Mezuniyet

Mezuniyet

Son dakika mezuniyet haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan mezuniyet ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını mezuniyet haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mezuniyet

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mezuniyet gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.852 mezuniyet haberi bulunmuştur. Tüm mezuniyet haberleri aşağıda listelenmiştir.
'Sahte mimar' davasında karar ortaya çıktı!
'Sahte mimar' davasında karar ortaya çıktı! Gazi Üniversitesi Mimarlık Fakültesi 1980 yılı mezunu olarak tanıtan Avni Tekinaslan, sahte mezuniyet geçici belgesi hazırlayıp kendisini 42 yıldır mimar olarak tanıttı. Yargılandığı davada 1 yıl 8 ay hapis cezası aldı.Mahkeme heyeti, Tekinaslan’ın sabıkasız oluşunu dikkate alarak hükmün açıklanmasını 5 yıl geriye bıraktığı açıklandı.
8.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sarsamadıkları kaleyi içeriden çökertmek istiyorlar
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sarsamadıkları kaleyi içeriden çökertmek istiyorlar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyanet Akademisi Başkanlığı 1. Dönem Aday Din Görevlileri Mezuniyet Merasimi'nde önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Milletimizi ayakta tutan tarihi ve beşeri kültürel değerler tahrip edilmek isteniyor. Burada gayeleri milletin mayasını bozmak, sarsamadıkları kaleyi içeriden çökertmek istiyorlar." dedi.
1.02.2024 Gündem
Belirtisiz İsim Tamlaması Nedir, Özellikleri Nelerdir? Belirtisiz İsim Tamlaması Örnekleri...
Belirtisiz İsim Tamlaması Nedir, Özellikleri Nelerdir? Belirtisiz İsim Tamlaması Örnekleri... İsim tamlamaları, Türkçe'nin en önemli dil bilgisi konularından biridir. İsim tamlamaları, belirtili ve belirtisiz olarak ikiye ayrılır. Belirtisiz isim tamlamalarını bulmak için cümleye soru yöneltilir ve karşılığı cümle içerisinde belirtisiz isim tamlaması olarak işaretlenir. Gündelik hayatta da pek farkına varmasak da aslında birçok kez konuşma içerisinde belirtisiz isim tamlamalarını kullanırız.
23.01.2024 Eğitim
Öğretmen alan değişikliği şartları, kontenjanları, başvuru! 2023 öğretmen alan değişikliği ne zaman, alan değişikliği hangi branşlarda olacak?
Öğretmen alan değişikliği şartları, kontenjanları, başvuru! 2023 öğretmen alan değişikliği ne zaman, alan değişikliği hangi branşlarda olacak? Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, öğretmenlerin alan değişikliği hakkında başvuru yapabileceğini ve bu doğrultuda atamaların yapılacağını açıkladı. Öğretmenler2023 öğretmen alan değişikliği ne zaman, alan değişikliği hangi branşlarda olacak? Sorularına yanıt aranırken öğretmen alan değişikliği şartları ve kontenjanları ile ilgili de araştırmalarına hız verdi.
7.12.2023 Çalışma Hayatı
Global Engineer Girls (GEG), Kosova’da ilk mezunlarını verdi
Global Engineer Girls (GEG), Kosova’da ilk mezunlarını verdi Kadınların mühendislik alanında eşit koşullarda yer almasını sağlamak ve nitelikli kadın mühendis istihdamını artırmak amacıyla Limak Şirketler Grubu’nun, ‘Global Engineer Girls’ (GEG) girişimi kapsamında başlattığı proje Kosova’daki ilk mezunlarını verdi. Programı başarıyla tamamlayan 20 Kosovalı genç öğrenci, 100’den fazla ülkede geçerli olan sertifikalarını, başkent Priştine’de düzenlenen mezuniyet töreninde aldı.
