Mgk Toplantısı

Mgk Toplantısı

Son dakika MGK toplantısı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan MGK toplantısı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını MGK toplantısı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mgk Toplantısı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mgk toplantısı gelişmeleri de dahil olmak üzere 195 mgk toplantısı haberi bulunmuştur. Tüm mgk toplantısı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Suriye operasyonu başladı mı, Suriye'ye operasyon ne zaman? MGK toplantısı bitti mi?
Suriye operasyonu başladı mı, Suriye'ye operasyon ne zaman? MGK toplantısı bitti mi? Suriye operasyonu başladı mı, Suriye'ye operasyon ne zaman? Milli Güvenlik Kurulu toplantısında karara bağlanacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın başkanlığında toplantıda bölgesel ve uluslararası güvenlik konuları ele alınacak. Peki, MGK toplantısı bitti mi?
26.05.2022 Gündem
Milli Güvenlik Kurulu toplantısı ne zaman? MGK Cumhurbaşkanı liderliğinde toplanıyor!
Milli Güvenlik Kurulu toplantısı ne zaman? MGK Cumhurbaşkanı liderliğinde toplanıyor! Milli Güvenlik Kurulu toplantısı ne zaman? Milli Güvenlik Kurulu (MGK), Başkan Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde 25 Kasım Çarşamba günü gerçekleştirilecek. MGK toplantısında masada olacak konular…
23.11.2020 Gündem
Afrin operasyonuna hazırlık başladı
Afrin operasyonuna hazırlık başladı MGK toplantısında alından son dakika kararlarda Afrin yakınlarında da İdlib benzeri bir gözlem ve çatışmasızlık misyonuna vurgu yapılmasının ardından yeni zırhlı araç ve birlikler sınıra sevk edildi.
29.09.2021 Gündem
Erdoğan: MGK'dan sonra önemli bir karar açıklayacağız
Erdoğan: MGK'dan sonra önemli bir karar açıklayacağız Cumhurbaşkanı Erdoğan Kısıklı'da konutunun önünde bekleyen binlerce kişiye seslendi. Erdoğan Çarşamba günü Milli Güvenlik Kurulu'nu toplanacağını belirterek, bu toplantıdan sonra önemli bir kararı açıklayacaklarını söyledi
29.09.2021 Gündem
MGK toplantısı sona erdi
MGK toplantısı sona erdi Milli Güvenlik Kurulu (MGK) toplantısı sonrası yayınlanan bildiride, "Vatandaşlarımızın huzur ve güvenliği ile kamu düzeninin sağlanması amacıyla yürütülen faaliyetler, terör ve teröristle mücadelede gelinen aşama, milli güvenliğimizi tehdit eden ve bir terör örgütü olan Paralel Devlet Yapılanması'na karşı alınan tedbirler görüşülmüştür." ifadelerine yer verildi.
29.09.2021 Gündem
MGK sonrası yazılı açıklama
MGK sonrası yazılı açıklama Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında yapılan Milli Güvenlik Kurulu (MGK) toplantısı sona erdi. Toplantı sonrası 8 maddelik bildiri yayınlandı
29.09.2021 Gündem
MGK toplantısı sona erdi
MGK toplantısı sona erdi Milli Güvenlik Kurulu (MGK) toplantısı sona erdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde yapılan toplantı, 6 saat 15 dakika sürdü
29.09.2021 Gündem
CHP'den patlama sonrası flaş karar
CHP'den patlama sonrası flaş karar CHP patlama sonrası aldığı kararla yarın MYK toplantısı yapacak...
29.09.2021 Gündem
MGK toplantısı sonrası yazılı açıklama
MGK toplantısı sonrası yazılı açıklama Yılın son MGK'sı sona erdi. Yapılan yazılı açıklamada Rusya'nın ülkemizin meşru tutumuna karşı gösterdiği kabul edilemez tavır değerlendirilmiş, bu durum karşısında Türkiye'nin aldığı ve alacağı tedbirler ayrıntılı olarak görüşüldü.
29.09.2021 Gündem
Rekor mesaide ‘paralel’ vurgusu
Rekor mesaide ‘paralel’ vurgusu En uzun süren MGK toplantısının bildirisinde “İç ve dış legal görünüm altında illegal faaliyet yürüten paralel yapılanmalar” tarifi dikkat çekti
29.09.2021 Gündem
'İlave tedbirler değerlendirilmiştir'
'İlave tedbirler değerlendirilmiştir' Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün başkanlığında Çankaya Köşkü'nde yapılan toplantı, 3,5 saat sürdü
29.09.2021 Gündem
MGK'dan flaş açıklama!
