Meyer

Meyer

Son dakika meyer haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan meyer ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını meyer haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Meyer

haberleri sayfasında son dakika yaşanan meyer gelişmeleri de dahil olmak üzere 247 meyer haberi bulunmuştur. Tüm meyer haberleri aşağıda listelenmiştir.
Polise yakalandı, zehirli yılanla intihar etti
Polise yakalandı, zehirli yılanla intihar etti Güney Afrika'da polis tarafından yakalanan bir hayvan kaçakçısı, ev araması sırasında zehirli yılana kendisini ısırtarak intihar etti.
9.04.2024 Dünya
Eminönü’ne girişler artık ücretli olacak! Türkiye'de bir ilk olacak
Eminönü’ne girişler artık ücretli olacak! Türkiye'de bir ilk olacak İstanbul’un trafik yoğunluğunu azaltmayı hedefleyen, insan ve çevre odaklı “İstanbul Sürdürülebilir Kentsel Ulaşım Planı”nın (SKUP) tanıtımı dün yapıldı.
13.12.2023 Gündem
Dilan Çiçek Deniz'den Hollandalı müzisyene jest!
Dilan Çiçek Deniz'den Hollandalı müzisyene jest! Sahne adı Cosmic Crooner olan Hollandalı müzisyen Joep Meyer, 3 Kasım'da Zorlu PSM'de konser vermişti.
22.11.2023 Magazin
Cenk Tosun devreye girdi Fenerbahçe Wilfried Zaha transferini bitirdi!
Cenk Tosun devreye girdi Fenerbahçe Wilfried Zaha transferini bitirdi! 2019-20 sezonunda Everton'dan Crystal Palace'a kiralık olarak giden ve orada Max Meyer, Van Aanholt, Wilfried Zaha'yla birlikte forma giyen Cenk Tosun'dan Fenerbahçe'ye büyük bir transfer kıyağı geldi. 30 yaşındaki Fildişili yıldızın Cenk Tosun'la temasa geçtiği belirtilirken, oyuncunun görüşmenin ardından Sarı Lacivertli kulübün teklifini kabul ettiği bildirildi.
2.07.2023 Sivas Spor
Bakan Çavuşoğlu'ndan Karsu yorumu: Paylaşımları, milyonlarca insanı derinden etkiledi
Bakan Çavuşoğlu'ndan Karsu yorumu: Paylaşımları, milyonlarca insanı derinden etkiledi Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Avrupa Birliği üyesi ülkelerin misyon şefleriyle buluşmasında Hollanda'da yaşayan ve depremde 10 akrabasını kaybeden caz sanatçısı Karsu ile ilgili açıklamalarda bulundu.
9.03.2023 Gündem
Bakan Kurum, Dünya Bankası ve AB Türkiye Delegasyonu heyetlerini kabul etti
Bakan Kurum, Dünya Bankası ve AB Türkiye Delegasyonu heyetlerini kabul etti Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Gaziantep’te Dünya Bankası Türkiye Direktörü Humberto Lopez ve Avrupa Birliği (AB) Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Nikolaus Meyer-Landrut ile beraberlerindeki heyeti kabul etti. Ayrı saatlerde yapılan ikili görüşmelerde Türkiye’ye “yanınızdayız” vurgusu yapılan destek mesajları verildi. Büyükelçi Meyer-Landrut, 16 Martta Brüksel’de AB girişimiyle Türkiye’ye destek konferansının düzenleneceğini bildirildi. Landrut, konferansta AB Komisyonu tarafından Türkiye’ye yapılacak yardımın açıklanacağını ifade etti.
1.03.2023 Gündem
Liverpool 42 milyon euro'ya Gakpo'yu aldı dünyaca ünlü süper starı Galatasaray'a bıraktı
Liverpool 42 milyon euro'ya Gakpo'yu aldı dünyaca ünlü süper starı Galatasaray'a bıraktı Bu sezon Premier Lig'de kötü günler geçiren ve devre arası transfer döneminde Gakpo için PSV'ye 42 milyon euro ödeyen Liverpool dünyaca ünlü süper starı Galatasaray'a bıraktı. 3 ay sonra 'Kırmızılarla' sözleşmesi sona erecek olan 31 yaşındaki forvetin menajerler aracılığıyla Cimbom'a teklif edildiği öğrenilirken, şu ana kadar Fenerbahçe ile yakın ilişkiler kuran Rogon'un (Berisha, Szalai, Meyer, Luis Gustavo, Pelkas, King) milli santraforu Okan Buruk'a önermesi ise camiada şaşkınlık yarattı.