24.10.2023 Vitrin
Suriye’deki saldırıda can kaybı 100’ü aştı
Suriye’deki saldırıda can kaybı 100’ü aştı Suriye İnsan Hakları Gözlemevi, harp okulu mezuniyet törenine düzenlenen SİHA saldırısında hayatını kaybedenlerin sayısının 100’ü aştığını açıkladı. Suriye rejimi, saldırının ardından 3 günlük ulusal yas ilan etti.
5.10.2023 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ya teslim olacak ya da demir yumrukla yüzleşecekler
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ya teslim olacak ya da demir yumrukla yüzleşecekler Cumhurbaşkanı Erdoğan, Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Subay ve Astsubay Öğrencileri mezuniyet töreninde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Terör örgütüne katılım tarihin en düşük seviyelerine indi." diyerek "Teröristler ya nedamet duyup Türk adaletine teslim olacak ya da devletimizin demir yumruğuyla yüzleşeceklerdir. Bunun dışında önlerinde başka yol yoktur." açıklamasını yaptı.
22.08.2023 Gündem
Bakan Güler: Şehitlerimizin kanı yerde bırakılmadı
Bakan Güler: Şehitlerimizin kanı yerde bırakılmadı Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, 2 gün önce Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde şehit olan askerleri hatırlatarak, "Şehitlerimizin kanı yerde bırakılmadı, bırakılmıyor. Kahraman silah arkadaşları intikamını aldı, almaya devam edecek. Bundan kimsenin şüphesi olmasın" dedi.
11.08.2023 Gündem
YÖK Başkanı Özvar’dan tercih yapacak adaylara öneriler
YÖK Başkanı Özvar’dan tercih yapacak adaylara öneriler Yükseköğretim Kurulu Başkanı Erol Özvar, 2023 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçlarına göre tercih yapacak adaylara önerilerde bulundu.
2.08.2023 Eğitim
Binlerce dolar harcayıp köpek olmuştu! İlk görüntüler geldi
Binlerce dolar harcayıp köpek olmuştu! İlk görüntüler geldi En büyük hayali köpek olmak isteyen Japon adam binlerce dolar harcayarak bu hayaline kavuştu. Ülkeden gelen görüntüler ise sosyal medyada viral oldu. Sosyal Medya Japonya'da yaşayan Toko-san isimli adamı konuşuyor.
30.07.2023 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Örgüte katılım durma noktasına geldi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Örgüte katılım durma noktasına geldi Cumhurbaşkanı Erdoğan, Polis Meslek Yüksekokulları Mezuniyet Töreni’nde açıklamalarda bulundu. "Üstünden değil 7 yıl, 70 yıl da geçse 15 Temmuz'u unutmayacağımızı tüm dünyaya ilan ettik" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İnsanlık böyle bir ihanet böyle bir alçaklık görmemiştir. Hal böyleyken, 15 Temmuz'a kontrollü darbe diyenleri milletimizin vicdanına havale ediyorum" ifadelerini kullandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ayrıca bölücü terör örgütüne katılımın durma noktasına geldiğini belirterek, "Örgütü sadece sınırlarımız içerisinde değil, Irak ve Suriye sahasında da başını kaldıramaz hale getirdik" şeklinde konuştu.
26.07.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emekli ve memurlara mesaj: Kendini mağdur hisseden tüm kesimlerin gönlünü alacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emekli ve memurlara mesaj: Kendini mağdur hisseden tüm kesimlerin gönlünü alacağız Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında yapılan Kabine toplantısı sona erdi. Kritik Kabine'nin ardından Erdoğan, açıklamalarda bulundu. Erdoğan, emekli ve memurlara mesaj vererek, "Bütçeyle ilgili çalışmaların semeresini gördükçe, kendini mağdur hisseden tüm kesimlerin gönlünü alacağız, bunu yılbaşı civarı neticelendirmeyi planlıyoruz" dedi.
