Gazete Vatan Logo
Futbol Austria Wien Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe UEFA maçı canlı yayın bilgileri!

Austria Wien Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe UEFA maçı canlı yayın bilgileri!

Fenerbahçe Avrupa Ligi Play-Off turunda Austria Wien ile kozlarını paylaşacak. Fenerbahçe deplasmanda Austria Wien ile oynayacağı UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçının hazırlıkları tamamladı. Fenerbahçe’nin kadrosu da netleşmeye başladı. Futbolseverler Austria Wien Fenerbahçe maçının kanalı ve saatini merak ediyor. Peki, Austria Wien Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe UEFA maçı canlı yayın bilgileri!

Austria Wien Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe UEFA maçı canlı yayın bilgileri!

Austria Wien Fenerbahçe maçı için nefesler tutuldu. UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Fenerbahçe Austria Wien karşı karşıya geliyor. Karşılaşmanın yayıncı kuruluşu belli oldu. Peki, Austria Wien Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe UEFA maçı canlı yayın bilgileri!

AUSTRİA WİEN FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Austria Wien Fenerbahçe play-off eşleşmesinde ilk mücadele 18 Ağustos perşembe akşamı oynanacak. Generali Arena'da saat 22.00'de başlayacak karşılaşmayı D Smart ve D Smart Go naklen yayınlayacak. Austria Wien-Fenerbahçe maçını Almanya Futbol Federasyonu’ndan Daniel Siebert yönetecek. Siebert’in yardımcılıklarını Jan Seidel ve Rafael Foltyn yapacak. Sarı-lacivertlilerde Nazım Sangare, Serdar Aziz, Joao Pedro, Marcel Tisserand, Steven Caulker, Max Meyer, Dimitrios Pelkas, Mergim Berisha, Tiago Çukur, Filip Novak ve Burak Kapacak kadroda yer almadı.