1.03.2023 Galatasaray
Bakan Yanık: Türkiye sığınmacılara kendi öz kaynaklarından yaklaşık 45 milyar dolar harcamıştır
Bakan Yanık: Türkiye sığınmacılara kendi öz kaynaklarından yaklaşık 45 milyar dolar harcamıştır Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, "2'nci Dünya Savaşından sonra yaşanan en büyük göç dalgasına sebep olan bu savaşta Türkiye, sığınmacılara yönelik insani yardım çalışmalarına uluslararası toplumun verdiği desteğe nispetle daha yüksek bir oranda katılmış ve kendi öz kaynaklarından yaklaşık 45 milyar dolar harcamıştır" dedi.
22.11.2022 Siyaset
Bakan Varank 32,5 milyon euro’luk dev projeyi duyurdu
Bakan Varank 32,5 milyon euro’luk dev projeyi duyurdu Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Sürdürülebilir Sosyo-Ekonomik Uyum İçin Girişimcilik Kapasitesinin Geliştirilmesi Projesi ödül törenine katıldı. Törende konuşan Bakan Varank, 32,5 milyon Euro bütçesi olan proje kapsamında 5 farklı hibe programı ilan edilerek. 117 projeye yaklaşık 11 milyon Euro kaynak tahsis edildiğini duyurdu.
27.10.2022 Bilim ve Teknoloji
Ali Koç transfer etmiş Fenerbahçe göndermek için 2 sene çile çekmişti! Yeni takımında kahraman oldu
Ali Koç transfer etmiş Fenerbahçe göndermek için 2 sene çile çekmişti! Yeni takımında kahraman oldu Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra transfer oldukları takımlarda genelde iyi performans gösteren eski Sarı Lacivertli futbolcular şimdilerde resmen göz kamaştırırken, özellikle Max Meyer, Michael Frey ve Berisha attıkları gollerle yeni kulüplerinde kahraman ilan edildi. İşte tecrübeli oyuncuları o performansları...
24.10.2022 Fenerbahçe
Eskişehir tasarım ve inovasyonla büyüyecek
Eskişehir tasarım ve inovasyonla büyüyecek Demir yolu, havacılık gibi alanlarda önemli yatırımlara ev sahipliği yapan Eskişehir, tasarım ve inovasyonla büyüyecek. Eskişehir’in tüm imalat sektörlerinde faaliyet gösteren KOBİ’lerinin faydalanacağı aynı zamanda bir teknoolji merkezi olan Eskişehir Tasarım ve İnovasyon Merkezi (ETİM), Eskişehir’deki işletmelerin mühendislik, tasarım ve prototipleme ihtiyaçlarını karşılayacak.
4.10.2022 Bilim ve Teknoloji
Bakan Varank: Türkiye’yi global bir üretim üssü haline getireceğiz
Bakan Varank: Türkiye’yi global bir üretim üssü haline getireceğiz Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Türkiye’nin sanayi üretiminde, ekonomik büyümede ve ihracatta müthiş bir ivme yakaladığını ifade ederek, “Yeni dünya düzeninin sunduğu fırsatları doğru bir şekilde kullanarak bu potansiyeli daha da geliştirecek ve Allah'ın izniyle ülkemizi global bir üretim üssü haline getireceğiz” dedi.
3.10.2022 Siyaset
'Karbon sıfır hedefi için ulaşım metotlarımızı çeşitlendirmeliyiz'
'Karbon sıfır hedefi için ulaşım metotlarımızı çeşitlendirmeliyiz' Avrupa Hareketlilik Haftası etkinlikleri kapsamında Kayseri’yi ziyaret eden Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Nikolaus Meyer-Landrut, “İklim değişikliğinin ekonomiler ve çevre üzerindeki negatif etkilerinin farkındayız. Sıcak hava dalgaları, yangınlar, kuraklıklara şahit oluyoruz. Avrupa Birliği ve Türkiye, Paris İklim Anlaşmasını imzaladılar. Bu yüzyılın ortası itibariyle karbon sıfır olmayı hedefliyorlar. Bu hedeflere ulaşmak için metro, tramvay gibi toplum ulaşım araçlarını daha fazla kullanmalı, ulaşım metotlarımızı çeşitlendirmeliyiz” dedi. Kentsel ulaşımın enerji tüketimine ve emisyona katkıda bulunan en önemli faktörlerden olduğunu belirten Büyükelçi Meyer-Landrut, “Avrupa’da karbon emisyonlarının yaklaşık yüzde 25’inin kentsel ulaşım kaynaklı olduğunu görüyoruz. Bu nedenle Avrupa Hareketlilik Haftası’nda ulaşım alışkanlıklarımızı değiştirmenin önemini, daha fazla yürümeyi, daha fazla toplu taşıma ve bisiklet kullanmayı vurguluyoruz” diye konuştu.