24.07.2023 Gündem
YÖK Atlas sıralama 2023 || YÖK Atlas tercih robotu nasıl kullanılır? Üniversite YÖK tercih robotu ile ön lisans-lisans üniversite taban puanları ve YÖK ATLAS EKRANI
YÖK Atlas sıralama 2023 || YÖK Atlas tercih robotu nasıl kullanılır? Üniversite YÖK tercih robotu ile ön lisans-lisans üniversite taban puanları ve YÖK ATLAS EKRANI YÖK tercih robotu 2023, YKS sonuçlarının açıklanmasının ardından merak konusu oldu. YKS sonuçları açıklanınca lisan ve ön lisans programlarından birini seçmek için adaylar YÖK Atlası kullanacak. Üniversite tercihlerinde başarı sıralaması, taban ve taban puanları baz alındığından tercih robotu 2 yıllık ve 4 yıllık tercihlerde kullanılacak. Peki, YKS ATLAS tercih robotu nasıl kullanılır? YÖK Atlas sıralaması ve üniversite tercih robotu…
20.07.2023 Eğitim
Formasyon kalktı mı 2023? Eğitim fakültelerinde formasyon devam ediyor mu? MEB’in formasyon açıklaması 2023
Formasyon kalktı mı 2023? Eğitim fakültelerinde formasyon devam ediyor mu? MEB’in formasyon açıklaması 2023 Formasyon kalktı mı, devam ediyor mu? Üniversite tercih dönemiyle birlikte formasyona yönelik araştırmalar arttı. Millî Eğitim Bakanlığının Öğretmen Yetiştirme Çalışma Grubu üyesi olan yetkilileri ile yapılan toplantı sonucunda Yükseköğretim Kurulu (YÖK) pedagojik formasyon eğitimine ilişkin aldığı kararları üniversitelere bildirdi.  
20.07.2023 Eğitim
YKS sonuçları açıklandı! İşte tercih tarihleri
YKS sonuçları açıklandı! İşte tercih tarihleri 3 buçuk milyondan fazla adayın katıldığı Yükseköğretim Kurumları Sınavı sonuçları açıklandı. ÖSYM Başkanı Bayram Ali Ersoy, 3,5 milyondan fazla adayın katıldığı YKS sonuçlarının ais.osym.gov.tr internet adresinden açıklandığını bildirdi.
20.07.2023 Eğitim
Bakan Bak: Önümüzdeki yıl için KYK yurtlarında 1 milyon öğrenci hedefimiz var
Bakan Bak: Önümüzdeki yıl için KYK yurtlarında 1 milyon öğrenci hedefimiz var Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Gaziantep'te Hasan Kalyoncu Üniversitesi mezuniyet töreninde yaptığı açıklamada, "Önümüzdeki yıl için KYK yurtlarında 1 milyon öğrenci hedefimiz var" diye konuştu.
12.07.2023 Gündem
Bu köyde ticari amaçlı fotoğraf çekmek yasak! 200 lira ödeniyor
Bu köyde ticari amaçlı fotoğraf çekmek yasak! 200 lira ödeniyor Görselliğiyle gelin ve damatlar ile mezuniyet hatırası çektirmek isteyenlerin tercih ettiği yerlerin başında gelen Ayvcık Yeşilyurt köyünde, , ticari amaçlı fotoğraf çektirmek isteyenler muhtarlıktan izin alıp, 200 lira bir miktar ödeme yapıp, fotoğraf çekebiliyor.
10.07.2023 Ekonomi
Bakan Koca'dan duygu dolu paylaşım
Bakan Koca'dan duygu dolu paylaşım Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencilerinin depremde hayatını kaybeden öğrenci arkadaşları ve meslektaşlarını andıkları duygu dolu anları paylaştı.
