Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Fenerbahçe'de flaş ayrılık iddiası! Jorge Jesus şans vermedi

Fenerbahçe'de flaş ayrılık iddiası! Jorge Jesus şans vermedi

Jorge Jesus'la birlikte şampiyonluk parolasıyla yola çıkan Fenerbahçe oldukça hareketli bir transfer dönemi geçirdi. Sarı-lacivertlilerde Başkan Ali Koç'un ayrılıklar yaşanabileceğini açıklamasının ardından, tecrübeli futbolcu flaş bir hamlede bulundu. Jorge Jesus'un Kayserispor maçında şans vermediği tecrübeli futbolcunun takımdan ayrılabileceği iddia edildi.

Fenerbahçe'de flaş ayrılık iddiası! Jorge Jesus şans vermedi

Fenerbahçe'de kurmaylar Jorge Jesus'un raporu doğrultusunda kadroya yeni yıldızları dahil etti. Chelsea'den Michy Batshuayi'yi kadrosuna ekleyen sarı-lacivertlilerde gözler ayrılacak isimlere çevrildi. Başkan Ali Koç'un ayrılıklar hakkında yaptığı açıklamalar sonrası tecrübeli futbolcunun yaptığı hamle dikkat çekti.

KADROYA YILDIZLAR EKLENDİ

Jorge Jesus'un raporu doğrultusunda hareket eden Fenerbahçe kadrosuna tecrübeli isimleri dahil etti. Sarı-lacivertliler Brezilya kökenli oyunculara ağırlık verdiği dönemde çok sayıda yıldızla anlaşma sağladı. Luan Peres, Joao Pedro, Michy Batshuayi, Lincoln Henrique, Willian Arao, Emre Mor, Gustavo Henrique, İrfan Can Eğribayat, Tiago Çukur, Joshua King, Ezgjan Alioski ve Bruma, Fenerbahçe'yle sözleşme imzaladı.

DEV BONSERVİS GELİRİ

Fenerbahçe'de kadroda düşünülmeyen oyuncularla yollar ayrıldı. Kim Min Jae'nin sözleşmesinde yer alan serbest kalma bedeli Napoli tarafından ödendi. Allahyar Sayyadmanesh ve Dimitris Pelkas, Hull City'nin yolunu tuttu. Marcel Tisserand, Al Ittifak'a imza attı. Arda Okan Kurtulan, Muhammed Gümüşkaya ve Mergim Berisha takımdan ayrılan diğer isimler oldu. Steven Caulker, Mesut Özil, Luiz Gustavo, Max Meyer'in sözleşmeleri feshedildi. Mbawana Samatta ile Tiago Çukur kiralık olarak takıma veda etti. Sarı-lacivertliler takımdan ayrılan isimlerden toplam 30 milyon 5 bin euro gelir kazandı.

Haberin Devamı

ALİ KOÇ'TAN AYRILIK SİNYALİ

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Kayserispor maçının ardından basın mensuplarıyla buluştu. Genç oyuncu transfer edebileceklerini belirten Başkan Ali Koç, takımda bazı isimlere teklifler geldiğini ve ayrılık konusunda görüşmelerin sürdüğünü duyurdu. Başkan Ali Koç açıklamasında, "Ayrılacak oyuncularımız olacak. Bazıları için görüşmelerimiz devam ediyor. U-21 yabancı alabiliriz, Türk de alabiliriz. Biz bir şeyi kafaya koyarsak, başka kimse o futbolcuyu alamaz" dedi.

LEMOS PAYLAŞIMLARINI SİLDİ

Fenerbahçe'de bu gelişmeler sonrası Mauricio Lemos çarpıcı bir hamlede bulundu. Tecrübeli stoper, Instagram hesabında Fenerbahçe'yle ilgili tüm gönderilerini sildi. Sarı-lacivertlilerin Kayserispor maçı kadrosuna da alınmayan Uruguaylı stoper, daha önce oynadığı takımlarla ilgili paylaşımları hakkında herhangi bir hamlede bulunmadı. Mauricio Lemos'un bu kararı ayrılık sinyali yönünde yorumlandı.

Haberin Devamı

5 MAÇTA OYNADI

Fenerbahçe'nin sezon başı kampında yer almayan Mauricio Lemos, Jorge Jesus'un üçlü savunmaya dönmesi sonrasında sürpriz bir şekilde forma savaşında kendisine yer buldu. 26 yaşındaki oyuncu toplam 5 maçta şans buldu. Mauricio Lemos bu müsabakalarda 1 asist yapma başarısı gösterdi. Tecrübeli futbolcunun sözleşmesi sezon sonunda bitecek. Güncel piyasa değeri 500 bin euro olarak gösteriliyor.

Fenerbahçede flaş ayrılık iddiası Jorge Jesus şans vermedi