20.09.2022 Reklam
Fenerbahçe'de flaş ayrılık iddiası! Jorge Jesus şans vermedi
Fenerbahçe'de flaş ayrılık iddiası! Jorge Jesus şans vermedi Jorge Jesus'la birlikte şampiyonluk parolasıyla yola çıkan Fenerbahçe oldukça hareketli bir transfer dönemi geçirdi. Sarı-lacivertlilerde Başkan Ali Koç'un ayrılıklar yaşanabileceğini açıklamasının ardından, tecrübeli futbolcu flaş bir hamlede bulundu. Jorge Jesus'un Kayserispor maçında şans vermediği tecrübeli futbolcunun takımdan ayrılabileceği iddia edildi.
4.09.2022 Fenerbahçe
Bakan Bilgin: Türkiye büyümesini devam ettirecek
Bakan Bilgin: Türkiye büyümesini devam ettirecek Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, Türkiye'nin 2'nci çeyrekte 7,5 büyüdüğünü hatırlatarak, "Yüzde 5’in üzerinde bir büyüme yaklaşık 700 bin yeni istihdam yaratıyor. Yüzde 7'lik bir büyüme ise 1 milyonun üzerinde yeni istihdam yaratıyor. Yıl tamamlanmadı. Temmuz verilerine göre Türkiye bu yıl yaklaşık 900 bin yeni istihdam yaratmıştır, bu önemlidir. Türkiye yıl sonu itibarı ile ümit ederiz bu büyümesini devam ettirecek" dedi.
2.09.2022 Ekonomi
Fenerbahçe'ye müthiş transfer teklifi! Sarı lacivertlilere piyango: Yaklaşık 283 milyon TL kasada...
Fenerbahçe'ye müthiş transfer teklifi! Sarı lacivertlilere piyango: Yaklaşık 283 milyon TL kasada... Transferin hızlı takımlarından Fenerbahçe'ye sürpriz teklif geldi. Bu sezon son olarak Max Meyer ile yollarını ayıran ve toplamda 12 futbolcusu ile vedalaşan Fenerbahçe, 15.7 milyon Euro (yaklaşık 283 milyon TL) maaş yükünden kurtuldu. Bütçe olarak elini rahatlatan sarı-lacivertlilere buna karşın teklifler gelmeye devam ediyor. Dünyaca ünlü kulüp, Fenerbahçe'nin yıldızı için tam 10 milyon Euro'luk teklif yaptı. Fenerbahçe'nin bu teklife vereceği yanıt merakla bekleniyor. İşte transfer haberinin ayrıntıları...
25.08.2022 Fenerbahçe
Neden alındığını kimse anlamamıştı! Sözleşmesi resmen feshedildi
Neden alındığını kimse anlamamıştı! Sözleşmesi resmen feshedildi Fenerbahçe, tecrübeli orta saha Max Meyer'in sözleşmesini resmen feshetti.
24.08.2022 Fenerbahçe
2023 Pirelli Takvimi ne zaman yayınlanacak? 2023 Pirelli Takvimi’nin konusu ne?
2023 Pirelli Takvimi ne zaman yayınlanacak? 2023 Pirelli Takvimi’nin konusu ne? 2023 Pirelli Takvimi çekimleri tamamlandı. 2023 yılı takvimi Fotoğrafçı Emma Summerton tarafından New York ve Londra’da dünyanın en tanınmış modelleriyle çekildi. Pirelli Takvimi 1964'ten beri yayınlanıyor ve çekici fotoğraflarıyla tanınıyor. Peki, 2023 Pirelli Takvimi ne zaman yayınlanacak? 2023 Pirelli Takvimi’nin konusu ne? İşte detaylar…
21.08.2022 Magazin
Austria Wien Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe UEFA maçı canlı yayın bilgileri!
Austria Wien Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe UEFA maçı canlı yayın bilgileri! Fenerbahçe Avrupa Ligi Play-Off turunda Austria Wien ile kozlarını paylaşacak. Fenerbahçe deplasmanda Austria Wien ile oynayacağı UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçının hazırlıkları tamamladı. Fenerbahçe’nin kadrosu da netleşmeye başladı. Futbolseverler Austria Wien Fenerbahçe maçının kanalı ve saatini merak ediyor. Peki, Austria Wien Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe UEFA maçı canlı yayın bilgileri!