9.07.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İsveç açıklaması Teröristlere kucak açanlara onay veremeyiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İsveç açıklaması Teröristlere kucak açanlara onay veremeyiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 10. Dönem Müşterek Komuta ve Kurmay Eğitimi, 5. Dönem Komuta ve Kurmay Eğitimi ve 12. Dönem Karargah Subaylığı Eğitimi Mezuniyet Töreni'nde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, İsveç'in NATO'ya üyelik süreciyle ilgili "Teröristlere kucak açanlara onay veremeyiz. Türkiye terörle arasına mesafe koymayanlara nasıl onay verebilir? Madrid'de ülkemize verilen sözlere riayet edilmesini istiyoruz." dedi.
7.07.2023 Gündem
Cimbom para basacak! Galatasaray 3 yıldız için tam 80 milyon euro istiyor
Cimbom para basacak! Galatasaray 3 yıldız için tam 80 milyon euro istiyor Galatasaray yönetimi Sacha Boey, Nelsson ve Zaniolo için toplamda 80 milyon euro'luk bonservis geliri elde etmeyi planlıyor.
22.06.2023 Galatasaray
Çağla Şıkel ve Emre Altuğ, Kuzey'in mezuniyet töreninde bir araya geldi!
Çağla Şıkel ve Emre Altuğ, Kuzey'in mezuniyet töreninde bir araya geldi! Ünlü model Çağla Şıkel ile Emre Altuğ, 2015'te 7 yıllık evliliklerini bitirmişti. Kuzey ve Uzay adlı iki oğulları bulunan eski eşler, büyük oğulları Kuzey'in mezuniyet töreni için bir araya geldi. İkili, o anları sosyal medya hesaplarından yayınladı.
17.06.2023 Magazin
Karne sözleri ile karne tebrik mesajları! Kızana, oğluna, yeğenine, torununa  en güzel, başarılı temennili mezuniyet  sözleri ile karne öğretmen mesajları!
Karne sözleri ile karne tebrik mesajları! Kızana, oğluna, yeğenine, torununa en güzel, başarılı temennili mezuniyet sözleri ile karne öğretmen mesajları! Karne tebrik mesajları araştırılıyor. İlköğretim ve ortaöğretim okullarındaki yaklaşık 19 milyon öğrenci, karne alıyor. Karnesini alan öğrencilere tebrik mesajı göndermek isteyenler ise karne alan öğrenciye en güzel, başarılı temennili mesajlar ve sözlerini sorguluyor. İşte karne tebrik mesajları ve kutlama sözleri…
16.06.2023 Eğitim
Enis Arıkan'dan 'Camdaki Kız' açıklaması
Enis Arıkan'dan 'Camdaki Kız' açıklaması Enis Arıkan, önceki gün City’s Nişantaşı’nda yeğenine mezuniyet alışverişi yaparken objektiflere yansıdı. Ünlü oyuncu, rol aldığı Kanal D dizisi ‘Camdaki Kız’ın finaliyle ilgili konuştu.
8.06.2023 Magazin
Bir zamanların çocuk yıldızı Beren Gökyıldız mezuniyet pozlarına yorum yağdı!
Bir zamanların çocuk yıldızı Beren Gökyıldız mezuniyet pozlarına yorum yağdı! Oyunculukla 4 yaşındayken adım atan Beren Gökyıldız artık 14 yaşında. Çocuk oyuncu, önceki gün mezuniyet pozlarını paylaştı, Beren Gökyıldız'a beğeni ve yorum yağdı.
8.06.2023 Magazin
Ata Koleji’nde 65'inci Dönem mezuniyet coşkusu
Ata Koleji’nde 65'inci Dönem mezuniyet coşkusu Ülkemizde ve dünyada fark yaratacak hem sosyal hem de akademik alanlarda başarılı, kendini daima geliştirmeyi amaçlayan bireyler yetiştiren Ata Koleji, 65'inci Dönem mezunlarını törenle uğurladı.
7.06.2023 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Mezuniyet ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mezuniyet haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.