelik ücreti ne kadar?
3.10.2023 Magazin
BABALA TV Sophia ne zaman yayınlanacak 2023? BABALA TV 16. bölüm full nereden izlenir, Mevzular Açık Mikrofon Sophia yayınlandı mı, nerede yayınlanıyor?
BABALA TV Sophia ne zaman yayınlanacak 2023? BABALA TV 16. bölüm full nereden izlenir, Mevzular Açık Mikrofon Sophia yayınlandı mı, nerede yayınlanıyor? Mevzular Açık Mikrofon serisinin robot Sophialı yeni bölümünün tanıtımı yayınlandı. Robot Sophia'nın özellikle aşk üzerine verdiği cevap ile "Kemal Kılıçdaroğlu istifa etmeli mi?" yanıtı gündemin en çok konuşulan konu başlıklarından biri oldu. Sosyal medyada yer alan tanıtım videolarını izleyen vatandaşlar “Babala TV Sophia ne zaman yayınlanacak?” sorusuna yanıt arıyor. Peki, Mevzular Açık Mikrofon Robot Sophia ne zaman, yayınlandı mı, nereden yayınlanıyor? BABALA TV 16. bölüm full nereden izlenir?
12.09.2023 Televizyon
Okul yolunda ‘komşu turizm': 2 bin TL nerede 500 TL nerede! Uzmanlardan ceza uyarısı
Okul yolunda ‘komşu turizm': 2 bin TL nerede 500 TL nerede! Uzmanlardan ceza uyarısı Zamlar, okul servis taşımayacağını da etkiledi. Yüksek okul servis ücretlerinden şikayetçi olan ve farklı alternatifler arayan bazı veliler, 'komşu turizm'e yöneldi. Bir komşunun diğer komşuların çocuklarını okula taşıdığı bu yöntem de şimdilerde sorgulanmaya başladı. Bu yöntemi uyguladığını söyleyenler, "Servis 2 bin TL ise arkadaş 500 TL'ye götürüyorsa ona veriyorum yani 2 bin TL nerede 500 TL nerede?" dedi.
26.08.2023 Yaşam
Cardi B'yi sinirlendiren olayın perde arkası ortaya çıktı!
Cardi B'yi sinirlendiren olayın perde arkası ortaya çıktı! Ünlü isimler son dönemde konserlerde kendilerine fırlatılan nesnelerle yaralanmalarıyla gündeme geliyor. Ünlü rapçi Cardi B, Las Vegas’ta konser verdiği sırada kendisine buzlu içecek fırlatan seyirciye mikrofon fırlatınca sosyal medyanın gündemine oturdu. Bu hareketiyle gündem olan rapçinin yaşadığı olayın aslında bambaşka olduğu ortaya çıktı.
1.08.2023 Magazin
Cardi B'yi sinirlendiren olay! Hayranına mikrofon fırlattı
Cardi B'yi sinirlendiren olay! Hayranına mikrofon fırlattı Ünlü isimler son dönemde konserlerde kendilerine fırlatılan nesnelerle yaralanmalarıyla gündeme geliyor. Ünlü rapçi Cardi B, Las Vegas’ta konser verdiği sırada kendisine buzlu içecek fırlatan seyirciye mikrofon fırlatınca sosyal medyanın gündemine oturdu.
30.07.2023 Vatan TV
Cardi B'yi sinirlendiren olay! Hayranına mikrofon fırlattı
Cardi B'yi sinirlendiren olay! Hayranına mikrofon fırlattı Ünlü isimler son dönemde konserlerde kendilerine fırlatılan nesnelerle yaralanmalarıyla gündeme geliyor. Ünlü rapçi Cardi B, Las Vegas’ta konser verdiği sırada kendisine buzlu içecek fırlatan seyirciye mikrofon fırlatınca sosyal medyanın gündemine oturdu.
30.07.2023 Magazin
Fulya Öztürk Moskova'dan aktardı... Rus halkı ne düşünüyor?
Fulya Öztürk Moskova'dan aktardı... Rus halkı ne düşünüyor? Rusya'da paralı askeri grup Wagner'in darbe girişimi ülkede paniğe neden olmuştu. CNN TÜRK Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk, Moskova'da Rus halkına mikrofon uzatarak darbe girişiminin ülkedeki yansımalarını aktardı. Öztürk'e konuşan bir kadın "Askeri hareketlilik korku yaratıyor ama devlete güveniyoruz. Rusya'nın Türkiye gibi partnerlerinin olduğunu bilmek hoşumuza gidiyor." ifadelerini kullandı.
27.06.2023 Dünya
Dünya Endüstriyel Tasarımcılar Günü, Tasarım Parkı'nda kutlanacak
Dünya Endüstriyel Tasarımcılar Günü, Tasarım Parkı'nda kutlanacak Dünya Endüstriyel Tasarımcılar Günü “en uzun gün” olan 21 Haziran Çarşamba günü “The Future We Want’’/ İstediğimiz Gelecek” teması kapsamında ETMK(Endüstriyel Tasarımcılar Meslek Kuruluşu) İstanbul şubesi işbirliği ile Tasarım Parkı’nın Moda’daki yeni adresinde kutlanacak.