17.08.2022 Futbol
Fenerbahçe Dinamo Kiev maçı bugün saat kaçta, hangi kanalda oynanacak? Canlı yayınlanacak mı? Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi ilk maçına çıkıyor!
Fenerbahçe Dinamo Kiev maçı bugün saat kaçta, hangi kanalda oynanacak? Canlı yayınlanacak mı? Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi ilk maçına çıkıyor! Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme ilk maçında Dinamo Kiev ile karşı karşıya gelecek. Ukrayna'daki savaş nedeniyle maç Polonya'da oynanacak. Peki, Dinamo Kiev - Fenerbahçe maçı saat kaçta, Dinamo Kiev- Fenerbahçe maçı hangi kanalda, canlı yayınlanacak mı?
20.07.2022 Şampiy10
Dinamo Kiev maçı öncesi Fenerbahçe'de Mert Hakan Yandaş depremi!
Dinamo Kiev maçı öncesi Fenerbahçe'de Mert Hakan Yandaş depremi! Fenerbahçe'de son dakika... Bir yandan transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe diğer taraftan Dinamo Kiev maçı hazırlıklarına devam ediyor. Kadroya alınmayan Samatta, Meyer ve Caulker Samandıra'da bulunmazken Mert Hakan Yandaş ile Luiz Gustavo'nun da olmaması büyük dikkat çekti.
17.07.2022 Fenerbahçe
Jorge Jesus 6 futbolcuya 'Size güle güle' dedi aralarından sadece 2 oyuncu harekete geçti
Jorge Jesus 6 futbolcuya 'Size güle güle' dedi aralarından sadece 2 oyuncu harekete geçti Dün Şampiyonlar Ligi kadrosunu açıklayan Jorge Jesus'un 6 futbolcuya 'Kendinize yeni bir takım bulun' dediği ortaya çıkarken, Ali Koç'un da bu isimlere onay verdiği belirtildi. Lemos, Caulker, Samatta, Meyer, Gustavo, Tisserand ile yollarını ayırmaya hazırlanan Fenerbahçe'de bu oyuncular arasında sadece 2 futbolcunun transfer görüşmelerine başlaması ise büyük dikkat çekti.
16.07.2022 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de 10 yıldıza Şampiyonlar Ligi şoku! Kadroya alınmadılar
Fenerbahçe'de 10 yıldıza Şampiyonlar Ligi şoku! Kadroya alınmadılar Şampiyonlar Ligi 2.ön eleme turunda Ukrayna devi Dinamo Kiev'le karşılaşacak olan Fenerbahçe'de Jorge Jesus 10 futbolcuyu kadroya dahil etmedi.
15.07.2022 Şampiyonlar Ligi
Gıda sektörüne teknolojik altyapı tasarla, geliştir, test ve analiz et!
Gıda sektörüne teknolojik altyapı tasarla, geliştir, test ve analiz et! Gıda ve içecek sektörü; yenilikçi ürünlerini tasarlayacağı, geliştireceği ve analiz edeceği teknolojik bir altyapıya kavuştu. Sektörde faaliyet gösteren tüm firma ve girişimlere açık olan Gıda İnovasyon Merkezi ve Türkiye Gıda İnovasyon Platformu (TÜGİP) hayata geçti. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ile AB Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Nikolaus Meyer-Landrut tarafından açılan tesis, ileri teknoloji barındıran özellikleriyle dikkat çekiyor.
11.07.2022 Ekonomi
Bakan Varank açıkladı: Sonuçlar yarın açıklanacak
Bakan Varank açıkladı: Sonuçlar yarın açıklanacak  Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank 'Makine Zirvesi'nde yaptığı konuşmada, "Makine sektörü için reel ekonominin lokomotifi dersek yanlış olmaz. İthal ettiğimiz kritik ürünlerin Türkiye'de üretilmesi için büyük bir atılım içerisindeyiz. Servo motorlar, CNC tezgahlar gibi ithal edilen birçok ürün artık yerli ve milli imkanlarla üretiliyor. Sektör temsilcilerine müjde verelim. Teknoloji Odaklı Sanayi Hamlesi Programı'nın Üretimde Yapısal Dönüşüm Çağrısı değerlendirme sonuçlarını yarın açıklayacağız" dedi.  
16.06.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Meyer ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki meyer haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.