MGK'dan flaş açıklama! 'Halkımızın huzur ve güvenliğini temin amacıyla yürütülen faaliyetler için...'
29.09.2021 Gündem
'Terörle mücadele devam edecek'
'Terörle mücadele devam edecek' MGK toplantısının ardından ilk açıklama
29.09.2021 Gündem
MGK 'dan tarihi karar
MGK 'dan tarihi karar 28 Şubat’ın üstündeki “sır” perdesi kalkıyor
29.09.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sözleşmelilere kadro ve EYT açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sözleşmelilere kadro ve EYT açıklaması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nda mevzuat karmaşasını gidermek suretiyle sözleşmeli personel statüsünü yeniden belirledik. Mahalli idareler dahil olmak üzere sözleşmelilerin kadroya geçişinde 3 yıl bu statüde çalışmış olma şartı aranacaktır. Ayrıca 1 yıl da aday memurluk süresi olacaktır. Dolayısıyla sözleşmeliden kadroya geçiş 3+1 yıllık bir süre sonunda gerçekleşecektir. Halihazırda 3 yılı dolmuş olan sözleşmeliler hemen aday memurluğa geçiş yapabilecektir. Henüz bu süreyi doldurmamış olanlar ise 3 yılın sonunda aynı hakkı elde edeceklerdir" dedi.
28.11.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kabine Toplantısı sonrası resmen duyurdu! Enflasyonla ilgili flaş açıklama
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kabine Toplantısı sonrası resmen duyurdu! Enflasyonla ilgili flaş açıklama Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen Kabine Toplantısı sona erdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan Kabine Toplantısı sonrası son dakika kararları açıkladı. Enflasyonla ilgili önemli mesajlar veren Erdoğan, "Aldığımız ve alacağımız tedbirlerle, bu istismarcıların kötü niyetlerini ellerinde patlatmakta kararlıyız. Fiyatlarda durulma eğilimi başlamıştır." dedi. Erdoğan ayrıca, ilk kez konut sahibi olacak vatandaşlara da müjde verdi.
1.08.2022 Siyaset
MGK toplantısı ne zaman, Suriye’ye operasyon başladı mı? Milli Güvenlik Kurulu üyeleri saat kaçta toplanacak?
MGK toplantısı ne zaman, Suriye’ye operasyon başladı mı? Milli Güvenlik Kurulu üyeleri saat kaçta toplanacak? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tahran'da gerçekleştirilen Astana Formatında Yedinci Üçlü Zirve Toplantısı'nda terörle mücadele konusunda açıklamalarda bulunmuş ve Suriye’ye operasyon sinyalini vermişti. Zirve Toplantısı'nda Erdoğan Tel Rıfat ve Münbiç'in terör yatağı haline dönüştüğünü belirterek, "Terör örgütünün sığındığı bu limanları temizlemenin vakti esasen çoktan gelmiştir." İfadelerini kullandı. Suriye’ye operasyon sinyalinin ardından bugün yapılacak Milli Güvenlik Kurulu (MGK) Toplantısında alınacak kararlar merakla bekleniyor.
21.07.2022 Gündem
Suriye operasyonu başladı mı? Suriye operasyonu nereye yapılacak, ne zaman başlayacak? Gözler MGK toplantısına çevrildi!
Suriye operasyonu başladı mı? Suriye operasyonu nereye yapılacak, ne zaman başlayacak? Gözler MGK toplantısına çevrildi! Milli Güvenlik Kurulu toplantısı bugün gerçekleşecek. Aylık toplanan MGK'nın bugün ki ana gündem maddesi; terörle mücadele kapsamında Suriye'nin kuzeyine düzenlenmesi beklenen harekat olacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan en son dün İran dönüşü gazetecilerin sorularına yanıt verirken Suriye’ye operasyon konusunda da beklenen sinyali vermişti. Terörle mücadele ve yeni operasyon sinyali verilirken sıcak bölgede PKK/YPG ve rejim askerlerinin yığınak yaptığı görüntüler dikkat çekti. Söz konusu gelişmelerin ardından Suriye operasyonu ne zaman başlayacak, Suriye operasyonu nereye yapılacak? Sorularına da yanıt armaya başlandı. İşte Suriye operasyonunda son durum…
21.07.2022 Gündem
Milli Güvenlik Kurulu (MGK) ne zaman toplanıyor? MGK üyeleri kimler? İşte MGK gündemi!