21.06.2023 Kültür Sanat
İlham Gencer kimdir, kaç yaşında neden öldü? İlham Gencer'in biyografisi!
İlham Gencer kimdir, kaç yaşında neden öldü? İlham Gencer'in biyografisi! Türkiye'nin ilk piyanist şantörlerinden, caz sanatçısı Bozkurt İlham Gencer, 100 yaşında hayatını kaybetti. Peki, İlham Gencer kim, nereli, neden öldü?
25.05.2023 Magazin
Bakan Kurum: Esenler’de depreme karşı dayanıksız yapı oranı yüzde 55’e düştü
Bakan Kurum: Esenler’de depreme karşı dayanıksız yapı oranı yüzde 55’e düştü Esenler mitinginde vatandaşlara seslenen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı ve İstanbul 1'inci Bölge Milletvekili Adayı Murat Kurum, “İstanbul’da yürüttüğümüz önemli şehircilik yatırımımızı, kentsel dönüşüm çalışmamızı da burada, Esenler’de hayata geçiriyoruz. Esenler’de depreme karşı dayanıksız yapı oranı, 2009 yılında yüzde 86’ydı. Biz öyle çok çalıştık ki, bugün bu oranı yüzde 55’lere kadar düşürdük. Bu ne demek biliyor musunuz? Bu şehirde, sizin oturduğunuz binalarının yüzde 30’unu 14 yılda yeniledik demek, vatandaşımızı güvenli yuvalara taşıdık demek” dedi. 
11.05.2023 Gündem
Erdoğan, Ordu ve Giresun'da halka seslendi: Temmuzda yeni artışlarla çalışanlarımızı rahatlatacağız
Erdoğan, Ordu ve Giresun'da halka seslendi: Temmuzda yeni artışlarla çalışanlarımızı rahatlatacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ordu Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen mitingde önemli açıklamalarda bulundu. Temmuz ayında maaşlarda yeni artış olacağını söyleyen Erdoğan, hem enflasyon farkının hem refah payının dikkate alınarak artışlar yapılacağını belirtti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "21 yıllık iktidarlık dönemimizde bizim önümüzü kesemedikleri için bu durumdan rahatsızlar. Hiç kusura bakmasınlar onları rahatsız etmeyi sürdüreceğiz. Şimdi karşımıza bir garip masayla çıktılar." dedi.
4.05.2023 Gündem
Nükhet Duru takipçilerini geçmişe götürdü: Geçmiş zaman olur ki hayali cihan değer!
Nükhet Duru takipçilerini geçmişe götürdü: Geçmiş zaman olur ki hayali cihan değer! Nükhet Duru, Zeki Alasya ve Metin Akpınar ile yer aldığı fotoğrafı Instagram sayfasında takipçileri ile paylaştı. Duru, yıllar önce çekilen fotoğrafa "Geçmiş zaman olur ki hayali cihan değer. Buymuş meğer!" notunu düştü.
9.04.2023 Magazin
Depremde tüm ailesini kaybetti! "Annem, kardeşim, ablam, üç kızım..."
Depremde tüm ailesini kaybetti! "Annem, kardeşim, ablam, üç kızım..." Deprem binlerce ailenin hayatını kararttı. 50 binden fazla kişinin yaşamını yitirmesinin ardından yüreklerde acı var. CNN TÜRK ekibinden Fulya Öztürk ve Doğukan Yıldırım, Hatay'da tüm ailesini kaybeden Leyla Kokusever'e mikrofon uzattı. Depremzedenin gözyaşları ve anlattıkları yürekleri dağladı.
25.03.2023 Gündem
'Unutulmak istemiyoruz' demişti... Duygulandıran sözler: Ramazan'a girmek bu kadar buruk olmamıştı
'Unutulmak istemiyoruz' demişti... Duygulandıran sözler: Ramazan'a girmek bu kadar buruk olmamıştı CNN Türk Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk Hatay'ın Kırıkhan ilçesinde depremzede vatandaşlara mikrofon uzattı. Daha önce CNN Türk'te sesini duyuran Neslihan Pektaş 'unutulmak istemiyoruz' demişti. Bütün depremzedelerin sesi olan Pektaş, bir kez daha Fulya Öztürk'e konuştu.
22.03.2023 Vatan TV
Depremzede kadından yürek burkan sözler! 'Unutulmak istemiyoruz' demişti
Depremzede kadından yürek burkan sözler! 'Unutulmak istemiyoruz' demişti CNN Türk Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk Hatay'ın Kırıkhan ilçesinde depremzede vatandaşlara mikrofon uzattı. Daha önce CNN Türk'te sesini duyuran Neslihan Pektaş 'unutulmak istemiyoruz' demişti. Bütün depremzedelerin sesi olan Pektaş, bir kez daha Fulya Öztürk'e konuştu.
22.03.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Mikrofon ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mikrofon haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.