Milli Güvenlik Kurulu (MGK) ne zaman toplanıyor? MGK üyeleri kimler? İşte MGK gündemi! Milli Güvenlik Kurulu (MGK) toplanıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında toplanacak MGK’da bölgesel ve uluslararası güvenlik konuları ele alınacak. Peki, MGK toplantısı ne zaman? Milli Güvenlik Kurulu ne zaman toplanıyor? MGK üyeleri kimlerden oluşuyor? İşte detaylar…
20.07.2022 Gündem
28 Şubat’ta ne oldu, 28 Şubat darbesi hangi yıl oldu? 28 Şubat darbesi nedir, dönemin hükümeti ve komutanları kimdi?
28 Şubat’ta ne oldu, 28 Şubat darbesi hangi yıl oldu? 28 Şubat darbesi nedir, dönemin hükümeti ve komutanları kimdi? 28 Şubat’ta ne oldu, 28 Şubat darbesi hangi yıl yapıldı? "Postmodern darbe" ifadesiyle Türk siyaset tarihine geçen 28 Şubat darbesinin üzerinden tam 25 yıl geçti. Milli Güvenlik Kurulu toplantısında alınan kararlarla, Refah Partisi ve Doğru Yol Partisi’nin kurduğu koalisyon hükümeti dağılmıştı. Ardından Refah Partisi kapatılmış, Necmettin Erbakan'a siyaset yasağı konulmuştu. Peki, 28 Şubat darbesi hangi yıl yapıldı, 28 Şubat darbesi nedir?
28.02.2022 Gündem
Kritik MGK toplantısı sonrası son dakika kararları alındı!
Kritik MGK toplantısı sonrası son dakika kararları alındı! Yılın ilk Milli Güvenlik Kurulu toplantısı Beştepe'de yapıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlığındaki toplantı 4 saat 45 dakika sürdü. MGK toplantısında son dönemde artan Rusya-Ukrayna gerilimi de ele alındı. Taraflara sağduyu çağrısı yapıldı.
27.01.2022 Gündem
28 Şubat'ta ne oldu? 28 Şubat süreci nasıl başladı? 28 Şubat bildirisinde neler yazıyordu?
28 Şubat'ta ne oldu? 28 Şubat süreci nasıl başladı? 28 Şubat bildirisinde neler yazıyordu? Toplum hafızasında derin izler bırakan 28 Şubat sürecinin üzerinden 24. yıl geçti. Türk siyasi tarihine "postmodern darbe" olarak geçen 28 Şubat süreci pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki, 28 Şubat'ta ne oldu? 28 Şubat süreci nasıl başladı? 28 Şubat bildirisinde neler yazıyordu? 28 Şubat sürecinde neler yaşandı? İşte 28 Şubat süreci hakkında merak edilenler...
28.02.2021 Gündem
'Postmodern darbe'nin üzerinden 24 yıl geçti
'Postmodern darbe'nin üzerinden 24 yıl geçti Toplum hafızasında derin izler bırakan 28 Şubat sürecinde, merhum Başbakan Necmettin Erbakan ve arkadaşlarına siyaset yasağı getirildi, Refah Partisinin 14 yıl süren siyasi yaşamı da sona erdi.
28.02.2021 Gündem
Milli Güvenlik Kurulu toplandı
Milli Güvenlik Kurulu toplandı Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki MGK toplantısı başladı. Erdoğan MGK'ya ilişkin, "Çok önemli kararlar alacağız" demişti.
27.11.2018 Siyaset
ABD’nin tehdit dili  asla kabul edilemez!
ABD’nin tehdit dili asla kabul edilemez! Milli Güvenlik Kurulu’nun, Başkanlık sistemine geçilmesinin ardından yeni yapısı ve oturma düzenindeki ilk toplantısı 5.5 saat sürdü. MGK açıklamasında “ABD’nin tehdit dili, ittifak ilişkilerine saygısızlık ve asla kabul edilemez” denildi...
30.07.2018 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Mgk Toplantısı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mgk toplantısı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.